Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Démoni nők - Első rész.

Köztünk járnak, beilleszkedtek társadalmunkba. Rejtőzködve élnek, igyekeznek nem felfedni valódi énjüket, nem akarnak újabb boszorkányüldözést. Több fajtájuk van, életerővel táplálkoznak leginkább. Fizikai erejük jóval nagyobb mint egy erősebb férfinak, de számos más képességgel rendelkeznek ezek mellett. A tisztavérűek a legerősebbek. De nehezen találnak maguknak hím párt mivel hamarabb emésztik fel őket mielőtt átváltoztatnák.
A succubusok életerővel táplálkoznak, magasak, denevér szárnyuk van, fogaik hegyesek, patás lábuk v karmos lábfejük van, attól függ melyik részről származnak hazájukból és farkuk van. A szarvuk karakteressége és mérete árulja el korukat és erejüket, vérük tisztaságát. De más képességeik ugyanazok. Tekintetükkel képesek bárkit megigézni, ha koncentrálnak, de egy elvétett pillantás is képes rá, így mindig napszemüvegben vannak az emberek között. Szemük sárga, hüllő szerű pupillájuk van, fülük hegyes. Emellett harapásuk a szemfogukból bénító mérget juttat az áldozatukba, mely eufórikus hatású számukra, így nem ellenkeznek. Képesek alakot is váltani és imádnak kéjelegni, megőrülnek a szenvedélyes szexért. Táplálkozásukat tekintve eltérőek, vannak akik csak egy picit csípnek le az áldozat életerejéből, idővel visszatöltődik nekik, vannak akik többet ez már maradandó is lehet és vannak akik teljesen kimerítik őket, melynek következménye a halál. A rituáléjuk után elporladnak, semmivé válnak.
Az egyikük a szokásos éves táplálkozására készült, általában bűnözőket vett célba, akik nem hiányoznának senkinek, egyfajta vadászat volt számára, míg rátalált a tökéletes alanyra. Hetek szokták megelőzni a nagy napot száméra. Egy erős felnőtt több mint egy évre is elegendő életenergiát biztosít számára teljes fogyasztás esetén. A normál táplálékok is hatásosak, de mivel magasabb az energiafelhasználásuk így jóval többet kéne enniük. Démonunk megtalálta az áldozatát, az előzetes információk alapján rendszeres erőszaktevő a nők irányába, kábítószerkereskedő. Emellett öntelt és híjú. Tökéletes! Gondolta magában. Azt is megtalálta melyik a kedvenc szórakozóhelye. Közösségi oldalakon kifigyelte a kedvenc zsánerét. Felkészült az estére, zsáneréhez hasonló alakot öltött mint, 175cm-es magasság, sportos izmos alkat, 85B-s mellbőség, szőke haj zöld szem enyhén barnított bőr. Amikor valamivé kell válniuk mindig tovább tart míg valakit csak leutánoznak. Hozzáérnek és meg is van a minta. Az alak felvétele után készülődni kezdett. Feszülős bordó rövid koktélruha, enyhén magassarkú szandál, vérvörös ajkak, készpénz, eldobható mobil, napszemüveg, tartalék szemüveg. Készen állt. Elindult a szórakozóhelyre, többen megbámulták az utcán, de ügyet sem vetett rájuk a szemüvege eltakarta a tekintetét így nem kellett tartania attól h valakit is megigéz véletlenül. A szórakozóhelyre érve egyből beengedték, a biztonsági őrökre elegendő volt egy mosolyt ejteni és mar mehetett is. Ez mindig beválik, gondolta magában. Előbb érkezett mint ő, a kedvenc asztala mellett foglalt helyett, rendelt magának egy koktélt és olvasni kezdett egy könyvet, autószerelés laikusoknak volt a témája, tudta, hogy bukik az ilyesmire és meglesz s közös téma is. Besötétedett és megjelent az áldozat is, egyedül érkezett, mindig egyedül érkezik elsőnek, szereti szemrevételezni a bejövő hölgyeket, h kedvére válogathasson. De ez ma este máskép alakult, már előtte volt a zsánere. A démon oda se figyelt rá, ez is a trükk része volt, h még jobban felkeltse a figyelmét. A férfi rendelt magának egy italt és megközelítette a nőt. Fogalma sem volt, hogy milyen csapdába sétál bele. 
-Elnézést, meghívhatom egy italra? -próbált közelíteni.
-Már van italom és különben sem az a célja, h meghívjon, hanem az h a társaságomba férkőzzön, úgyhogy hagyjuk a felesleges köröket üljön le vagy menjen isten hírével. -közölte lekezelő hangnemben. A férfi helyet leült vele szembe és a nő tekintetét kereste, a nő kisandított a szemüvege mögül és elejtette a pillantást. A férfin hatalmas vágy lett úrrá, bizsergett minden porcikája. Mindenáron megakarta szerezni magának a nőt, sosem érzett ilyet, szerelem első látásnak vélte, nem hitt benne, de most elhitte. Valójában a szerelem első látásra fogalom sosem létezett, a démoni nők és férfiak művelték és az áldozatok ezzel nyugtatták magukat. Már aki túlélte a találkozást. Beszélgetni kezdett vele, megakarta ismerni minél jobban, mindent tudni akart róla, az ellenőrzése alá akarta vonni a nőt, h más konkurens férfi véletlen se szerezhesse meg magának vagy kerülhessen a közelébe. A nő már tudta, h sínen van, megittak mindketten egy pohár Jamesont. Majd odahajolt a füléhez a szája mellett elhaladva, belelehelt a szájába, mely következtében feromonokat juttatott a szervezetébe, így totál a hálójába került.
-Mért nem megyünk valami nyugodtabb csendesebb helyre, ahol folytathatjuk ezt az eszmecserét? -kérdezte a nő kacéran, majd belecsókolt a férfi fülébe. A pultosok mosolyogtak, mekkora mázlista, nem is kellett sokat várnia és már megvan a ma esti áldozata. Nem is sejtették, h valójában ő az áldozat. A férfi felkelt, rendezte a számlát, de útba akadt egy exbarátnője, aki féltékeny volt mindenki másra. Megőrült érte és betegesen féltékeny volt mindenkire akikkel szóba állt. 
-Ő a ma esti áldozatod? Meddig fogod még hajkurászni a hülye ribancokat míg be nem látod, h én vagyok a neked való. -kérte számon a férfit.
-Ami volt elmúlt drágám, majd ha ráunok erre az egészre, lehet megkereslek, most pedig kotródj az utamból, jobb dolgom is van. -reagált lenézően. A démon minden szavukat hallotta, remek hallásuk volt, bármilyen zajban kitudtak szűrni bármit. Elindult a wc-re, tudta, hogy az ex utána megy és leakarja rendezni. A démon megállt a tükör előtt és úgy tett mintha a sminkjét igazítaná. Egyedül volt a vip wc-be. A nő bement utána és fenyegető hangnemben kezdett hozzá beszélni:
-Jobban tennéd, ha leszálnál arról aki másé, különben megbánod. -közben dörzsölgetni kezdte az öklét. 
-Jaaj cukorfalat meddig akarsz még utána kajtatni, ennyire kell neked ez a kis féreg? Ennyire kell a rossz fiú aki ellátja a bajodat, megver, megaláz és tönkretesz. Egyébként nem nekem kell leszállnom róla, hanem neki. De minek is magyarázkodjak egy ilyen kis csitrinek…  -közben oda sem nézett rá. -szánalmasabb vagy mint gondoltam, neked semmi önbecslésed sincs… -az ex kést rántott és megindult felé, közben ordította, h ezt most megbánod, de valójában később ő bánta meg azt is h bement hozzá. Oldalra pillantott a démon és megvillantotta a sárga szemét, az ex ledermedt, valami más és új kapta el. A démon odament hozzá finoman az ajkaiba harapott, a szervezetébe juttatott egy kis mérget, közben bele is lehelt a szájába, tele eresztette feromonnal, majd megcsókolta. Az ex teljes extázisba került és a démon uralma alá került egy időre. Megfeledkezett a kint váró férfiról, most már csak ez a nő érdekelte, aki ennyire megigézte, holott heteroszexuálisnak tartotta magát. A csók közben a démon hüllő szerű nyelvét ledugta a torkán, az ex teljesen lebénult a mélyreható csóktól a démon tartotta meg, hogy ne essen össze. Szeme kezdett kifordulni. Érzékelte a démon, abbahagyta a csókot és a füléhez hajolt.
-Mostantól az enyém vagy, majd keresni foglak, megteszel nekem mindent amit kérek tőled, mert erre vágysz. Ugye így van? -az ex csak gyengén suttogta ki magából az „igen”-t, teljes eufóriába volt. A démon megérintette a szeméremcsontját, egy kis melegséget sugárzott át, mely teljesen eszét vette az exnek… kialakult a vágy. 
-Én most megyek, el kell intéznem valamit. Te menj wc-re, könnyíts magadon, majd eredj haza, előtte add meg a címed és telefonszámod. Majd kereslek. Az ex megadott neki mindent, majd a dolgára ment. A férfi kint várakozott, ideges volt, de megnyugodott h már érkezik.
-Minden rendben?
-Persze, volt előttem valaki és kicsit várnom kellett. -hazudott neki csuklóból. -messze laksz innen kedves? - kérdezte a nő a férfit.
-Igazából van egy csinos kis motel a közelben, nagyon diszkrét. Odamennék veled, ahol eltudunk játszani egymással és eszközök is vannak hozzá amennyiben igényelnénk. -ajánlotta fel.
-Ez egy SM hotel? Honnan veszed h én kedvelem ezt a műfajt? - kacérkodott a férfival.
-Látom rajtad, h te más vagy.
-Minden csajnak ezt a dumát lököd akit fel akarsz szedni és megakarsz baszni? Vagy esetleg verni? -kérdezte egyenesen, a férfi meglepődött a stílusváltáson.
-Csak azt baszom meg aki bírja, azt verem aki igényli vagy megérdemli. 
-Menjünk, ne vesztegessük az időt. -odalépett hozzá, megcsókolta, közben megmarkolta a farkát, mely már így is ágaskodott. Elindultak gyalog, a hotelbe érve a férfi előre fizetett egy éjszakát. Kedvelte ezt a hotelt, se kamera se más, teljes diszkréció, itt bármit tehetett a nőkkel. Általában meg is tette. 1000$ volt egy éjszaka, de mindig futotta erre neki. Bementek a szobába kellemes zene szólt. Megragadta a nőt, a nő meglepődés és ellenkezés helyett hozzá simult háttal, fenekét a férfi ágyékához dörgölte. A férfi marcangolni kezdte a nyakát csókjaival, a nő elkezdte kilehelni feromonjait, a férfi agya elszállt ahogy belélegezte. Megfordult, csókcsatába és ölelkezésbe kezdett vele, a férfi meglepődött a nő határozottságán és lehengerlő erejében, teljesen elveszett. Átadta magát az irányításnak. A nő elkezdte letépkedni róla a ruhát majd az ágyhoz lökte. Előkészített bilincsek voltak, gyorsan odabilincselte a kezeit, majd megállt előtte és ledobta magáról a koktélruhát, megint bevetette a démoni tekintetét a férfi teljesen megbénult a látványtól. Lerántotta róla a nadrágját is, majd kiszabadította a péniszét. Finoman kezdett hozzá, rálehelt, megérintette lágyan a nyelve hegyével a fitymát, majd körkörös mozdulatokat tett rajta. A férfi átadta magát a kéjnek, élvezni akarta az eseményeket. Ám a következőre már nem számított, a nő átváltozott, megmutatta valódi alakját. A férfiból kiment az eufória, mozdulni próbált, de nem tudott, rettegés kerítette hatalmába, a szíve kalapálni kezdett, a démon odahajolt a szájához, megcsókolta, kígyószerű nyelvét ledugta a torkán is, majd belemélyesztette fogait az ajkába és tele engedte bénító méreggel, a férfi lebénult, csak érezte a történéseket. A démon ezután fölétérdelt és lassan beleereszkedett ágaskodó farkába. Nagyon lassan engedte magába, élvezni akarta minden cm-ét, amikor teljesen elnyelte, széttárta szárnyait is, átadta magát az élvezetnek. 
-Tudod, ez nem személyes, már hetek óta figyellek, a vétkeid alapján választottalak ki. És köszönöm a kis exedet, igen csak hasznos házikedvenc lesz majd számomra a továbbiakhoz. Neked már úgy is mindegy. -Lassan mozgatni kezdte a csípőjét a férfin előre hátra, a férfi védtelen volt, érzett mindent amit a démon csinált vele. Amikor közeledett az orgazmushoz a férfi a démonon lévő tetoválások világítani kezdtek, megkezdődött az életerő elszívása. Azért mutatta meg a démon valódi alakját, mert így nagyobb életerőt tudott az áldozataiból kihozni. A férfi elélvezett, a démon szívni kezdte ekkor az életerejét. Érezte, hogy a farka fele áramlik belsője és ott távozik. Teste kezdett sorvadni, a szép izomzat, melyet az évek során felszedett és ápolt kezdett összemenni, közel felét vesztette el pillanatok alatt. De a démon nem vette el minden erejét, egy második kört is akart miközben ő is elélvezett, ahogy megtöltötte a férfi a magjaival. Ahogy felemelkedett a férfi spermái visszacsöpögtek rá, és a démon combján is kezdett lecsorogni. Odahajolt a farkához és megkóstolta a spermáját. 
-Mmmmm jó ízed van, az életerőd is laktató, érezd magad megtisztelve. - A férfi gyengének és álmosnak érezte magát, érezte, hogy egy részét már elvették tőle. A démon odahajolt a farkához majd szopni kezdte, nyelvével körbefonta és úgy szopta folyamatosan. A férfit a látvány felajzotta akaratlanul is, majd a démon elnyelte tövig. Ahogy megduzzadt a farka a szájába elmosolyodott magában, az áldozat élvezi az eseményeket, annak ellenére, hogy mindjárt vége. A démon, megkezdte az utolsó lépéseket szívta teljes erejéből, ragyogtak a tetoválásai, a szeme sárgán világítani kezdett, megkezdte az életerő magába áramoltatását. A férfi teste csak sorvadt. Érezte, ahogy az élet megy ki belőle, gyengül el teljesen. Mikor megint elélvezett, könnyezni kezdtek szemei. Az utolsó lövésekkel röpült ki belőle a lélek is. Teste elszáradt teljesen, tátott szájjal üreges szemmel nézett felfelél, légzése megszűnt, a rémület volt ráíródva. A nő ezután felállt, visszaváltoztatta magát. A férfi teste közben elporladt mivel teljesen elszáradt, semmi nem maradt belőle. A nő vette a kis kalapját szemüvegét és kilopakodott és a hátsó ajtón távozott. Útközben keresett egy helyet, ami félreeső volt és visszatért eredeti álcaalakjához. A hotelban sosem kérdeztek. Diszkréció mindenek felett. A takarító reggel csak fehér foltokat talált, fogalma sem volt, hogy azok egy ember maradványai, felporszívózta.
Ahogy ment a nő haza, eszébe jutott, hogy van egy új kedvence, gyorsan előkapta az eldobható mobilját és felhívta. Az ex odahaza tűnődött magában, hogy mi ez az egész, hogyan történhetett meg vele, mért pont vele. Vágyott a nőre, de nem tudta ki ő, hol él, mi a telefonszáma, csak várta, h felkeresse. Megcsörrent a telefonja, majdnem frászt kapott az ijedtségtől. Ismeretlen volt számára a telefonszám. 
-Haaa... haaló... - dadogott a telefonba. 
-Jó hallani a hangod, ezek szerint érdekel a folytatás. Ugye?
-Iiiiiiegen....
-Kicsit több határozottságot vártam volna, de megteszi. Vágysz rám? Szeretnél velem lenni? Szeretnél megölelni? Hmmmm? 
Nyelt egy nagyot, ami hallatszott a vonalba, felizgult a kérdésektől, és csak egy "ühüm" szaladt ki belőle. 
-Jó, gyere fél óra múlva erre a címre. Ne merj késni, majd én megszólítalak, ha nem leszel ott időben, soha többet nem hallasz felőlem. - Letette a telefont, a "soha-többet" szavak belemarkoltak a szívébe, rohant a kabátjáért, és már indult is. Sietett, nem volt túl messze, de azért igyekeznie kellett. Egy társasház előtt várakozott, közben nők jöttek mentek szemüvegben, megvető pillantást tettek rá. Valaki hátulról megölelte és a fülébe súgta: "meglepetés" megfordult és nem azt a nőt látta, akit tegnap, de felismerte a hangját. Megijedt. 
-Semmi baj, gyere velem, bent majd mindent megtudsz, gyere ha mersz, többször nem kérlek. -közben a kezét nyújtotta, az ex megfogta. Felmentek a lakásába, hatalmas volt. Amerikai konyha, 5 szoba + az illemhelységek, erkély nem volt. 
-Foglalj helyet kérlek és kérdezz bátran. 
-Mégis mi történt velem? -kérdezte bizonytalanul az ex. 
-Megigéztelek, démon vagyok, ezek a fortélyaim. - vallotta be határozottan. 
-Démon vagy? Megakarsz ölni? -közben hátrább próbált dőlni a kanapén. 
-Igen drágám az vagyok, de nem öllek meg. Nőket nem szoktam ölni. Velük más dolgokat szoktam tenni. Mondjuk ritkán fogadok be kóborállatot, ha érted mire célzok. 
-De embernek tűnsz... mégis miket művelsz a nőkkel? - kérdezte bátortalanul. 
-Magamhoz láncolom őket, a szolgáimmá válnak, megtesznek nekem mindent, önként mennek bele az igazság pillanatában. Akik jól teljesítenek, hasonlóvá válnak mint én, de félvérek lesznek és kötődni fognak hozzám. Hosszú életűek lehetnek, élhetnek ételen vagy életerőn. Az életerő biztosítja persze a hosszú életet számunkra. Az étel csak eltolja nektek. Bele látok a fejükbe, üzenni tudok a megköttetés után telepatikusan, illetve kínt is tudok küldeni, ha nem engedelmeskedik az illető nekem. 
-Ezt nem hiszem el, ha valóbban az vagy mutasd magad nekem. - reagált... 
-Hogy mersz utasítani engem? - Világítottak sárgán a szemei és nézett rá lesújtóan. 
-Bocsánat a hangnemért, csak eltűnődtem magamban, csupán kérés volt... - A sárga tekintett olyan hatással volt rá, mintha valami magába akarta volna folytani. 
-Elfogadom, legyen... - Lassan változott át, bőre vörössé kezdett válni, szemei kezdtek besárgulni, hüllő szerűvé alakultak, szarvai előbújtak és tekeregni kezdtek, közben szárnyai és farka is megjelent, karmai megnőttek, fülei hegyesedni kezdtek, közben a lábai is felvették az eredeti formájukat. A magassága is megnőtt a démonnak. Az ex ledermedt a látványtól, mozdulni és mukkanni sem bírt szinte. Széttárta szárnyait előtte egy több mint 190cm magas démon. 
-Tadaaaaaam! Na milyennek látsz? -ezzel ki is zökkentette a némaságból. 
-Lenyűgözőnek... nem hiszek a szememnek, felfoghatatlan... - közben eluralkodott rajta a vágy, de ez már nem a démon műve volt. 
-Gyere közelebb... - csalogatta magához sugárzó szemekkel a védtelen lányt. 
-Mit akarsz tőlem? Mit teszel velem? - közben haladt a démon felé. 
-Kapsz egy kis ízelítőt belőlem. - Magához ölelte a lányt, megcsókolta, közben körül ölelte szárnyaival is. A lány teljesen elgyengült a csóktól, pedig nem volt benne méreg, már a tudat, hogy egy hatalmasabb lény birtokába került mámorító volt számára. Elöntötte a vágy. 
-Megteszel nekem most bármit? - kérdezte a démon, a lány csak bólogatni tudott. 
-Ne ilyedj meg! - éles karmaival a egyrészes ruhája alá nyúlt és levágta róla, majd a melltartót is a bugyit is lefejtette róla ugyanígy. 
-Fordulj meg, had vegyelek szemre. - engedelmeskedett, úgy érezte magát, mint egy darab hús, amit ép felzabálni készül egy szörnyeteg, megalázó és izgató volt számára a helyzet. A démon körbejárta, vállig érő szőkésbarna haja volt, zöld szeme, tenyérben elférő feszes mellek, apró bimbókkal, karcsú alkat, hófehér bőr, 177cm-es magasság. 
-Gyönyörű vagy! -Súgta a démon a félébe megigézően, közben megölelte hátulról és ismét körülvette szárnyaival. A nyakát kezdte csókolni, szívni, kezein visszavonta karmait, egyikkel a melleit masszírozta másikkal szépen lassan benyúlt a lába közé és finoman a csiklóját kezdte masszírozni. A lány felnyögött az élvezettől, átadta magát a démonnak, élvezett mindent, ahogy az erő körülvette. 
-Megakarlak kóstolni, megengeded? - Kérdezte tőle a démon, a lány száját egy kéjes "igen" hagyta el, mire a démon belevájta fogait a nyakába, nem engedett bele mérget, csak a vérét akarta megízlelni. A lány felnyögött hangosan, a démon magához szorította karjaival és szárnyaival, újabb "igen" hagyta el a száját. 
-Jó ízed van, tetszik az életed, gyerek menjünk a hálószobába. - Csalta magával a lányt, ő meg csak követte. A szobában az ágyhoz lökte a lányt, rámászott és megcsókolta. Kezeit átkulcsolta kezeivel, jó erősen megszorította, csiklóját a lány csiklójához dörzsölte. Nyelvét ledugta a torkán és ott fürkészett vele, a lány szemei szinte kifordultak, de nem ellenkezett. Még sosem volt ilyen helyzetben, ezt most ő is akarta érezte ahogy a démon bekebelezi teljesen. A csókot megszakítva elindult lefele a démon, szájába vette a melleit, gyengéden szívta a bimbóját, közben nem engedte el a kezeit, a lány csak halkan lihegett, ahogy élvezte a helyzetet, ahogy haladt lefele a démon testét a csiklóhoz dörgölte, hogy fokozza az élvezetet. Elérte szájával a csiklóját, bekapta az egészet, nyelvével masszírozni kezdte fokozatosan, közben szívta is. Kezdett bedagadni, egy kis mágiát is bevetett, hogy fokozza az élvezetet. A lányra orgazmus tört, teste megfeszült, felnyögött tőle, a démon folytatta a csikló kényeztetését. Nyelvét kiengedte a szájából és a lány hüvelyébe eresztette és fürkészni kezdett vele. A lány igyekezett csípőjét ellazítani, hogy a nyelv szabadon kandikáljon benne, elérte a g pontját is, ettől hevesen lihegni kezdett, a démon felemelkedett és ráhajolt, megcsókolta újra, farkával elkezdte fürkészni a lány hüvelyét és gyengéden belehatolt. A lány körbefonta csípőjét a démonnak, majd ritmikus mozgásba kezdett, összeértek csiklóik és a démon újra letolta torkán a nyelvét. Csak nyögdécselt a szájában lévő hatalmas nyelvvel és elélvezett. Összeszorította lábait, magához húzta teljesen a démont, homorítani kezdett közben. A démon eltávolodott szájával a lány szájától és csitítgatni kezdte... 
-Jól van, jól van most már vége... - nyugtatgatta... 
-Fantasztikus volt, imádtam az egészet... - suttogta halkan. 
-Örömmel hallom, akkor szeretnél a szolgálatomba állni? 
-Igen... - suttogta. 
-Ezt a köteléket csak én bonthatom fel, az is egy rituálé lesz, megleszel jelölve a jelemmel, minden démon tudni fogja, hogy az enyém vagy és a tested is megfog változni kissé, parancsaim ellenállhatatlan kényszerként fognak rád hatni. 
-Pontosan mennyire változok meg? - kérdezte a lány. 
-Fogak, melyekkel bénítani tudsz. Vörös szemek melyekkel megigézhetsz másokat idővel, jobban is látsz. Hegyes fülek, melyekkel jobban hallasz. Könyök-térd jobban kicsontosodik, megváltozik a nyelved, karmaid lesznek amikor démonformát veszel fel. Erősebbé válsz a mostani alakodnál, akár 3-5x-ös is lehet. Más nem, ahhoz át kell, hogy változtassalak teljesen. De beléd fogok látni, tudni fogok mindent rólad és sehova sem bújhatsz előlem, mindig megtalállak. Biztosan ezt akarod? 
-Igen... - suttogta a lány. 
-Most csak az élvezet és a vágy beszél belőled, majd ha kiment újratárgyaljuk. - gúnyolódott a démon. 
-De én most akarom, biztosan, nem akarok várni. Tudni akarok mindent. - mondta határozottan a lány. 
-Rendben van. - mondta a démon, eleve ezt akarta, csapdába csalta a lányt. Mutató ujja karmával megkarcolta a nyelvét, majd megcsókolta a lányt. A vér belekerült a szervezetében, amikor ez bekövetkezett égő érzés áradt szét a testében, érezte ahogy a démon beférkőzik a tudatába, ahogy hatalmába keríti, szeméremdombja égni kezdett, a démon szeméremdombja jelölte meg. Amikor kész lett világítani kezdett neki is. Innen már nem volt visszalépés. Teste változni kezdett, fájdalom járta át azon részeket melyek változásnak indultak, a démon mágiával lefogta és úgy tartotta amíg át nem alakult. A lány végig vergődött míg át nem alakult teljesen. Felkelt kiakarta magát próbálni, jobban hallott látott, megpróbálta megemelni az ágyat amin feküdtek, fél kézzel könnyedén sikerült neki, megdöbbent... 
-Nagyszerű! Úgy látom befejeződött az átalakulásod. Azzal azért legyél azzal tisztába, hogy egy tisztavérű jóval erősebb mint egy félvér. De most már kész vagy, most már az enyém vagy! -jelentette ki a démon, a hangja más volt már, mintha áradt volna belőle egyfajta kényszer, melynek nem tudott ellenállni. 
-A hangod megváltozott...
-Ez is a kötelékünk része, idővel megszokod majd. Amúgy, akarod tudni mi történt a volt pasiddal? 
-Gondolom bekebelezted. - reagált rá a lány. 
-Pontosan. Akarod látni mi történt? - ajánlotta fel a démon. 
-Igen, ha lehet. - a démon megosztotta az emlékeket a lány átélte mindet mintha ott lett volna, látta a férfi gőgjét, ahogy lenézte őt, a félelmét az utolsó pillanatban. 
-Megérdemelte....
-Pontosan. Mi ilyenekre vadászunk vagy rosszabbakra, akik nem kellenek senkinek, te ebben fogsz segíteni nekem, a felderítésben egyszer egy évben, addig meg engem szolgálsz. 
-Mire gondolsz? - kérdezte a lány. 
- 1. Úrnőm mindig, 2. ágyasom vagy, játékszerem, szórakozom veled kedvemre. 3. elintézel nekem egy-két dolgot amire megkérlek. Folytathatod eddigi életed, de a szabadidőd az enyém. Világos? 
-Igen Úrnőm! 
-Nagyszerű! Mindig viselj szemüveget, kerüld a szemkontaktust, azzal megigézhetsz másokat akarva akaratlanul, kerüld a randikat és a szexet a férfiakkal, életüket veheted a kontrolálatlan erőddel. Majd én megtanítom neked hogy kell használni. Értetted? 
-Igen Úrnőm! 
-Lesznek nálam rendezvények vagy vendégek, fel részt kell venned ezeken mint a szolgálómnak, ha ügyetlen leszel vagy bármilyen feladatot amit adok neked, megbüntetlek. Nem árulom el, hogy mi lesz az, de utána már nem akarsz hibázni. 
-Értettem Úrnőm! - Reagált azonnal a lány. A lefeküdt a franciaágyra, nekidőlt az ágytámlának, kényelembe helyezte magát, majd magához rendelte a lányt. 
-Most pedig elégíts ki, kicsi szolgám, tégy boldoggá. Nagy étvágyam van. - Utasította halkan a lányt. A lány megcsókolta a démont, kipróbálta új nyelvét, most ő dugta le a démon torkán, erőt fejtett ki, megfogta a démon csuklóit és erőből az ágytámlának passzírozta, végigcsókolta a nyakát, új fogaival marcangolni akarta, de az démon jelezte, h "óvatosan..." közben lihegett a kéjtől, a lány elindult a vállán át az egyik csuklójáig a lágy részeken keresztül a karján a nyelvével, a démon vonaglani kezdett amikor elérte a csukló alsó részét, majd belecsókolt a tenyerébe is. Oda akart fordulni, de a lány nem engedte. Elindult a másik karja felé a nyelvével, lassan gyengéden nyalta végig a bőrét, a démon teljesen beindult a farkával is vergődött ide oda. Elérte a másik csuklót, a démon felnyögött, 
-Felbaszol nagyon a játékoddal, de tetszik...- nyögte ki magából a démon. A lány a szájába vette az egyik mellét, finoman kényeztetni kezdte a mellbimbóját, gyengéden cirógatni kezdte a mellei alját, a démon még jobban beindult. Haladt lefele a nyelvével a szegycsontja mentén, a hasánál elindult a csípőcsontja felé és beleharapott. A démon mélyen felnyögött, élvezte a játékot, régen volt ennyire kényeztetve a teste. A lány elindult a vénuszdombja felé, látta rajta a démon jelét, gyengéden megcsókolta, majd ízlelte a csiklóját a nyelvével, ami már igen csak lüktetett a hiánytól. De nem állt neki kényeztetni, a combja belső felén elindult lefele a patája felé, a démon ismét vonaglani kezdett, de a lány lent tartotta, elérte a térdét, meghosszabodott kigyószerű nyelvével a térdhajlatot fürkészte, a lábai megfeszültek az új érzéstől, nem is tudta, h ott is van egy érzékeny pontja. Ahogy elérte a bokacsontját a démon felnyögött. A lány ezután felhajolt a lába közé és közben beleharapott a combja tövébe, a démon felnyögött a kéjtől... 
-Most már elégíts ki végre, te nyavalyás kis szolga. - Rivalt rá démoni hangon.... a lány cirógatni kezdte a hüvelyét az ujjaival, egyikkel elkezdett befele nyúlkálni finoman. 
-Bocsáss meg úrnőm, csak jó benyomást szerettem volna tenni nálad, hogy minél jobban boldoggá tegyelek! - közben nyelvével nyalni kezdte csiklóját. Két ujját betolta a hüvelybe és a vénuszdombot alulról kezdte el masszírozni, közben nyelvével a csiklót dörzsölgette. A démon belevágta magát az ágyba, vonaglott, démoni nyögések jöttek ki belőle, kezdte elveszíteni önkontrolját, állati ösztöne kezdett a felszínre törni. Amikor elélvezett, hosszasan mély hangon üvöltött a kéjtől, a lány megdöbbent a látott- és halottakon, elégedett volt magával, de nem hagyta abba erősebben kezdte csinálni, mire az úrnője totál bepörgött, farkával vagdalkozni kezdett, karmait belevájta a lány hátába, megrezzent egy pillanatra, de nem állt le, folytatta a kényeztetést. 
-Elég!!! Megölsz! - Kiabált rá a lányra két élvezet között, de ő kitartóan folytatta a kényeztetést. Próbált felkelni, hogy kihúzza magát, de a lány megragadta a csípőjét átnyúlva a lábai alatt és nem eresztette. Amikor ezt látta újra felnyögött a helyzettől, hogy szorult helyzetben van és elengedte magát. Megint elélvezett, nem tartotta vissza a hangját, üvöltve nyögött, teste megfeszült, belemarkolt az ágytakaróba, párnába, karmaival szétszaggatta azokat, úgy homorította magát, hogy ketté akart törni. Régen élvezett már ekkorát és ennyiszer egymás után úgy, h nem volt köze hozzá, boldog volt és büszke, hogy most jól választott végre. A lány elengedte más csak finoman csókolgatta, lassan felkucorodott mellé és gyengéd csókot adott neki. 
-Jó voltál! Jutalmat kapsz. - Mágikus leheletett bocsátott ki, melyet lánnyal belélegeztetett, majd megcsókolta. Érezte, hogy testén a sérülések regenerálódni kezdenek, melyet a démon okozott. 
-Ez mi volt? - Kérdezte. 
-Meggyógyítottalak, átadtam egy picit az én életerőmből, ilyen hatással van, ha sokat szívsz magadba, gyorsabban regenerálódsz, tovább élsz, fiatalodsz. 
-Ez csodás érzés volt. - Mosolyogott a démonra. 
-Az, most menj a fiókhoz, húzd ki és válassz, még nem végeztünk. - a lány odaszökkent, mikor kihúzta tátva maradt a szája. Felcsatolható műpéniszek sokasága tárult elé különböző méretekben és fazonokban. 
-Válassz, ne várakoztass. - figyelmeztette a démon. Egy közepes méretű kétirányút választott. Az úrnő széttette a lábait, a lény közéjük térdelt, lassan beakasztotta magának az egyik felét, majd az úrnőre borult, csípőjét megfelelő pozícióba állította és lassan betolta neki a péniszt, az úrnő igyekezett minél jobban ellazítani a belső izmait és a csípőjét, minél többet magába akart fogadni.  
-Jól választottál, ez az egyik kedvencem. - Nyögte ki magából, magához szorította ölelésével, lábaival átfonta a lány derekát, csókolózni kezdtek. Ritmikusan szinkronban mozogtak mind a ketten a démon apró rántásokkal jelezte, h erősebbe, a lány engedelmesen fokozta a lökéseket, erősek voltak, egy normál nő már lehet megsérült volna, de itt ez most nem játszott. Érezte magán is, hogy egyre jobban közeledik egy orgazmushoz, az új ingerek miatt, a démon érzékelte, mivel belelátott a fejébe, az érzés kiolvasása miatt ő is közeledett az orgazmushoz, teljesen szinkronban voltak, egyszerre élveztek el, felnyögtek, a lányból is kitört a démoni hang, meglepődött magán, a démon megcsókolta egyből. Mindketten rászorítottak a műpéniszre, azok picit deformálódni kezdtek, erősebb volt a hüvelyizmuk is, szorosan ölelkeztek. Az úrnő hátra lökte gyengéden a lányt, majd bepucsított neki. Mögé térdelt és betolta újra a péniszt, a démon a szárnyait széttárta közben az élvezettől. A lány megragadta a szárnyai tövét és azoknál fogva kezdte rángatni a péniszen a démont. Meglepődött a lány találékonyságán kissé fájt neki ahogy rángatta, de élvezte is a helyzetet nagyon. 
-Erősebben, ne kímélj bassza meg, démonok vagyunk, ne finomkodjunk egymással... - kiáltott rá démoni hangon a lányra, aki erősebben kezdte lökni a csípőjét és rángatni a szárnyainál fogva. Az úrnő belepréselte párnába az arcát, totál démoni hangon nyögött és hörgött, elvesztette az önkontrolját ismét, élvezte a helyzetet élvezni akart a lánynak is új volt a póz és a helyzet, az erősebb lökések rá is hatással voltak, nem győzte szorítani a pénisz rá eső részét, nehogy kicsusszanjon belőle, emiatt fokozódott az élvezete is, az úrnő ezeket a gondolatokat és érzéseket is kiolvasta, így totális élvezeti káosz alakult ki a fejében. Az önkontrol miatt az elméje megnyílt kissé a lánynak és az érzelmi kavalkád elárasztotta a lányt. Intenzív ingerek voltak számára, még sosem tapasztalt ilyet, egyből elélvezett tőle, a démon szintén, érzékelte a lány érzéseit így próbálta magát kontrolálni kevés sikerrel. Felüvöltöttek mind a ketten az élvezettől, mélyről jövő érzés volt mindkettőjük számára. A lány az érzelmi hullámok miatt elájult nem volt hozzászokva a dupla élvezeti érzelmi hullámokhoz, ráborult a démonra, a démon kiterült a kéjtől és pihegni kezdett. 
-Csodás… -Mosolygott, nagyon rég nem volt már ilyesmiben része, élete sok ezer esztendeje alatt. Lassan kikászálódott alóla, felállt, kihúzta magát nyújtózkodott egy jót. Kissé furán érezte magát, ragaszkodás érzései jelentek meg benne. A lány lassan magához tért. Furán érezte magát, még sosem ájult el ilyesmitől. 
-Végre magadhoz tértél, hogy vagy? 
-Furán érzem magam…
-Ez természetes, az elsőnél vagy elsőknél mindig ez van, hozzá kell szoknod. 
-Értem. Minden ilyen együttlét ennyire intenzív a démonokkal? 
-Többnyire. Főleg annak aki nem éli túl, de mért is démonokat kérdeztél? Merem remélni, hogy úgy értetted, hogy velem! 
-Elnézést úrnőm, megfeledkeztem magamról. 
-Nem történt semmi. Egyébként, azt szeretném, hogy ide költözz, hogy mindig kéznél legyél, ha szükségem van rád. – Jelezte határozottsággal. 
-Ezt kissé nehezen tudom megoldani, vannak lakótársaim, mit mondok nekik? – kérdezte… 
-Hazaköltözöl, kaptál vettél egy lakást, megismertél valakit, bármit, de költözz ide. – Türelmetlenkedett az értetlenségtől. A lány odasétált hozzá, megölelte, megcsókolta gyöngéden, és az alábbi megjegyzést tette halkan a fülébe. 
-Úgy érzem nagy hatással voltam rád, az alábbiak alapján szűrtem le: Nem mindig használtam az Úrnőm megszólítást, elnéző voltál. Azt szeretnéd, hogy költözzek ide. Nem azt akartad mondani, hogy azt akarod? Egy Úrnő akar és nem szeretne nem? – közben kacér mosolyt ejtett felé. A démon dühös lett magára, és a lányra is, de elengedte a dolgot, mer 1 órája sem volt még félvér a lány. 
-Nézd, elismerem, hogy nagyon ügyes vagy és nagyon jó veled az együttlét. Könnyű dolgod volt, mert régóta nem volt senkim, könnyebb dolgod volt, hogy hatással legyél rám. De ne gondold azt, hogy a jövőben elnéző leszek a szemtelenkedéseiddel szemben. Ezt vésd az eszedbe. Most gyerünk, menjünk hozzád, a garázsban van az autóm, elmegyünk a motyóidért és idehozlak.  – A lány meglepődött és mosolyogni kezdett. 
-Várj, nincs ruhám, azokat leszagattad róam és ilyen formában nem mehetek utcára, az emberek frászt kapnának. 
-Gondolj arra, hogy milyen voltál régen, milyenek voltak a megváltozott testrészeid, ha koncentrálsz, lassan visszaváltoznak. Addig keresek neked valami ruhát. – A lány koncentrálni kezdett a könyökére, érezte, hogy bizseregni kezd és változni. Lassan felvette a korábbi alakját, Végig ment minden testrészén a végén már egész gyorsan haladt vele. A Démon a fejét fürkészte, érezte, hogy halad az átváltozással, „ügyes vagy” üzente telepatikusan a lánynak, meglepődött mivel ez is új volt neki. 
-Te mindent látsz nálam? – kérdezte meglepetten. 
-Igen, ha akarom, de kitudom szűrni. Nem szükséges beszélned, gondolati úton is beszélhetsz velem. Idővel megszokod. – egy melegítő szettet talált neki, elővett egy fehérnemű szettet és odaadta neki. A lány gyorsan belehuppant. Izgatott volt. 
-Kiválogatjuk nálad a ruháidat és dolgaidat mit érdemes hoznod és mit dobunk ki a szemétbe. Jó? 
-Igen. – mondta izgatottan. 
-Kapsz egy új telefont, régit megszűnteted, nem akarom, hogy a barátaid keresgéljenek telefonon, a közösségi oldalakon is kezd el leszedegetni a képeidet, a családi állapotodat is tüntesd el. Tegyél ki valami régi képet profilképnek és kész. 
-Nem tarthatom a kapcsolatot a barátaimmal? – nézett kétségbeesetten. 
-Nem, nem ezt mondtam, csak kicsit legyél visszafogottabb, nehogy lebukj, illetve nem akarom h korább exek vagy egyebek feleslegesen keresgéljenek. Na induljunk, sok dolgunk van még. -Kimentek az ajtón, az Úrnő nagyon peckesen lépkedett, a lány követte a folyósón azt vette észre, hogy más démonok is vannak, a látása most már lehetővé tette, hogy lássa őket. Mosolyogtak és fejet hajtottak az úrnőnek. Gondolati úton megkérdezte az úrnőjét, hogy miféle hely ez, mire az úrnő annyit felelt, „ez egy menedék egy démontanya, enyém az épület…” Közben lementek a garázsba. Egy kisbuszba ültek, a lány meglepődött, hogy ilyen autója van, „semmi feltűnés” jegyezte meg neki a démon. 
Folyt köv…

Hasonló történetek
3866
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
3126
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
Hozzászólások
laci78 ·
engem az elején elvesztett azzal, h nem volt képes kiírni a "hogy"-okat. Vajon mit kezd az így megspórolt idővel?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: