Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ezüst álarc mögött

Telnek a napok, és lassan elér minket az ősz. András pedig minden nap jön értem, este pedig hazavisz. Az ajtóban búcsúzunk hosszasan, és a csókjaink egyre szenvedélyesebbek. Már nem bírunk magunkkal. Néha elkalandoznak a kezei, és én egyre jobban vágyom rá. Már rengetegszer fűzött, hogy legyek vele, de még korainak tartom.
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy visszamegyek Budapestre. Így lesz a legjobb, ott biztosan kapok állást is, mert még mindig munka nélkül vagyok. Meg a saját lakásomban mégis más, mint egy bérelt lakásban.



- András! Mint beszéltük már többször, tudom, hogy te visszamész Pestre.
- Igen, mindenképpen vissza kell már mennem, mert lenne dolgom odahaza. De én nem akarok tőled elszakadni. Már régóta várnak rám Pesten, de nem mentem; mert veled érzem jól magam, és együtt akarok veled maradni. Nem bírnám ki, hogy ne lássalak, és ne beszéljek veled – mélyen a szemembe néz.
- Ez nagyon kedves tőled, de úgy gondolom, hogy megvan a te életed, és nem akarom, hogy miattam így felboruljon.
- Én nem akarlak elhagyni, Nekem te vagy a jövőm, Kedvesem! – és gyengéden megcsókol.
- Nem is arra gondoltam, hogy úgy hagyj el. Csak menj vissza Pestre, és majd meglátjuk, hogy mi lesz.
- Nem akarok elmenni nélküled – megcsókolja a nyakam – Te az enyém vagy! – és kicsit bele is harap.
- Menj vissza, és lehet, hogy hamarabb találkozunk, mint gondolnád – mondom kacagva neki. Annyira felkorbácsolja bennem a vágyat, hogy alig bírok magammal, és mindezt csak idétlen kacarászással tudom leplezni.
- Ha kérnélek, velem jönnél? – mondja hatalmas szemekkel.
- Nem is tudom.
- Semmi se köt ide. Már sokat beszéltünk róla. És egyszerűbb is lenne, ha együtt mennénk fel. Összepakolunk neked is, és együtt felmegyünk.
- Nem tudom, András!
- Félsz, hogy megszólnak? – mondja, miközben lassan leveszi a kezét rólam.
- Én csak… - kezdek kacagni.
- Te csak nem akarsz tőlem semmit, csak nem akarod elmondani? – néz rám komolyan.
Én is pillanatok alatt megkomolyodom, és rögtön válaszolok is.
- Erről hidd el nincs szó. Én csak félek – lehajtom a fejem, és a szoknyámon lévő szöszöket babrálom.
Lassan megemeli az állam, és a szemembe néz.
- Mitől tartasz?
- Csak nem értem, hogy miért én kellek neked? Én nem vagyok olyan, mint a többi. A külsőm, és hogy nem vagyok… az a tipikus nő, akit irányítani lehet.
- Most mondtad el, hogy miért szeretlek! – mondja vidáman.
- De ne viccelj! Én komolyan beszélek! – kicsit morcosnak tettetem magam.
- De hidd el, igazat mondok! Gyönyörű vagy! Mindig is egy olyan nőre vágytam, mint amilyen te vagy. Nem akartam egy meghunyászkodó, hallgatag nőt, akit minden pillanatban irányítani kell. Nekem te kellesz! Szeretlek! – és lassan elkezdi harapni a nyakamat.
Nem tudok már csinálni semmit. A fejét a nyakamhoz szorítom, engedem csinálni azt, ami teljesen megrészegít. Néhány percig tart az őrület. Pár nagyobb levegővétel után nekem is sikerül kinyögnöm egy szót.
- Szeretlek!
- Szeretlek! – mondja elmosolyodva.
- Úgy döntöttem, hogy veled megyek Pestre.
- Nagyon jól döntöttél Kicsim!
Lassan elindulunk hazafelé kéz a kézben.
Előző részek
2008
"A szememet szorosan bezárom. Egy férfi keze simogatja az arcomat, majd egyre lejjebb halad. A nyakamat és a mellemet cirógatja, csókolgatja. Olyan jó érzéssel tölt el, fantasztikusabb bárminél. A szájába veszi a mellbimbómat és szívni kezdi. A hajába túrok és rászorítom a fejét a mellemre. Intenzíven szívja, már lassan fáj, én nyögök és rángatózok. Az élvezetek közepette kinyílik a szemem, és az arc, ami a mellemen fekszik András arca. Csak nézem, ahogy egyre több örömet akar nekem...
2122
"- Elég legyen! A hölgy segítségért kiáltott, maguk meg röhögnek, mint a hiénák! Szégyelljék magukat! – hangzik a kiabálás, amire mindenki felfigyel, és azonnal abba is marad a kacagás. Mindenki elkezdi keresni a hang forrását. Én is próbálom lassan felemelni a fejem, látni szeretném a megmentőm."
1989
"A bálba lassan mindenki megérkezik, és mi belekezdünk a zenébe. A parkett teljesen üres, mindenki beszélget. Vannak itt színészek, színésznők, bankárok és természetesen a felső tízezer jeles képviselői, szóval mindenki, aki számít. Gyönyörű libbenős estélyikben jelentek meg. Mindenki az Anna-bálra készült legalább fél évet. Erre az eseményre csináltatta a ruháját, vagy éppen ezért az eseményért ment még tavasszal gyorsan férjhez, hogy az estélyen bemutathassa „élete szerelmét” ennek...
2843
"Kiszolgáltatottan négykézláb markolom a vörös lepedőt, miközben egy férfi hatalmas mozdulatokkal hátulról belém teszi a férfiasságát. Élvezem, ahogy megmarkolja a fenekem és magához húz. Hatalmas nyögésekkel könyörgök, hogy csinálja erősebben és mélyebben, és ő a kérésemnek eleget is tesz. Mélyre hatol a puncimban, és én sikoltozásommal tetszésemnek hangot is adok. Már érzem, hogy nem kell sok, és átlépek a gyönyör kapuján, de akkor…"
2742
"Gyorsan leveszem a ruháimat, felkötöm a hajamat, és beleülök a hatalmas dézsába. Olyan érzés, minta egy hatalmas szikla esne le rólam. Lassan a kezembe veszem a szappant, és megdörzsölöm. Megmosom a karjaimat, a nyakamat, a lábamat, a hasamat. Majd a melleimhez érek, körkörösen mozgatom rajta az ujjaim; egyre közelebb a bimbókhoz. Olyan csodálatos érzés, annyira kíváncsi vagyok már évek óta egy férfi érintésére. A melleim kezdenek feszülni az izgalomtól, és haladni kezd egyre lejjebb...
Hasonló történetek
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
5041
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: