Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexbotrány egy otthonban

Sanyi, az ötvenes jóképű mozgássérült férfi beköltözik egy otthonba. Ő a legfiatalabb lakó. A többi gondozott mind hetven, nyolcvan év fölött van. Az ápolónők fiatalabbak Sanyinál. Ők harminc, és negyven között vannak. Két kivétellel. Az egyik Ibolya, aki szintén ötven körül van, a másik a főnővér. Ő közel van a nyugdíjhoz.
Minden este vacsora után Sanyi felmegy a szobájába, és várja, hogy jöjjön a nővér megfürdetni, és lefektetni. Így van ez most is, amikor az egyik legszebb nővér, Kata lép be a szobába. Kata egy szőke, kék szemű, harmincöt év körüli formás, középmagas nő. Köpeny, strandpapucs, és gumikesztyű van rajta. Így kezdi vetkőztetni a férfit. Miután meztelenre vetkőztette, fürdető székkel beviszi a fürdőszobába, ahol egy zuhanyzó van, zuhanytálca nélkül. Leállítja a széket, majd rögzíti a fékekkel. Beállítja a vizet a zuhanyon, és elkezdi fürdetni a férfit. Bevizezi a testét, majd szappanhabos szivaccsal végig törli. Arcától a lábujjáig. Ezután lemossa róla a szappanhabot. Amikor ezzel kész, megszólal.
A fütyköst is én mossam meg, vagy azt megmosod magadnak?
Inkább te mosd meg, mert ha nem kapaszkodom, elvesztem az egyensúlyom.
Jól van. 
Fogja a még szappanos szivacsot, és bedörzsöli vele a férfi nemiszervét. Majd gumikesztyűs kézzel megfogja, és kétszer háromszor végig húzza rajta a kezét. Ettől elkezd éledezni Sanyi pénisze. Észreveszi ezt az ápolónő is, és gyorsan abbahagyja a műveletet. Lemossa róla a szappanhabot, majd szárazra törli az egész testet. Ezután visszamennek a szobába, ahol pizsamát ad a férfire, majd segít neki lefeküdni.
Legközelebb mikor ismét Kata van beosztva Sanyihoz, ugyanaz a menet. Gumikesztyűs vetkőztetés, fürdetés, majd pénisz mosás. Ekkor szólal meg Sanyi.
Mindig kesztyűben dolgoztok? 
Muszáj sajnos. Nem lenne jó, ha egyik emberről átvinnénk valami betegséget a másikra.
Rólam biztos nem viszel át semmit. Egészséges vagyok, csak mozogni nem tudok. Legközelebb nálam nem kell kesztyűt húznod. Nyugodtan fürdetetsz kesztyű nélkül. Úgy jobban is esik.
Azt elhiszem. Főleg mikor a fütykösöd mosom. A múltkor is láttam, hogy kezdett felállni. Ezért hagytam abba olyan gyorsan a mosását. Nem akartam kellemetlenséget.
Egyáltalán nem kellemetlen. Sőt!
Jól van. Akkor legközelebb nem bánok veled “kesztyűs kézzel”.
Ahogy ígérte, legközelebb kesztyű nélkül látta el a férfit. Meg is lett az eredménye. Sanyi ráélvezett az ápolónő kezére. Ezt még jó néhány este eljátszották, aztán egyszer csak Kata előállt az ötletével.
A kezemet már ismered hogy milyen amikor megérintelek, most már én is szeretném jól érezni magam. Mit szólnál, ha meglovagolnálak?
Örülnék. Rég volt benne részem.
Jól van. Akkor most visszamegyünk a szobába, és belevágunk.
Visszamentek a szobába, Kata segített Sanyinak lefeküdni, majd ledobta magáról a köpenyt, kilépett a papucsból, lehajolt, és bekapta Sanyi meredező péniszét. Mikor elég merevnek gondolta, felmászott az ágyra, a férfi fölé helyezkedett, és ráereszkedett a kéjrúdra. Elkezdett rajta mozogni. Már egy ideje lovagolt, mikor kinyílt a szoba ajtó. Az idősebb kolléganője, Ibolya állt az ajtóban. Rémülten vette észre, hogy azok ketten mit csinálnak.
Te meg mit csinálsz?
Kata leállt a mozgással, és hátra nézett kolléganőjére. Leugrani se volt ideje Sanyiról.
Jól érezzük magunkat.
Tudod, hogy ez tilos. Nem erőszakolhatod meg a gondozottakat.
Nem erőszakolt meg. Én is akartam.
Akkor sem lehet! Tiltja a szerződésünk. Jelentenem kell az esetet.
Kérem, ne tegye! Ne akarjon Katának rosszat.
Nem tehetem. Láttam.
Azzal kiment a szobából, és becsapta az ajtót. Katának és Sanyinak is elment a kedve a befejezéstől. Kata pizsamát adott a férfire, majd elköszönt, és elhagyta a szobát.
Másnap reggel munkakezdéskor a főnővér elolvasta az előző esti jelentéseket, és meglepődve olvasta, hogy egyik beosztottját rajtakapták amint éppen szexelt az egyik gondozottal. Rá is kérdezett.
Ki látta az esetet?
Ibolya jelentkezett.
Én láttam. Elindultam keresni Katát, mert már elég hosszú ideje nem jött vissza a nővérszobába. Azt hittem, baj van az egyik gondozottal. Aztán amikor benyitottam a szobába, akkor esett le az állam a meglepetéstől. A szóbanforgó kollegina félreérthetetlen helyzetben volt a gondozottal.
Azt ugye tudjátok, hogy ezt jelentenem kell az otthon vezetőjének? Az ilyen viselkedés nem megengedett a munkahelyen.
Ezután mindenki ment a dolgára, a főnővér meg az otthon vezetőjéhez igyekezett. 
Következő nap minden érintettet behívattak az otthon vezetőjének irodájába. Még Sanyit is a gondozottat. A végén Katát elbocsátották, pedig Sanyi megvédte azzal, hogy nem történt erőszak, mivel ő is akarta a dolgot. Amikor már Kata nem volt az otthon dolgozója, Sanyi is elhagyta az otthont. Katához költözött. Ő látta el a nap 24 órájában amíg nem talált munkát. Azután meg mielőtt dolgozni ment volna, ellátta Sanyit, majd este folytatta. Kata magán gondozó lett. Kijárt emberek lakására, hogy ellássa őket. Többet is keresett mint az otthonban.
Hasonló történetek
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
5557
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: