Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szösszenetek

A férfi leállította a motort és megállította a csónakot.
- Itt csináljam? - kérdezte a lány.
- Más helyszínre gondoltál?
- Nem igazán.
A lány megnézte, hogy milyen messze van a part. Valószínűleg elég távol voltak. Lehet, hogy elég mély ahhoz, hogy már ne is legyen eszméleténél, amikor leér. Ott ült meztelenségében, és ránézett a férfira, aki csak állt nyugodtan a kormány mellett.
- Csak ennyi? Semmi teendő?
- Minden kéznél van, amire szükséged van. Nálam van a nyilatkozatod is. Készen állsz az indulásra.
- Nem akarod tudni, hogy miért csinálom?
- Nem. Mindenkinek megvannak az okai. Mi csak szolgáltatást nyújtunk és nem szoktam kíváncsiskodni.
- Ez dicséretes.
Azt akarta, hogy faggatózzon? Most, hogy a napjai véget értek, szinte azt akarta, hogy a férfi kérdezzen róla… talán még le is beszéli a dologról. De elhatározta, hogy végigcsinálja… vagy mégsem? De az csak állt és nézte őt.
- Továbbra is engem fogsz bámulni?
- Számít? Ha akarod, félre is nézhetek, de láttam már mindent.
- Azt elhiszem…
Megint elakadt. Miért akadozott? Meg akarta változtatni a döntését? Azt akarta, hogy a férfi megkérje, hogy gondolja meg magát? Megnézte a közelben heverő felszerelést. Nem volt sok minden benne, de nem is kellett több dolog.
- Szóval mi a helyzet veled? - kérdezte, mert még mindig szeretett volna egy kis beszélgetést.
- Hogy hogy mi a helyzet velem?
- Miért csinálod? Úgy értem, miért hozod ki ide az ügyfeleket? Szereted nézni a hozzám hasonló nőket, amint a vízbe vetik magukat?
- Valakinek üzemeltetnie kell a hajót. Olyannak, aki ismeri ezeket a vizeket.
- Szívesen nézed?
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem.
-Gondoltam.
Miért akadozott?
- Meggondoltad magad? - kérdezte óvatosan a férfi.
-Természetesen nem!
Kit akart meggyőzni: őt vagy magát? Sóhajtott, miközben lenyúlt. Egy puha bőrbilincset csatolt a bal bokája köré. A bilincshez egy drót volt erősítve, aminek másik végén egy tizenöt kilós súly volt. Lezárta a bilincset egy kis lakattal, amit kapott. Azután a másik puha bilincsért nyúlt, ami a jobb bokájára került. Ezt is lezárta lakattal. Érezte, hogy a mellbimbói megkeményednek. Simára borotvált puncija nedves lett az izgalomtól. Kérdően nézett a férfira:
- Nem hinném, hogy ideadnád a kulcsot, ha meggondolnám magam… igaz?
- Természetesen odaadnám! Mindvégig szabadon döntesz. Kéred?
A lány egy pillanatra elgondolkodott, azután felvette a súlyt és feltette a csónak peremére.
Csak a fém bilincs maradt hátra. Miután magára csatolja, kénytelen lenne megkérni a férfit, hogy lépjen közbe, ha meggondolja magát. Kézbe vette és látványosan tanulmányozni kezdte.
- Bilinccsel, vagy inkább szabadon? -kérdezte a férfi.
A lány felnézett rá; szinte felháborodva, hogy megzavarta az utolsó pillanatait. Azután határozottan a bal csuklójára pattintotta a bilincset.
- Elégedett vagy?
- Ez a te fulladásod, én nem számítok.
- Beindultál?
- Micsoda?
- Alig várod, hogy lásd, ahogy átlépek a peremen? Várod, hogy nézhesd, ahogy megfulladok? Feláll?
- Talán.
- Helyes! Akkor látni akarom!
- Mit akarsz látni?
- Az erekciódat.
- Nem kell látnod az erekciómat!
A lány elmosolyodott, és felemelte bilincsbe zárt csuklóját.
- Ha azt akarod, hogy befejezzem a rögzítést, meg kell mutatnod a farkadat! -mondta.
Úgy tűnt, hogy a férfi egy pillanatra elgondolkodott ezen. Azután lehúzta a nadrágját és az alsónadrágját. A hímvesszője egyértelműen megkeményedett.
A lány mellbimbói még jobban megduzzadtak. A puncija szinte csöpögött. Ez a fickó alig várta, hogy lássa, ahogy megfullad! Ez több mint elég motiváció volt. Rámosolygott, mielőtt a háta mögé tette volna a karját. A férfi hallotta, ahogy a bilincs másik fele az addig szabad jobb csuklón kattan. A lány a tehetetlenségét bemutatva megrántotta a karjait.
- Megmutattad a farkad, így hát összebilincseltem a csuklóimat a hátam mögött. Az alku az alku!
Ülve a helyére csusszant a hajó oldalához. A lábával lassan a csónak széle felé tolta a súlyt. Az hirtelen csobbanva esett a vízbe. A lány élesen beszívta a levegőt, miközben igyekezett megtartani egyensúlyát. A súly kitartóan húzta a bokáját, és le akarta szedni a csónakról. Küzdött, hogy a jármű szélén maradjon.
A férfi majdnem odaugrott hozzá, hogy elkapja, de erőt vett magán arra gondolva, hogy a lány pontosan ezért jött ide. Az ő szerepe csak annyi volt, hogy meggyőződjön róla, hogy mindezt szabad akaratából csinálja.
A lány mellbimbói elég kemények voltak ahhoz, hogy üveget vágjanak. A puncija őrülten csöpögött. A férfinak pedig ágaskodott a farka.
- Új alku! Simogasd magad helyettem! Kezdd el verni magadnak helyettem, és én átvetem magam! - jelentette ki a lány.
A férfi lenyúlt, és megragadta az erekcióját. Azután verni kezdte a farkát. Tényleg izgatottnak tűnt.
- Élvezz a feltörő buborékokba! -mondta a lány és a peremen átlendülve lecsúszott a csónakról. Vizet ért és a súly azonnal lerántotta. Vergődött, miközben egyre mélyebbre merült. Nem volt számára menekvés. A súly gyorsan húzta végső nyughelyére.
Félelem és izgatottság lett úrrá rajta. Féregként vonaglott, miközben végig orgazmusban volt. Értékes levegőt vesztve felkiáltott a kéjtől, miközben süllyedt a mélységbe.
A férfi odalépett, ahonnan a lány lecsúszott. Erőteljesebb mozdulatokkal kezdett maszturbálni, amikor hatalmas buborékkitörés jelent meg a felszínen. Egy másodperccel később a magja kilőtt, és a tenger felszínére fröccsent.
A lány még magánál volt, amikor elérte a feneket. A súly a homokos talajba fúródott. Minden rögzítés kitartott, miközben a kezei rángatóztak a háta mögött. Azután kinyílt a tüdeje. Szaggatva vizet lélegzett be és gurgulázott, miközben ismét elélvezett. Azon tűnődött, hogy vajon a férfi most élvez-e el a felszínen. A gondolattól újabb kéj-csúcspontot ért el, miközben fájdalmasan szívta be a vizet.
Fájdalmas, ugyanakkor dicsőséges is volt; ez volt minden, amit remélt és amitől félt. De most már nem volt visszaút. Nincs értelme a sajnálkozásnak. Akár élvezheti is az élményt. Ezt csak egyszer tudja megtenni.
A görcsök csökkentek, ahogy a tengerfenékhez kötve lebegett. Ez egyszerre ijesztette és izgatta. Az utolsó fuldoklási buborékok is elhagyták elárasztódó tüdejét. Finoman ide-oda ringatózott a tenger sodrásától. Utolsó gondolataként remélte, hogy a kapitány jól érezte magát.
Újabb buborékok érkeztek a felszínre, de jóval kevesebb, mint korábban. A férfi addig maradt és figyelt, amíg egyáltalán nem jött több. Azután visszahúzta a nadrágját, és beindította a motort. Mielőtt lassan elindult volna, ledobta a kis horgonyhoz erősített bóját, hogy megjelölje a a helyet a begyűjtőknek.
 
-----------
--------
----2
Michael felébredt és megdörzsölte a szemét. Jobbra nézett, de az ágy üres volt, ami arra utalt hogy Lois, a felesége már elment a munkahelyére. Ránézett az ébresztőórára, ami 9:37-et mutatott, de ez nem számított, mivel aznap neki nem kellett dolgoznia.
Az óra mellett egy kis színes kártya hevert, rárajzolt szívvel és ajándékdobozzal. Mike úgy gondolta, hogy a születésnapi üdvözlőlap lehet a lányától, Natalie-tól. Kinyitotta a kártyát, de nem a várt "Boldog születésnapot!" szöveget találta, hanem csak egyetlen szót: "hűtőszekrény". A szó alatt egy kinyomtatott szelfin Natalie valakinek -vélhetően neki- puszit küldött a levegőben. Aranyszínű haja mellkasának nagy részét eltakarta, de jól látszott, hogy nincs rajta ruha. Michael felkelt és kiment a fürdőszobába, hogy gyorsan megmossa a fogát és az arcát, majd még mindig meztelenül lement a konyhába. A ház csendes volt. Nem hallatszott a tévézaj vagy valamiféle zene, ezért a férfi úgy gondolta, hogy a feleségéhez hasonlóan a lánya is házon kívül van.
Kinyitotta a hűtőt és belenézett. Az egyetlen dolog, ami a megszokottól eltért, egy hatos csomag volt a kedvenc söréből. “Milyen kedves tőle!” - gondolta. Amikor kivett egy dobozt a hűtőből, észrevette, hogy van valami a sörök alatt. Egy másik színes lap volt egy újabb szóval: "garázs". A szó alatti képen Natalie csak fehérneműben állt csábító pózban és kezével szívformát mutatott. Mike kinyitotta a sört, ivott egy kortyot és a garázs felé sétált a hallban lévő ajtón át. 
A garázsban nem volt autó, mivel Lois elhajtott vele dolgozni. A közepén egy szék állt újabb lappal. Ezúttal a "TV" szó volt ráírva, a mellékelt képen pedig Natalie egy alig valamit takaró, pici tangában hajolt előre és aranyos kis fenekét a kamerának mutatta. Hátranézett a válla fölött és kezét a szája elé tette, szégyenlősséget imitálva. Michael hímvesszője merevedni kezdett a lánya félmeztelen teste láttán. Az utasítást követve a nappaliba sétált. Körülnézett a tévé környékén, de nem talált semmit. Már csalódottan feladta volna, amikor meglátta, hogy a Blu-ray lejátszó be van kapcsolva és szünetel valami lejátszása. Felkapta a távirányítót a kanapéról és bekapcsolta a tévét. A videót pillanatstoppal leállították, ezért leült és megnyomta a lejátszás gombot. A lánya szobájának képe jelent meg. A kamera a fürdőszoba ajtajára pásztázott, ahonnan Natalie csak egy áttetsző hálóingben lépett ki.
–Megy a felvétel, anya? -kérdezte a lány.
-Igen! Folytasd csak!
-Szia, apu! Boldog születésnapot! - intett Natalie a kamerának.
Az ágyhoz sétált, leült a kamerával szemben, majd lassan széttárta a lábait. Kiderült, hogy nincs rajta bugyi. Keze becsúszott a lába közé és lassan maszturbálni kezdett. Mike pénisze ezen a ponton már kőkemény volt, és ő is maszturbálni kezdett a lánya videójára. A kamera közelebb ment Natalie puncijához, majd az arcához. Natalie beharapta az alsó ajkát, és egyenesen a kamerába nézett.
-Még ne élvezz el apa! Ez még nem az ajándékod vége. A következő kulcsszó a "tükör". A videó többi részét majd később megnézheted!
Mike leállította a videót. Szerette volna oldani a feszültségét, de arra is kíváncsi volt hogy mi lesz ezután. Azon tűnődött, hogy vajon melyik tükörre gondolhatott a lány. Úgy döntött, hogy benéz a tükör mögé a hálószobához tartozó fürdőszobában. Visszasétált a fürdőszobájába, kinyitotta a tükrös szekrényt és azonnal meglátta a lapot egy fényképpel. "A szobám." -mondta a ráírt szó. A mellékelt kép az anya szemszögéből nézve mutatta ahogy Natalie az anyja punciját nyalja. “Ez egyre érdekesebb!” - gondolta Mike magában és a lánya szobájába ment.
Rózsaszín boríték várta az ajtón, és Mike biztos volt benne, hogy nem volt ott, amikor korábban elment mellette. Kibontotta a borítékot és egy lapot talált benne, amin ez állt: "Kopogj, és számolj tízig, mielőtt belépsz!". Ezúttal -legnagyobb szomorúságára- nem volt fénykép.
Háromszor kopogott, majd lassan tízig számolt, ahogy parancsolták neki. Valami mozgást hallott odabent, de nem tudta megmondani mi az, ezért a kilincshez nyúlt és kinyitotta az ajtót. Leesett az álla, amikor meglátta meztelen lányát egy széken állni, nyakában tökéletesen megkötött hurokkal. Natalie haja copfba volt fogva, a kezeit pedig mintha a háta mögé kötözték volna. Arcán őszinte mosoly ragyogott, gyönyörű zöld szemei pedig örömmel és szeretettel néztek apjára. Mellkasa gyorsan mozgott fel és le, ahogy lélegzett. Lábai remegtek az izgalomtól, miközben puncija szinte csöpögött a nedvességtől.
-Azt hittem, hogy soha nem ébredsz fel. Boldog születésnapot apa! Szeretlek!
Közvetlenül a mondat befejezése után kirúgta a széket a lába alól és néhány centit zuhant, mire a kötél megfeszült a nyakán. Mike döbbent arckifejezéssel és a lábai között tomboló erekcióval figyelte. Natalie először próbált nem küzdeni. Büszkén lógott, lábait kissé széttárta, kezeit a háta mögött tartotta. Rövid idő elteltével azonban a teste azt üzente neki, hogy harcolnia kell az életéért. A tüdeje égni kezdett, a nyaka fájt és nagy szüksége volt levegőre, de elhatározta, hogy nem adja fel. Mike hatalmas mosollyal az arcán csak állt, nézte és közben simogatta a hímtagját. Natalie megpróbált visszamosolyogni, de csak az ajkait sikerült kissé kinyitnia, mivel a nyelve előrenyomult, megnehezítve a szája mindenféle mozgását. Körülbelül egy perc múlva már nem bírta tovább. Mindenáron lélegeznie kellett. A tüdeje egyre erősebben égett és egész teste oxigénért sikoltott. Ösztönösen megpróbálta felemelni a kezét, de össze volt kötve a bugyijával, így az egyetlen hatás annyi lett, hogy ritmikusan kezdett előre-hátra hintázni. A lábai rugdosva próbáltak elérni bármit, amin megpihenhettek, de hiába. Gondoskodott róla, hogy semmi ne legyen a közelben, ami megzavarhatná. Lassan forogni kezdett és az apja váltakozva látta a punciját és a fenekét.
Teste hamarosan kezdte feladni. Mozdulatai lelassultak és szabálytalanabbá váltak, de még mindig eszméleténél volt. Mindent távolinak érzett és nem tudott uralkodni a mozdulatain, de még mindig látott és hallott mindent. 
Mike-nak hirtelen támadt egy remek ötlete. Megragadta a széket, amit Natalie korábban félrerúgott és a lány elé tette, majd felállt rá. Így az ágyéka majdnem a lány arcának magasságában volt. Natalie a kemény hímtagra nézett és újra mosolyogni próbált. Mike gyengéden megsimogatta a haját, majd mindkét kezével megfogta a fejét és a farka felé vezette ajkait. Bár a lány szája nyitva volt, alig tudta beilleszteni a hímtagja végét, mert a nyelv foglalta el a hely nagy részét. Meghúzta Natalie fejét és olyan erősen nyomta előre a csípőjét, ahogy csak tudta. A nyelv engedett. A férfi dugni kezdte a lány száját és nem bírta sokáig. Ahogy a lánya teste leállt, hatalmas adag spermát lőtt a torkába. Legalábbis próbált lőni. A spermája nagy része visszaszivárgott Natalie szájából, mert a kötél túl szorosan fogta a torkát ahhoz, hogy bármit is átengedjen. Mike kihúzta gyorsan ernyedő hímtagját, majd lelépett a székről, hogy megcsodálja a látványt. Natalie békésen lógott a szoba közepén és az álláról csöpögött a sperma. Gyönyörű volt.
 
-----------
--------
----3
A tárgyak eltűntek, majd megjelentek. Áthatolhatatlannak hitt anyagok váltak átjárhatóvá és fordítva. Természetesen a csinos asszisztens kettévágása és újra egyesítése sem maradhatott ki. A lendületes showműsor egy nézőnek sem okozott csalódást. Végül eljött a híres-hírhedt finálé pillanata.
-Most pedig önkéntest kérek az utolsó műsorszámhoz! -jelentette be a világhírű illuzionista.
Michael felpattant a székéből és kezét magasra nyújtotta. A mellette ülő apja megpróbálta visszarángatni, de a fiú túl lelkes volt. A bűvész tekintete végigjárt a közönségen, majd kinyújtotta a kezét és azt mondta:
-A kék pólós fiú az ötödik sorban! Kérlek gyere fel a színpadra!
Michael el sem hitte, hogy ilyen szerencsés. Megragadta az apja kezét és a férfit szinte maga után vonszolva felment a pódiumra. 
-Helló! Mi a neved? -kérdezte a bűvész.
-Michael!
-Nos Michael… Ugye tudod, hogy mire vállalkoztál?
A fiú izgatottan toporogva felelt:
-Igen!
-Kedves és nagyon lelkes fiú! Nem fog hiányozni? -kérdezte a bűvész az apát.
-Nagyon fog hiányozni, de az volt a leghőbb vágya, hogy itt fent állhasson a színpadon. Nem tudok ellene semmit sem tenni.
-Akkor ne is húzzuk az időt! Hölgyeim és uraim! Az elrontott bűvésztrükkök közül következzen a…. Halál asztala!
Michael szíve kihagyott egy pillanatra, amikor a segítők a színpadra tolták az eszközt. A fiú testét hideg verejték lepte el és rövid időre elfogta a félelem. De a félelem gyorsan átadta a helyét valami furcsa izgalomnak. Bizsergést érzett az ágyékában és pénisze merevedni kezdett.
-Van valami utolsó kívánságod? -kérdezte a bűvész.
A fiú elgondolkodott, majd azt felelte:
-A segédeket mindenki ruha nélkül szeretné látni, úgyhogy szeretnék meztelen lenni! Szeretném, ha apa vetkőztetne le és segítene az asztalra kötözésemben is!
-Ahogy kívánod!
A fiú magasba emelte a karjait. Az apja mögé lépett és lehúzta róla a pólót. Michael felsóhajtott, amikor megérezte a hűvös levegőt a kemény mellbimbóin. Kigombolta a nadrágját és hagyta, hogy az apja lehúzza a bokájára. Ágaskodó pénisze megemelte az alsónadrágját. Az apja azt is lehúzta és a vékony ifjú hímvessző rugóként pattant fel.
A nézők felmorajlottak a közszemlére tett és láthatóan felizgult test láttán. Az apa büszkén állt mögötte és hirtelen ötlettől vezérelve előre nyúlva megsimogatta a fia mellbimbóit.
-Aaahhh - nyögte a fiú.
Becsukta a szemét és a férfinak hátradőlve élvezte a korábban soha nem tapasztalt kéjes érzést. De nem ezért jött fel a színpadra. Nyelt egy nagyot és önként indult el a végzete felé. Az eszközhöz lépett és megállt előtte. Szemügyre vette a gonoszul csillogó tüskéket, amik át fogják döfni sovány testét. Nem volt kétséges hogy nagyon fog fájni, de a vonaglás talán rövid lesz. A bűvész megérezte a tétovázását és bátorítóan megsimogatta a fiú meztelen hátát.
-Beköthetjük a szemedet, ha úgy jobban érzed magad!
-Nincs rá szükségem! Szeretnék mindent látni! -felelte Michael.
Gyorsan leült az asztalra és a hátára feküdt rajta a tüskék alá. Hímvesszője egyenesen meredt felfelé. A bűvész a bokáihoz ment és kimérten, látványosan elkezdte az asztalhoz bilincselni őket. Az apa a fiú készségesen fej fölé nyújtott karjait erősítette az asztalhoz. Michael felnézett rá, miközben munkálkodott.
-Ígérd meg, hogy nem nézel félre, akármilyen véres is lesz a látvány! -kérlelte a fiú.
-Ígérem! -felelte szomorúan a férfi.
-Szeretlek apa! Kaphatok egy búcsúcsókot?
A férfi lehajolt és megpuszilta a fia homlokát.
-Nem ilyet! Igazit!
A férfi meglepődött a kérésen. Ha korábban tudta volna, hogy a fiúnak ilyen vágyai vannak, biztosan nem engedte volna fel a színpadra. Legalábbis addig, amíg ágyba nem bújnak egymással. Csodálatos érzés lehetett volna a szűk fenekébe hatolni, vagy a szájába élvezni. De már késő volt ehhez. Az ajkuk összetapadt és nyelvük mindenki előtt egymásba fonódott. A nézőtér felől sóhajok hallatszottak a leplezetlen intimitás láttán. Azután az apa hátralépett. A bűvész előadta a szokásos showt és hókuszpókuszt, majd meggyújtotta a tüskéket tartó kötelet. "Ó istenem! Nagyon félek! "- gondolta Michael. Önkéntelenül megfeszítette a végtagjait és megpróbált kiszabadulni. A tekergőzése izgató látványt nyújtott, de gyorsan úrrá lett gyengeségén és kényszerítette a testét, hogy elernyedjen. A mellkasát megemelve hátravetette a fejét és kereste a mögötte álló apja tekintetét. Kicsit megnyugodott, amikor látta, hogy a férfi ígéretéhez hűen őt nézi.
Ekkor a kötél elszakadt és a tüskék zuhanni kezdtek.
 
-----------
--------
----4
Frank arra ébredt, hogy lánya az ágya mellett áll hosszú rózsaszín alvó pólójában. 
– Mi a baj, édesem?
– Rosszat álmodtam.
Barna frufrujával játszott. Az ujja köré csavarta a haját, majd elengedte. Mindig ezt csinálta amikor feszült volt és Frank ezt találta a legbájosabb dolognak a világon.
-Ne aggódj, csak egy álom volt. De alhatsz velem, ha akarsz … bár már elég nagy vagy.
-Tényleg?
Elle arcán mosoly jelent meg és azonnal felmászott az ágyra a takaró alá. Frank elmosolyodott…  és szájon csókolta. A lány azonnal viszonozta a csókot és az ajkuk néhány másodpercig összetapadt. Frank törte meg a csókot és közelebb húzta magához a lány testét. Ellen kicsit fészkelődött, hogy kényelmesebben elhelyezkedjen amitől a pólója alsó széle a csípője fölé csúszott. Frank ezt azonnal észrevette, amikor megszokásból a csupasz popsijára tette a kezét. A lány a vállára hajtott a fejét és lehunyta gyönyörű zöld szemét.
A puha és meleg test érzése a bőrén csodálatos és rendkívül izgató volt, ezért Frank pénisze lassan merevedni kezdett.  A hímtagja Ellen lábához dörzsölődött amikor a lány egyik lábát a csípőjére tette.
-Szeretlek apa!
– Én is szeretlek, édesem!
Frank homlokon csókolta Ellen-t, és lassan visszaaludt.
__
-Hé apa!  Apu! Alszol? – suttogta Ellen az apja fülébe.
Frank kinyitotta a szemét és ásított. Még mindig sötét volt és a lánya még mindig mellette feküdt és szorosan ölelte.
-Már nem. Mi a baj? Hány óra van?
–Nem tudok aludni!
-És mit tegyek? Esti mesékhez már idős vagy.
– Nem tudom... Azt hittem, talán tudnánk... Tudod… játszani egy kicsit... 
Bár Frank nem látta a sötétben, Ellen erősen elpirult, és bár a lány nem látta, Frank arcán a világ legszélesebb mosolya jelent meg.
-Persze! Mindig szívesen játszok veled.
Frank érezte, hogy lánya lába gyengéden simogatni kezdi megmerevedő hímtagját.
–De ezúttal azt akarom, hogy segíts elaludni... Mint ahogy anyuval is tetted!
Érdekesebb lett a dolog, mint azt Frank várta. A hímvesszője régóta nem volt ilyen kemény, mint most.
-Biztos? Tudod hogy nem lesz kellemes!
Ellen válasz helyett bebújt a takaró alá és Frank makkjának végére tapasztotta ajkát. Kezét a férfi hímvesszője köré fonta, és lassan előre-hátra kezdte mozgatni hosszában. A férfi megremegett, amikor a lány előre mozdította a fejét és a szájába vette az egész makkját. Szerette volna Ellen fejére tenni a kezét és még mélyebbre nyomni magát, de tudta hogy ez fájdalmas lenne neki, és nem akarta bántani... még.
A lány a lábát Frank egyik vádlija köré fonta és a punciját nekinyomva mozgatva lassan maszturbált. Az apja felkapcsolta az ágy melletti kis lámpát és oldalra tolta a takarót, hogy megcsodálhassa a látványt. Ellen barna haja minden lelkes fejmozdulatánál meglibbent, a puncija pedig lassan nedves nyomot hagyott Frank bőrén. Fokozatosan egyre mélyebbre dolgoztatta apja hímvesszőjét a szájában, túllépve azon a ponton, amikor minden mozdulat után meg kellett küzdenie a garatreflexével. Frank gyorsan közeledett az orgazmus felé.
-Kicsim…. elélvezek…
Ellen érezte, hogy Frank megfeszül. Öklendezett, amikor az apja nem tudta visszafogni magát és mindkét karjával lenyomta a fejét a hímvesszője tövére, majd szájába lőtte a spermáját. mélyen benne néhány szinte erőszakos kitörésben. Érezte, ahogy a meleg nedv a torkába csapódik, és köhögnie kellett, de a nyelőcsöve teljesen elzáródott.
Nem kapott levegőt, de szinte egy egész percig nem panaszkodott, amikor Frank még az elélvezése után is lenyomta a fejét. Csak akkor kezdett el ösztönösen menekülni, amikor a teste levegőért kezdett könyörögni. Annak ellenére, hogy az apja hímvesszője elernyedt, még mindig elég nagy volt ahhoz, hogy megakadályozza a levegővételt. Tüdeje égni kezdett és megpróbálta eltolni magától a férfit, de karjai közel sem voltak elég erősek ahhoz, hogy legyőzzék az apját.
Ellen-t egy pillanatra rémület fogta el, de aztán eszébe jutott, hogy ő kérte ezt. Ezért kényszerítette magát hogy megnyugodjon, és folytatta csípőjének mozgatását, bár pillanatról pillanatra gyengébbnek érezte magát. Az apja pénisze ismét nőni kezdett, amikor a férfi észrevette, hogy a lány valóban fulladozni kezdett. Anélkül, hogy elengedte volna lánya fejét, Frank előrehajolt és egyik kezét Ellen puncijához emelve középső ujjával megtalálta a nedves bejáratot. Nem volt szűz, de még mindig nagyon szűk volt, így még az ujja is nehezen tudott becsúszni. Ám amikor végül megtörtént, Ellen egész testében megborzongott az élvezettől.
A lány fel akart nyögni, de nem tudott. El akart élvezni, de félt hogy elájul, mielőtt ez megtörténne. Az egyik kezével megtalálta kis csiklóját, és olyan erősen kezdte dörzsölni, ahogy csak tudta oxigénhiányos állapotában. Apja ujjazásával szinkronban dolgozott a csiklóján, és érezte hogy végre felgyülemlik benne a meleg érzés. Megpróbált még gyorsabban maszturbálni, de nem sikerült. A több évnyi úszóedzés lehetővé tette számára, hogy sokkal tovább bírja, mint a legtöbb ember, de határozottan és gyorsan közeledett a határához.
Végül több percnyi gyötrelmes lélegzetvételi kényszer és a lehető legintenzívebb stimuláció után úgy érezte, hogy teste szinte felrobban egy erőteljes orgazmusban. Az ágyékából előtörő élvezet hullámai bejárták az egész testét. Remegett és már nem tudta irányítani a mozdulatait. Minden izma egyszerre feszült meg, végtagjai pedig az eksztázis groteszk megnyilvánulásaként hajlottak be. A látása minden másodperccel szűkült, miközben lecsengett az orgazmusa… majd minden teljesen elsötétült. Eszméletét vesztette, miután hüvelye utolsó összehúzódásai kimerítették maradék energiáját, de abban a pillanatban a legboldogabb volt nem túl hosszú élete során.
Frank érezte hogy a lánya teste elernyed. Csak szórványos rángatózás jelentkezett, ahogy az agya leállt. Kihúzta a farkát Ellen torkából és maga mellé fektette a testet az ágyra. Olyan békésnek tűnt. Az ártatlansága a halál nyugalmával párosulva csodálatos látvány volt. 
–Szeretlek kicsim! Köszönöm! -mondta, majd egy búcsúcsókot nyomott a lány arcára.
 
-----------
--------
----5
Josh mindig is a jól nevelt fiúk mintapéldánya volt. A szülei teljes joggal voltak rá büszkék, és elsőszülöttükként nagy reményekkel fordultak felé. A fiú mindig mindent megtett, amit az apja kért tőle, még akkor is, ha nem volt kedve hozzá.
Az apja a születésnapján fárasztó munkanapból tért haza. Nem is vágyott másra, csak egy pihentető estére, de ahogy belépett az ajtón, furcsa látvány fogadta. Josh a sarkaira ülve térdelt a nappaliban teljesen meztelenül és a nyakára körbe masnis dísz-szalag volt rajzolva filctollal.
-Boldog szülinapot! –kiáltotta a fiú, amikor meglátta az apját.
-Mi ez a masni? –kérdezte kíváncsian a férfi, túltéve magát a meglepetésen.
Josh nagyot nyelt majd lassan válaszolt:
-Én vagyok a születésnapi ajándékod és neked kell levágnod a szalagot!
Az apán izgatott borzongás futott végig, amikor teljes mélységében felfogta a szavak jelentését. Josh átnyújtott neki egy konyhakést, amit elfogadott. 
A férfi a szabad kezével végigtapogatta és felfedezte a fia testét. Olyan puha és ártatlan volt... nem hasonlított egy cserzett, idősebb férfi testére. A szeretete és köszönete kifejezéseként puszit nyomott a fiú homlokára. Azután mögé került és a fülébe suttogott:
-Ez egy kicsit fájni fog, de ne feledd, hogy szeretlek!
Josh becsukta a szemét és kényszerítette magát, hogy mozdulatlan maradjon, miközben az apja elkezdte levágni a fejét. Remegett a félelemtől, amikor megérezte a bőrét átvágó fém okozta csípős fájdalmat. A kínok ellenére nem moccant, ahogy az apja szinte szeretetteljes gyengédséggel elválasztotta a fejét a törzsétől. Amikor a férfi végzett, a környezetét még mindig érzékelő fejet a fiú felmeredő hímvesszőjére tűzte. A legszebb ajándék volt, amit valaha kapott. 
Miközben az élet elszállt belőle, Josh arra gondolt, hogy mennyire szeretheti az apja. Tudta, hogy az ajándéka olyasmi, amit a férfi soha nem fog elfelejteni. A félelem és a fájdalom ugyan erős volt, de a fiút mégis elégedettség töltötte el az apja kedvéért hozott áldozata miatt. Utolsó pillanatában tudta, hogy a számára a világot jelentő férfi szereti és hálás neki.
 
-----------
--------
----6
A hóhér meghajolt, amikor a két fogoly felment a lépcsőn és megállt előtte. 
-Jó reggelt mindkettőtöknek! – dörmögte mély baritonnal, majd az emelvényen felállított guillotine-ra mutatva folytatta. 
-Kérem felségedet hogy helyezkedjen el a fiával a deszkán és tegyék a nyakukat a nyílásba! Biztosan, de nem kényelmetlenül lekötözöm önöket!
Selarnia egykori királynője, Astrid Von Eisernborn kecsesen bólintott. Selymes szőke haja megcsillant a déli napsütésben. Negyven éves kora ellenére lenyűgöző szépség volt. Formás mellek feszültek az egyszerű ruhája alatt. Korának megfelelően kezdett kicsit teltté válni, de a hóhér pont ilyennek szerette a nőket. A férfi a kesztyűs kezét az ágyéka fölé helyezte hogy elrejtse merevedését és lopva félrenézett. Mozgás ragadta meg a tekintetét és odafordította a fejét, hogy megnézze a második foglyot. Egy tinédzser fiú követte Astridot. Puha, kerek arcán komor arckifejezés ült. A koronaherceg -Astrid egyetlen fia-, Peter Von Eisernborn alig egy hónapja ünnepelte tizennegyedik születésnapját. Örökölte anyja méltóságteljes tekintetét és aranyszőke haját, bár nyugodt temperamentumát már nem. Teste karcsú és sápadt volt a  sok olvasás és a mérsékelt fizikai tevékenység miatt. A fiú csak egy lila alsónadrágot viselt. Felsőteste és végtagjai ki voltak téve a rekkenő nyári hőségnek.
Astrid leült a guillotine deszkájára. Fellendítette rá a hosszú, formás lábait majd hátrahajtotta a fejét amíg a tarkója hozzá nem ért a lunetta kopott széléhez. 
–Gyere ide Peter! – mondta halkan.
A fiú odasietett és ráfeküdt az anyja testére. A fejét először Astrid puha keblére fektette a fejét és belélegezte a nő pézsma illatát. Hevesen dobogó szíve megnyugodott egy kicsi, amikor Astrid felemelte a kezét és megsimogatta az arcát. 
-Légy erős Peter! Egy von Eisernborn nem hagyja, hogy a közelgő halál gyávává tegye! Gyere, csússz feljebb! - suttogta a fülébe.
A fiú engedelmeskedett és arcát az anyja arcához szorította. A hóhér a guillotine-hoz lépett és szorosra húzva a bőrszíjakat az anya-fia páron, egymáshoz szíjazta a két foglyot. A lunetta felső felét a nyakukra zárta és hátralépett hogy megcsodálja munkáját. A karra tette a kezét, ami szabadon engedi a tizenöt font súlyú pengét.
Astrid érezte hogy valami megböki az ágyékát. Peter félrenézett és arcán dühös pír vöröslött.
–Nocsak, nocsak… Elfelejtettem hogy az én kis Peter-em már fiatalember! – kuncogott a nő a helyzet ellenére. 
-Anya… kérlek! – könyörgött a fiú és hangjába szégyenlős nyüszítés keveredett. 
Astrid elmosolyodott és lehunyta a szemét. 
-Az anya kötelessége, hogy megszabadítsa a fiát a szorongástól. – mormolta.
Amennyire a szíjak engedték, előre-hátra kezdte mozgatni a csípőjét. A fia merev hímvesszője a nadrágján keresztül dörzsölődött a puha hajlataihoz. Peter lágyan lihegni kezdett, miközben érezte hogy egyre jobban megduzzad a hímvesszője. A fiú is elkezdte fel-le mozgatni a saját testét. Olyan közel volt, csak egy kicsi kell még…
A hóhér meghúzta a kart és átadta a guillotine nehéz pengéjét a gravitációnak. Az elengedés után fél másodpercen belül lecsúszott és olyan könnyedén szelte át mindkét királyi nyakat, mint egy forró kés a vajat. Peter éppen akkor élvezett el, amikor a penge átvágta a gerincvelőjét, félbeszakítva orgazmus közbeni nyögését. Astrid érezte hogy a fia megrándul. Valami forró és nedves dolog borította el az arcát, mielőtt a penge az ő fejét is elválasztotta a testétől. 
A két fej belezuhant a guillotine elé helyezett kosárba, a két fej nélküli törzs pedig merev végtagokkal megremegett. Vér ömlött a nyaki csonkokból és beborította a fejeket. A néhai királyi család tagjainak arca ernyedt, szemük félig lecsukódott. A parasztok sokasága ujjongott, amikor a hóhér a hajánál fogva kiemelte a kosárból mindkét fejet és a tömeg felé fordult. Egy-egy lándzsára tűzte őket, hogy majd a városon kívül kiállíthassák.
Egy órával a kivégzés után, miután a tömeg szétoszlott, a hóhér lerángatta Peter holttestét a királynőről és minden ceremónia nélkül beledobta egy sima fenyőkoporsóba. Lopva körülnézett, mielőtt lenyúlt és levette a fiú alsónadrágját. A kivégzettek ruháinak eladása tisztességes mellékjövedelem volt számára... persze attól függően, hogy a fogoly mennyire volt jómódú. Peter fehérneműje kiváló minőségű volt, finom hímzéssel és mintákkal. A férfi megszagolta az ágyékon lévő ragacsos foltot és elfintorodott. Ezt ki kell majd mosni. Az alsónadrágot egy kis zsákba tette és lecsukta a koporsó fedelét. Astrid nehezebb volt, mint a fia. A hóhér morgott és küszködött, miközben betaszigálta a koporsójába. Miután lerángatta a nőről a finoman hímzett és festett selyemruhát, lecsukta a második koporsó fedelét is és leült a vérfoltos ládára pihenni egy kicsit. A vér és egyéb testváladékok foltjainak eltávolítása a ruhákból mindig fáradságos munka volt. Már többször felvetette hogy váltsanak inkább akasztófára, de a városi tanács nem akart új kivégzőeszközre költeni.
 
-----------
--------
----7
-Anya...
A fiatalabb nő általában magabiztos hangja most ijedt és remegő volt. Alig tudott uralkodni magán.
-Nyugalom Amy! Tudom, hogy nehéz ellazulni… de muszáj!
-Legalább hagyhattak volna állni minket még egy darabig… Nem túl kényelmes így, erre a fagerendára kötözve. Bár te jól nézel ki rajta. 
Connie keményen dolgozott, hogy harmincnégy éves testét megfelelő formában tartsa. Érezte a durva fát a súlyos, telt kebleinek nyomódni. A két nő megpróbált hátrapillantani, hogy lássák mi fog történni, ki fog előbb végezni.
–Bárcsak vége lenne már!
-Figyelj! Jönnek!
–Azt hiszem, te leszel az első anya… 
Amy látta a napfény csillanását az acélnyárs gonosz hegyén, ahogy az anyja testének hátuljához illesztették. Connie kissé megrándult, amikor a nyárs a hüvelynyílásához ért. 
-Ohhh…. Ahhhh…. Igennn… Jól gondoltad! -mondta.
–Hogy csinálják?
-Mi? …. Ungh…. Ohhh… 
Connie kissé értetlen arckifejezéssel nézett a lányára. Amy elpirult. Nem tudta, hogyan kérdezze meg anyjától a módszert.
–...hátulról… vagy a másik nyílásba…?
Connie megpróbálta meghajlítani a hátát, miközben a nyárs átsiklott a méhén.
-Hüvelyen át édesem… Az eleje… Óóóó…. Auu… .rekeszizmomnak nyomódik… Úúúúúú….
–Jól vagy?
Connie a gerendára “roskadt”, amihez rögzítve volt. Egy pillanat múlva a lányára nézett, de visszafogta válaszát, amikor látta, hogy Amy erőlködve próbál visszanézni a csípőjére és a derekára. Azután megérezte a kéj és némi fájdalom hullámait, amelyeket Amy nyilvánvalóan látott rajta. 
Anya és lánya egymásra néztek. Az idősebb kissé zavarban volt, amiért a fiatalabb ilyen közelről nézi, ahogy a nyárshoz próbálja magát dörzsölni. 
– Tényleg olyan jó? -kérdezte Amy.
-uhhh… igen, ….. ez olyan jó… mmmm. Fájdalmas …ó, a francba is.... de a hullámok… ummmm… 
Connie csípője tovább “dugta” a rudat, miközben az elsiklott szeméremajkai mellett és egyre mélyebbre jutott a testébe.
– A melleim mögött érzem! -tájékoztatta a lányát.
Köhögni kezdett miközben egy kéz megragadta hosszú haját és fájdalmasan hátrafeszítette a fejét.
-Azt hiszem ennyi volt… Szeretlek drágám!
Connie még egyszer köhögött, majd a köhögés öklendezésbe váltott és a rúd véres hegye hamarosan kibukkant az ajkai közül. Amy látta, hogy az anyja nagyon közel van az elélvezéshez, miközben még erősebben mocorgott a testét teljesen átjáró rúdon.
Amikor Connie elérte utolsó orgazmusát, a kezeit elé húzták. Egy hegyes fémtűvel átszúrták a bal csuklóját, majd a tűt átvezették a nyárson lévő lyukon és átszúrták a jobb csuklóján. Pontosan akkorra időzítették ezt, amikor tehetetlenül remegett az élvezettől.
Connie a nyárssal a testében és az arca elé kinyújtott kezeivel a tőle telhető legnyugodtabban feküdt a kemény faoszlopon. Nem tudta mozgatni a fejét, de oldalra nézve még látta Amy-t. A lány az anyját nézte és nem figyelt arra, ami körülötte történik. 
-Nagyon nézel ki anya! Mindenki élvezni fogja a húsodat! Bárcsak látnád magad!… OHHHHhhhhhhh …. A fenébe is! Egy kicsit felmelegíthették volna, mielőtt betolják… úúúú…ez… óóóóóóóóóóóó… most már túl van a méhnyakamon… 
Amy mély levegőt vett és emlékezett, hogy az anyja majdnem felsikoltott, amikor a rúd hegye áthatolt a rekeszizmán. Arca elfintorodott miközben érezte, hogy nő a nyomás a hasa alsó részében. 
-… hungh .. ung… ungh… átment!- lihegte.
Zihálások között folytatta: 
-Ez… fura anya…úgy érzem, hogy…. a beleim mozognak… bennem… hmmmm…
A lány elpirult, amikor ráébredt, hogy ő is próbálja mozgatni a nemi szervét a rúdon, mint percekkel korábban az anyja. Megremegett az első orgazmusától. Pirosló arcát a gerenda felé fordította, amire lekötözték. Köhögött egyszer… azután újra.. ezúttal néhány csepp friss vért látott a fán. 
– Mindjárt itt van anya! Szeretlek! –mondta gyorsan búcsúzóul.
Érezte, hogy egy kéz határozottan megragadja a copfját és hátrahúzza a fejét. A nyárs hegye könyörtelenül áthaladt a száján. Anyjához hasonlóan hamarosan ő is érezte, hogy a kezeit előrehúzzák. Amennyire a rúd engedte összeszorította a fogait és becsukta a szemeit készülve a kezei átszúrása miatti újabb fájdalomra.
Amikor újra kinyitotta a szemét, oldalra nézett. Arra számított, hogy az anyja még mindig ott fekszik a mellette. Ám egy fiatal, szédületes kinézetű szőke lány mászott fel éppen a fagerendára, ami pillanatokkal ezelőtt még anyja felnyársalt testét tartotta.
-Helló! A nevem Mandy! -mutatkozott be Amy-nek az új lány.
Mandy mindkét kezét a gerendára tette, felemelte a jobb lábát és lovaglóülésben ráült. Pont úgy minta Amy és az anyja nem is olyan régen. Feljebb mozdult, hogy a combját az oszlopnak támassza, majd előrehajolt, leengedte a hasát, majd óvatosan ráfektette a melleit a durva fára. A gerendán levő friss, még nedves vérre nézve elfintorodott, majd Amy-hez fordult:
-Fúúú… legalább letakaríthattak volna az előző után!
Amy elvesztette érdeklődését, ahogy megérezte, hogy felemelik a levegőbe.
 
-----------
--------
----8
Jack-et a világoskék szemei és göndörödő barna fürtjei a maga módján vonzóvá tették volna, de a korához képest igen kis termetű volt. Az iskolában a felsőbbévesek gyakran csúfolták és a helyzet egyre komolyabb lett. A fiú a napok teltével egyre mélyebbre süllyedt az elkeseredés mocsarába. Nem bírta tovább és az egyik este elhatározásra jutott: véget vet az életének. De nem tudta, hogyan tegye. Végül összeszedte a bátorságát, hogy beszéljen az apjával a dologról. Mark szerető apa volt és mindig támogatta a fiát, de amikor Jack elmondta, hogy mi jár a fejében, a szíve darabokra tört.
-Miért akarsz ilyet tenni? –kérdezte.
-Mert belefáradtam az egészbe és szeretném, ha a fájdalom véget érne. –felelte a fiú remegő hangon.
Mark tudta, hogy gyorsan kell lépnie. Nem hagyhatta, hogy a fia helyrehozhatatlan hibát kövessen el. Minden erejével próbálta lebeszélni és meggyőzni arról, hogy idővel a dolgok jobbra fordulnak. Jack viszont hajthatatlan volt.
-Kérlek apa... segíts nekem! –könyörgött könnyektől csillogó szemmel.
Mark látta tekintetében a fájdalmat és hirtelen megértette, hogy Jack komolyan gondolja. Nem akarta elveszteni a fia bizalmát, de képtelen volt nézni, ahogy szenved. Hosszú töprengés után beleegyezett, hogy segít neki. Tudta, hogy rettenetes dolog amit tesz, de nem hagyhatta a fiút tovább kínok között. Együtt bementek Jack szobájába. Mark segített a fiúnak egy hurkot kötni az ágy fölötti mennyezeti ventilátorhoz.
-El fog bírni? –aggodalmaskodott a fiú.
-Én szereltem fel. Egy elefántot is elbírna. –biztosította az apja.
A fiú meztelenre vetkőzött. A még szűz hímvesszője egyre merevebb lett válaszként a testét elöntő adrenalinra és félelemre.
-Biztos, hogy ezt akarod? –kérdezte Mark és nem tudta leplezni a szomorúságát.
-Igen! Ezt akarom, és köszönöm, hogy megértesz. –felelte a fiú suttogásnál alig hangosabban.
Mark segített neki a nyakába akasztani a hurkot és ellenőrizte a kötél feszességét. Jack ezután az apja felé fordult és azt mondta:
-Még egyszer köszönöm! Szeretlek!
-Én is téged! De nem muszáj megtenned! Gondolkodjunk és keressünk más megoldást! –esdekelt a férfi.
-Nem! Ez az egyetlen megoldás! Kérlek, ne tedd annál is nehezebbé, amilyen!
Mark vonakodva bólintott és csendesen könnyezve nézte, ahogy a fia néhányszor mély lélegzetet vesz, majd lelép az ágyáról.
A hurok megszorult Jack nyakán és néhány centiméter esés után megfogta. A fájdalom kínzó volt, de a fiú tudta, hogy nincs más út. A teste önkéntelenül lengésbe és tekergésbe kezdett, ahogy próbált egy kis levegőhöz jutni. Mark csak állt és nézte ahogy lóg a fiú. Egyszerre érzett szomorúságot és szexuális izgalmat. Miközben Jack levegőért küzdött, megpillantotta az apját. A férfi levette a nadrágját és maszturbált a haláltusájára. A fiú megdöbbent, de ugyanakkor valahogy hízelgőnek is találta, hogy az apja izgatónak találja a látványát. Úgy döntött, hogy végső köszönetként igazi showt mutat be neki. Hangosan nyögött és vadul tekergett a kötél végén. Az ágyékával úgy lökött, mintha szeretkezne valakivel, mindent gondosan megmutatva az apjának. A testében ugyan fájdalmat érzett, de az elméje kéjben úszott. 
Végtelennek tűnő idő után a fiú teste elernyedt. Az apja végignézte az egészet és határozottan élvezte. A férfi teste megrándult amikor elélvezett és arcát egyszerre húzta grimaszba a kéjérzet és a bűntudat. Úgy döntött, hogy estére fent hagyja a fiút a kötélen, nem akarva megzavarni a megtalált békéjét. Csak másnap reggel hívta a rendőröket.
A hír gyorsan elterjedt és mindenkit sokkolt, de senki nem tudta a fiú öngyilkosságának igazi okát, csak az apja. A férfit hátralevő életében szégyenérzet és bűntudat gyötörte azért amit tett. Szerette a fiát és nem tudta nézni, ahogy szenved. De az utolsó percei nagyon izgatóak voltak.
Hasonló történetek
7228
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
6421
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: