Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí IV. rész 17. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.


Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. június 26.


*************************************************************************


Camilla épp Victoriával és Michaelával beszélgetett, amikor Noemí és Terri megérkeztek. Victoria és Michaela szeme felcsillant, amikor megpillantották a terhes lányt, aki egy csodás zöld ruhát viselt, ami tökéletesen illett rá. Camilla fagyosan mérte őt végig, aztán odament Noemíhez, aki megfogta a kezét és gyengéden megcsókolta.
– Hello – suttogta.
Noemí lépett egyet hátra és végigmérte őt, megnyalva az ajkát a gyönyörűségtől.
– Csodálatosan nézel ki – mosolygott, és ismét megcsókolta a nőt. – Lélegzetelállítóan suttogta, alig távolodva el egy centinyire Camilla ajkaitól, hogy aztán ismét elhúzódjon, és végigfuttassa tekintetét rajta.
Camilla boldog volt, hogy ilyen hatást váltott ki az öltözéke. Egy mély kivágású ruhát viselt, ami pár centivel a térde fölött ért véget. A legmagasabb sarkú cipőt húzta fel, amit csak talált.
– Már találkoztam a családod nagy részével – újságolta. – Nagyon kedvesek.
– Örülök, hogy kedveled őket – mondta Noemí. Csak ekkor vette észre, hogy Terri eltűnt mellőle. Végigfuttatta tekintetét a helyiségen, míg végül megpillantotta a lányt, amint az unokatestvérével, Louis-szal beszélget, aki bemutatta őt tinédzser gyerekeinek. A férfi nem volt ott a családjával Natalie partiján. Louis tett egy mozdulatot Terri pocakja felé, és mondott valamit, amire a lány elvigyorodott, és büszkén megsimogatta a ruháján terpeszkedő tekintélyes dudort, válaszolva neki.
Noemí Victoria és Michaela felé fordult, hogy átölelje őket üdvözlésként. Aztán lépett egyet hátra, és végigmérte őket. Michaela egy klasszikus stílusú, de hihetetlenül szűk vörös ruhát viselt, ami tökéletesen harmonizált azonos színű rúzsával. A haját kontyba fogta a feje tetején. Victoria egy sportos kétrészes ruhát vett fel, ami leginkább egy övnélküli szmokingra emlékeztetett. Rövidre vágatta és begöndörítette a haját.
– Mindketten nagyszerűen néztek ki – mosolygott Noemí.
– Ahogy te is – bújt hozzá Camilla, és végigfuttatta ujjait Noemí felsőjén. A V-nyakú ruhadarab tökéletesen kiemelte a nő alakját, akárcsak szűk nadrágja. A haja lágyan omlott a homloka elé, és fényesen ragyogott.
Noemí elmosolyodott, és átkarolta a nő derekát, hogy magához vonja, és nyomjon egy csókot a szájára.
– Meg kell keresnem a szüleimet – mondta, miközben elhúzódott. – Hamarosan visszajövök.
Natalie és Thomas együtt álltak a helyiség közepén, a családjukkal és a barátaikkal körülvéve.
– Hello, Dan bácsi – üdvözölte Noemí Natalie vörös hajú fivérét, akivel a szülei épp beszélgettek. A férfi vidáman átölelte őt. Mindig is ő volt a kedvenc unokahúga, mivel ellentétben a család többi tagjával, még a saját gyerekeivel is, ő azt szerette csinálni, amit Daniel is. Mindig együtt jártak pecázni, és focizni Dan bácsi fiaival és a többi unokabátyjával.
Miután megígérte, hogy amint kitavaszodik, elmennek pecázni, a férfi hagyta, hogy tovább menjen a szüleihez.
Natalie átkarolta a lányát, és lehúzta magához a fejét, hogy megcsókolhassa a homlokát.
– Szia, anya – mosolygott Noemí, miközben az apja is gyengéden átölelte.
– Hogy vagy, kicsim? – kérdezte az anyja, felmosolyogva magas lányára, és ő is átölelte. – Hol van Terri?
– Nagyszerűen – válaszolta. – Terri is valahol itt van Joseph-fel.
Néhány perc múlva otthagyta őket, hogy megkeresse a lányt, és visszament Camillához, hogy felkérhesse egy táncra. A lágy zene, ami betöltötte a helyiséget, pont megfelelő volt.



Út közben belefutott René-be, aki épp a személyzet terelgetésével volt elfoglalva. Annyira megörült a nőnek, hogy boldogan átölelte, és körbefordult vele, hogy aztán egy csókot nyomjon az arcára, amikor végre letette. René boldogan felnevetett, és magával vonszolta Noemít a konyhába, hogy adjon neki egy süteményt, majd egy gyengéd simogatással útjára engedje.
Még mindig a süteményt majszolta, amikor ráakadt Camillára, aki épp René híres tojásfelfújtját kóstolgatta, miközben belemerült a beszélgetésbe Marthával, Noemí unokatestvérével.
Noemí kacsintott egyet Camillára, majd csendben az unokatestvére mögé lépett, átkarolta, és adott egy csókot a nyakára. Martha vidáman felkacagott. Tudta, hogy csak egy valaki ragadtatná magát ilyesmire.
– Noemí, Noemí – kacagott fel boldogan. Ő volt a legsziporkázóbb személyiség a családban, és a legextravagánsabb is, rövid vörös hajával és orrkarikájával. Messziről lerítt róla, hogy ő is leszbikus. Sokszor múlatta együtt az időt Noemível, Ameliával és a barátaikkal.
Martha tudta, hogy ez az üdvözlés egyet jelent azzal, hogy az unokatestvére végre kilábalt a mély depressziójából. Amikor Noemí végre elengedte, megpördült, és szorosan átölelte őt.
– Hello, Mart! – üdvözölte Noemí, és hátra lépett egyet, hogy jobban megnézze a nőt, amitől kacagnia kellett. Martha mindig is különc volt. Ma este is egy sötétvörös selyemruhát vett fel fekete kommandós csizmával, amiből kilátszott zöld zoknija. Az orrkarikája fényesen csillogott a lámpafényben, összeolvadva számtalan fülbevalójának ragyogásával. A haját pedig rikító zöldre festette.
– Csodásan festesz – kacagott Noemí.
Camilla mosolyogva nézte őket, és belekortyolt az italába, hogy aztán gondolkodva körbe nézzen. Az egész család nagyszerű hangulatban volt, és csodálkozott, hogy senki nem teszi szóvá Martha kirívó külsejét. Camilla biztos volt benne, hogy az ő családja egyből összesúgna a háta mögött, ha így jelenne meg valahol. Aztán észrevette Territ, amint érzelemmentes tekintettel figyeli őt. Amikor kérdőn felvonta a tekintetét, a lány elfordult, és folytatta a beszélgetést Victoriával és Michaelával.
Camilla egy pillanat múlva el is feledkezett, a lányról, amikor Noemí megragadta őt, és a táncparkettre rántotta.


***


– Szereti Noemít – mondta Terri Victoriának, és Camilla felé pillantott, mire tekintete összeakadt a nőével.
– Semmi rossz nincs abban, Terri – vonta fel a szemöldökét Victoria.
Terri bólintott, majd kényszeredetten ivott egy kortyot a narancslevéből.
– Tudom – nézett ismét a táncoló párra, akik teljesen belefeledkeztek a gyors zenébe. Camilla karjai Noemí vállán pihentek, aki pedig átkarolta a másik derekát, és közel húzta őt magához.
Halkan beszélgettek, szájukat egymás füléhez közelítve, miközben ajkaik néha forró csókban forrtak össze. Testük tökéletes szinkronban mozdult, ahogy csípőjük egymásnak feszült. Terri lelki szemei előtt megjelent a kép, ahogy szeretkeznek, és egyszerűen nem tudta elviselni a gondolatot.
– Nem akarom, hogy Noemí szeresse őt – bökte ki végül. Nem bírt Victoria és Michaela meglepett szemébe nézni, és érezte, hogy arca elvörösödik.
– Nem? – akadt el Victoria lélegzete, és gyengéden megérintette a lány vállát. – Miért?
– Nem tudom – csóválta a fejét Terri zavartan.
– Szereted őt? – kérdezte Michaela.
Terri ráemelte szürkésbarna szemeit.
– Szeretem őt. Igen – suttogta, majd megrázta a fejét. – Hiszen annyit tett értem.
– Nem – nézett mélyen a szemébe Michaela. – Úgy értem, tényleg szereted őt? Szerelmes vagy belé?
– Nem tudom – sütötte le a szemét Terri. Küzdött az érzéseivel.
Victoria közelebb lépett hozzá, és átölelte. Noemíre pillantott, aki kérdőn nézett a szemébe Camilla válla fölött. Victoria csak a fejét csóválta.


***


Noemí odalépett hozzájuk, és Terri arcát fürkészte.
– Jól érzed magad? – kérdezte.
A lány viszonozta a mosolyát, de szemmel láthatóan nem akart a nőre nézni.
– Igen – válaszolta. – A családtagjaid nagyszerű emberek. Különösen az unokatestvéred, Martha. Nagyon szórakoztató személyiség.
Noemí átölelte a lány vállát, és közelebb húzódott hozzá.
– Örülök, hogy kedveled őket. Ők is szimpatikusnak találnak – adott egy csókot a lány halántékára, és megszorította a vállát.
Terri felnevetett, hogy elrejtse idegességét, és felnyúlt, hogy megszorítsa a vállára telepedő kezet. Az övéhez simuló test jelenléte csak még jobban feltüzelte heves szívverését.
– Igen, észrevettem – mondta. – Néhányan legszívesebben levágnák Anthony kukacát, mások azt kívánják, bárcsak leszáradna, és így tovább, és így tovább.
Noemí felnevetett, és még jobban magához szorította a lányt, amitől annak még hevesebben kezdett verni a szíve.
– A családunk tagja, és szeretjük őt – mondta Noemí. – De tényleg egy rohadt disznó. Amit veled tett, az felelőtlenség volt. Hogy egyedül hagyott. Pedig itt a legtöbben úgy gondolják, te vagy a legkedvesebb lény, akit a Föld valaha a hátán hordott.
Terri nem tudta megakadályozni, hogy elpiruljon.
– Tényleg? Te is így gondolod?
Noemí maga felé fordította őt, és átölelte a derekát.
– Igen. Annak ellenére, hogy én tudom, milyen basáskodó tudsz lenni – halkította le a hangját, majd halkan felkacagott. Elkalandozva fürkészte a lány arcát, amit most ismét olyannak látott, mint amikor először találkoztak. Végigfuttatta tekintetét Terri szemöldökének tökéletes ívén, apró orrán és rózsaszín ajkain.
Arra gondolt, milyen jó lenne megcsókolni. Jól érezte, magát, ahogy a testük egymáshoz simult, és gyönyörködött a lány szépségében.
– Hiszel a fagyöngyökben? – kérdezte. Terri felpillantott a fölöttük lógó zöld levélcsomóra. Eddig észre sem vette.
– Te ittál? – nézett a nőre meglepetten. Kezei görcsbe rándultak Noemí erős karján. A szíve majd kiugrott a helyéről.
Noemí csak kacagott, és megrázta a fejét.
– Nem válaszoltál a kérdésemre – nézett ismét Terri szemébe, majd az ajkaira.
Terri látta az ideges csillogást a szemében, és ahogy az álkapcsán megfeszülnek az izmok.
– És Camilla? – kérdezte, látva Noemí szemében, mit akar elérni.
Noemí még szorosabban átölelte őt és idegesen felnevetett.
– Igen vagy nem? – kérdezte fátyolos hangon.
Terri lehunyta a szemeit, és kifújta a levegőt.
– Igen – suttogta, mielőtt belegondolt volna.
– Boldog karácsonyt! – hallotta Noemí hangját, és a következő pillanatban…
A szíve kihagyott egy pillanatra, ahogy Noemí forró ajkai az övéihez értek. Amikor a csók véget ért, lépett egyet hátra, és lesütötte a tekintetét. Lassan mosoly jelent meg az arcán, és körbenézett az embereken. Senki sem figyelt fel a csókra. Senki, csak Camilla, aki a helyiség másik végében állt karba font kézzel, és dühösen nézett a szemébe. Terri elfordult, nem szólt egy szót sem, csak elsietett egyedül hagyva Noemít, aki értetlenül bámult utána.


***


Terri Thomas dolgozószobájában volt, amikor Noemí végre megtalálta őt. A lámpák le voltak kapcsolva, csak a tűzhely lángjai világítottak. A lány a férfi karosszékében ült, a kezei közé temetve az arcát. Noemí a szék mögé lépett, és egy pillanatig csak bámulta őt, emlékezetébe idézve az ajkai érintését. Felsóhajtott, majd gyengéden megérintette Terri combját. Hajnali három volt, és a többség már hazament lefeküdni.
Terri felemelte a fejét és ásított, Noemí pedig gyengéden megsimogatta a hasát.
– Menjünk haza!
Terri bólintott.
– Mi van Camillával? – nézett a nőre fátyolos tekintette.
– El kellett mennie. Az ő családja is összejövetelt tart – mosolygott rá Noemí, és segített a lánynak felállni. – Köszönjünk el apától és anyától, és aztán menjünk! Michaela és Victoria is elmentek már Michaela családjához, de üdvözletüket küldik. Holnap majd átjönnek hozzánk.
Terri bólintott, és engedte, hogy a nő segítsen neki, miközben lassan elhagyták a dolgozószobát.


Folytatása következik!


Ui.: A képen Ariadne Artiles Cardeñosa alias Camilla Cortez.


Vége a IV. résznek.

Folytatások
4242
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3675
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3851
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4773
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4423
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
3801
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Miután elvesztette Ameliát, élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, ismét egy fiatal és csinos lány, Terri Bledsoe, költözik a lakásába, aki ráadásul Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. A férfi hallani sem akar Terriről és a gyerekéről, ezért a Leone-család úgy dönt, ők gondoskodnak róla. A két nő kapcsolata a kezdeti viharok után lassan őszinte barátságba fordul át, és talán egyre inkább többe is. Terri segítségével...
3447
Eddig történt: Miután elvesztette élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone mély depresszióba zuhan, és a munkától és az alkoholtól remél megnyugvást. Önpusztító hétköznapjainak azonban egy csapásra vége szakad, amikor egy Terri Bledsoe nevű lány lép be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekét várja. A Leone-család közös döntésének megfelelően Noemí magához veszi a lányt, hogy vigyázzon rá, és a gyermekére. Bár kapcsolatuk a kezdetektől fogva meglehetősen...
3837
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Évekkel az után, hogy elvesztette élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, újra egy fiatal és vonzó lány költözik a lakásába. Terri Bledsoe azonban semmiben sem hasonlítható elvesztett szerelméhez, Ameliához. Már csak azért sem, mert a lány Noemí öccsének, Anthony-nak a gyerekével terhes. Kapcsolatuk eleinte meglehetősen viharos, azonban hamar egymásra találnak, aminek következtében Terrinek talán sikerül kirángatnia Noemít az...
3959
Eddig történt: Miután elveszítette élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone mély depresszióba zuhan. Életét pedig még az is felforgatja, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy gyereket vár Noemí öccsétől, Anthony-tól. A Leone-család úgy dönt, ha a gyerek tényleg az ő vérük, gondoskodniuk kell róla és az anyjáról. Ezért Noemí magához veszi Terit. Kapcsolatuk viszont már a kezdetektől fogva viharos, és egy heves vitát követően, amikor Noemí a legjobb...
3403
Eddig történt: Miután elveszti élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone teljes depresszióba zuhan. Az életét pedig még az is felforgatja, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. A Leone-család úgy dönt, ha a gyerek tényleg az ő vérük, gondoskodniuk kell róla és az anyjáról. Emiatt Noemí magához veszi Territ. Kapcsolatuk viszont a kezdetektől fogva viharos. Végül egy heves vitát követően, amikor Noemí a legjobb...
Hasonló történetek
4725
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Sajnos az angol nyelvű irodalom jellemzője, hogy 99 százalékban ő (he/she) névmással, vagy névvel utal az illetőre. És persze angolban muszáj kitenni a mondat alanyát, így jönnek ki a "Terri odament Noemíhez. Noemí átölelte őt és megcspkolta, mire Terri elmosolyodott és Noemí vállára hajtotta a fejét" és hasonló megfogalmazások. Én igyekszem ezeket névmásokkal, jelzőkkel és körülírásokkal felváltani, de sajnos nem mindig megy.
Azért örülök, hogy tetszett.

helokaheloka ·
Ez nagyon jó elolvastam az oszes részt és remélem lesz folytatás :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: