Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Tökösi kívánságteljesítő hal

  Tökös, Csongrád megyében található falu. Az első írásos említések a településről a 400 évig ideiglenesen Magyarországon tartózkodó Törökök idejéből datálódik. Miután a Törökök Beregsuránynál elhagyták az országot Tökös fejlődésnek indult. Emlékezetes momentum a falu históriájában, hogy mikor az Amerikai elnök a Tökösön nyaralt, annyira megtetszett neki a táj, hogy a falut az USA hoz akarta csatolni. A helyi közgyűlés a helyi lakosok akaratát tükrözve, nagy többséggel leszavazta a javaslatot, ezzel Tökös kiérdemelte a hűség faluja címet, Magyarországon.
Nagy János népdal énekes felfedezte, kútfúrás közben, hogy a falu határában, szódavíz található, nem is nagyon mélyen. Természetesen hamar megépült egy szódavizet palackozó jól prosperáló üzem, mivel a magyar ember szódával issza a jó bort, és a kevésbé jó bort is. Magyarországon elsőként Tökösön ittak az emberek fröccsöt, mikor még a fröccs és a szóda nevek is jó pár évtizedet várattak magukra.
A kulturális élet egyébként is pezsgő, a 2000 es évek elején az Amerikai Metallurgia rockzenekar adott ingyenes koncertet a falu mellett lévő Svábhegy oldalán, és természetesen kötelező jelleggel eljátszották a „Téli szél havat áraszt” című Csángó népdalt. Érdekesség, hogy a zenekar tagjai a mai napig azt hiszik, hogy Romániában játszottak.
A helyi asszonykórus nagyon népszerű. Pestbudán is felléptek,ahol az eseményt reklámozó plakátokról lemaradt az i betű, így a Tökösi helyet a Tökös asszonykórus névvel találkozott a fővárosi közönség. A fellépés végül kellemes házibuli jelleget vett fel, a Pesti transzvesztita közösség aktív közreműködésével.
A helyi Vadvirág nevű bordélyházban, gyakran fővárosi színészek is megfordulnak, de ők nem a kultúrát erősítik, hanem a hölgyeket látogatják meg.
Még a rendszerváltozás előtt egy ufó is lezuhant a falu határában a lévő Vizes nevű tóba. A helyi pártbizottság elnökének gyanús lett, hogy a földönkívüli Oroszul beszél, hamar kiderült, hogy Szergej a neve és a föld körül keringve határozta el, hogy disszidál Nyugatra, miután kiderült, hogy tud traktort vezetni a helyi Zöld pipacs nevű termelő szövetkezett alkalmazta.
Pista bácsi nézte a zöld füvet, úgy ahogy csak a juhászok tudnak nézni. A matektanárok pedig az ablakon tudnak egyedülálló módon kinézni. Dél volt, ami annyit jelent, hogy a jószág és a gazda is pihen. Pista bácsi leheveredett az öreg körtefa mellé, és azt álmodta, hogy az öreg körtefa mellett fekszik. Zöld színű pólóban volt és szintén zöld nadrágban, a haja őszies.
– Érdemes volt a legutóbbi kisebbségi választásokon Csángónak vallani magam, cserébe a polgármester asszonytól kaptam 2 liter bort. – mondta és az öreg tarisznya után nyúlt, elővette a két liter bort.
– Jó, erős házi bor. – mondta, a birkáknak akik nyilván nem válaszoltak. Középkorú, őszhajú férfi jelent meg, egy biciklit tolva.
– Szép napot Pista!
– Neked is, komám!
A koma neve László.
– Láttam az Aranka nevű unokád a boltban, jól megnőtt. – mondta László.
– 20 éves, Clevelandben lakik, hazajött pár hétre.
– Clevelandben mit dolgozik?
– Egy bordélyházban helyezkedett el. Láttam a kívánságteljesítő halat a Vizes tóban
– És mit kértél tőle? – kérdezte László.
– A gazdagabbak legyenek még gazdagabbak, a szegények pedig még szegényebbek. – válaszolt Pista bácsi.
– Okos kérés!
László ment tovább, a biciklit tolva.
Mari nénit látta a ház előtt.
– Rég láttam a lányod, talán elköltözött?
– Egy Striptease Bar vetkőzik Németországban. Képzeld, láttam a kívánságteljesítő halat.
– És mit kértél?
– Még több Német autógyárat Magyarországra.
– Okos kérés!
László a Vadvirág bordélyházhoz ért.
– László, mi járatban errefelé? – kérdezte egy miniszoknyás, fekete, hosszú hajú nő, akinek a mély dekoltázsából szinte kiesetek a mellei.
– A feleségem, ugyanis itt dolgozik.
– Kirúgták ma, mert a főnökasszony érezte rajta, hogy pálinkát ivott.
– Akkor nem várom tovább.
László kisétált, a biciklit továbbra is tolva a Vizes tóhoz, és naná, hogy megjelent a kívánságteljesítő hal. A rézszínű ponty így szólt.
– Teljesítem egy kívánságod.
– Kérek egy új biciklibelső gumit.
A faluban kora délután ünnepség volt. A falu népe a hős közmunkásra emlékezett, aki fűkaszával legyőzte a határban megtelepedő kaktuszt.
A kaktusz tájidegen növény és kiszorítja a hazai faunát a természetben, épen ezért üres palackot és kaktusz magokat sem szabad eldobálni a természetben.
Az ünnepség után a nők haza mentek, a férfiak pedig a kocsmába.
László úgy döntött, hogy kisétál a falu határába ezért a biciklit letámasztotta a kocsma előtt. A határban rágyújtott egy cigire, majd a még égő csikket eldobta egy nagy szénakazal mellett, ezzel megzavarta a délutáni sziesztát a faluban, ugyanis a szél a település felé fújta a tüzet. Késő estére a helyi tűzoltócsapat és sok önkéntes végül megfékezte a tüzet, majd mindenki a kocsmába ment.
A Vizes tó partján, Aranka a 20 éves lány ült, akit már ismer az olvasó, hiszen az említett juhász a Pista bácsi unokája.
A lány nézte a fodrozódó vizet és még érezte az égett széna szagát. A csillag ragyogtak az égen, egy róka nagyot ugrott.
Aranka látta a misztikus halat és rögtön kívánt.
– Olyan férfit akarok, akit nem csak a szex érdekel. – mondta.
– Komolyan gondolod? – kérdezett vissza a kívánságteljesítő hal.
– Csak viccelek. – válaszolt Aranka.
Pista bácsi másnap újra legeltette a birkákat. Mikor a nap a delelőre hágott, az öreg körtefa újra csak árnyékot adott. A Vadvirág nevű bordélyházban pedig bevágta a nagy szél, az egyik véletlenül nyitott ablakot, és ezzel pontot tett a történet végére.
Hasonló történetek
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
3639
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: