Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A triót elbűvölte a sok utolsó pillanat emlékműve, és kedvet kaptak ahhoz, hogy saját fotójukat...
Sziasztok. Kovács Gergőnek hívnak 25 éves vagyok és 15 éve lettem meleg.
Amikor egy kis város vezetői utat engednek a parttalan betelepülésnek, tönkre téve ezzel az...
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Károly, a barna rövid hajú férfi belenézett a visszapillantó tükörbe.<br /> Majd kikapcsolta...
Friss hozzászólások
Biodrón: Meg kéne, hogy történjen... Bo...
2024-07-19 01:00
dreamland912: Köszönöm, igyekszek mindig bel...
2024-07-15 20:35
dreamland912: Ha tetszett az írás, HÖLGYEKNE...
2024-07-15 20:35
dreamland912: Ha tetszett az írás, HÖLGYEKNE...
2024-07-15 20:34
dreamland912: Ha tetszett az írásom, nőknek...
2024-07-15 20:22
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Győri kívánságteljesítő hal.

  Győr a négy folyó városa, mindig arról volt híres, hogy itt élnek a legszebb nők. A város jól prosperál Bécs és Budapest közt félúton, de Pozsony is közel van. A turistáknak feltűnik a hal szobor a főtéren. A hal ami a termékenységet szimbolizálja kedves a Győri polgároknak, hiszen a Győri ember szereti a vizet. A horgászat mint sport nagyon elterjedt a városban. A Győri kívánságteljesítő hal kultusza egészen a középkorig nyúlik vissza hiszen pergamenre a korabeli írástudók a szerzetesek akkor írtak először a kívánságteljesítő halról. A hal sok templomban megjelenik, gyakran a freskók főmotívuma. A magyar néplélek szereti a halat hiszen nomád őseink halásztak és vadásztak. Napjainkban a kívánságteljesítő hal minden évben megjelenik Győr kulturális életében. A nyáron megrendezésre kerülő A Győri kívánságteljesítő hal nevű fesztiválon.
A programok sok színűek, a hölgyek részére megrendezett vizespóló verseny és a horgászversenyek említése már mutatja , hogy széles a fesztivál palettája. Múlt évben Lehár : cigányszerelem c operája csendült fel a Győri városháza előtt, hiszen ott épült fel a színpad.
  Júlia, aki 10 évet lehúzott egy Svájci bordélyházban, majd az összegyújtott pénzből vett egy lakást és már másodéves volt a Petőfi Sándorról elnevezett Győri egyetemen ahol mérnöknek tanult, egykedvűen ült a Rába parton, beledobott egy kavicsot a vízbe. Akkor történt, az ezüst színű ponty felugrott és ránézett Júliára. A mindig fújó szél a ( Győrben mindig fúj a szél) Tankcsapda zenekar mennyország tourist. c dalát fújta." Ülj le mellém, valamit mondok" – szólt a dal. 
A fiatal nő felállt és nézte a halat ahogy kiugrik a vízből majd visszacsobban.
– Szeretném valóban saját utam járni. – hadarta  és a következő pillanatban egy bárban volt francia sanzon szólt és látta, hogy jéghideg martini van a kezében. Rögtön tudta,hogy hol van, az ismerős bordélyház halljában ahol tíz évig dolgozott.  Gyorsan a naptárra nézett pontosan 10 évet visszament az időben újra 20 éves lett. Rágyújtott egy cigire és nagyot szívott belőle. – Szóval bordélyház a saját utam, ezek szerint valóban örömlánynak születtem – mondta a fiatal nő.
Győr pedig zenétől volt hangos, a kívánságteljesítő hal fesztiválon nézték az emberek a vizespóló versenyt.
Hasonló történetek
5628
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
7299
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: