Szexjárat 4. (péntek)

+18 2010.10.06 | Marokfegyver | Kategória: Erotika
Csodáltam az izgő-mozgó ciciket, megfogtam őket, amint elérhető közelségbe kerültek. Ahogy pedig haladt testemen felfelé, és megint rámült, kicsit felemelkedve elértem a feszes popsiját. Úgy helyezkedett, hogy a lába közé illeszkedjen a farkam, gyakran ránézett, egy simítás, mintha biztatná…

Hotelszoba

+18 2016.04.28 | SaciVersek | Kategória: Hetero
A fiktív történet egy lány (legyen a neve Dóri) és barátja (Ákos), romantikus mégis vad sztoriját meséli el. remélem tetszeni fog, ez az első írásom (kritikát szívesen fogadok). :)
Apám sokat mesélt önről. Tudja, ő volt a harmadik azon az úton...

Non je ne regrette rien 1.-2. fejezet

+18 2016.04.27 | Rezvirag | Kategória: Gay
Ez egy Hannibal (Hannigram) fanfic. Figyelmeztetés! Gyilkosság, vér, előfordul! Spoiler, a harmadik évad után játszódik.

Will ugyanis szerelmes Hannibalba, bár ezt még magának is nehézére esik bevallani. Mindig is volt egy különleges vonzódás kettőjük között, de egyszerűen soha nem volt képes ezt elfogadni. Tudta, mit tett Hannibal, hogy mikre képes, és tisztában volt vele, ha anno vele tart, Ő is átalakulna olyanná, mint Ő. Mégis, minden porcikája vele akar lenni. Az elmúlt pár év Hannibal nélkül, maga volt a pokol.

Délutáni meglepetés

+18 2016.04.27 | kriszticica82 | Kategória: Hetero
Egy forró májusi délután Diána hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kamilla. Diána akkori párja nem volt felkészülve az apaságra, így igen korán lelépett, magára hagyva a fiatal anyukát és újszülött gyermekét.
Annyi csapástól megtörve, meglátogatta őt a Szentlélek; és mert a csapásoktól nem lett keményebb, és nem küzdött önfejűen Isten jogos igazsága ellen, hanem amikor megérezte a nagy irgalommal büntető Isten kezét, vétkeit emlékezetébe idézve föl-jajdult, és - amennyire emberi ítélettel helyesen meg lehet ítélni - szívének töredel-mével és vezekléssel bánta meg vétkeit. Valóban boldog kényszerűség, mely a javulásra ösztönöz. Mert valójában szükségszerű dolog, hogy akit a világ gyűlöl, azt Isten szeresse… – Thúroczy János: A Magyarok Krónikája

A kopasz énekesnő - második rész

+18 2016.04.26 | zsuzska80 | Kategória: Erotika
Anna története folytatódik, jobban megismerkedik a gróf fiával, és a saját testével.

Mohó ujjak bontják a zsinórokat, mohó szemek isszák a látványt, ahogy mindkét mellem keményen mered előre. Gazdám újból rámhajol, egészen mélyen, és szájába veszi az egyik mellbimbóm, szájával, fogával gyengéden morzsolgatja. Leírhatatlan érzések fognak el, ha elengedne, akkor sem bírnék mozdulni, csak egyet kívánok, hogy sose hagyja abba, csak szívja tovább a csúcsot, csak még egy kicsit.
Mikor kölyök voltam
Szerettem az állatokat..holtan.
Hittem, hogy szerettek
Féltem, álmaimban kergettek... [...]
Ahogy lépdelsz,
lépted karácsonyi dalt idéz,
tisztát, kedveset,
járásod táncol szememben,
mint egy angyalé.
E dal legyen mindig velem,
míg sorsunk össze nem vezet
[...]
2016.04.16 | Irsai Dávid
Csak kortyonként ittuk a kávét,
csak még egy cigi,
csak még egy szó,
csak még egy perc,
míg együtt vagyunk.
[...]
2015.10.31
A szerénység erény, akárcsak a tiszta szív és a barátok iránti hűség.
Michael Peinkofer
2015.10.30
Az emberek többsége képtelen önálló döntéseket hozni, félnek attól az őserőtől, amely az "úgy teszek, ahogyan jónak látom" elvében megnyilvánul. Akarom, és megteszem. Az emberek félnek a hibázástól, tartanak attól, hogy az eredmény rosszabb lesz, mint a kiindulópont. De hát ez gyengeség, infantilizmus! Még ennél is rosszabb - ostobaság! A döntéshozás képessége, és az, hogy elfogadjuk az ezzel járó veszteségeket, és alakítjuk, a mi képünkre formáljuk a világot - vezetői erény.
Simun Vrocsek
2015.07.24
Túl gyorsan mentem és itt maradt a testem.Boldog gyermek korom.Veled vagyok,vagy csak álmodom?

A nagy pofájú ordító a nagy képű marha.A nap is múlandó,szükség van a szavakra.
Ajánlott oldalak