Történetek
"Vagy mégis? Hisz rókának nem kéne itt lennie, illetve még emlékeznie sem rá, de mégis itt van. Ez hogy lehet? Az eksztázis villámként söpört végig a tündéren minden kételyét elűzve fogadta magába a két férfi nyújtotta orgazmust."
A legjobb tavaszi szünet volt. Pont úgy, ahogy újdonsült barátnőjük, Noreen ígérte. A szigetek közt cirkáló hatalmas yacht, jóképű pasik, napsütés, homok, nagyszerű klubok, sok tánc. Ráadásul az egész ingyen. Stephy sejtette, hogy valahol majd neki, három régi barátnőjének és Noreen-nek valahogyan fizetniük kell. Valószínűleg szex formájában valamilyen ráncos öreggel, vagy egy középkorú pocakossal. Noreen viszont győzködte, hogy semmi ilyen nem lesz.
...
"Talán jobb is volt így, mint együtt maradni örökre egy megromlott viszonyban. Eddy és Anna örömmel fogadtak és kérték, hogy maradjak addig ameddig csak szükséges a házukban. Tamara és Derek pedig majd nem minden este átjöttek és mosolyt csaltak az arcomra a legrégebbi barátaimmal együtt."
"Amit szándékomban állt használni is. A nyelvemet felváltotta két ujjam ami úgy hasított benne, akár csak a farka Garison ajkai között. A sóhajait követve pedig még többet akart adni neki."

A létezés joga

2017.05.07 | fenotrin | Kategória: Történetek - Horror
-Szeretném felfalatni magam. - mondta a nő, ahogy besétált a kis üzletbe.
A boltot egyedül vezető férfi épp azon gondolkodott, hogy korábban zár és beveti magát a péntek estébe. A gazdasági fellendülés és az általa az emberekben okozott optimizmus nehéz időket hozott a húsüzlet számára, ami igazából a gazdasági mélyrepülések alatt szokott szárnyalni. De egy pillantás a fiatal nőre újra derűt hozott a napjába.
A lány a húszas éveiben járhatott. A rövid és szoros fekete ruhája minden báját felfedte. A hosszú lábai, szőke tincsei, hibátlan arca és karcsú teste jelezte, hogy bárhol nagy igény lenne rá. A legmeggyőzőbb műmosolyával melegen üdvözölte a lányt.
...
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
"Nagy volt a kísértés, hogy hátra dőljek abban a pillanatban és az estém többi részét egy ismeretlen szerző olvasmányával töltsem el, de a kötelesség tudatom előbbre való volt. Nem mintha a főnökömért tenném meg mindezt, inkább az emberekért, akik vették a bátorságot és eljöttek ide, hogy megmutassák mire is képesek egy szerepért."
"Petet elhanyagolja az asszony és a rögtönzött odanyúlók a lábam közé érintés sok mindent megmagyaráz. Randy a szinglik életét éli, egykoron nagy nőcsábász lehetett, de most többször pillantott a kocsmáros fiú felé mint a nem messze tőlünk ülő hölgyek felé."
"Ahogy aztán a démonok újra összesúgtak, elképzeltem, hogy milyennek lehetnek. Magas, izmos, álló dákóval, az egyikük szőke, a másik vörös, harmadik fekete… vagyis nem, nem ezek a hercegeim, akik most nincsenek itt. Csak három szellem, akik valami elképesztőt készültek tenni most éppen."
Troy M. Grant - Seduced by My Soccer Buddies művének alternatív folytatása
Ajánlott oldalak