Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Friss házasok

-Jó estét! Üdvözlöm önöket a hotelünkben, és gratulálok! Előkészítettük önök számára a nászutas lakosztályt. Őszintén reméljük, hogy élvezni fogják a nálunk tartózkodást! A hordár megmutatja az utat szobájukba . 
A portás rácsapott a pulton levő csengőre és egy lány jelent meg a semmiből. Elkerekedett a szemem a láttán. A hagyományos piros hordársapkát viselte, de az egyenruhájában semmi más nem volt hagyományos. Szűk sárga bikiniben volt, hozzá tűsarkú cipővel. Úgy nézett ki, mint egy sztriptíztáncosnő. Enyhe féltékenységet éreztem. Olyan teste volt, amiért a férfiak megőrülnek: hatalmas kerek mellek, lapos has, keskeny derék, telt csípő és teljes barnaság.
-Üdvözletem! Judit vagyok. Erre jöjjenek kérem! – mondta fiatalos lelkesedéssel.
Könnyedén felemelte a csomagjainkat. Nemcsak gyönyörű, hanem izmos is volt.
–Ügyelj, hogy ne essen ki a szemed! – suttogtam a páromnak, miközben követtük a lányt.
– Csak téged lát a szemem, szerelmem! – biztosított.
- Annyira édes vagy! Gyönyörű esküvő volt, nem? – válaszoltam és közel bújtam hozzá. 
– A lehető legjobb volt. Tökéletes nap, amit tökéletes éjszaka követ! – értett egyet.
Félénken elmosolyodtam és megszorítottam a kezét. A szívem a mellkasomban erősen dobogott. Természetesen izgatott voltam a gondolattól, hogy... vele lehetek. De feszült is voltam. Ez lesz az első alkalmam… és az övé is. Azt akartam, hogy csodálatos legyen a számára...de tudni fogom mit tegyek? Megfelelek-e majd az elvárásainak?
Az érzéki hordárunk bevezetett minket egy liftbe és megnyomta a legfelső emelet gombját. Az ajtók hangtalanul becsukódtak és a lift a sima indulással emelkedni kezdett.
– Friss házasok, igaz? – kérdezte Judit mosolyogva.
– Így van! – mormoltam és szeretetteljesen Miklós vállára hajtottam a fejem.
– Ez olyan nagyszerű! Milyen romantikus!
– És te? Házas vagy?– kérdezte a férjem.
A lány lesütötte a szemét. 
– Nem. Nem tervezek... elég sokáig itt lenni ahhoz, hogy házasságot kössek.
– Óóóó. 
Rövid szünet következett, amely alatt a lift ajtaja kinyílt. Kiléptünk egy süppedős szőnyegű folyosóra ahonnan egyetlen ajtó nyílt. Judit kinyitotta ezt a díszes ajtót és beléptünk a nászutas lakosztályba.
– Gyönyörű! – suttogtam. 
Tényleg az volt. Csupa márvány, kristály és mélyvörös szőnyeg. Egy hatalmas kőkandallóban vidáman pattogott a tűz. És a szoba közepén állt a legnagyobb ágy, amit valaha láttam.
– Hadd mutassak meg mindent! Itt van a bárpult. Három tévé van... de azt hiszem, nem fognak sokat tévét nézni.– mondta Judit elmosolyodva, én pedig elpirultam. 
-Van egy kétszemélyes kád, pezsgőfürdővel. Most pedig jöjjenek az igazán jó dolgok! 
Odament az ágyhoz és rámutatott egy mellette álló kovácsoltvas állványra.
-Van itt egy elektromos öszöke és egy önmelegítő billogozó. Mindkettő aranyozott, a legjobb modellek. Az ostorok az ágy másik oldalán találhatók. Teljes a választék: pálca, fenekelő, korbács…amit csak kívánnak.
Felemelt egy kis fiolát az éjjeliszekrényről. 
-Ez egy lassan ható méreg. Száz százalékig halálos, nincs ellenszere. De majdnem egy óra kell hozzá, és fantasztikus görcsöket vált ki.
Kinyitotta az éjjeliszekrény fiókját és elővett egy pisztolyt.
-Ez speciális, ultra-kicsi kaliberű lőszerrel használható. Egyedi gyártással a szállodalánc számára készítik őket. Van hozzá öt extra tár és szükség is lehet rájuk, mert egy ember valószínűleg ötven lövést is kibír belőle.
Behunyta a szemét. 
– Istenem, de szeretném, ha rajtam használnának egy ilyet! – suttogta, majd a márványozott részhez menve folytatta:
-A kádat be lehet állítani élve megfőzésre, vagy áramütésre. Tartozik hozzá egy átlátszó fedél, ha fullasztás merülne fel igényként.
Eltávolodott a kádtól, de a márványlapokon maradt.
-Ez pedig az akasztásra szolgáló kampó. Vannak hozzá előre megkötött selyemhurkok tizenkét különböző sebességre. A négy perces gyorstól a lassú, átlagosan negyven percet meghaladóig. Ha végeznek, csak meg kell nyomni ezt a gombot és a holttest egy csúszdán keresztül leesik, egyenesen a szemétégetőbe.
Judit mély levegőt vett mielőtt folytatta:
– Természetesen, ha kívánják szívesen bemutatom ezek bármelyikét!
Miklós rám nézett. 
– Mit gondolsz, édesem?
A szívem hevesen dobogott. Végignézni egy lány halálát! A gondolat mámorító volt. És a szoba berendezéséből ítélve nemsokára csatlakozni fogok hozzá. Elhatároztam, hogy szeretnék képet kapni arról, hogy mire készülök. 
-Lehet? – kérdeztem halkan.
Miklós elmosolyodott. 
-Hogyne! Mutatnál egy hurkot Judit? Valami közepes időtartamút... mondjuk körülbelül húsz percest?
Judit élesen kifújta a levegőjét. 
– Igen, örömmel!
Az állványhoz ment, kiválasztotta a megfelelő hurkot és a nyakára csúsztatta. Azután a szabad végét átfűzte az akasztófakampón. 
– Segítene valaki?-kérdezte.
-Természetesen! 
Miklós elvette a kötelet és erősen meghúzva felemelte Juditot a padlóról. A kötél végét a fali tartóhoz rögzítette és a lány lógni kezdett.
A párom megtalált és kinyitott egy üveg pezsgőt. Mindkettőnknek töltött egy-egy pohárral, majd leültünk a kényelmes piros fotelekbe, hogy élvezzük a műsort. Judit fiatal volt és sportos. Rengeteg energiát és lelkesedést fektetett a munkájába és szerintem nagyon élvezte. Szép műsort adott nekünk: gyengén rúgott a lábával, szélesre tátotta a száját, és hagyta hogy a keze a torkához kapjon. Úgy tett, mintha küzdene, mintha a hurok szorítását akarná lazítani, de a testbeszéde biztosított bennünket arról, hogy rendkívül jól érzi magát. Kortyolgattam a pezsgőt, és néztem ahogy lóg. Kipirultam az izgatottségtól. Melleim feszültek és nedvesnek éreztem a bugyim. Rájöttem, hogy életemben először tudok ténylegesen az érzéseim szerint cselekedni . Szerelmem lábára tettem a kezem és megpillantottam a nadrágja dudorát. Ő is élvezte a műsort. Judit sárga bikinijének felső része a küszködéstől elcsúszott a helyéről, felfedve a hatalmas, kerek melleit. Miki bámulta őket, de nem bántam. Judit úgyis perceken belül meghal és akkor teljesen az enyém lesz.
A lány görcsei egyre hangsúlyosabbak lettek, szemei kifordultak. Kíváncsi lettem volna hogy vajon most meggondolta-e magát. Olyan fiatal volt... de nem… úgy tűnt, tényleg ezt akarja. Kicsit megrándult és folt jelent meg bikinialsóján a puncijánál. Azután a karjai az oldala mellé estek és abbahagyta a mozgást. 
Egy pillanatig bámultuk gyönyörű holttestét. Azután Miklós felkelt és megnyomta az eltávolító gombot. Az akasztófahorog elvágta a hurok zsinórját és a test eltűnt a hulladékgyűjtő csúszdán. Mintha Judit soha nem is járt volna itt.
Miki rám nézett. Egyikünk sem szólt egy szót sem. Nem kellett. Leültünk az ágyra és elkezdtük vetkőztetni egymást. Judit végének nézése minden gátlásunkat felszámolta, és most vadul akartuk egymást. Türelmetlenül küzdöttem a zakóval, a nyakkendővel, az inggel, a nadrággal. A férjem közben a csipkés fehér ruhámat babrálta. Ziháltam amikor lehúztam az alsónadrágját és először láttam meg a hímtagját. Sokkal nagyobb volt, mint amilyennek elképzeltem és nagyon kemény. Piros volt és dühösnek tűnt. Hirtelen megijedtem tőle. Fájni fog? Nos, most már nem volt visszaút...
A párom nem vette le az összes ruhámat. Túl türelmetlen volt. Olyan sokáig vártunk, olyan jók voltunk. Most itt volt az ideje. Kigombolta a fodros fehér blúzomat és kiakasztotta a melltartómat. A szabaddá váló melleim láttán elmosolyodott. Nem voltak olyan nagyok, mint Judité, de meglehetősen kerekek és nagyon feszesek… Tudtam, hogy teszenek neki. A szoknyám könnyen jött le. Miklós rám hagyta a fehér harisnyakötőmet és a harisnyámat. De a bugyimat már ő húzta le. Azután csak nézett… Nagyon szégyelltem hogy egy férfi néz rám odalent. A szeméremszőrzetemet rövidre nyírtam le, hogy szép legyen. Tetszik neki? Tetszem neki?
Lehajolt és határozottan megcsókolt. Nem olyan volt mint a korábbi csókjaink. Viszonoztam. Most a felesége voltam: megcsókolhattam, ahogy akartam. És ó, Istenem,  mennyire akartam! Finoman megragadta a mellemet. Olyan izgalmat keltett bennem hogy egy férfi ér hozzám, hogy majdnem felkiáltottam. Tovább csókolóztunk. Megszorította a mellbimbómat. Annyira természetes volt... és én még attól tartottam korábban, hogy nem tudjuk majd mit tegyünk!
Éreztem a kezét a combjaim között. Megtalálta a nedvességet. Elégedetten mászott rám. A merevsége nekem nyomódott és halkan nyöszörögtem. Elkezdett belém hatolni. Ziháltam. 
-Jól vagy? -kérdezte.
– Fáj! – mondtam neki majd gyorsan hozzátettem:
-De kérlek, ne hagyd abba! 
Nem hagyta abba. A szűzhártyám hirtelen megadta magát és bennem volt. Éreztem ahogy szétfeszülök körülötte… csodálatos volt. Elkezdtünk mozogni. Próbáltam vele mozogni és nagyon gyorsan megtaláltuk a ritmust. Felnyomtam a csípőmet, hogy találkozzak az övével. Tökéletesen elégedettnek éreztem magam. Lehunytam a szemem és élveztem a méretét. Olyan jó volt dugva lenni...
Végül megremegett és felkiáltott. Utána kihúzta magát belőlem és egy ideig csak némán öleltük egymást. 
– Olyan szép volt… Tudtam, hogy az lesz.– mondtam végül.
– Szeretlek! – mondta.
-Én is szeretlek!
Egy ideig még finomabb csend volt. Aztán végre feltettem a kérdést, ami azóta motoszkált bennem, mióta beléptünk a lakosztályba. 
–Szeretnéd... kipróbálni rajtam ezeket a dolgokat?
Óvatosan rám nézett. 
-Szeretnéd, ha igen? -kérdezett vissza.
Lesütöttem a szemem. 
-Igen…ha akarod. Most már a feleséged vagyok. Bármit megtehetsz velem.
Ez izgatottságot váltott ki a szemében. 
– Azt hiszem, igazad van. Akkor mi legyen? Akasztás, mint Judit?  
–Inkább valami lassabbat! – javasoltam.
– Igen… Talán az ösztöke... 
Felült és levette az eszközt a tartóról. Egy pillanatra megcsodáltuk. Szép volt… aranyozott és díszes. 
-A szabályozója egyszerűnek tűnik. A legalacsonyabb fokozatra állítom. – jegyezte meg.
A testem fölé hajolt és az ösztökét a meztelen mellbimbómhoz érintette. Felkiáltottam amikor megcsapott az áram. Elégedetten megérintette a másik mellbimbómat, én pedig felugrottam. Feljebb nyomta az áramot és felváltva játszani kezdett a két mellemmel. Erotikusan vergődtem az ágyon és a visszafogottságot elfelejtettem. 
Tíz perccel ezelőtt még félénk szűz voltam. Most már jól megdugott feleség voltam és örültem az új szerepemnek. Úgy vergődtem mint egy olcsó szajha. A fájdalom megkönnyítette. Tényleg fájt… életem párja gondoskodott róla. Meglepődtem milyen könnyen csúszott át a szadizmusba. Igaz volt a mondás: a férfiak szeretik bántani a nőket, a nők pedig, ha bántják őket. Rájöttem hogy a fájdalom jól esett, mert ő adta nekem és mert szeretettel tette. Merészebb lett… sokkolta a lapos hasamat…. majd a puncimat. Fokozatosan növelte az áram erősségét. Hamarosan vadul görcsöltem és nyál folyt végig az arcomon, ahogy az áramütések átjártak. Kék láng ívelt át a mellbimbómon, ahogy a szerelmem végighúzta az ösztökét a duzzadt mellemen. Lehunytam a szemem és tehetetlen gurgulázó hangokat hallattam…áldozati hangokat. Tökéletes kínzási alany akartam neki lenni. Azt akartam, hogy szeressen bántani.
Azt hiszem, nagyon tetszett neki, mert újra magáévá tett. Letette az öszökét, hogy durván és figyelmeztetés nélkül belém hatoljon. Nem volt ellenemre. Még nedves voltam az első körtől… és hogy őszinte legyek, a sokkoktól még nedvesebb lettem. Ezúttal tovább tartott, gondolom azért mert egyszer már elélvezett. Könnyedén megtaláltuk újra  a ritmust. De ezúttal volt valami más, valami új. Forróságot éreztem az ágyékomban, egy csodálatos meleget, ami nőtt, virágzott és egészen a melleimig áramlott, miközben dugott. Valami történt velem. A farka valami felé taszított...
Egyszerre rám tört, és felsikoltottam a hirtelen áradó gyönyörtől. Én is el tudok élvezni! El tudok élvezni!
Sírtam mire Miki is elment. De nem vesztegettük az időt az összebújással. 
– Adj egy pálcát! – mondta rekedten.
-Igen, uram! Melyiket? – válaszoltam engedelmesen.
-Valamelyik keskenyet! Be akarok vágni abba a sima, puha, alabástrom bőrödbe!
– Óóhh… igen…
Odaadtam neki a legkegyetlenebb pálcát, amit találtam: egy nagyon merevet amelynek az egyik oldalán fémcsík futott végig. Hanyatt feküdtem, lehunytam a szemem és lélegzetvisszafojtva vártam. A középtájammal kezdte. Hosszában végigcsapott karcsú bordáimon. Először nyöszörögtem, majd sikoltoztam és hamarosan üvöltettem. Nagyon bántott. És szerettem. Ennyi év után már nem kellett uralkodnunk a szenvedélyeinken. Bármit megtehetünk. Mindent megtehetünk.
A pálcát a melleim ellen fordította miközben a nászágyunkon vergődtem. Szőke hajam hurrikánként repült körülöttem. Láttam hogy szép, mélyvörös foltokat hagy a mellemen. Meggyógyulnak vagy maradandóak? Nem érdekelt. Ismét éreztem a meleget az ágyékomban. Tudtam hogy ha így folytatja, újabb orgazmusom lesz. A pálca megtalálta a csípőmet, a combomat, a hasamat… de elkerülte a puncimat. Végül is szüksége lesz rá a további dugáshoz. 
-Mi legyen a következő? – kérdezte.
–A tabletta! – mondtam. 
Kiejtettem a szót anélkül, hogy gondolkodtam volna. Nem tudtam gondolkodni, csak érezni. De ahogy kimondtam, tudtam hogy komolyan gondolom.
-Biztos vagy benne? – kérdezte.
Mohón bólintottam. Odaadta a tablettát, én pedig habozás nélkül lenyeltem. Gyakorlatilag halott voltam… legalábbis Judit ezt mondta. Nem volt vesztegetni való időm. Lelöktem a páromat az ágyra – örömmel láttam hogy a pálcázásom ismét merevvé tette. Ráültem és dugni kezdtem. Mindent meg akartam csinálni, mielőtt meghalok. Ő már megdugott engem és most úgy leszek  igazi és teljes nő, ha viszonzom a szívességet.
Felnyúlt és megszorította jól elvert melleimet. Fájt és nyöszörögtem. A fájdalom még jobbá tette a szexet. Úgy lovagoltam rajta, mintha erre születtem volna…és talán így is volt. Abban a pillanatban el sem tudtam képzelni, hogy mást csináljak. Erre születtem.
Finoman, de kitartóan újabb orgazmusra késztettem fáradt hímvesszőjét. Ezúttal én nem élveztem el, ami rendben volt. Ez mind csak neki szólt (de nekem is, mivel örömet okozott, hogy örömet szereztem neki).
A  hátamra fordított. Csupán szőke haj voltam, fehér harisnyakötő és vörös sebek – én voltam a legszexisebb nő a világon és ennek tudatában voltam. Éreztem hogy a méreg elkezd bennem hatni. Egyre nehezebben vettem a levegőt és tompa sajgó fájdalom jelent meg a mellkasomban.
Valamiféle szuper-orgazmus felé haladtunk. Benyúlt a fiókba a mini pisztolyért. Elmosolyodtam és bólintottam. Az aprócska lövedékek élesen brutális fájdalmat küldtek haldokló testembe. Olyan volt, mint a szex, de jobb, mert annyira fájt. Minden egyes golyó tovább fokozta a fájdalmam, és amikor újra elélveztem, nem az élvezet orgazmusa volt, hanem a tiszta kín orgazmusa.
Görcsölni kezdtem… ahogy Judit megígérte. Fél tucat golyó ütötte sebből véreztem és elképesztő fájdalmaim voltak. Készen álltam arra, hogy Miki még egyszer belém hatoljon. De láthatóan még nem bántott eléggé. Felkapta az önmelegítő aranyozott billogot. Bekapcsolta és együtt néztük, ahogy a vége meggypirosra változik. Azután megbélyegezte a hasamat és a combomat majd végül a billog élénkpiros hegyét a számhoz érintette.
– Szopd! – parancsolta.
– Igen, uram! – ziháltam, és minden tőlem telhetőt megtettem. 
Majdnem elájultam amikor a billog tönkretette a nyelvemet és az ajkamat. Olyan fájdalmaim voltak, hogy észre sem vettem, hogy újra belém hatolt. De mire elvette a billogot a számtól -legalábbis attól ami megmaradt belőle- már dugott. És éppen időben. 
– Nem kapok levegőt! – suttogtam megborzongva. 
Bólintott. Tudta. Görcseim vadakká és kétségbeesettekké váltak. De Miki arckifejezése azt súgta, hogy ez jó dolog. A méreg okozta haláltusa kínjai hihetetlen ribanccá változtattak. A puncim elképzelhetetlen dolgokat művelt a farkával, és az élvezet, amit érzett, egyértelműen hatalmas volt. Tökéletes finálé volt. Teljesen boldog és elégedett voltam. Ez volt a helyes, ez voltam én. Miért is vártam ennyi ideig?
A számból habos nyál folyt és nem tudtam megszólalni. De nem is kellett. A férjem mindent tudott, amit mondtam volna. Gurguláztam… a torkom összeszorult. A párom lenézett lágy zöld szemeimbe, és figyelte ahogy meghalok. Az utolsó dolog amit éreztem, az a hatalmas orgazmusa volt: remegő, haldokló testemet telepumpálta spermájával. Azután átsikottam a mennynek abba a részébe, ami kötelességtudó és engedelmes feleségek számára van fenntartva.
Hasonló történetek
7120
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
5836
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: