Történetek

Megérzés

2017.03.02 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
Kirsten nem emlékezett, hogy mióta érzi biztosan a dolgot. A megérzései ritkák voltak, de mindig helyesnek bizonyultak. Nem tudta, mikor érezte meg először, hogy sorozatgyilkos fog vele végezni. Biztos volt benne, hogy erőszakos véget fog érni és érezte, hogy az utolsó napja már nincs messze.
Jónak láttam megosztani egy két "történetem", kezdjük az elsővel....
Még általános iskolai éveimbe, sőt néha fel-fel idéződik bennem, hogy mint ha óvodás koromban is, vonzódtam volna a nőkhöz. Igen, ez egyértelműen furcsának tűnhet, de így volt, s ez később csak fokozódott. Ugyanis akármilyen új suliba jutottam, vagy új helyekre esetleg, annyira vonzottak a szép, érett nők, hogy elállt a szavam.
Julie szája szorosan tapadt barátja vastag péniszére. Puha ajkai fel le mozogtak, mi-közben a nyelve a makkal játszadozott. Julie felnézett és mélyre nyelte a hímtagot. A férfi megfeszült és a nő tudta, hogy hamarosan el fog élvezni.
Lexi következő szeretkezése szerelmével, Dénessel.
Davide és Én egy társkeresőn ismerkedtünk meg! Mindketten helyesek voltunk egymásnak képeken,majd.pár hétig ismerkedtünk Chaten és egyre jobban vágytam rá! Megbeszéltük a találkozást egy Tatai Nyaralóba!

Régi vágy

2017.02.28 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
Karen a vonat ablakából bámult kifelé, de alig figyelt az elszáguldó zöld tájra.A kocsi kilengései furcsán erotikus érzetet keltettek benne fokozva az agyában kavargó érzéki gondolatokat.
Liló arra ébred, hogy kezei megkötözve és a szeme eltakarva szemkötővel. Szerelme, Mila tudja, hogy nem szereti ezt a szexfajtát, de úgy néz ki, hogy ezen a reggelen Mila nem mond ellent a csábításnak. Olvasd el, hogy tudd mi fog történni :)
Bármilyen egyezése a valóságga, nem véletlen.

A vadászat

2017.02.27 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
Kelly hónapok óta edzésekkel készült a tavaszra. A szülei, Katrina és Frank észrevették, a lány készülését és alig várták, hogy a munka gyümölcsét élvezhessék, amikor ellátogatnak majd barátaikhoz. Hank és Tracey Turner egy mindentől távol eső házikóban lakott a Sziklás hegységben. Kelly szerette volna már látni Tracey pár hónapos ikreit, Rose-t és Lilly-t.
Ajánlott oldalak