Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mihály Laci :Bűnök a Béta bolygón. 6.nagyrész

 
          BŰNÖK A BÉTA BOLYGÓN 
                  (VI.  nagyrész.  )
 
A mérhetetlenül  távoli bolygónk új lehetőséget adott az emberiségnek. A 2253. évet irjuk. Csoda
volt rábukkani, majd kutatni es kolonizálni ezt a  gyöngyszem bolygót.  Bétavárost a  legszebb félszigeten épitettük fel.  Több mint húszezren élünk már itt emberek.   Azt hittük az új ámulatos vilagunkban minden tökéletes lesz.  De nem !    Jött ide velünk az ármány,   az irigység és a bűn is.
Hunor vagyok,  ha még jól számolunk éveket akkor 43 éves.    A földön Erdélyben laktam.     A Bétanapló irását átvettem egy ideig mert  ugye barátom kollégám   Laci eltünt. Elrabolták. Hogy él e még nem tudjuk... (((, de nagyon aggódunk érte.     Valakiknek útjában lehet.  Hakan, Laura,  Boby, Bendegúz,  Richárd,  és én, a barátai  kutatunk az események után már egy hónapja.  A  " viva"   kapcsolat szinte tökéletes már a Bétán, de mégis szeretünk nálam összegyűlni.  Ilyenkor minden info készüleket kikapcsolunk a  teljes biztonság kedvéért.        A kényelmes pufi relax fotelekben elterpeszkedtek a  baráti clubunk tagjai.
-- A villámhajók mennyire okoznának kárt a delfinidáknak?  Az életüket veszélyessé tenné?
Szabad ezt tennünk?  -veti közbe Laura Cool.
-- Igen, de az okosfák kivágása is nagyon tragikus
  az ottani élőlenyeknek. - - mondja Hakan.
-- Nagyon utálhatja a Lacit a 250 éves  csodadoki.
   Őrá is nagyon gyanakszom. - szól Bendegúz.
Richárd  felemelte a mutatóujját. 
- A "hipermega"  komputeres "digikormány" terv, igen "sokaknak" nem jó !!   Az ő fontosságuk veszne el...
- - A biológus által megadott helyszinről kell 
   elindulnunk. Nyomról nyomra! - - vetem oda.
Szóval körülhatároltuk mely események vezethet tek Laci eltűnéséhez.  Hakan begyűjtötte az összes  esélyes  fenti érintett nevét,   Bendegúz a Kolumbusz1  űrközpont  híváslistáit ellenőrize.   Lesliét is.  Hatalmas adatmennyiség.   Ez a munka jó feneket, és szemet igényel.  Vegig kell bújni, elemezni. 
Még 2253 ban is.   A gorillatámadás helyszinén, tudtuk semmit sem fogunk találni. Onnan valami digitálisan nem követhető eszközzel szállitották el.  Biztosan jó messzire, biztosan abszolút titkos helyre.  Mivel az épitett helyeket nagyon könnyen megtaláljuk,  biztosan ottani, Bétai, természetes kepződmény lehet ez.  Barlang, vagy  rejtőző óceánbuborék. (?) Tudtuk,  vannak ilyenek  itt a Bétán,   a jelenségek egyik csodája volt ez,  a nagyon stabil buborékfalú, száraz üregek léte, mélyen az óceán alatt...  Átköltözött hát a rosszindulat,  a bűn,  ide  az új bolygónkra is.   Levontuk a tanulságot.  Mi emberek,  gyarló emberek maradunk  míg ki nem pusztulunk,  ez már biztos.   Hiszen belénk van égetve az önzés. 
Laura Cool, az Igor doktor vonalat nyomozta, csakis hagyományosan, az ősi személyes maradi beszélgetési módszerrel.  Bobby a komputeres kormányzás, nagy ellenzőit vette sorra.  Én és Kru,  a delfinida barátainkkal  beszélgettünk,  lassan, körülményesen, de
nagyon sokat, persze a tolmácsmasinával.  Bár, megjegyzem : Krú  és én is már bizonyos dolgokat megértettünk anélkül is.  Szóval  "ezirányokban" zajlottak a diszkrét kutatások. Mikor is... most, beszúrok egy 2 hónap múlva kapott infóhalmazt,  mert idetartozik időrendben.  Laci feleszmélési szösszenetei ezek, mikor még azt sem tudta ki ő. Tehát él, ez nagy öröm...)) 
                                    *
"Egy fénypontot látok. Zakatoló gépeket. Aztán 
a fénypont lassan nagyobb, bonyolult, fényekké műszerekké válik.  De mik ezek?  Ki vagyok én? 
Le vagyok kötözve. Valami orvosi szoba ez? 
Mindenesetre, nekem olyan ez,.... mint a  sötét túlvilágról visszatérés az életbe ..." 
" Kesőbb megint felébredek. Körben göcsörtös hófehér sziklafal, csak az egyik oldal sima. Egyik részen zsilip nyílik. Két előember féle lép be kék overállban. Beszélgetnek. 
--Ez még jó pár napig nem eszmél fel, az agyát jól letapogattuk. Lassan a tappancsokat is le kell szednünk.   - - mordul. 
--Ha nem  tudnám hogy a  "csodaprof"   tudását töltötték a fejembe, akkor nem érteném hogyan 
válogattuk ki az agyából, a törlendő adatokat emlékeket.   - majd minden  funkciót ellenőrzött. 
-- No ez kezesbárány lesz, de okos, csak betett
  hibás adatokkal..  - A két majomember kiment. "
                                    *
Ezeket a dolgokat, akkor, Laci ott benn a valami- ben,  nem tudta érteni. De megnyiló tudata sejtette, hogy valami nem jó, nem klappol.    Mi, amikor utólag ezeket megtudtuk, kirázott a hideg, nagyon féltünk.  Agyi káosz lesz ebből...,  vagy megmenthetjük magyar barátunkat...   De ugrás vissza ket hónapot! 
 
A teljes Bétavárosi Rendőrség szállt ki a zord Igor professzor lakásához. Laura nagy munkát végzett.  Az egyik szál vitathatatlanul a 253 éves Igor professzorhoz vezetett.  Hiába ő, a Béta bolygó kimagasló tudósa,  genetikusa,   el kell számolni a tetteivel,.. vagy adjon magyarázatot !
 
"2049-ben a szálguldó Kolumbusz1 űrvárosban Laci es az orosz gyönyörű Kátya egymásba szeretett. Igor dr. magának akarta a lányt, de az ellenkezett. Kátya az űrhajón valami szörnyűt tehetett, amivel zsarolta őt a doki.  Igy lett a felesége. De Laci ikreit szülte meg Kátya ! Azóta a Béta bolygó kertvárosi gömb házában élt Kátya lelki rabságban, de ezt mindenki elől titkolta... "
 
Laura a mostani gorilla események miatt beszélt szomszédokkal, munkatársakkal, évekkel ezelőtti Kolumbusz1 kollégákkal.  Kátya viszont lesütött
szemmel  hallgatott... De hallgatása,  és a kínos hivatalos engedélyek után, kiszállt az elitalakulat, élén négy körmöfont nyomozóval.  Az őrzőgyűrű lezárta Igorék házát.  Egy Bétai "vörösmuri" vagy cungi  (kisegér) sem tudott volna kiszökni.
A nyomozók a díszrácsos főbejáratnál jelezték a háziaknak, azonnal engedjék be őket.... 
                                 *
Közben a "policekommandó" egy része a sűrű, lila és sárga magas bokrok közé vetette magát.  Először a bokrok teljesen összezártak... , és tűhegyes tüskéiket a behatolók felé forditották.  Bobby  már foglalkozott az okos fákkal,  nagyon közel ment hozzájuk. Csak annyit láthattak hogy mutogat, beszél..., vár... majd 15 perc múlva hátralépett,  leült egy kőre.   Nézte a bokrokat hosszasan.  Kis idő múlva, a levelek ellazultak, járatot nyitottak be a sűrűbe, Igor  háza mögött... 
Az intelligens fákról már sok résszel ezelőtt beszéltünk,ez  Béta bolygó egyik bizarr jelensége, nekünk elképesztő, ottani  létforma.   A bejáratnál hosszú percekig nem jelent meg senki.  Közben hatoltak a sűrű bokrok közé a  "Bétapoliszosok". 
A fák bokrok épp utat nyitottak, amikor egy félgömb forma domb felől temérdek csúnya fekete madár vijjogva rárepült a behatolókra.  Vadul támadtak,  de kb 1méterrel az arcuk előtt felhúztak, és újraindultak.  A kemény acélizmú rendvédelmisek ezen nagyon meglepődtek,  pajzsukat fejük elé tartották.   Közben elől a  bejáratnál megjelent Igor.  Valami kis fekete kütyüt,  itt- ott gyorsan megnyomott,  a vijják a bokroknál hátul ezzel egyidőben visszavonultak.  Számitottunk kisérleti klónozott állatok agressziv fellépésére , Igor titkos birodalmában,  földalatt kialakított rejtélyes laborjában. De ezek a sikító, élescsőrű vijják.. Gorillákra számitottunk, de az egy sem volt.  Na, ugyan majd mit találunk a tikos laborban...??!!  Igor értetlenkedett, dörgő hangja
inkább meglepett ijedtségét palástolta.   Mit is tehetett mást, beengedte a nagy előtérbe a rend- védelmiseket.
                                  *
A nyomozók, és  a hús-vér, valamint android karhatalmisták  szigorúan körbevették Igort.  A négy nyomozó leültette Igort a saját nagy ovális asztalahoz, és ők is leültek.   Klausz a vezető  mágnesburkot lőtt Igorra.
                                   *         
         ****   A folytatásban majd :
(A" gorillaproramozás"  bődületes bűne merül fel. 
Nem Igor az őrült klónozó, hanem  nagy tudását töltötték fel,  egy kifejlett klóntestbe.  Igor abban bünös hogy ezt titkolta.   A barátok eljutnak az intelligens fák körzetébe. Ők a fák, láttak valamit. A felfedezett  betaxium  csodája.  Majd lebegő "kocsonyák" fertőzik el a Béta  bolygó embereit.) ****
 
*           PÁRHUZAMOS VILÁGAIM          *
 
A  "Föld és a kozmosz"  adjon szép napokat mindenkinek!  Érdekes dolgokat mondok el, olyan 15 ev távlatból.  Reklám és kommunikációs vezetőként éltem az életem a  2000-es  evek elején, a  magyar hegyek erdők ölelésében. Először minden időmet kitöltötte a munka, de rajöttem hogy agyam kalandozni akar, relaxáltam, pihentem, álmodoztam, 
csak a természet hangjait hallgatva merengtem behunyt, de sokszor nyitott szemmel is. Ilyenkor ellazultam, elfelejtettem a napi, heti gondokat, feladatokat.  Egy jövőbeni, társadalom  eseményei közé  kerültem,
ahogy én hívom, alfa állapotban.   Ez,  olyan alvás közeli,  valószerű,  izgalmas,  szerintem álommal kevert agyi filmem ez nekem. Mindig is a lelkem legkellemesebb vágya, borzongása az volt, hogy egy új bolygó, egy új világ életébe jussak el sok-sok  társammal, egy szupernagy kényelmes űrhajón.  Igy aztán egyre többször kerültem  eme párhuzamos világomba,  párhuzamos életembe.
Élek itt a Földön a 2000-es évek elején, és élek a XXIII. század közepén is,... pontosan 2253-ban. Nem vagyok csodákban hívő,   szeretem,  de kétkedek a misztikumokban !  Ám le kell irjam,  olyan valóságosnak érzem mindkét világomat hogy felelmetes.  Mi ez?    Hiszen a XXIII. századi történéseim is logikusak, tisztán emlékszem,  én már nem is értem hogy van  ez....?
Többen mondják , hogy két világban élni egy csoda.   Én meg mondom, á dehogy,...  csak szárnyal a képzeletem.  De reflektálnak nekem  hogy egy képzelgés,  nem ennyire logikus,  részletes időrendben levő, - pláne valóságos, a beszelgétésekre is emlékszem.     Mindegy.  Szerintem a  szárnyaló spéci képzelőerőm adja a párhuzamos világomat.    Így jön létre az agyi "alfafilmem" a Béta bolygón.  VAGY NEM....???? 
Ezért inkább mindent leirok,  naplószerűen, remélve hogy egy új világot tárok sokak elé .
Így aztán nem fogok polipszerű szörnyekkel a földre támadtatni,   nem fogok meseszerű csillagokkal lézerkardoztatni,  nekem az smafu.
Viszont hiszem, és  alfafilmem (képzeletem) is azt vetíti le nekem,  hogy lesz egy új világunk, szükség is van rá. Amiben vannak gondok, gyarló emberek, elképesztő lenyek, de nagyon fejlett a technika. A fejlettseg ott tőlünk emberektől van, de egy új bolygón.  Új  Béta világunkat  a szomszéd csillagrendszerekben fogjuk megtalálni.   A mi dimenziónkban fog létezni,  és lesznek ott hasonló lények mint mi,  talán ők az ősi fajtársaink.     (Életcsíra *) 
Hisz vallom, de sokan egyetértenek,   hogy egy tőről fakadunk.  Aki olvassa epizódjaimat, vagy a teljes részeket,.. az olvassa figyelmesen !  Teljes odafigyeléssel,  mert a több szálon futó jövőbeni cselekményeket  igy érti csak.    Na utazzunk  ! 
Azt hiszem megéri !    Irány a Béta csillagvilága!
        
         A FÖLD IKERTESTVÉRE
              (VI. rész 2. epizód) 
1., Bombameglepetés Igor lefogásánál
2., Megérkeznek a földről Igor titkos adatai
3., A Béta borzongató jelenségei
4., Megtalálnak engem
5., Segítenek a lila fák
    ……… 
6., Gyilkos lebegő kocsonyák
7., Kátya szörnyű titka
 
Elbűvölő volt a Béta bolygó.  Közvetlenül a szomszéd csillagrendszerben. Szomszéd ugyan, de igy is hatalmas felmérhetetlen távolságban. 2253-ban járunk, már az új bolygón ahol letelepedtünk. Bétaváros él, sok lényt már megismertünk, sokat nem. 
A delfinidák gömbpiramisai, a krokodárok szigete, és megannyi, a földitől eltérő létforma és jelenség késztetett csodálatra, sajnos  félelemre is...
Mi a messzi világból érkezett emberek, androidok, klónok, elképesztő csodákat valósitottunk meg.  
                               *
A betaxium kisérletek jól haladtak.  Ez a massziv, ha kell rugalmas, ha kell merev anyag, programozhatóan duzzadt terjedt a megadott terv szerinti irányokba, igy csodaépitményeket lehetett belőle épiteni.  Gombamód nőttek ki belőle falak, diszek, födémek, egy házhoz csak a csinositók kellettek.  Persze a katalizátor és sarjadásbeinditó program sem volt semmi.  Kutatták, kisérletezték a felhasználási  módokat lehetőségeket. ... 
                              *
A Bobby által is jól felismert okos fák bokrok, magas frekvenciájú "nyekergés" kibocsátása értelmes infókat adott.  Ezen növények utat zártak el, vagy nyitottak,  vagy tüskékkel támadtak,  néha bűzös cseppeket lőttek ki,  avagy selymesen cirógattak.  Ez már hibrid életforma.. .   A földön ilyen nem volt,   vagy nagyon kis mértékben. ...   
                                 *
A Bétapolisz teljes joggal gyanakodott Igor 250 éves professzorra,  klónozás,  emberrablás, zsarolás,  szörnylények kitenyésztése miatt... 
Én  Hunor,   - irom még-   a Bétanaplót. 
A Bétarendőrök szorosan körbezárták Igor professzor házát.  Bent közben megfagyott a levegő.  Klausz a parancsnok nyugodtan, de keményen dörögve közölte miért vannak itt. 
-- Letartóztatjuk önt Igor professzor,.. (és hosszasan sorolta a vádakat). 
Igor először megijedt, majd meglepett arcot vágott, végül nagyon elszánta magát (valamit nagyon eldöntött magában) arca nyugodt halvány sejtelmes mosolyra váltott.  Hosszasan hallgatott, majd igy szólt. 
--Parancsnok, ön és egy kommandósa jöjjenek velem !! Klausz meglepetten de bátran ment Igorral. Aki  nem tudni hogyan, kinyitott a virágos sarokból egy darabot, és átmentek egy titkos terembe... - - hosszasan, talán félóráig lehettek bennt. A kinti rendvédelmisek már izgatottam mozgolódtak. Ekkor nyilott az ajtó, és kijöttek mindhárman. Igor mosolygott, Klauszon látszott hogy teljesen el van képedve. Vajon mi a franc történhetett bennt?  Egy pisszenés se hallatszott. 
--A föld bolygó, es a Béta törvényes államtitka végett, a professzornak sikeres munkát kivánunk. 
Csapat, elvonulunk!! - - minden poliszos elvonult… 
… Ez a kommandócsapat nemsokára Bétavárostól 10-km re levő szilákhoz repült.  A cikkcakkos sziklák, kis kanyonok között kutatták, a rejtett  jól felszerelt barlangot, ahol a veszélyes morillákat (gorilla szerű) klónozhatják.   Ez az info csakis Igortól jöhetett. 
Messzebb szálltak le, hiszen a drónokat azonnal kiszúrták volna  a rejtélyes klónozók. Ősi földi módszerrel lassan némán, szikláról sziklára, az óriásbokrok között jól megbújva haladtak előre, mígnem az egyik komandós jelezte,  spéci szem-monitorján  embernagyságú valamit lát cirkálni fel alá.  Aztán sorban jöttek a jelzések a körben őrt álló több morillalényről.  Amikor tűpontosan bemérték az összes, feltételezhetően őrt álló morillát,  ekkor a halk, észrevehetetlen kicsi drónok  felszálltak,  rárepültek az őrökre, iziben lebénitottak őket.  Mozdulni sem tudtak. 
A sziklák bokrok között tökéletesen megbújt a barlangbejárat.  De meglett.  Az előre megbeszélt lerohanási terv szerint miszlikre  szétlőve a vaskos ajtót,  villámgyorsan bahatoltak. Amit találtak az elképesztette, és megrémitette őket…
                               *
Laura, Hakan, Bendegúz, Iván, Boby és én Hunor, ültünk körben a parti szikla tetején levő teraszon.... na és, de jó,.. ott volt mégvalaki...  Beszélgettünk. Minden e-kütyü kikapcsolva.  Egy hét telt el  a rémisztő napok óta.  A kanyon sziklái között megtalálták a barlangot. A sugárral elporlasztott ajtó nyilásában belépve, természetes fehér szabálytalan, de tágas barlangfolyosó vezetett a termekbe.   Az android kommandósok másodpercek alatt lebénitották a támadni akaró morillákat, és embereket.  A termekben, ketrecekben állatok, átlátszó bétatengeri,   már ismert óriáskagylókban kék folyadék, vezetékek mindenfelé.  A Kék sistergő folyadékban félig kifejlett állapotban ,ember vagy majom formájú kismorilla, még öntudatlan,  klón-"újszülöttek" mozgolódtak,  mint magzat az anyaméhben.  Az android poliszosok után óvatosan besurranó,  hús- vér emberek,   láttak már hasonlót, de leesett az álluk…   A következő teremben egy nagyon furcsa ágyon találták meg barátunkat.   Leslit, vagy Lacit, ki hogyan hivta. Akkor  ők még nem tudthatták vele mit művelt,  a tiltott klónozó, tiltott  agyinfó letöltő  bűnbanda.   "Hát jött ide a Béta bolygóra a bűn is.   Hát tényleg… 
a Béta… , a Föld ikertestvére !!" 
                               *
 Hunornak megköszöntem hogy irta a naplómat, amig fogoly voltam, korlátoztak szabadságomban. Most már elkezdtem rendbe tenni a dolgaimat. Nem tudták módositani agyamban az emlékeimet csupán egy véletlen miatt, de ez volt a szerencsém.   (Legalábbis remélem !)      Ezeknek a durva haramia egyedeknek Igor volt az első áldozatuk.   A doktor különleges tudását töltötték le agyából, majd egy klóntest (egy morilla) agyába töltötték fel. Igy létrehoztak egy új másolat tudós zseni genetikust.   A szörnyű az hogy rossz helyre került, (morilla testbe) ,  250 évnyi doktori tudás.   Igor, amikor eltitkolta az ő elrablását, agyi másolását, nagy hibát vétett. Ebben bűnös!   A morilla, a tenyésztett tudós, aztán felsőbb körök megrendelésére klónozott.  Testőrnek, vagyonőrnek, gorillához nagyon hasonlitó 2méter magas "zord morillákat."       Én azért lettem elrabolva, mert Igor nyakába akarták varrni ezt.  Ám volt más is.  Mert egyre biztosabb hogy az    okosfák kivágása ellen végzett erős kampányom   zavart egyeseket ! Kihasználták hogy   Kátya miatt hatalmas feszültség van Igor és én közöttem. Elterelő hadművelet. Azt hitték Igor körül szoritják a hurkot.    Nagyot tévedtek. 
Mert Igor nem hülye.  Mindenre felkészült. 
Lám a nyomozóknak igazolta hogy ő világállami érdekeket, titkokat véd. Már a földről is úgy küldték ide.   És a szenzáció...!!! Megérkeztek az anyaföld bolygóról, anyáméktól, és az ő megbizottjaiktól, (a lehető leghitelesebb információ)  Igor doktor földi dolgairól, az adatok, és cikkek.                       Csalt,    a korát tekintve !! 
Hipertéri üzenet ez, melyet a Kolumbusz1 űrváros befog, és ráteszi a Béta világhálózatra. Igy már nézhetem olvashatom letölthetem, mit tudnak a földön 2253- ban. 
                                *
Hakan, Bobby,  Richárd, Laura, túrafelszerelés- ben ballagott be az erdőbe,  amely Kátya és gyerekei lakása mellett kezdődött. Sűrű, 3m magas hegyes levelű bozótos jelleget adott.  A lila és sárgás árnyalatú okos fák-bokrok között kaptattak fel a lankás hegyoldalba.                     A Kátya-Igor  féle    házak mögött sűrű, átláthatatlan volt a növényzet. De a kis gyalogösvény,   a kétszeresére szélesedett. Szinte mosolyogtak a levelek. Bobby ment elől, ő már sokat foglalkozott az "O-fákkal" .         Ritka bozótos, fehér köves lanka után 1 km-el kezdődött a nagy erdő.   Többféle fa élt a környéken, de ők az "O fákhoz"  mentek.           Itt már 15-30 méteres magasságig nőttek a fák. Tövükben a saját fialásuk, bozótjuk. A fák között még tovább mehettek volna, de a fialás miatt áthatolhatatlannak tűnt.  Tanácstalanul néztek a többiek Bobbyra. 
–Nezzétek nincs mit tenni, odamegyek a fák közelébe és beszélek hozzájuk. Na és hogy a teljes telepatikus kapcsolat is meglegyen,  erősen rákoncentrálok erre.. 
–Na és mit mondasz nekik? - - kérdezte  Hakan, Richárd meg turistabotjával az egyik bokor tövét veregette. A bokor erős indája gyorsan rátekeredett a botjára.   Meglepődött...
– A legöregebb fákhoz szeretnénk felmenni,.. segitsetek "O-fák" !! - - közel ment, szinte hozzáért a növényekhez. 
(Tudni kell hogy a Béta bolygón, ittlétünk óta senkinek nem sikerült kommunikálnia az okos fákkal, Bobby  erőltette ezt már legalább egy éve.)        Percekig nézett rájuk Bobby,  aztán mondta is amit akart. Hakan és Richárd, Laura, mosolygott ezen. De ekkor igencsak eltátották a szájukat. A bokrok  ágaikkal széthúzódtak, és szinte 3m széles,  jó terepet,  járható utat nyitottak…. 
 
                 EMBER A MÚLTBÓL
 
A Béta bolygó napcsillaga, sejtelmes kék derengésben úszott.   Itt volt hát a pompás ideje a delfinidák ünnepének.  De hatással volt ez a bétavilág legtöbb lényére is.  Mi emberek az évek alatt, azt vettük észre hogy intenzíven felfrissülünk, agyunk káprázatosan pörög, szinte megújulunk a kék derengésben itt az új világunkban.  Mi a delfinida társadalom ünnepét, a félgömb szigetek felett  csodáltuk.  Lapos átlátszó aljú és oldalú "replencsékben" ültünk száz társunkkal együtt. Velünk volt a replencsében talán ötven fő, az újonnan jöttek közül. Hakan Laura és  Hunor, érdekességként elmondta hogy itt van velünk két ember 2030-ból. Azaz a 230 éves múltból. Már többször hallottam emlegetni eme dolgot, na most ha adódik alkalom ,  beszélek velük. Mindig is érdekelt ez az időutazós bravúr...   Miközben sok bétavárosi társunkkal együtt néztük  a repkedő delfinidák monumentális ünnepi játékát, lázas izgalommal figyeltem az ülésekben, vajon ki lehet az a két ember a múltból. Hát így kinézetre nem tudtam megtippelni, pedig hát egy szűk negyed évezreddel ezelőtti arcok kellenek legyenek...   A delfinidák  közben  alattunk felettünk alakzatokat rajzoltak a Béta egére.  A sok kis pontból tevődött össza a furcsa égi alakzatok sora.  A pontocskák maguk a delfinidák voltak. Élő pixelpontok. A  hires, betaxium*  boritású replencsék már visszatértek a Bétavárosi kikötőbe, és kiszálltunk a hatalmas termekbe.  Laurával leültünk az ételrobot közelébe egy kényelmes lazitó fotelba.  Egyszer csak hatalmas robajjal betört balról Richárd a Teleport-dokk vezetője. Meglátta hol ülünk,   erre nagyon megörült, odajött. 
Mögötte, vele, megjelent két furcsa hajú, kicsit mereven, megszeppenten lépegető ember.   Egy nő és egy férfi.    Odatoppantak elénk.  Richárd széles mosollyal szólt :
–Nézd Leszi (Laci) kiket  hoztam neked.)) 
  Nagyon megnéztem az érkezetteket, azok   félénken mosolyogtak. Aztán beugrott. 
–Ti vagytok az időutazók?? - ösztönösen   magyarul szóltam hozzájuk.. , vagy direkt? 
–Igen.  Mi a 2030 évből jöttünk, az akkori Magyarországról, Palócföldről.
-válaszoltak szintén magyarul de régiesen. Hát leesett az állunk, de nagyon örültünk. 
–Heuréka!!- üvöltöttem. - Én is magyar vagyok ember, én is ott születtem , csak én 2160-ban. Azta..! Gyertek tesó üljetek ide!... 
Bemutatkoztam nekik, és bemutattam épp ott levő társaimat.  Ők is bemutatkoztak. 
–Zoltán vagyok, a feleségem Vivien,a múltbéli Yagic famíliából.  Tudjátok mi akartuk, vállaltuk,hogy idővihar, időspirál, vagy "tér- idő"gép kisérleti alanyaiként több mint kétszáz évet repüljünk előre az időben.  Ez 2030-ban volt. A földi világ akkorra undoritó, buta, önsorsromboló lett. Asszonykámmal eldöntöttünk elmegyünk. Ha belehalunk is. Most itt vagyunk.  Az időutazás után a csúcs Kolumbusz 2-vel jöttünk ide…
Ittam szavaikat,és mostmár értettem, Laura es Hakan miért épp nekem akarta bemutatni őket. Hát, mert onnan jöttek, ahol az én őseim is éltek. Talán Bendegúz már többet is tud e fantasztikus dologról. Zoltánon látszott hogy mondani akar valamit. Laura felfigyelt erre és felemelte mutatóujját. Ekkor hirtelen a lézeres ajtón belépett a mi Bendegúz informatikusunk. Körül ért a szája a fején úgy mosolygott.  Úgy tünt, Zoltánt is ismerte.  Ez nekem  gyanús volt, ami mindjárt be is igazolódott. Zoltán is kért nemrég némi információkat Bendegúztól, (én is) és igy megszületett a valószinűsithető kapcsolatunk teóriája... 
Bendegúz kényelmesen leült és elkezdte:
–Laci, az adatbankok szerint te őseid szinte biztosan onnan, vagy nagyon közelről származnak, ahonnan a Zoliék utaztak ide az időben. Zoltán is készült, és  a következőket mondta :
– Bizony. Mi 2030-ból jöttünk és voltak Mihály családnevű unokatestvéreink. Azok neked Laci, az  ük-ük-ük-ük… huuu.. 
nagyapáid lehettek. -Zoltán végre nevetett. 
 
Először eltátottam a számat, majd pontositásokat kérdeztem, aztán ovációba fordult a hangulatom. Hihető volt a dolog…                            
Zoltán elmondta hogy ide a Bétára azért jött mert mint poliszos, a teleportálással, az ufó kapcsolattal, az új bolygó  hasznos lényeivel, kincseivel visszaélő elemeket elkapja, visszaküldje térben időben akár…
                             *
Az alapos agyi kivizsgálásom elkezdődött.  Felmértek a dokik mindent bennem, testem fizikai tulajdonságait is alaposan. Nem lehetett tudni biztosan, töröltek - e fejemből infókat, vagy töltöttek-é fel "wincseszterembe" széndékosan hamis emlékeket.  A múltból jött embert is elmondtam az indián profnak. Ezt ő jónak tartotta:  --Na, lehet hogy nem lesz baj..! 
A morillák  valamit biztosan csináltak velem. Vagy elkezdték, de nem sikerült emlékeim átformálása nekik.  Jómagam is végigpörgettem emlékeimet, alaposan összevetettem a már régen is elmentett naplómmal.  Egy dolog azért furcsa volt. Kátyát már nem akartam lázasan kutatni… 
 
Fejemben zakatoltak a gondolatok:
"Igor tudását töltötték fel a morillába,...
Talán a szándékait is."  Érdekes, ezt is közömbösen vettem tudomásul. Az agytérképezésem után, haza akartam repülni a tenger fölé ágaskodó 10. emeleti fürtszem lakásomba. Ámde közben úgy éreztem, be kell mennem Laura Cool* munkahelyére a "Biologic"- szervezethez. Szerencsére Laura 15 perc várakozásom után megjött, boldogan beinvitált az irodájába.  Leült velem szemben és figyelt.
–Na, mi törtent Laci?  Találtak nálad agymanipulációt?Na és te  érzel változást? 
–Kimerült vagyok, és feszengek azóta is, de egyenlőre nem veszek észre magamon
semmit. A digitális memoárjaimat is mind végighallgattam. Talán nincs változás…
Hacsak,... de nem,   ez nem lehet igaz!! 
– Mire gondolsz, mondd el, legalább nekem!   - - faggatott türelmetlenül Laura. 
–Na jó. Elmondom. Pontosan nem tudom, de talán azóta nem érdekel Kátya, nem jár az eszemben pedig emlékszem minden  jóra, közös dolgunkra vele kapcsolatban.
Hmm… De ez nem lehet, biztos tévedek. 
( Laura hátradőlt. Nagyon gondolkodott. ) 
–Az nem lehet,... hogy a kellemetlenségek miatt kiszerettél belőle?  Ne félj  itt vagyok. 
–Lehet, de mi van ha az érzelmeimet törölték…irányában. Hiszen Igor agyának tudásával dolgoztak a morillasebészek*  ?! 
–Mondom, majd én vigyázok rád. - mondta
Laura és nagyon furcsán nézett rám… 
                               *
Mindeközben a Bétaóceán kékesfehér  félgömszigeteinél,  a körben vigyázó hajók  lassan szedelőzködtek. Véget ért ugyanis a delfinidák ünnepi játéka, nem kell már figyelni a betörni szándékozó "csúnyaszájú óriásokat". Ezek ölték őket, amikor alkalom volt rá. Kicsit segitettünk az őslakos delfinidáknak, mint bétai jövevények. Az utolsó hajó is épp fölszállni készült, amikor egy hatalmas Csúnyaszájú felemelkedett az óceánból,és szándékosan nekiment a kétéltű hajónak. Arra ráesett, tört- zúzott mindent…
 
*   " AMIKOR HALDOKLIK A FÖLD "      *
                 (VI. rész, 4.epizód)
                           *
Nagyon sok és durva  dolog történt a Béta bolygón 2254 elején. Itteni  tudományunk,    nagy pontossággal használta a régi földünkről kapott szenzációs  technikai felfedezéseket, és csodaszámba menő kezeléseket, gyógyitásokat. Mert a földiek  50 évvel előbbre jártak*,  ez idő alatti fejlődésüket    (annak minden adatával) a hipertéri pontos adatátvitel segitségével megosztották velünk.  Az élettani kisérleteket   elkezdtük alkalmazni,  a technikailag  új  eszközöket pedig  3D tárgynyomtatókkal elkésziteni.                           De volt ám baj is, régi világunkban.                       A tengerek vizszintje már elöntött sok várost  és sok szigetet.                                             Északon  dermesztő fagyok, délen szinte viselhetetlen forróság tombolt.  Rémísztő  fegyverek feszültek egymásnak az öreg bolygón.  Ha már félelmetes  minden,...      valami szenzációsat ki kell a földieknek találni!  Mondták!    Ugyanis, a metropoliszokat védő, szuper gátak is megadták magukat.  Még mindig sokan bíztak, kitartottak, de őrült nagy volt a nyomás a föld tudósain  arra,  hogy legyen lehetőség elköltözni.                                 A Béta a csoda,  az új. 
Az  új világunk, nagy reménysége volt a földlakóknak.   Őrült, fantasztikus tervek születtek az átköltözesre…. (Nemsokára megtudjuk…) 
                            *
Az egyszerű emberi vélemény, a földi infó,           a pletyka, magánutakon  jutott el hozzánk.
Hozzám is igy jött szüleimtől  információ :       Ők 110 évesek, de génkezeléssel kb 70 éves  állapotúak.      A hipertéri videóüzenetük a " Kolumbusz 1"     műholdváros által jött le  adatformában    "Komm53" kütyümre. 
"" A vegyi és  műanyaggyárak kapzsisága,  az űrben épitett  űrvárosok, térhajók, marsi oxigéngyárak, felfoghatatlan méretű  földi gyártókapacitást igényelnek.  A fiatalok el akarnak menni,felnek, de mi már a földön maradunk.  Igorról Éva talált valamit,  a XXI. századi orosz kórházak adatai között. Volt egy tudós  aki Nóbeldij eselyesnek tünt, ámde eltünt nem találták.""                                      Jöttek még fotók, és nagyon rövid hirek,     videók, köszöntések. 
                              *
Itt a Bétán  a " Nagy kék" óceán  felett újra mejelentek az ezüstgömbök… Richárdék háromszoros figyelemmel várták az UFÓ- fejleményeket a teleport blokkban. ?? 
Miért? Ennek előzménye is volt…:
*Amikor a delfinida ünnep végén  az egyik kétéltűnkre támadt 10 vad otrombián (Murry) villámsebesen több delfinida őrszem azonnal   a  vezető   "Vén delfinidákhoz" úszott.                A félgömbpiramisok tövénél,   a tenger mélyén,   egy rejtett követhetetlen  labirintus  vitt a piramis belsejébe a "Vének"-hez.   A három vén szinte azonnal úszott  a bálványhoz. A valami, absztrakk korallokkal, növényekkel benőtt,  furcsa nagy szikla.      Ha jobban megnéztük volna,  egy sarkára állitott fekete kocka… állt előttük,      befolyva fehér korallokkal óceáni hinárokkal.      A kockaszikla,  három látható oldalának közepein, kis fekete kör, a kocka felülete  ott nem volt benőve semmivel…. 
A vének szinte egyszerre,     homlokukkal hozzátapadtak,  és mozdulatlanul vártak. 
Talán 5 percnyi idő után   a kocka kékesen, erezeteiben, elkezdett  "fluoreszkálni".            Ott ahol  kilátszódott a korallok alól.         Az öreg delfinidák talán most kapcsolatba léptek valakikkel… Azok  segitségét kérhették,              a  vad otromba Murryk  ellen… 
                               *
Na ilyen körülmények közepette akartam megoldani saját nehézkes ügyeimet.  A múltból érkezett földiektől, a 2020-30-as éveket akartuk megismerni,  hisz tudjuk akkor is forrongott a világ.  Most meg úgy tünik, megjelennek ismét a Gui bolygók hajói, lényei. 
Hát meg is jöttek. Az otrombiánok  felett először mozdulatlanul lebegtek az ezüstgömbök. Aztán a murryk szinte lebénultak, majd lemerültek az óceánba…
 
Mi azonnal a teleport dokkba, és a  mi "Fekete kockánkhoz" mentünk. Az ufóktól kapott fekete kocka most kellett.  Mi is kapcsolatba akartunk lépni velük, ha már ők  ezért adták ide nekünk,.. is…
Bendegúz az informatikusok gyöngye harmadmagával és a Béta űrhivatal két vezetőjével kereste fel, a féltve őrzött  Gui kockát. Tették amit kellett… 
 
Más. Richárd, Bobby es Hunor a hangár előtt szálltak le a repgömbről. A biztosan, hermetikusan záró,  rekesznyilás- szerű ajtókon át,  a Teleport  "vakító"  terembe mentek.  Vezetékek erdeje, áramkörök, mágneses mezők, tekercsek, ismeretlen formájú alkatrészek közepén állt már az elkészült Teleport Dokk.   Most nem volt bekapcsolva,     de már működött. A Guik is használták, amikor igy vittek minket fel a hajójukra, de mi is helyeztünk már át vele tárgyakat és kisérleti állatokat…
 
A szép nő,  Laura Cool, és Hakan a tenger alatt, a delfinidákat kereste fel.  Persze Krú es Bee, a két  gyerekdelfinida  most is mint mindig, velük tartott...  
Zakatoltak az  események, a   otromba murryk  durva agresszív feltűnése miatt.   De miért is történtek ezek olyan gyorsan izgatottan,... és valljuk be, ijedten…?? 
                            *
Összegzem a dolgok állását, itt a  Béta naplómban.  Én, akit nemrégen elraboltak a morillák, és talán… agyamból adatokat töröltek, vagy…  lehet hogy  betöltöttek valamit… Azért bizzatok bennem..)))  !! 
Hátha nem egy csip, vagy adathalmaz vetiti nekem ezeket a történéseket…..))) 
 
" Régóta vártam már, hogy szüleim megtudjanak valamit az 50 évvel ezelőtti Igor doktorról.  Aki ugye elvette tőlem Kátya szerelmemet,  meg a két iker kisfiamat.  Igor dolgai itt a Bétán, csúnyán kiderültek,  de az is hogy Béta,  és az anyaföld is védelmet, megbizást adott Igornak.  Igort, ugyanúgy mint engem, pár napra elrabolták, tudását  infóit      az agyából átmásolták egy klónozott gorillába (morilla).   Így a bűnös csapat már itt  a Bétán is bünös dolgogat tudott csinálni. 
Igor genetikai tudásával, de annak tudta nélkül.   A bűnbanda klónsereget akar létrehozni, és Bétabolygós lényeket akar irányitani, manipulálni szörnyű dolgokra. 
Az  "otrombián" murryk  közül egy tucatot valószinűleg már megváltoztattak, és őket irányitásuk alatt tartották. Még óriási szerencse hogy a delfinidák  óvatosak, készültek, érezték hogy lesz, támadás. 
 A  tenger mélyén lévő, ezeréves benőtt fekete kocka misztikus segitségét kérték.     De nem tudták ám  annak mibenlétét.  Csak őseik  szokásaként,  szertartásakent cselekedtek… 
 A Guikat az égen nem látták sokan,                akik látták ezüst lapos gömböket emlitettek másodpercekre felvillanni.    Voltak tehát a Béspa szakembereinek bőven dilemmái, kérdései, ezért próbálták velük a Guikkal a kapcsolatot felvenni. 
A mindenkit érdeklő kérdések az ufók felé:
"Vajon a delfinidák hivó szavára tértek most vissza? Vajon ők hagyták  itt a tenger alatt a rejtett kockát százévekkel ezelőtt ?  Vagy a Földi  katasztrófa miatt várhatóan érkező  térhajtóműves űrhajók biztonsága miatt jöttek a Bétára ?..." 
                             *
A földről érkezett várt üzenet, bejelentés is döbbenetes volt.  A  Kolumbusz1  űrváros    vette az adatokat, módokat, és videókat.   
Szinte biztos volt hogy a Föld bolygóról áttelepülők  nagy részét a hatalmas jelentkező létszám, és borzasztó veszély miatt   "Agyexport" - al  küldik át a Béta bolygóra.   
Sokan tudtuk  mi is ez az új utazási forma,      de rettentően féltünk, mert bár ez  szenzáció,      de nagyon veszélyes lehet a Bétavilágra! 
Tízezernyi embert át tudnak ide szállitani a hipertéren keresztül, de mindenki nem tud igy átjönni. A Kolumbusz 2. térhajtómüves űrhajóóriással már elhoztak a földről  száz
ezernyi, mentális es egészsegügyi szűrőn átesett  maximum 30 éves   emberektől szarmazó, klónozható sejtet.   Akiknek a sejtje a Betabolygón volt már, azok tutira várhatták  az újjászületést.           A földi agyuk teljes infó és emlékadatait, tulajdonságukat, személyiségüket a földön lemásolták,          majd ezen adatokat küldik a hippertéren át        a Béta klónbankjába.                                           Ott feltöltik a kijelölt klón agyába,   és újjá is született a volt földi  személy.     Új szép erős testben, ugyanolyan külsővel,   a bevált régi  énjével újra él….    Talán boldogabban, nem félelemben. 
Akik nem juttattak fel sejtjeikből,... azok  is jöhetnek adatként a hiperteren át,    de igy változhat a küllemük,  mert ez esetben hasonló, de  program által kijelölt klónokba töltik fel a személyiségüket. 
Viszont igy rengetegen át tudnak utazni az időn, a végtelen téren.    A Földön  és  a Bétán minden készen állt erre….   
 
 
 
          
                          
 
                       
 
Előző részek
663
legujabb esemenyek, a Bétán.
Mihaly Laci szerző
(milafix@gmail.com)
Hasonló történetek
2926
Újabb gombok megnyomásával háromdimenziós formába öntöttem a csillagtérképet, majd szakszerűen ráközelített az egyik sekktorra. A képernyő közepétől nem messze a féregjárat tűnt fel, ettől pedig pár centire csupán a Voyager és a másik három hajó kicsinyített képe. Mind a négy objektum sárga szögletes zárójelhez hasonló jelképben volt elhelyezve. A zárójelek bal oldalán pedig általános adatok futottak...
3121
- Ugyan, ugyan tábornok! Ön túlságosan is elhamarkodott. Elfelejtette azt az apró tényt, hogy mind a romulán mind a klingon hajók el vannak látva álcázó pajzsokkal. A hajónk álcázópajzsa egy véletlen meghibásodás miatt már jóval előtte aktivizálódott. És mivel a vezérlőrendszere tönkrement a legénység nem tudta lekapcsolni azt.
- Véletlenül mi! – jegyezte meg Ke’Bokk parancsnok inkább csak magának, mint sem a jelen lévőknek...
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: