Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tökéletes terv

Kitaláltam a tökéletes tervet, hogy megdugjam anyámat, de nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztem.
Ő a legszebb nő, akit ismerek. Még csak 38 éves, és nem titkolja, hogy szereti a férfiakat. Azt hiszem, ezért nem tudjuk, ki az apám. A hálószobája közvetlenül az enyém mellett van, és amióta az eszemet tudom, szenvedélyes sikolyokat hallottam a szobájából, amikor hazahozta egy-egy randevúpartnerét.
Mostanában sokszor maszturbálok, ahogy hallgatom, hogy olyanokat kiáltozik, mint például: "Basszál meg! Baszd szét a pinámat a nagy farkaddal!". Vagy a férfi azt mondja, hogy: "Szívd a farkam, bébi! Nyeld le a kibaszott gecim!" Mindig próbáltam ugyanabban az időben elélvezni, mint a férfi, azt képzelve, hogy én dugom a szexi anyukámat. Az egyik ilyen éjszakán alakult ki a terv a kamasz agyamban.
Másnap este anyuval vacsoráztunk. Nem volt randevúja, így tudtam, hogy egyedül vagyok. – Anya, azt hiszem, meleg vagyok! -mondtam.
– Elnézést, mit mondtál? – kérdezte azt gondolván, hogy nem hallott rendesen.
-Azt hiszem, meleg vagyok. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem. – mondtam újra.
Anya nem szólt egy szót sem, csak felállt az asztaltól és a szobájába ment.
Mindenféle gondolat megfordult a fejemben. Elképzeltem, ahogy visszajön a konyhába átlátszó hálóingben, megfogja a kezem, és a hálószobájába vezet. Elképzeltem, hogy behív a szobájába, ahol meztelenül fog feküdni az ágyán, készen arra, hogy átadja magát nekem, hogy bebizonyítsa, nem vagyok meleg. A farkam kemény volt, ahogy a gondolatok átfutottak az agyamon.
Néhány perc múlva hallottam, hogy anya visszajön. Összeszedtem magam, és arra számítottam, hogy szexi anyám készen áll arra, hogy megmutassa, mennyire szeret. Amikor bejött a konyhába, felnéztem. A francba! Ugyanabban a ruhában volt, mint addig. Mi történt? A tervem tökéletesnek ígérkezett!
-Kitaláltam a megoldást! Próbáltam elcsábítani Ádámot a munkahelyemen, de semmi sem működött. Végül beismerte nekem, hogy meleg. Most felhívtam, és egyetértett velem abban, hogy egy te korodbeli fiúnak fel kell fedeznie a szexualitását! Néhány perc múlva érted jön, hogy vele töltsd az éjszakát!
- Mi? De anya... - fakadtam ki
-Minden rendben van, drágám! Nem kell köszönetet mondanod! Tudod, hogy szeretlek, és támogatni fogom a szexuális irányultságoddal kapcsolatos döntésedet. Bizony, gyorsan felnőttél. Most pedig menj, és csomagolj egy éjszakára!
A tökéletes tervem visszafelé sült el. Nem mondhattam el neki, hogy mindent csak kitaláltam. Nem mondhattam el neki, hogy azért hazudtam neki, hogy bevigyen az ágyába. Kedvetlenül becsomagoltam egy táskát, és úgy döntöttem, hogy majd elmondom Ádámnak a tervemet, és hogy nem vált be. Remélhetőleg megértő lesz, és megőrzi a titkomat anyám előtt. Elmondja neki, hogy mégsem vagyok meleg, csak épp egy bizonytalan lelki fejlődési szakaszon megyek keresztül.
Az ablaknál álltam, és vártam, hogy leparkoljon egy autó, és lássam, hogyan néz ki az az Ádám, mielőtt az ajtóhoz ér. Néhány perccel később egy kétüléses sport Mercedes állt meg a ház előtt. “Mi a fene?” -gondoltam magamban.
Egy viszonylag fiatal férfi szállt ki a kocsiból és a bejárathoz sétált. Anya próbálkozása teljesen érthető volt. Nem mintha a férfiakat szerettem volna, de tagadhatatlanul jóképű volt. És nagyon jó formában is volt. Nem olyan, mint egy testépítő, domború izmokkal, hanem inkább egy úszóra hasonlított.
- Helló! Ádám vagyok!  Úgy látom, készen is állsz az indulásra! - mondta, és határozottan megszorította a kezemet. 
– Ne aggódj Vera, nagyon vigyázok rá! - folytatta majd felvette a kistáskámat.
-Biztos vagyok benne! Köszönöm, hogy vállaltad, nagyon hálás vagyok érte! -felelte anya.
-Bármit, egy munkatárs kedvéért! – válaszolta, amikor kimentünk az ajtón.
Elindultunk a kocsi felé, én pedig beültem az anyósülésre, a táskámat szorongatva.
Ádám is beült és azt mondta: 
-Csatold be magad!  Nyugi!  Nincs ok az idegeskedésre! Semmi sem fog történni, hacsak nem akarod! -mondta és ezzel beindította a motort.
A motor hangja idebent meglepően halk zúgás volt, és a bőrkárpit illata betöltötte az orromat. A szívem kicsit kezdett lenyugodni a szavaitól, és jobban éreztem magam: „Semmi nem fog történni, hacsak nem akarom”. Nos, biztos voltam benne, hogy nem akarom, és el is mondom neki, ha a házához érünk.
Körülbelül fél óráig mentünk és egy budai hegyoldali utca volt a végcélunk. Az utca végén levő házat fémkapu választotta el a külvilágtól. Ádám megnyomott egy gombot a kormányon, és kinyíltak a kapuk. A ház hatalmas volt.
– Itt laksz? – kérdeztem leesett állal.
-Igen. Tetszik?
-A szüleiddel élsz?
–Nem, csak én egyedül. Persze néha eljön egy takarítónő és a kertész.
Körbevezetett az otthonában. Nem tudtam megállni a kíváncsiskodást:
-Anya mondta, hogy egy helyen dolgoztok. Hogy engedheted meg magadnak ezt a sok cuccot? Azt tudom, hogy a cég jól fizet, de ennyire azért nem! 
– Azt hiszem, nem mondta el, hogy az enyém a cég. És nagyon jól állunk! -válaszolta.
-Ó, így már világos!
A következő bő két órában filmet néztünk és popcornt ettünk. A film alatt Ádám mellé húzódtam, és biztonságban éreztem magam mellette. Gyorsan összebarátkoztunk. Este tíz óra elmúlt, amikor véget ért a film, és Ádám azt mondta, hogy menjünk zuhanyozni és lefeküdni. Fáradt voltam, és követtem őt a fürdőszoba felé. Azt mondta, hogy hamarabb végzünk, ha egyszerre tusolunk, és bejött velem. Ideges voltam, ahogy levetkőzött. Teljesen le volt borotválva, egy szőrszál sem volt a testén. Még a szeméremszőrzete is eltűnt. Hímvesszője ernyedten lógott a lábai között. Beállt az üvegfalú zuhanyzóba, és megindította a vizet, hogy felmelegítse. 
-Nem zuhanyozhatsz ruhában! -mondta vidáman.
Levetkőztem és amennyire csak tudtam, elfordítottam a testemet a szeme elől. De elkerülhetetlenül meglátta a péniszemet, amikor kinyitottam a zuhanyajtót.
-Nagyon szép, nincs okod szégyellni magad! Tökéletesen megfelelő méretű és alakú! -mondta.
A szavai megnyugtattak, és nem úgy gondoltam rá, hogy "meleg. Nem utasítottam vissza, amikor felajánlotta, hogy megmossa a hátam. Erős kezei magabiztosan masszírozták a vállaimat, és alig rezdültem meg, amikor lecsúsztak a fenekemre. Tusfürdős keze a fenekem gömbjei között mozgott, ujjai pedig a vágaton át a zacskómhoz csúsztak. Kezdett merevedésem lenni a simogatásaitól. Az új barátom körbenyúlt és megsimogatta a farkamat, majd lassan belenyomta az ujját az ánuszomba. Nem tudtam visszafogni magam, és felnyögtem, ahogy ki-be csúsztatta az ujját.
–Ideje kimenni, különben aszalt szilvává változunk! – mondta egy idő után és elvette tőlem a kezét.
Kiléptünk a zuhany alól és egy hatalmas puha törülközővel elkezdett szárítani. Meg sem mozdultam, csak álltam és élveztem a kényeztetés érzését. 
Amikor száraz lettem, Ádám ledobta a törülközőt, és meleg kezével dörzsölni kezdte a mellkasomat és a hátamat. Utána lejjebb mozdult, mígnem egyik kezem a fenekemet simogatta, a másik pedig lágyan megérintette a farkamat. A vállára tettem a kezem és becsuktam a szemem. Éreztem, ahogy lehajol, és a következő pillanatban lágy, meleg nedvesség nyelte el ágaskodó hímtagomat. Félig nyitott szemmel lenéztem, és figyeltem, ahogy a szája fel-le csúszott a farkamon, miközben simogatta a zacskómat. Olyan érzés volt, mintha a mennybe kerültem volna.
-Olyan szép… nagyon gyönyörű… mondta újra és újra, miközben szopott. 
-Élvezz el a kedvemért! Azt akarom, hogy a számba spricceld a spermádat! Meg akarom kóstolni!
Nem számított, hogy akarja-e vagy sem, úgyis meg fog történni. Ha akartam se tudtam volna megállni, mert túl jó érzés volt. A szája egyik lefelé mozdulásánál a fejére tettem a kezemet, és magamhoz szorítottam, miközben a készséges szájába spricceltem.
Miután lenyelte a magomat, letörölt, megszárította magát is, és azt mondta, ideje lefeküdni. Egyikünk sem vett fel semmilyen ruhát, miközben kényelmes ágya hűvös lepedői közé másztunk.
-Ez nagyon tetszett! Ezek szerint végül is meleg vagyok? -suttogtam. 
– Nem feltétlenül. Ez még csak azt jelenti, hogy ugyanolyan vagy, mint a többi srác. Élvezed, hogy szívják a farkad. -súgta vissza.
Nem tudom, mennyit aludtam. Az álmaim tele voltak azzal, hogy szopják a farkam, és közben egy erős ujj mozog a fenekemben, majd az álmom átváltott arra, hogy én szoptam. Szinte éreztem egy kemény farkat a számban, amikor felébredtem. Az órára pillantva láttam, hogy csak egy óra telt el azóta, hogy lefeküdtünk. De az álom továbbra is élénk volt számomra: egy hímvesszőt szoptam és élveztem.
Ádámra néztem. A hátán feküdt, és a légzése lassú és egyenletes volt, míg az enyém rövid és gyors. A péniszem felágaskodott. Felizgultam és kíváncsi lettem a mellettem alvó házigazdára.
–Ébren vagy? – suttogtam, de nem jött válasz, csak maradt a lassú, egyenletes légzés.
Lehúztam magamról a takarót és megszorítottam a kemény farkam, amitől csak még kanosabb lettem. Nagyon lassan lehúztam a takarót Ádámról, amíg a meztelen teste meg nem jelent. A holdfény behatolt a nagy ablakon, és meztelen testének minden centiméterét láttam.
Lejjebb csúsztam az ágyon, amíg az arcom a derekához nem ért. Szerettem volna jobban megnézni a farkát. A combján feküdt, mint egy pihenő félszemű kígyó. Remegő kezemmel odanyúltam, hogy megérintsem. Ujjaim hegyét  fel-le húztam rajta hosszában, és néztem, ahogy megkeményedik a szemem előtt. Összeszedve a bátorságomat, a hímvesszője köré fontam a kezem. Forró és vastag volt a kezemben, és tetszett. Ott voltam, a kezemben egy másik férfi péniszével, és ez teljesen természetesnek tűnt. Éreztem az előváladékot, ahogy fel-le mozgattam a kezem. Elvettem a kezem a farkáról és megszagoltam. Nem volt rossz illata, ezért a számhoz vittem és megnyaltam az ujjaimat. “Nincs rossz íze.” -állapítottam meg magamban. A szívem percenként kétszázat vert, miközben arcomat a hímvesszője fölé mozgattam. Tényleg meg fogom tenni? A fájón ágaskodó farkam igent mondott. “Igen, a számba fogom venni a farkát. De csak a végét!” - mondtam magamnak, miközben kinyújtottam a nyelvem, hogy még egy csepp tiszta előváladékot kapjak. Megjárattam a nyelvem a pereme körül, mielőtt lehajtottam a számat, hogy befogadjam az előttem nedvesedő makkot. A szívem még gyorsabban vert. Hímvessző volt a számban! Ha valaki tegnap azt mondja nekem, hogy ma hímvessző lesz a számban, megütöttem volna. De most itt voltam. Ahogy a szám hozzászokott az érzéshez, üresnek éreztem magam, és többet akartam Ádám farkából a számban. Lejjebb hajtottam a fejemet.
-Nagyon jól csinálod! - hallottam Ádám hangját.
Nem ugrottam el, csak csináltam tovább: próbáltam a barátom kedvében járni. Éreztem, hogy megmozdul, és hallottam a komódfiók kinyitásának hangját. A következő dolog, amit éreztem, az az ujja volt a fenekem nyílásánál, miközben valami sima dolgot kent el rajta.
– Óóóóó! - nyögtem fel, amikor a fenekembe tolta síkos ujját. 
Egyáltalán nem fájt, ahogy ki-be csúsztatta. Abbahagytam a szopást és előrementem. Ott feküdtem rajta, a farkamat a combjának nyomva, miközben ő a fenekemet tapogatta.
–Ez tetszik neked, igaz? – suttogta.
Nem tudtam mást, csak a helyeslésemet nyögni. Amikor az ujját kihúzta a lyukból, üresnek éreztem magam. Újra szerettem volna ezt az érzést, és azt hiszem, nyöszörögtem.
Éreztem, ahogy Ádám megmozdul, és hallottam a hangot, ahogy újabb adag síkosítót nyom ki. Igen! Az ujja visszakerült a popsimba. Ezúttal hátra toltam a fenekemet, és próbáltam olyan mélyre húzni magamba, amennyire csak tudtam. Hamarosan éreztem, hogy egy újabb ujj csúszik belém. Ádám tudta, mit csinál, miközben két ujjal baszott, mert egyáltalán nem fájt.
-Tetszik neked, amit csinálok veled? Jó érzés, ugye? -érdeklődött.
– Igen… igen.. tetszik… nagyon jó érzés! -suttogtam.
-Azt akarod, hogy a farkam legyen benned, ugye? A farkamat akarod magadban, nem az ujjaimat, igaz? – mondta halkan Ádám.
-Igen! Azt akarom, hogy basszál meg!. Kérlek! Nem bírom tovább!
–Rendben… akkor megbaszlak! Gyere feljebb rajtam!
Átvetettem rajta a lábam, és a mellkasára hajtottam a fejemet. A testének még mindig frissen mosott illata volt. A csípőmet az övéhez tartottam, miközben éreztem, hogy a farka fel-alá dörzsöli a hátsó nyílásomat. Azután felemelte a csípőjét, és a hímvesszője belém hatolt. Ütemesen felemelte és leengedte a csípőjét, és minden alkalommal kicsit mélyebbre ment. Ekkor már kezdtem frusztrált lenni! Nem akartam tovább várni. Felemelkedtem és teljesen ráültem a farkára, amíg a fenekem a zacskóján nem pihent.
-Uuuunnnngggghhhhh! Annyira szűk vagy! -nyögte meglepetten.
Azt hiszem, egy kicsit megvadultam, amikor először éreztem egy hímvesszőt a fenekem mélyén. Elkezdtem ugrálni és csúnya dolgokat mondan.
-Óóóóó!  Még!! Még!!!  Ó, édes, istenem! Basszál meg alaposan!!!
Ádám verni kezdte a farkam, miközben rajta lovagoltam. Az érzések elhatalmasodtak rajtam, és továbbra is mocskosul beszéltem.
-Óóóó! Nagyon jó!! Erősebben! Basszál mélyebben!  Basszál meg amilyen keményen csak tudsz!
-Basszus… nem bírom tovább! Itt jön! – kiáltott fel Ádám.
Amikor megéreztem a hátsómba lövellő meleg nedvességet felkiáltottam, és a mellkasára és az arcára élveztem. Biztosan tetszett neki zuhanyzóban a spermám, mert kinyitotta a száját, hogy minél többet elkapjon.
Gyengének éreztem magam, és a mellkasára zuhantam. Összetapasztott bennünket a ragacsos nedvem. Szorosan a karjaiba húzott, miközben a farka kicsúszott a fenekemből.
Néhány perc pihenő után Ádám visszavezetett a zuhany alá, és lemosta az összes váladékot a mellkasomról és kitisztogatta a fenekemet. Nem beszéltünk miközben erős kezei mosták a testem. Nem volt rá szükségünk. Éreztem a szeretetet köztünk.
Másnap hazavitt. Beszélgetni kezdett anyámmal a konyhában, én pedig bementem a szobámba, hogy elrakjam a cuccaimat. Szomorúan láttam távozni, de megnyugtatott, hogy hamarosan együtt töltjük az időt.
Anya bement a szobájába, és nemsokára behívott. Az ágyán feküdt, és azt mondta, hogy beszélnünk kell. 
-Szóval, élvezted az Ádámmal töltött időt? -kérdezte.
–Igen!
– Nos… nem hiszi, hogy homoszexuális lennél. Az a véleménye, hogy biszexuális vagy. És igazából csak egy módja van annak, hogy ezt biztosan megtudjuk…. – mondta, miközben lehúzta magáról a takarót, és felfedte meztelen testét. 
–Azt javasolta, hogy velem kellene lefeküdnöd, hogy megismerd az igazi irányultságodat!
A farkam azonnal megkeményedett, ahogy gyönyörű meztelen testre néztem. Ádám nagy szívességet tett nekem. Végül mégiscsak szeretkezni fogok anyával!
Hozzászólások
kaliban ·
Ez nagyon jó lett! Gratulálok!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: