Bűnbe esve III.

+18 2011.05.06 | Joel24 | Kategória: Gruppen
Belépve a szobába a franciágy mellett álló kisasztalhoz lépett, és felkapcsolta a világítást. Papírzsebkendőt véve magához letörölte a hasát, majd szembe fordult velem, és szinte szendén elmosolyodott. Úgy tűnt, hozzám lép, de aztán a helyzet furcsasága miatt talán, de csak az ágy felé fordult. - Te vagy a szülinapos. Hogy szeretnéd?

Kényeztető masszázs

+18 2015.04.27 | Belle | Kategória: Erotika
A sztorim igaz történeten alapul, egy kis fantáziával megspékelve. Ha folytatást szeretnétek, várom a hozzászólásokban!

A kínos beszélgetés.

+18 2015.04.26 | tiger18 | Kategória: Gay
Már 3 hete történt meg a kielégítő pillanatom Tamással. Amikor is Tamás megbetegedett. Ez önmagában nem jelen-tett volna semmit, de amint kiderült elmondta valakinek a kettőnk kis titkát.

Fekete gyöngy

+18 2015.04.26 | ennanagy | Kategória: Erotika
(1.rész)
Abigél és én
Hideg téli nap van,esik az eső,dörög.Temetés van,anya meghalt.Látom ahogy a rokonok, anya barátai,és még kitudja,talán a szeretői is itt vannak.Anyával ketten éltünk egy kis faluban,apa kiskoromban meghalt,anyu sosem árulta el mi okozta a halálát.Nagymama szerint autóbalesetben halt meg,de én már nem hiszek senkinek.A koporsót mélyen a föld alá helyezzik,fehér rózsát,anya kedvenc virágát dobom be a sírba.Körülöttem mindenki sír.Eleget ácsorogtam a hideg téli esőben,ideje hazamenni.

A kalandozások kora - Kitti

+18 2015.04.26 | Scry | Kategória: Hetero
Sziasztok, remélem a második írásom is tetszeni fog. Talán ezt méginkább azoknak ajánlom, akik szeretnek elmerülni az írásokban nem csak érzékek, de érzelmek szintjén is. Nyugodtan jelezzetek vissza bármit amit gondoltok, nyitott vagyok a kritikára. Jó szórakozást!
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.

Rég várt találkozás!

+18 2015.04.25 | dodo85 | Kategória: Gay
Bandi felkeresett és ismét az övé lettem!
Közelítő nyár
Rég írtam [...]
2015.04.14 | Essran Rothmor
Gazdag színben pompáztam egykoron,
Szép cérna, s tű, tartott egy ponton,
Gyakran mostak, vasaltak engemet,
De a szín nem fakult, engedett.
[...]
2015.04.09 | sosemhinned
Szeretnék én is [...]
2015.03.29
A szeretet nem jelent egyet a vággyal. Vágyni egy kurvára is tudsz, de szeretni csak egy embert fogsz igazán...
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
Ajánlott oldalak