Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Asszisztensi munkakör , harmadik rész

Egy hétfői napon egy fiatal pár aggódva hozott be egy cicát, aki a hétvégén beteg lett. Én segítettem az állatorvos kollégának a kezelésnél. Szerencsére nem tűnt szörnyen vészesnek a helyzet, viszont adtunk gyógyszereket és készítettem otthonra is, hogy a kúrát majd folytatni tudják. Ekkor mondta a lány, hogy ők ma este elutaznak és az apja fog vigyázni a macskára, de ő nem tud neki gyógyszert beadni, kajába keverve pedig semmit nem eszik meg a cica! Mondtuk, h oké, akkor naponta be kell jönni egy injekcióra és úgy is rendben lesz! Hívták az apát, hogy meg tudja e oldani,  de kiderült,  hogy ő is akkor végez a munkában, mint , ahogy mi zárunk. 
A betegkarton alapján láttam, hogy nekem útba esik amerre ők laknak és a dokival megbeszéltem, hogy kivételesen kimehetek házhoz kezelni. A pár nagyon hálás volt a segítségért!
Másnap este mentem is a megbeszélt címre. Egy ötvenes, magas, vékony, őszes,  férfi nyitott ajtót, akit Lászlónak hívtak. Mivel a cica nem volt harcos kedvében, hamar túlestünk a szurin és kicsit megvizsgálva, látszott, hogy már tényleg jobban van. László nagyon szívélyesen kínált volna hellyel, itallal, de alig vártam, hogy haza érjek és vacsirazhassak. Szavatkozott, hogy étellel nem tud szolgálni. Látszott rajta, hogy nagyon marasztalna! Nagyon érdeklődő volt, de végül utamra engedett. A búcsú kézfogásnál hosszan szorította a kezem és végig mért. Végig futott rajtam a meleg, ahogy az éhes szemeket láttam. Kissé fel is izgultam.
Másnap, egy pohár italra leültem vele beszélgetni,  de mivel programom volt nem maradtam sokáig. Látszott, hogy nagyon csalódott. Mondta, hogy szeretné meghálálni a segítsegem! Mit fogadnék el, ha nem sértő az ajánlata: bor, vacsora, masszázs? Amit szeretnék! Meglepődtem, de egyiket sem tartottam olyan dolognak, amit ne fogadhatnék el, ha már ennyire ajánlják! Így másnap este úgy készültem, hogy maradok. Mivel alkoholról is szó volt és láttam a pasi vágyát a szemében, inkább felkészültem minden eshetőségre!
A cica kezelés után jött a vacsi, aztán a bor és ajánlotta, hogy ha szeretném szívesen megmasszíroz! Nagyon élvezi, de sajnos nincs nagyon alkalma rá, hogy gyakorolja! Addigra már a kellő bor mennyiség ellazított, így készséges voltam. -masszírozzon nyugodtan, ahogy csak szeretne! Nagyon örült a nyitottságomnak! Hozott egy lepedőt és a kanapéra terítette,  én levetkőztem és hasra feküdtem. A farkam beigazítottam a két combom közé, hogy kényelmes legyen. Mikor vissza ért az olajjal, mondtam, hogy nyitott vagyok, ahogy csak szeretné úgy kényeztessen! Vissza kérdezett, hogy nem gond e, ha ő is levetkőzik? Mondtam, csak nyugodtan! Fél szemmel oda néztem és láttam, hogy félig merev a farka! Hosszú, de nagyon vékony volt neki, viszont hatalmas makkal,  amiről vissza csúszott már a fityma. Olyan volt mint egy dugattyú.
Elkezdett olajozni, majd masszírozni. Ügyes keze volt! Ahogy a combbelsőmhöz ért es simogatta, egyre inkább kezdett meredezni a farkam és reflexből egyre jobban széttártam a lábam. A fenekem is beolajozta és masszírozta, végül már a lyukamhoz is került és az ujja be- becsusszant. Nagyon élveztem, reméltem, hogy tovább is megy! Nem kellett sokáig várnom és betérdelt a lábaim közé, majd a makkját a lyukamhoz illesztve kicsit játszott de végül elkezdte betolni. A hat centis makkja nehezen hatolt át a zárógyűrűn, szenvedtem kicsit, de mikor bejutott, fellélegeztem! Utána már, a farka további részét szinte nem is éreztem. Csak hogy egy nagy "dudor" mozog bennem. Mivel mélyre beért a prosztatámat böködte, egyre intenzívebben! Szinte bele szédültem! Közben a kezeivel tovább masszírozott, de volt, hogy csak bizonyos pontokon rám nehezedett. Nyöszörögtem az élvezettől.  Egyszer csak rámtört az orgazmus érzése és úgy ahogy hason feküdtem, farkam hátra hajtva és folyt belőlem a geci! Sikoltva élveztem el. László gyorsan a számra szorította kezét,  hogy csökkentse a hangot, a szomszédság miatt. Alig voltam magamnál a kéjtől, de ő még döfködött egy kicsit, aztán hirtelen kihúzta és a hátamra fordított! "Gyere szexi, nyeld  az apatejem"! Azzal tele gecizte a szám! Finom volt az íze! 
Mikor össze szedtem magam és indultam volna haza, mondtam neki, hogy ilyen hálás gazdival még nem találkoztam!
Péntek estére pont haza ért a fiatal pár, még a bőröndök az előszobában voltak, mikor oda értem.  Így a repeta elmaradt! De kikísérve László oda súgta, hogy ha szeretném, bármikor ismételhetünk és ha nyitott lennék egyéb játékokra, szívesen honorálná, a dolgot!
Egyelőre nem mondtam semmit, csak megköszöntem a lehetőséget...

Hozzászólások
kaliban ·
A sztori jó, megért volna egy kicsit bővebb kifejtést. Nekem tetszett!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: