Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A nők bosszúja, 1. felvonás.

Steril világ!
Ez a történet fantázia szüleménye, van aki vevő lesz rá van aki nem. 
A nem is távoli jövőben a férfiakat számbeli főlényük, a technológiai előnyök és ravaszságuk miatt legyőzték a nők. Alacsonyabb társadalmi besorolásba kerültek a nőkhöz képest. A hímeket genetika adottságuk alapján válogatták ki, erősebb testalkat, ivarszerv méretek stb. A gyengébbek helyből rabszolgának lettek besorolva, bányákba, termőföldekre, építkezésekre egyéb helyekre lettek besorolva, a jobb genetikával rendelkezők tenyész állatként voltak tartva 33 éves korukig. Minden hímet csippel, nyomkövetővel és sokkolóval láttak el, ha szökés merülne fel, így könnyebb őket befogni, de azoknak jaj volt utána… 
Besorolás után a gyengébb hímeket ivartalanították, mielőtt kiküldték őket dolgozni. Sokféle módszert alkalmaztak, kémiai injekció által, burdizó, elastrator, vágófogó, műtét alkalmazása. Gazdája válogatta. Ezek üzemszerűen zajlottak. Egyes hímeket mások szórakoztatására nyílvánosan kasztráltak, illetve a tenyész hímeket is 33 éves korukban sterilizálták. Általános szabály volt, hogy a genetikai örökítő anyag ne legyen satnya. Csak kevesek tarthatták meg féltett kincseiket. Azoknak akik megtarthatták házasodni kellett a nőkkel 33 éves koruk előtt, fel kellett venni a nők nevét, gyerekeket kellett nemzeni és utána is szigorú szabályok vonatkoztak rájuk. Házon kívül erényövben lehettek csak, házon belül is a nők szabták meg viselniük kellett vagy sem. Bármilyen jogos panasz vagy kihágás esetén életbe lépett a 33-as törvény. Azon hímeket akik megszöktek vagy kihágást követtek el, szintén a nyilvánosság előtt sterilizáltak, de kegyetlen válogatott módszerekkel, melyet online is közvetítettek. A sterilizálás után néhány héttel minden hím nyugodtabbá, visszahúzódóbbá vált, egyrészt a szégyenérzet miatt, másrészt csökkent az agresszivitásuk és a farkuk mérete is. Volt egy 3. kaszt is, azok voltak a még be nem fogott hímek, erősek ügyesek, okosak voltak és jól rejtőzködtek, nagy volt a jutalom értük, rajtuk kísérleteket végeztek el. 
Az utóbbi időben megnövekedtek a szökések miatt szüntelenül mentek a közvetítések így mindig volt nézni való. A nők válogatott ötletekkel kínozták, alázták meg a hímeket, majd sterilizálták őket. Vanda Úrnő volt a legkegyetlenebb és legkreatívabb. Egyszerre több hímet is képes volt lerendezni egy időben így különösen nagy volt a kereslet a szakértelme iránt.
Az egyik élő közvetítésben 5 hímet vállalt be, mindegyik elő volt készítve, lekötözve különböző módon. Az első egy gurulós műtőágyra volt kifeszítve acélbilincsekbe. Bőrnek és egyéb játékszereknek már nem volt helye ebben a világban, mer a hímek kiszabadultak és komoly összecsapások voltak kezdetben. Minden hím műveleti asztala mellett volt egy irattartó, arra voltak feljegyezve a kihágások és azok súlyossága. Ez alapján döntött ki milyen megtorlásban részesül. 
Az első: 
Végig olvasta az első hím bűneit, erőszak az úrnő ellen, szökés, ellenállás az elfogás során… Felemelte az elastratort, mely egy fogó volt. Egy szalagot feszített szét, melyet ha elengedett igen csak kicsire zsugorodott. A legkegyetlenebb és legfájdalmasabb kasztrálási módszer volt és a leghosszabban tartó. Amikor a hím meglátta, hogy mit vett a kezébe rángatózni kezdett de nem tudott, a bokájánál térde felett, csípőjénél nyakánál, karjainál is le volt szorosan vasalva. Esélye sem volt moccanni. Az Úrnő odament áldozatához, odahajolt a füléhez, csitítgatta és odasúgta h már nem tart sokáig, majd lassan a nyakától az ágyékáig végighúzta a fogót. Ahogy ez történt remegett a hím, közben erekció lépett fel nála.
-Te aztán tényleg pajkos egy jószág vagy. 
-Könyörgöm Úrnőm! Megbántam minden bűnömet kérem ne tegye, még van esélyem házasodni… 
-Ugyan kérlek, max fél éved van a vágási korodig, addig lehetetlen találnod, gyorsan túl leszel rajta és már élheted is gondtalan hátralevő életedet… Jut eszembe, annyira gyors az ért nem lesz. Lassan átvezette a gumiszalagon a heréket, majd elengedte a szalagot. Iszonyatosan szűkre zsugorodott össze, fájdalmas volt a szorítása, teljesen megakadályozta a herék vérellátását, pár órán belül el is haltak általában, de volt olyan, akinek több mint 10 óra sem volt elég. A hím vergődni kezdett, elkezdett fokozódni a fájdalom egy ideig fokozódik, majd zsibbadni kezd és alább hagy a fájdalom. Az úrnő megpöccintette mely következtében a hím rángatózott és könyörgött, hogy oldozzák el. Ráadásként egy heresúlyt akasztott rá, mely fokozta a fájdalmat számára. A többi kasztrálásra váró hím nem látott semmit, de verejtékeztek a félelemtől, hogy rájuk mi vár. 
- Na foglalkozzunk a többi kijelölttel, lássuk mit követtek el amiért itt kell lenniük. – Betoltak egy vékony alkatú alig 19 éves srácot, az úrnő felnevetett. 
A második: 
- Ez most komoly? Ennél jobb nem akadt? – heves nevetésbe tört ki. Megnézte az űrlapját a mosolya alább hagyott az arcán és a következőt mondta 
– Üvöltve fogsz elélvezni te kis féreg… Elvett egy zsákot az asztalról, a fejére húzta majd egy madzagot vett a kezébe és jó alaposan elkötötte a heréket, majd a vágófogóért nyúlt. Intett az asszisztenseknek, hogy kezdjenek hevíteni egy db vasat, meg a billogját a továbbiakhoz. Leült elé a lábai közé egy székre, és kezelésbe vette a farkát. Lágyan érintette és fogta meg, simogatta. Úgy remegett a félelemtől és izgalomtól, hogy a farka, h ideoda szökdelt. Közben a fogót a herék fölé a zsinór alá igazította. A fiatal nyöszörögni rángatózni kezdett, tudta h hamar eljön a vége. Ránézett az asszisztensekre kérdően, hogy felmelegedtek e a pálcái, bólogató választ kapott. Ilyenkor nem szoktak beszélni, h nehogy megsejtsék a kezelésben lévő hímek, hogy mi lesz a sorsuk. Mindig más és más… Ekkor az úrnő erősen megmarkolta a farkát, és mint amikor a tehenet fejik elkezdte ütemesen gyorsan húzogatni a bőrt rajta amíg el nem kezdett élvezni. Nem hagyta abba, folytatta, azt akarta, hogy könyörögjön… a fájdalom elviselhetetlen volt a heréi számára az elkötés miatt. 
-Kérem fejezze be, nem bírom. – könyörgött a fiatal. 
-Kérd, hogy szabadítsalak meg, és akkor abbahagyom. -Közben tovább gyötörte a farkát…
-Nem! Azt nem lehet, nem mondhatok le róla önként… - nyögte ki szenvedve… 
-Dehogynem, könyörögni fogsz, hogy szabadítsalak meg tőlük…. – És még erősebben folytatta a farka verését, közben kérte az asszisztensét, h markoljon a golyókra fokozatosan… A fiatal üvölteni vergődni kezdett az asszisztens folytatta a szorítást, tudta h ilyenkor mit kell alkalmaznia, régóta dolgozott együtt az úrnővel. Egy idő után a fiatal megtört és üvöltve könyörögni kezdett. 
-Kérem, szabadítson meg, szabadítson meg a fájdalomtól, kérem… 
-Lemondasz a golyóidról és önként átadod nekem? – kérdezte tőle, mire csak bólogatott…
-Nem hallom, azt akarom, hogy mond ki: Kérem Úrnőm, önként felajánlom a heréimet, vegye el tőlem őket, kérem! – Mondta hallkan, határozottan, gonoszan. A hím remegni kezdett, hezitált, majd megtört. 
- Kérem Úrnőm, önként felajánlom a heréimet, vegye el tőlem őket, kérem! Szabadítson meg! – Intett az asszisztensnek, hogy ragassza le a farkát az alhasára, majd a másiknak, hogy álljon készenlétbe a felhevített vasaival. Aztán elkezdte összezárni a fogót, lassan csinálta, mert tudta mit követett el, azt akarta, hogy érezze minden mm-ét a folyamatnak, érezze ahogy áthalad a hideg penge a bőrén, az ereken, az ondóvezetékeken, ahogy végleg összezárul. Hogy ne essen le a földre, egy tálka van alá helyezve. Ahogy zárta össze a fogót, a fiatal üvölteni kezdett, verte a verejték mindenhol, még be is pisilt a rémülettől, az úrnőt ez nem érdekelte, el volt vezetve más irányba a sugár. Ahogy zárult össsze a penge, a leereszkedő zacskóból kibuggyantak a herék, majd belehullottak a tálkába egy koppanással jelezve, hogy elmúltak. Majd a zacskó is leesett. Elvette onnan a fogót, intett a segédjének, átadta az egyik izzó vasat melynek a vége egy lapos tárcsa volt és a sebet kiégette, vele együtt a vezetékeket, ereket, mindent. Tökéletes munkát végzett. A billogja a monogramjára volt formázva, a köldöke és a farka töve közé tette a jelét, ez gyakorlatilag a márkájának a logója volt. A hím üvöltött, mind a két esetben, Sokkos állapotban volt ömlött róla a víz. 
-Semmi már vége, de ami most vár rád, az lesz csak a java, miután véglegesen nővé varázsoltak, de az egy nagyon hosszú és kegyetlen folyamat. Aki átélte tudja mi vár rá és nem akar visszakerülni abba a helyzetbe. A heréket vele együtt fogják postázni az átnevelő telepre, hogy később felhasználhassák. 
Folyt köv….
 
Hasonló történetek
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
7226
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: