Történetek
Ezelőtt három évvel megismertem egy lányt , nagyon felkeltette a figyelmem de sajnos féltem lecsapni rá .. Többször láttam beszélgettünk néha de teljesen alap dolgokat! "-Szia,Mizu?"
.

Leon+Leona+Zoli

+18 2017.03.12 | LeonLeona | Kategória: Történetek - Erotikus - Erotika
Először is szögezzük talán le, hogy a következőkben leírt történetünk - bár társadalmilag nem éppen elfogadott - egyáltalán nem egyedi vagy ritka, sőt, a legújabb kutatások és statisztikák szerint meglehetősen gyakori és egyre gyakoribb. Ez se nem perverzió, se nem fétis, hanem életmód, pontosabban a szexuális élet felszabadult megélése, de legfőképpen az önzetlenség megvalósulása két ember, illetve egy pár szexuális életében.

A feleségemnek lassan egy éve viszonya van. Tudok róla, hiszen én ajánlottam fel neki a lehetőséget, amire nagyjából három év után mondott igent... és ez most a bevezető lesz; egyeseknek talán unalmas.
Amikor közelebb ért, láttam, hogy sofőr sem igazán katonás alkat: a jobb napokat látott sortot ízlésesen egészítette ki egy átizzadt atlétatrikó, s a látványt egy szakadt szalmakalap koronázta meg. Ha nem lett volna rajta a flotta jelvénye, azt is hihettem volna, hogy épp horgászni indult.
Ez a történet valós alapú, a kollégiumi szerelmeim egyikét meséli el. Több részesre terveztem. Remélem élvezetes lesz olvasni.
.
- Ne búsulj, pajtás, jó társaságban fogsz meghalni
Sziasztok! Egy "rossz" lány, egy ügyvéd, és egy rendőr kalandos története, sok drámával, szexel, és persze akció. Az ördög sosem alszik, így remélem ti sem fogtok unatkozni.
Nagy léptekben az előzmények.
Egy gyönyörü egyetemista lány beleszeret a tanárába.Titkos szerelem ,nem várt következmény.-( ez lennék én)-.Költözés, uj élet kezdete.
...ott van az a valami a mentőkapszulában. Ha az F-124-en orvosi kezelés alá veszik, akkor ott is használhatatlanná válnak a számítógépek. Tehát, ezt a bolygó érdekében meg kell akadályoznom. „Semlegesítenem kell” gondoltam magamban, kerülve a sokkal nyilvánvalóbb szót: megölni.
Ajánlott oldalak