Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí VI. rész 20. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.


Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. július 29.


**********************************************************************


Úgy rótta a köröket, akár egy ketrecbe zárt tigris. Tudomást sem vett a körülötte lévő emberekről, csak némán sétált oda és vissza. A kórház felajánlott neki egy pár kényelmes szandált, amikor észrevették, hogy mezítláb jött el otthonról. A nagy sietségben mindent elfelejtett. Cipőt, kabátot, mindent. A fájdalmaival küzdő Terri képétől teljesen kiürült az elméje.
Az aggodalomtól és a félelemtől verejtékezett. Haja nedves homlokához tapadt, lélegzete pedig heves zihálássá változott. Épp csak elég erőt tudott gyűjteni ahhoz, hogy felhívja Victoriát, aki megígérte, értesíti a szüleit is.
A Saint John’s Hospital várótermének falai fényes fehérre voltak festve, kidekorálva mindenféle mesefigurával, ahogy autót, vagy épp repülőt vezetnek. Noemí viszont egyáltalán nem figyelt ezekre. Ő csak a saját gondolataiba merülve tudott járkálni oda-vissza.
Amikor bevitte Territ a sürgősségire, az orvosok megvizsgálták a folyamatosan sikoltozó lányt, és úgy döntöttek, azonnal megoperálják. Minden olyan gyorsan történt, a zavarodottság és a félelem pedig könnycseppeket csalt Noemí szemébe. Travis tűnt fel mellette, és a váróterembe kísérte Noemít. Megígérte, hogy visszajön, amint bármilyen információval szolgálhat Terriről.
Noemí tenyere izzadt, fejéből pedig nem tudta kiverni azt a gondolatot, hogy el fogja veszíteni Territ.
„Kérlek, istenem! Amelia után ezt már nem viselném el. Ne vedd el tőlem úgy, mint Ameliát!” – ismételgette magában. Csak Amelia halott szemeit látta maga előtt, ahogy rá bámulnak a kocsija félhomályában.
– Ó, istenem! – A félelem, mint egy erős marok, szorította a szívét. Megrázkódott, majd egy pillanat alatt minden elsötétült, és érezte, hogy a lábai kicsúsznak alóla.



Valaki megfogta a karját, de ő elhúzódott. A falnak dőlt, és védekezően karba fonta a kezét maga előtt. A tekintete fátyolos volt, és majdnem ismét elvesztette az eszméletét.
– Noemí! – suttogta egy hang a füle közvetlen közelében. Próbálta összeszedni magát. – Gyerünk, kislány! Végy mély levegőt! Nyugodj meg! Nyugi! – Érezte, hogy egy erős kéz átöleli a vállát. Lehunyta a szemét, és követte az utasításokat.
Kinyitotta a szemét. Most már ismét képes volt normálisan lélegezni, és most már látta Travis rá bámuló arcát. A férfi tartotta őt, és a válla fölött látta, hogy a helyiségben mindenki más is őket figyeli.
– Hogy van? – kapott észbe hirtelen. – Mond el! – ragadta meg Travis vállát. – Kérlek, Travis! – könyörgött. – Kérlek! Mond, hogy nem halt meg! Nem veszíthetem el őt, Travis. Ne tedd ezt velem! – szipogta. Alig hallotta a férfi hangját, ahogy próbálta megnyiugtatni.
– Nehéz szülés lesz, annyi biztos. A baba farfekvéses – mondta végül a férfi. – Én császármetszést javasoltam…
Noemí erősen megszorította a karját.
– Nem veszíthetem el őt, Travis. Segíts! Mentsd meg őt! Kérlek – könyörgött a férfinak könnyes szemekkel.
Travis ismét átkarolta őt.
– Minden rendben lesz, Noemí! – mondta megnyugtató hangon, majd a mellette álló nővér felé fordult. – Hozzon neki nyugtatót, Nicole…
– Ne! – szakította félbe Noemí, és elhúzódott tőle. – Magamnál akarok lenni, amikor a baba megszületik. – A térdei remegtek, úgyhogy keresett magának egy ülőhelyet, majd ismét felpillantott a férfira, most már nyugodtabbnak tűnve. – Kérlek.
Travis hosszú ideig csak nézte, majd bólintott. Aztán elfordult, és intett a nővérnek, hogy kövesse. Noemí felsóhajtott, majd hátra dőlt ültőben, és a kezeit összekulcsolva várakozott, amíg a szülei megérkeztek.
Agyában kíméletlenül kergették egymást a baleset emlékei. Próbálta elkergetni őket. Próbált visszatérni a valóságba. Mire Victoria megérkezett Natalie-val és Thomasszal, a légzése ismét lelassult.
– Noemí! – suttogta Natalie, kényszerítve lányát, hogy ránézzen. Noemí remegő tekintete az ő szemébe is könnyeket csalt.
– Nem veszthetem el őt, anya! – szipogta Noemí, és az anyja ölelésébe hajtotta a fejét. – Nem történhet meg ismét.
Thomas leült vele szembe, Victoria pedig elé térdelt, és a combjára tette a kezét.
– Próbálj megnyugodni, és mond el, mi történt! – mondta halkan, Noemí pedig beszámolt arról, amit Travis mondott. – Oké! – szólalt meg ismét Victoria. – Csak nyugodj meg! Az idők változnak, drágám. Ma már alig halnak meg császármetszésben, oké?
Thomas és Natalie egyetértően bólogattak. Ez viszont nem nyugtatta meg Noemít.
– Az anyja is így halt meg, amikor Terri született. Nem tudta természetesen megszülni, és meghalt, mielőtt bármit is tehettek volna érte. Túl kicsi volt. Akárcsak Terri – küzdött a könnyeivel. – Istenem! Mi lesz, ha meghal, Vicki? Mit tehetnék akkor? Szeretem őt, Vicki. Soha nem mondtam neki, mert én sem jöttem rá. De most már tudom. Szeretem őt – potyogtak a könnyei. Victoria próbálta megnyugtatni őt.
Natalie és Thomas együttérzéssel néztek rá.


***


Travis csak majdnem négy óra múlva tért vissza. Már tisztára mosta magát, és széles mosoly terült szét az arcán. Egyenesen oda lépett Noemíhez, aki némán ült a szülei között. Victoria a falnak dőlt, és halkan beszélgetett Michaelával. Travis letérdelt Noemí elé, és gyengéden megszorította a kezét.
– Szeretnéd látni őt? – nézett Noemí szemébe, amikor az végre felismerte őt.
A nő csak némán bólintott, és engedte, hogy a férfi elvezesse.


***


Terri a szokásosnál is kisebbnek tűnt a kórházi ágyon fekve. Az infúzió csövei természetellenesnek tűnő módon álltak ki a bal karjából, az oxigénmaszktól pedig úgy nézett ki, mint egy halálos beteg. Amikor meglátta az ijedt kifejezést Noemí szemében, ahogy halálra váltan torpant meg néhány lépésre tőle, levette a maszkot, és halkan megszólalt. – Minden rendben lesz, édesem. Ez mind nem jelent semmit – intett a gépek felé. – Rendben leszek.
Noemí óvatosan odalépett az ágyhoz, és a lányra nézett, mereven bámulva a hasát. Óvatosan a kezébe fogta a lány aprócska kezét, ami erőtlenül hevert a hasán, és megsimogatta a hüvelykujjával. Terri felnyögött a fájdalomtól, de a szemei nyitva maradtak. Egy pillanatig zavartan nézett körbe, majd azok a gyönyörű szemek ismét rátaláltak Noemíre, és lassan egy apró mosoly jelent meg az arcán.
– Hello – suttogta álmatag hangon. Noemí szívét a félelem mardosta.
– Hello! – válaszolta fátyolos hangon. Megsimogatta a lány haját, amely a szokásosnál is puhábbnak tűnt. Bőre egy kissé sápadt volt, de egészségesnek tűnt.
– Sírtál, Noemí? – emelte fel a kezét Terri, és megérintette a nő arcát. – Ne sírj! Rendben leszek. Ígérem. Nem kell félned.
A szavak erőt öntöttek belé, Noemí pedig letérdelt az ágy mellé, és Terri vállára hajtotta a fejét, mélyeket lélegezve.
– Féltem, hogy elveszítelek, Terri. Szeretlek – suttogta.
A lány szemei könnyel teltek meg, ahogy Noemí rá nézett.
– Ezt jó tudni – suttogta, zavarodottan attól az érzelmi töltéstől, ami ebbe az egy szóba belesűrűsödött. – Összezavarodtam, Noemí. Elindítottál bennem valamit.
Noemí bólintott, és gyengéden megcsókolta Terri homlokát.
– Mi van a gyerekkel? – kérdezte, alig egy centire távolítva csak el az arcát.
– Hatalmas, és gyönyörű – mondta Terri büszkén, és ismét megérintette Noemí arcát. – Kislány. Anyukád szemeit örökölte, azt hiszem. Remélem, ilyenek maradnak, de sokkal jobb lenne, ha rád hasonlítana – nézett Noemí kékesfehér szemeibe. – A neve Noemí Imogene. Az anyám nevét kapta, de szerettem volna, ha Noemínek is hívják. Mint téged.
Noemí szemei megteltek könnyel.
– Ó, Terri – zokogta. Érezte, ahogy a lány keze a hátára simul. – Annyira féltem, hogy ismét megtörténik. Hogy ismét el kell veszítenem a nőt, akit szeretek. Annyira félek.
Terri gyengéden megsimogatta a haját, majd felemelte a fejét, hogy a szemébe nézhessen.
– Elég, Noemí! Itt vagyok, oké?... Láttad már?
Noemí megrázta a fejét.
– Először téged akartalak látni. Te láttad őt, azt mondod?
Terri szemei az anyai szeretet fényétől ragyogtak.
– Igen. Alig pár perce. De nem voltam a legjobb állapotban – suttogta. – De amikor láttam, úgy üvöltött, hogy teljesen kivörösödött – kacagott fel, aztán elfintorodott a fájdalomtól. Noemí megszorította a kezét, majd ismét megcsókolta a homlokát.
– Menj, nézd meg őt, kicsim! – mosolygott ismét rá szeretetteljesen, Noemínek pedig megdobbant a szíve a lágy tónustól. – Nézd meg őt, aztán gyere vissza, és mond el, milyen!
Noemí elhagyta a szobát, és a nővérek pultjához ment.
– Bocsánat! Hol találom az újszülötteket? – kérdezte, mire az egyik nővér útba igazította egy hosszú folyosó felé. Noemí végigsétált rajta, míg a jobb oldalon meg nem pillantott egy nagy ablakot. Odabent egy csapat gyönyörű kisbaba volt, akik mind, egytől egyig egészségesen üvöltöttek, kivörösödött arccal. Noemí végigpillantott rajtuk, míg meg nem találta a kis Noemít a Bledsoe-Leone felirat alatt. Meglepte a két név kombinációja, de egy pillanat alatt elfeledkezett róla, amikor megpillantotta a leggyönyörűbb teremtményt ezen a világon.
Ott feküdt, mindössze ötvennégy centis kis rózsaszín testével, és zöldeskék szemeivel a mennyezetet bámulta, elmélyülten szopva a szájába dugott cumit. Kerek arcocskája rózsaszín volt, és jól kirajzolódott a szemöldökvonala, akárcsak mindenkinek a Leone-családban. Meglepően dús haja aranybarnán csillogott a lámpafényben.
Mosoly ült ki Noemí arcára, szívét pedig elöntötte a szeretet Terri lánya iránt. A kis Noemí. Azóta imádta ezt a gyereket, hogy először érezte mozogni Terri hasában, ahogy ráhajtotta a fejét.
Hátra fordult, amikor meghallotta a nevét. Victoria állt mögötte Michaelával és a szüleivel. Oda hívta őket, ők pedig köré álltak és tekintetükkel a kisbabát keresték.
– A neve Noemí. Terri rólam nevezte el – mondta büszkén. – Hát nem tökéletes?
Thomas és Natalie arcán könnycseppek folytak végig, ahogy bámulták a gyönyörű kisbabát.
– Ó, nézd, Thomas! – mutatott rá Natalie. – A te szemöldöködet örökölte. A szemei pedig, akárcsak az enyémek… De ez még változhat. Noemí szeme is olyan volt, mint az enyém, amikor megszületett.
Thomas felnevetett, és átölelte a feleségét.
– Van egy kisunokánk, Natalie – suttogta büszkén, és még egyszer a gyerekre pillantott. – Nagyszülők lettünk. Hát nem csodálatos érzés?
Noemí szemei érzelmekkel teltek meg, ahogy a gyereket bámulta az üvegen keresztül.
– Tökéletes – mondta halkan, és könny töltötte meg a szemét. Érezte, ahogy Victoria átöleli, ő pedig a barátja vállára hajtotta a fejét. – Gyönyörű, ugye?... Menjünk vissza Terrihez! – mondta, és visszafelé indult, átkarolva Victoria vállát.
Terri szemei kinyíltak, amikor beléptek a szobába, és mosoly áradt szét az arcán. Megfogta Noemí kezét, és a szemébe nézett.
– Láttad őt?
Noemí bólintott.
– Egyszerűen tökéletes – suttogta, és megcsókolta Terri kezét. – Akárcsak az anyja.
Terri rámosolygott. Nem tudta elszakítani a tekintetét a nő szemeitől.
– Mesélj a szemeiről!
– Olyanok, mint anyáméi. De szerinte még lehetnek olyanok, mint az enyémek. Amikor megszülettem, az én szemeim is olyanok voltak, mint az övéi.
– És a haja? – érdeklődött Terri. – Nem láttam milyen színű. Olyan piszkos volt még.
– Aranybarna, és már ránézésre is olyan lágy és puha – csillogtak Noemí szemei. – Már most imádom.
Terri rámosolygott, és a szájához húzta Noemí kezét, hogy megcsókolja.
– Örülök neki. És biztos vagyok benne, hogy ő is imádni fog téged.


***


– Caesar! – lépett be Martha a fivére lakásába. – Caesar! Jobb, ha válaszolsz.
A férfi kijött a fürdőszobából, egy törülközővel a dereka körül. A haja még nedves volt.
– Ne ordibálj velem a saját lakásomban! – förmedt rá.
Martha csípőre tette a kezét, és az öccsére bámult.
– Anthony számát akarom – mondta ellentmondást nem tűrően.
– Minek? – húzta fel az orrát a férfi, megigazítva a törülközőjét.
– Tegnap megszületett a gyerek.
– Tényleg? – ragyogott fel Caesar szeme. – És…
– Természetesen Leone – vágott közbe Martha. – És mivel Noemí nem ejthette teherbe, mással pedig nem is lehetett…
– Az a kis szardarab – sziszegte Caesar. „Hazudott nekem. Pedig mintha a fivérem lenne.” – Maradj itt! Előkeresem a noteszemet. Most épp Vegasban van – indult a szobája felé, és felkapta a ruháit.
– Minden rendben? – figyelt fel Martha a férfi zavarodottságára.
Az öccse nem válaszolt, amíg vissza nem tért a noteszével a kezében. Mostanra már magára kapott egy sortot és egy pólót.
– Az az anyaszomorító hazudott nekem – puffogott, és leült a kanapéra. – Pont olyan, mint a papa.
Martha lehuppant mellé, és átölelte az öccse vállát.
– Sajnálom… Mit mondott neked?
– Azt mondta, rendszeresen beszedette a tablettákat a lánnyal. Most már tudom, hogy hazudott. De a gyerek egészséges?
– Egészséges és gyönyörű – mosolygott Marha. – Épp olyan, mint Noemí.
Caesar is elmosolyodott, és elkezdte keresni Anthony vegasi számát.
– Nem tudom, miért fizeti Thomas még mindig a számláit – bosszankodott.
– Végülis a fia – nyúlt a telefonért Martha.


***


– Halló? – vette fel Anthony a telefont, és kidörzsölte az álmot a szeméből.
– Talpra! – vakkantotta Martha.
– Mi ütött beléd, Martha – morogta Anthony. – Te talán nem mulattál az éjjel? Újév van, a fenébe is.
Utálta Martha heves természetét, és ezt mindig a tudtára is adta. Azzal együtt pedig, hogy úgy öltözködött, mint egy dilinyós, és egyszer elhappolt egy lányt az orra elől…
– Mit akarsz? – nyögte.
Martha örömtelenül felnevetett.
– Csak tudatni akartam veled, hogy tegnap megszületett a lányod.
– Nekem nincs lányom – válaszolta Anthony fagyosan.
– Egyszer még bánni fogod, ha ellököd őt magadtól.
– Figyelj rám…
– A neve Noemí Imogene – szakította félbe Martha. – A nővéred után, aki ténylegesen ott volt Terrivel.
Martha dühösen megrázta a fejét, miután letette a telefont, és az öccsére bámult.
– Mit mondott? – érdeklődött Caesar.
– Hogy neki nincs lánya.
– Talán a gyereknek jobb is így – válaszolta a férfi, mire a nővére bólintott.


Folytatása következik!


Ui.: A képen Jade Slee alias Terri Bledsoe.

Folytatások
4242
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3675
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3851
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4773
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4423
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
4480
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal az után, hogy kiheverve nagy szerelmének, Ameliának elvesztését, újra randevúzni kezd, rögtön egy szerelmi háromszögbe keveredik. Miközben enged egy közeli munkatársa, Camilla Cortez közeledésének, ráébred, hogy a vele együtt élő Terri Bledsoe-ba szerelmes, aki az öccse, Anthony gyermekét hordja a szíve alatt.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is)....
4099
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Miután elveszíti élete szerelmét, Ameliát, egy tragikus autóbalesetben, mély depresszióba zuhan. Amikor azonban egy Terri Bledsoe nevű lány lép be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak gyermekével terhes, minden megváltozik. A sors fintoraként, bár kezdetben a legkevésbé sem jönnek ki egymással, a két nő egy fedél alatt kell, hogy éljen. Terri azonban jó hatással van Noemíre. Ráveszi, hogy leszokjon az alkoholról,...
4008
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal azután, hogy elvesztette élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, egy Terri Bledsoe nevű fiatal lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. Mivel a férfi nem hajlandó felelősséget vállalni, a Leone-család úgy dönt, Noemí veszi magához a lányt, hogy gondoskodjon róla és a gyermekéről. Kapcsolatuk azonban meglehetősen viharosan alakul, ami viszont idővel mindkettőjükre...
3799
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Miután elvesztette Ameliát, élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, ismét egy fiatal és csinos lány, Terri Bledsoe, költözik a lakásába, aki ráadásul Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. A férfi hallani sem akar Terriről és a gyerekéről, ezért a Leone-család úgy dönt, ők gondoskodnak róla. A két nő kapcsolata a kezdeti viharok után lassan őszinte barátságba fordul át, és talán egyre inkább többe is. Terri segítségével...
3445
Eddig történt: Miután elvesztette élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone mély depresszióba zuhan, és a munkától és az alkoholtól remél megnyugvást. Önpusztító hétköznapjainak azonban egy csapásra vége szakad, amikor egy Terri Bledsoe nevű lány lép be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekét várja. A Leone-család közös döntésének megfelelően Noemí magához veszi a lányt, hogy vigyázzon rá, és a gyermekére. Bár kapcsolatuk a kezdetektől fogva meglehetősen...
Hasonló történetek
7779
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
helokaheloka ·
ugye lesz még folytatàs :D
Sinara ·
Lesz, persze. Ez most honnan jutott eszedbe? Utaltam volna rá valahol véletlenül, hogy nem lesz?
A köbetkező fejezetet is beküldtem már.

Andreas6 ·
Jó volt. Valahogy elnéztem én is, de igaz: a "mond" az adott helyen tényleg két d-vel írandó...
Sinara ·
Azért kell hagyni benne pár hibát. Legyen miért az olvasóknak odafigyelni! :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: