Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A nők bosszúja, 2. felvonás.

A harmadik: 

 


A második elvolt terülve, kimerült és a sokkhajtás is a padlóra küldte teljesen. Üres tekintettel nézett oldalra, azon dilemmázva, most mi lesz vele, hogyan tovább. Betolták a harmadik „pácienst” is. 33 éves volt, amikor az úrnője közölte vele, hogy nem fog rá igényt tartani mint ágyas csalódottságánál fogva rátámadt és 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozott neki, majd autójával menekülésnek eredt mellyel nem jutott nagyon messzire. Vanda úrnő a kezébe vette az adatlapját, szökés, erőszak, befogásnak ellenszegülés, testi sértés, jelentős anyagi kár okozása. Visszatette az adatlapot intett az asszisztenseknek, hogy kéri az elastatort, feltette a herék tövébe úgy hogy egy madzag is volt rákötve a szalagra, majd otthagyta. Visszament az elsőhöz, aki már igen csak remegett, sötétlilák voltak a golyói. 

 


-Jaaaj de szépek, hát te igen csak jól haladsz már, hamarosan vége… közben a fejét simogatta… - Egész megéheztem… felmászott a térdére, megragadta farkát és a hüvelynyílásához igazította és lassan körkörösen mozgatni kezdte a csípőjét, nem ült bele, izgatta. Az erekciója és az izgalom extrém fájdalmat okozott a heréknek, verejtékezett, nyögdécselt de nem tudott nagyon mit tenni a helyzet ellen, odafordult az asszisztenséhez, hogy álljon készen. Egy vizsgálószéket és egy speciális csípőfogót vett magához és a vizsgáló elé ült készenlétbe. Az Úrnő lassan elkezdett beleülni a farkába. Nem siette el, kiakarta élvezni a pillanatot, meg hát élőben ment, úgyhogy mindent a show-ért. Ahogy csúszott bele, egyre jobban benedvesedett. Lassan tette, mm-ről mm-re, imádta kiélvezni a behatolás pillanatát, meg alkalmazkodni némely méretekhez. Fokozatosan ellazította a hüvelyizmait, hogy hamarabb élvezkedhessen. Imádott uralkodni, imádta a kiszolgáltatott embereket, akik az uralma alatt vannak és ő dönt arról kinek milyen sorsa lesz. Lassan beleült teljesen az Első farkába sikerült tövig befogadnia, lassan elkezdett előre-hátra mozogni a klitoriszát odadörgölte a bőréhez amennyire tudta, h minél jobban élvezhesse az aktust. Odahajolt a füléhez és kacéran a következőt súgta…

 


-Van egy ajánlatom, ha nem mész el előttem, talán megkegyelmezek és talán meg is tartalak, de ha nem akkor akkor nem kegyelmezek… - közben sejtelmesen mosolygott rá. Ez megdobta az izgalmi állapotát h remegni kezdett az ágyéka a hímnek, az úrnő intett az odakészült segédnek, hogy most. Odanyúlt a fogóval és az elastator szalagját elcsípte, a beáradó friss vér robbanásszerű fájdalmat okozott neki, ahogy visszatértek a golyói, rángatózni kezdett és üvölteni a pecekbe, mindeközben a orgazmusa lett és ahogy működésbe léptek a heréi nem öröm volt számára, hanem kínkeserve fájdalom. A kirobbanó utolsó forró spermaadagja megtöltötte a hüvelyét, őrületesen lüktetett a farok, szinte pumpálta az utolsó adagokat, mindezt úgy is hiába… Az úrnő belemarkolt, belevájta a karmait a tarkójába, odahajolt hozzá és odasúgta, hogy „vesztettél, kiestél…” A hím csak vergődött, az úrnőnek orgazmusa lett a helyzettől, még mindig lüktetett a farka és mereven állt. Intett az a segédnek, hogy tegye vissza az elastator szalagot a herék tövébe. 

 


- Köszönj el tőlük, ez már fennmarad, biztosra megyünk… - Kiszállt a farkából kényelmesen, majd intett, hogy vihetik. – Kellemes vergődést…! – majd küldött neki egy puszit. 

 


Visszafordult a harmadikra, már teljesen izgalomban volt, hogy rá mi vár, remegett is a herék vérellátási hiánya miatt és zsibbadt. A szerszámos táblája felé indult, végignézett a szerszámokon melyiket is válassza majd a burdizó mellett döntött. Visszaindult harmadik felé, második üveges tekintettel figyelte az eseményeket, azon gondolkodott jobb lett e volna neki. A burdizó fogó alapvetőn nem levágta a heréket, hanem elroppantotta az ereket vezetékeket, mely következtében a herék elhaltak a vérellátás hiányában majd felszívódtak lassan… Intett az asszisztensnek, odament elhúzta a heréket messzebb az ágyéktól, az úrnő odaigazította a fogót, majd lassan összezárta. Recsegtek ropogtak a rostok vezetékek és az erek. Óvatosan szokta csinálni nem akarta, hogy a mellékheréket leroppantsa és komolyabb gondok legyenek, nem akart instant kasztrálást végezni. A hím üvöltött a fájdalomtól, elég sokáig tartotta összezárva, biztosa akart menni. Lassan szétnyitotta a fogót, odahajolt a füléhez: „kész vagy most már te is tiszta vagy, gratulálok! Vihetitek” A harmadik csak vergődött, és gyilkos tekintettel üvöltött a peckébe, bosszús volt, haragos, gyűlölte a rendszert és a helyzetet. 

 


-Vigyétek egy bányába, ott majd hasznát veszitek… - jegyezte meg megvetően… 

 


A negyedik: 

 


Betolták a negyedik áldozatot, 25 éves volt erős testalkat. Magához vette a adatlapját, felgyújtott egy kasztráló telepet…. 

 


-Ejha, te aztán kitettél magadért. Azt hiszem neked valami különlegest tartogatok. Állítsátok fel és kössétek el a farkát és a golyóit is… - odament ketteskéhez. -Jaj ne legyél ennyire letörve, rád egy új élet vár, hamarosan átalakulsz és a fiatal bikák betanítója lehetsz, megtaníthatod őket hogyan kell baszni, hogyan kell egy nőt kielégíteni, hogyan kell tartani magukat. Elvégre egy nőt nem alkalmazhatunk ilyen alantas feladatra, mi sokkal többet érünk hozzátok képest… 

 


Az asszisztensek közben kezelésbe vették a négyest, masszírozni kezdték a golyókat, közben elkezdték kézzel felverni a farkát. 

 


-Szórakozhatunk vele Úrnőm? 

 


-Hát persze szívem, mi innen szemléljük hogyan játszotok négyeskével, ne fogjátok vissza magatokat, de a végét hagyjátok meg nekem… - majd rájuk kacsintott. 

 


A két segéd rábukott a farkár, az egyik a golyókat kezdte kényeztetni a nyelvével a másik szopni kezdte, a hím előváladékozott. 

 


–Jaaaaj de imádom az előváladék ízét, mindig beindulok tőle… 

 


-Add át nekem én is megakarom kóstolni. – mondta a másik, majd a szájába vette. – Azt hiszem ezt hamar kivégezzük. 

 


-Ne csináld, még nem szórakoztuk ki magunkat. – majd megálltak. Odatoltak egy gurulós asztalkát, tele eszközökkel, nemesacél hugycsőtágítók több méretben, elektromos stimulátorok, satuk, síkosítók, fecskendők, herezúzó egyebek… 

 


-Töltsd meg a fecskendőt síkosítóval, addig én felkészítem a satut. – Gyorsan behúzta a golyókat a satu pofái közé, mely bordázott volt, hogy fokozza a kínt, majd elkezdte összeszorítani hogy legyen tartása és nem indult meg a préselés. 

 


-Na hogy legyen, mivel kezdjük? Préseljük ki az utolsó cseppig? – kérdezte az egyik. 

 


-NeEem, először csináljunk neki utat, majd helyezzük nyomás alá a végén pedig dolgozzuk meg teljesen, hogy könyörögjön a megszabadításért. Kérem a fecskendőt. – Elkezdte feltölteni a hugycsövet síkosítóval, majd a 0.6os diolátorért nyúlt és lassan belevezette a hugycsőbe és mozgatni kezdte benne ki és be, majd a kezével is elkezdett rásegíteni.  

 


-Annyira imádom ezt csinálni, ingerlem kívül belül, megdöglenek az élvezetért a kezeim között… - cserélt egy 0.9-esre és folytatta az ingerlést, amikor látta h kezd a csúcshoz érni a hím, lassított majd megállt, nehogy elélveztesse még idő előtt. Váltott egy 1cm-esre, majd növelte egészen 14mm-ig. Amikor ide ért a hím elkezdett nyöszörögni, sok volt neki, közben a másik segéd összepréselte amíg tudta a heréket és nem volt végzetes következménye. 

 


-Ez az! Bemelegítésnek nem is volt rossz! Hozd a csipeszeket és a kütyüt, addig én elkőkészítem. – Egy másik diolátort helyezett el a hugycsőben majd vezetéket kötött rá. A másik segéd tapaszokat a herékre, majd préselt még picit a satun, hogy remegjen a hím. 

 


- Ezt figyeld ketteske, egész olcsón megúsztad, általában hamar megtörnek az elektromos stimulálás után, de mi nem hagyjuk annyiban a dolgot, példát statuálunk mindig, hogy minél több társad kedvét elvegyük a további kihágásoktól. – Ketteske csak maga elé meredt éppen, és nézte hült helyét golyóinak, csak egy összecsomózott zsákszáj maradt helyette. 

 


A lányok elkezdték növelni a feszültséget a stimulátoron, a hím remegni kezdett, bizsergő érzésnek indult de az diolátor hamar égető fájdalommá alakult Rángatózni kezdett, de nem volt értelme. Tehetetlen heréi felakartak robbanni a fájdalomtól, legszívesebben maga vágta volna le őket de nem engedték. 

 


-Csináld most, had menjen el, beleőrül majd ebbe az utolsóba. – Megmarkolta a farkát és finoman de erős fogással verni kezdte neki, gyorsan érkezett az eredmény, a hármas elélvezett, a diolátor körül szivárgott a spermium, sokkos állapotban volt, mert orgazmuskor sokkal érzékenyebbek és könnyebb fájdalmat okozni vagy fokozni. A túlzott ingerek és fájdalom miatt elájult…. odafordultak az Úrnőhöz majd intett a vödör felé. A segédek megtöltötték a vödröt hideg vízzel majd ráborították. Hármas hidegrázással remegve ébredt. 

 


-Micsoda kis punci, ez nem is férfi, meg sem érdemelte azt, hogy valaha is magvai lehessenek. Engedjetek oda, ideje rövidre zárni a dolgot! – Heves léptekkel odament az eszköztárhoz, levett egy acélsatut, majd odament a vizsgálószékhez, betüremkedett a lábai közé és a golyókat az acél satu pofái közé húzta majd lezárta. 

 


-Tudod ez egy különleges satu, önmagát hajtja, nagyon lassan zárnak össze a pofák de összezárnak, pont azért lett így tervezve, hogy te minden mm-ét kiélvezd, ahogy a te becses kincseidet laposra préseli. – Elindította a satut, lassan haladt, elkezdtek lapulni a golyók, kezdetben csak nyomást érzett majd jött a fájdalom, enyhétől a lüktetőig, ami nem hogy nem csillapodott hanem erősödött, nyöszörögni kezdett de ahogy lapultak összébb a golyók üvölteni kezdett, lassan torka szakadtából. A pofák haladtak a golyók lapultak, hallani lehetet enyhe roppanást, majd érezte h valamik kipukkantak a zacskójában és kezdtek szétáradni szétterülni, ágyék irányból görcsös fájdalom lett rá úrrá, tudta h mi történt, végük volt, felrobbantak, nem bírták a nyomást. de a pofák csak haladtak. Fél cm sem volt a pofák között míg végül összezárultak teljesen. Ekkor az úrnő egy villa szerű eszközt fogott a kezébe, a villa szárak között egy izzószál volt, és rányomta a zacskó tövére, ezzel átégetett mindent és le is nyeste gyakorlatilag a golyókat. Négyeske már nem törődött vele, a sokktól és fájdalomtól teljesen kimerülve félig elaléltan nézett üres tekintettel, mintha egy részét vették volna el. 

 


-Meg is volnánk, ugye hogy nem tartott sokáig, már te is rendes kutyuska lettél. Ne szomorkodj annyira, ezután csak jobb lesz. Mellesleg nem kellett volna hülyeséget csinálnod és lett volna még 8 szép éved ha nem több. Na ki maradt utoljára? 

 


Ötödik

 


Betolták az ötödiket, aki egy be nem fogott hím volt, illetve már befogott. 

 


-Lám lám, micsoda lehetőség tárult elém, nézzük hogy történt. – Olvasta az adatlapját, emberrablás, táborok felszabadítása, lázítás, vallatás, KÍNZÁS! – Miiiiiiiiiiii? Kínzás? Kínoztad egy nőtársamat? 

 


-Nem csak hogy kínoztam, meg is basztam azt a ribancot, és mindet, többet! Látnod és hallanod kellett volna ahogy vinnyogtak megkötözve, aztán kibasztuk őket az utcára elkábítva, hogy ne is tudják hol voltak. Megérdemelték, mind megérdemelték! 

 


-Hallgattassátok el! – Pecket tettek a szájába. 

 


-A szemét és a fülét is zárjátok le. Nem akarom h bármit is halljon! – Miután megtörtént tanakodásba kezdtek. 

 


-Nem tudom mi legyen vele, van egy csomó ötletem de fogalmam sincs melyik legyen.

 


-Van egy ötletem, szavazzon a közönség, legalább tudjuk nekik melyik lenne a megfelelő. 

 


-Igazad van, na mik legyenek lányok? 

 


-Műtét, igen é ne legyen érzéstelenítés se! 

 


-Ipari metszés, 

 


-Elastator szalag és sokkolás mellé, 

 


-Ennyi elég lesz. Várunk 5 percet utána lezárjuk a szavazást és nekieselkedünk. – Lejárt az idő, a legtöbben a műtét mellett döntöttek.

 


-Nos hát hölgyeim, bemosakszunk és nekilátunk. – A lányok gyorsan felkészültek, gumikesztyűt vettek, bemosakodtak és előkészítették az eszközöket, borotva, szike, lézer, cérna, fertőtlenítő. Leborotválta a golyókat, ez már ötösnek nem tetszett, csak üvölteni tudott a pecekbe, nem értette senki, de kivehető volt, hogy az kiabálja „Kurva – kurva!”. Nem foglalkozott vele, már számtalanszor előfordult ilyesmi, hogy átlendüljön rajta, a végső elégtétel amúgy is az övé volt. A kamerát is beállították, hogy csak a műtétet mutassa. Leragasztotta a farkát az alhashoz és szikét vett a kezébe majd lassan a farok tövétől megejtette a metszést végig a zacskón. Sikítani kezdett ötös, sejtette, hogy lassan elveszít mindent, vergődött a fejével. Rutinos mozdulattal kifejtette az egyik golyót, csipeszeket tettek az erekre és az ondóvezetékre, majd megejtette az első elmetszést az ollóval, és már meg is volt az első. Ötös sokkot kapott, éles fájdalom lett úrrá rajta ágyék felől, a golyót egy tálkába helyezte, majd a másik golyó vezetékeire is csipeszeket aggattak és ott is megejtette a metszést. 

 


-Gyönyörűek, imádom saját kezűleg eltávolítani őket, tartani a kezemben, szó szerint, ilyenkor úgy érzem közel kerültünk egymáshoz… - A lézerrel elégette a vezetékek végét majd elgondolkodott. Ötöske csak szajkózni tudta, hogy „gyűlöllek”, másra már nem volt ereje, izzadt volt, sokkos volt, alhas felől fájdalmai voltak. 

 


-Azon gondolkodom, hogy fazonra kéne igazítani ezt a zsákocskát, legalább nem lesz annyira zavaró, hogy üresek. Megfogta a szikét, szépen körbevágta a zacskót, majd összevarrta a nyílást. A zacskót meg a tálkába tette. Kérte az asszisztensétől a billogját, majd megjelölte szintén az alhasát, mozdulatlanul tűrte.

 


-Így ni, most már kész is van. Vigyétek egy börtönbe, had rohadjon meg ott, most már úgy is mindegy lesz neki. – Kitolták, az úrnő meghajolt a kamerának, majd összezárultak a függönyök. Nagy sikere volt, több milliós volt a nézettsége, elégedett volt mindenki. 
Hasonló történetek
7524
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6538
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: