Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Der Krieg an der Donau V. – A barbárok diadala

Danton halk, ámde baljóslatú morajra ébredt. Andi karjaiban feküdt, s hajnal volt még. A hőmérséklet alacsonyra süllyedt, sejtelmes félhomály uralkodott odakünn. A távoli zaj alig hallatszott, de a kakas kukorékolása ellenére is jól kivehető volt. Miután egyre hangosabb lett, Danton döbbenten ismerte fel, hogy alighanem ellenséges helikopterek hangja.
Megrázta Andi vállát.
- Kellj fel gyorsan, és bújj el!
A lány felkelt, és bólintott. Lerohant a pincébe.
Danton Kirohant a házból, és futni kezdtem egy közeli géppuskaállás felé. A robaj már nagyon erős volt. Az állás személyzete ébren volt.
- Minden rendben? – kérdezte tőlük. – Készüljetek!

Bólintottak, Danton pedig elrohant a főhadiszállás épületéig. Mikor beért, egyből a hadterem felé vette az útját, de iszonyú robbanást hallott, majd a mennyezet beszakadt előtte. Gyorsan átverekedte magát a törmelékbuckán, és találkozott a vezérkar megdöbbent tagjaival. A lyukon keresztül látta, hogy rengeteg helikopter sötétíti el az eget.
Kivonultak a lebombázott épületből, oda, ahol előbb a géppuskaállás volt. A hét főnyi személyzetet lekaszabolták a helikopterek. Danton gyorsan becélzott a géppuskával egy ellenséges gépet, míg a többiek egy behatoló barbár tankot tettek ártalmatlanná kézigránátaikkal.

Egy tiszti terepjáró állt meg előttük, nagy port kavarva.
- A barbárok a Szarvas-vonalat lövik. Nagy légicsata bontakozott ki a bányahíd felett, és egy lezuhanó barbár helikopter a hídra zuhant. A híd leomlott, teljesen eltorlaszolva ezzel a 11-es utat. Így az ellenséges harckocsik egyelőre nem törhetnek át. Katonáink védik a rakodót, az ipartelepet és az utakat, de kétséges, meddig tarthatnak ki. A flotta a hajóállomáshoz vonult vissza. Kinizsiék szilárdan tartják magukat. De a legrosszabb mégsem ez…
- Hanem? – csattant keményen Danton hangja.
- A barbárok rommá lőtték a kultúrházat és a könyvtárat. A hadianyaggyár megsemmisült. A bombázás kiemelkedő intenzitásából arra kell következtetünk, előre ismerték a célpont fontosságát.
- A jó büdös kurva életbe! – rikkantotta Danton. – Valamelyik anyabaszó, drogos gennyládánk beköpött minket. Bassza meg!
Danton tépkedni kezdte a haját, aztán abbahagyta.
- Azonnal indulunk a katlanhoz, és tájékozódom. Tízre visszatérek, és meglátom, mit lehet tenni – mondta Danton, és leszaladt a Dunapartra.
Felszállt a Csódi nevű monitor fedélzetére, és megkereste a kapitányt.
- Azonnal a Dunamelléki hadsereghez kell mennünk. Pakoljunk fel lőszert és húsz géppuskát.
- Igen, uram!

A monitor húsz perccel később elindult. Mikor elérték a rakodót, távcsőt fogott a kezébe, és a parancsnoki hídról kémlelte a terepet. A rakodóról épp akkor zuhant be egy katona a vízbe. A barbár csapatok könnyű tankjaik védelme alatt rohamozták a töltést. A bogdányi csapatok a rakodó legmagasabb pontján egy ágyút állítottak fel, és innen egymás után lőtték ki a barbár páncélosokat. Mindenütt óriási füstoszlopok emelkedtek a magasba. Úgy tűnt azonban, a katlan körül minden csendes.
Mikor elérték a katlan partjait, Danton a vízbe vetette magát, és a partra gázolt. Hamar megtalálta Kinizsi harcálláspontját.
- Milyen a helyzet?
- Feltűnően jó. Alig szenvedtünk veszteséget. Velünk szemben mindössze néhány barbár tank áll. Egy részen a még lábon álló kukoricát is sikerült betakarítanunk. Hajóforgalmat tartunk fenn a túlparti utolsó gyarmatunkkal, bár azt az ellenség hamarosan elfoglalja. Lenne egy elgondolásom.
- Halljam.
- A barbár erők ékei most törik át a Szarvas-vonalat. Hátba támadhatnánk őket. Mindössze némi lőszer kellene. Ha be tudnánk hajózni fél tonnányit, indulhatunk.
Danton a fejét rázta.
- Nincs több lőszer. Lebombázták a hadianyaggyárat. Ami maradt, az kell a Szarvas-vonal védőinek.
Kinizsi ránézett tábornoktársára.
- Akkor ez nekünk bebaszott.

Danton bólintott, és rágyújtott. Majd a síkságra mutatott, ahol a barbár páncélosékek kíméletlen erőszakossággal tiportak át az egykor virágzó földeken.
- Ezek meg nem állnak a Gondűzőig.
(A Gondűző egy kocsma Bogdány nyugati határában – a szerk.)
- A harc a faluban fog folytatódni. Rendezhetünk nekik egy új Sztálingrádot, de ehhez szükség lenne némi harci szellemre. Elpuhult, iszákos, élvhajhász fiaink szerinted szert tehetnek erre?
Kinizsi sóhajtott.
- Nem tudom. Meglátjuk. De mi legyen a csapataimmal?
- Idehívom az egész flottát. A hídfőt kiürítjük. Most az ipartelepet kell megvédeni, onnan még kaphattok némi utánpótlást. Idő. Időre van szükségünk. Végre kell hajtanunk a Fajbunkó-missziót.
Kinizsi szemei tágra meredtek.
- Szerinted, sikerülhet?
Danton fáradtan vállat vont.
- Talán. Mindenesetre van még néhány ászunk a pakliban.
- Cseppcsávó?
- Például.
Kinizsi az órájára pillantott. Aztán Nokia 5210-es mobiltelefonjáról felhívta csapatainak elöljáróit, hogy vonuljanak vissza lassan a partra, megkezdik a kiürítést.
Mikor letette, Dantonhoz fordult, feszült mosollyal az arcán.
- Hát rajta. Mi megteszünk mindent.
- Úgy legyen.


****


Az este alaktalan, szétfolyó masszaként telepedett rá a tájra, ahol egykor a rómaiak centuriái vonultak fel, s néztek farkasszemet a Duna bal partján táborozó hunokkal, és török hadak vonultak tömött sorokban nyugatra, Bécs falai alá. Ősi táj, amibe a történelem irdatlan folyama mart mély rovátkákat – Európa második legnagyobb folyamának kanyarulatánál terül el, egyik középpontjaként a véráztatta kontinensnek.

2006. augusztus 25-én hét előtt néhány perccel egy magányos bogdányi Kamov-Ka helikopter repült el e vidék felett – tíz perccel később már lelőtték, de addig a benne ülők szíve még képes volt összeszorulni a látványtól, ami alattuk fogadta őket.
A Nagy-síkság, a nagy páncéloscsaták színtere, tarlóvá égett a két napig tartó súlyos harcokban. Kilőtt tankok és halottak borítottak mindent. A Csódi-vár komor, füstölgő romhalmaz volt, bár még szilárdan tartotta magát. A tahisi barbárok a Szarvas-vonal alatt tolongtak, heves tűzharcot vívva a bogdányi csapatokkal, akik egyre kimerültebben folytatták a reménytelenné váló küzdelmet.

Kinizsi csapatainak evakuálása sikeres volt, de a flotta nagy része odaveszett. A túlparti gyarmatra bevonultak Nagy Herold alakulatai. A Dunamelléki hadsereg szilárdan bevette magát az ipartelepre, ahol a gyárak még termeltek, ellátták a védők bizonyos mennyiségű hadianyaggal – de a barbárok már ki is dolgozták a tervet a kifüstölésükre – sor is kerül majd rá, ha leszáll az éj.

Bogdány lakói ekkorra már felkészültek a legrosszabbra. Különös módon azonban nem tört ki pánik – és a legtöbb fiú és férfi bátor harcosnak bizonyult, bár ebben az elfogyasztott alkoholmennyiségnek is szerepe volt. A haditanács ugyanis úgy döntött, nem korlátozza a szeszfogyasztást – a katonák, ha mellélőnek, hát mellélőnek, de még mindig jobb, mintha remeg a kezük a megvonástól.

A lányok többsége pedig hirtelen átalakult lelkiismeretes és odaadó háziasszonnyá – a háború monogámmá is tette sokukat. A Grossen-Schwabenberg negyed luxuskéróiban ugyan továbbra is folytak a leszbikus gruppenpartik, de lassan ezeknek is bealkonyult. Mindenki tudta, ha nem harcol, napokon belül a barbár katonák fogják ánuszon döngölni. Jaj a legyőzötteknek!

A főhadiszállás, amely eddig az egykori kábeltelevízió épületében székelt, és amely épület előtt egy villanyoszlop állt, amin időtlen idők óta gólyák fészkeltek, áttette székhelyét a falu központjában lévő általános iskolába. A költöző tiszteket különösen felháborította a barbár helikopterek által legéppuskázott, helyi nevezetességnek számító gólyák látványa. A vezérkari főnök, Vendel Károly hevesen kurvaanyázta Nagy Heroldot, miközben beült a terepszínűre festett Rover 200-as személygépkocsijába, és elhajtott a Kőbánya utcán át a Táncsics utca felé. Nem a főúton haladt, mert azt hevesen lőtte a barbár légierő.

Vendellel tartott a tábornokok legtöbbje is. Egyedül Danton nem volt jelen. Senki sem tudta, hol lehet – kivéve Vendelt. Ő adott kimenőt a fiúnak, tudván szüksége van rá, és a fronton már úgysem tehet semmit. Egy jó harcosnak ki kell pihenni magát, mielőtt egy döntő akcióba kezd – már pedig Vendel tudta, az következik, ha leszáll az éjszaka.
Előző részek
2595
Végül Gergőke már ájultan hevert a hajópadlón, és Schifferer egyre lanyhuló indulattal rugdosta. Végül feladta. Az órájára pillantott. Már hajnali egy óra volt. Négy órája maradt a légierő bevetéséig. Mit tegyen? Kérje a hadművelet elhalasztását? Lehetetlen. Nagy Herold elevenen megnyúzná...
2651
Danton a katonáihoz fordult, s rövid beszéd után beszállt a parancsnoki páncélosába.
A tankban iszonyatos hőség volt, de ezt hamar megszokta. Kiült a torony tetejére, s távcsövel kémlelte a végtelen pusztaságot. Ekkor észrevette, hogy három helikopter közelít feléjük.
- Barbár helikopterek kelet felől! – kiáltotta. A harckocsiparancsnok leadta az üzenetet a légvédelmi ütegnek...
3100
2006 januárjában egy razzia során begyűjtötték a legszebb kisoroszi lányokat, és a barbár kán udvarába internálták őket, ahol Nagy Herold ágyasai lettek. Mikor ezt Simon császár megtudta, dühödt proklamációt tett közzé, hogy „teljes mértékben elítéli” a történteket, Schifferert, Nagy Heroldot, és az egész primitív szigeti tahó csordát, amiért így viselkednek a nőkkel...
3074
A helyzet ennek ellenére válságos maradt. A minisztertanács úgy döntött, nem választanak újabb Newpad-Rémai császárt, ehelyett kormányzót választottak Schwiebus Konrád személyében. Ez az ambiciózus, 24 éves fiatalember rendkívül gyorsan meghozott néhány alapvető döntést. Mivel a határon már gyülekeztek a barbár csapatok, így úgy döntött, ideiglenesen a hadsereg kezébe teszi le a hatalmat....
Hasonló történetek
3916
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
FOLYTATOM IS!! :angry:

HOLNAP ÚJ RÉSZ JELENIK MEG, ÉS MA BEKÜLDÖK MÉG EGYET!


DE HOGYAN TOVÁBB??? :flushed:


ITT A SZTORI A FEJEMBEN, DE AHHOZ LEÍRJAM, BÁTORÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGEM, ÉRDEKEL-E VALAKIT!! :rage: :angry:
Dzsini ·
Naná, csak keményen! ;-)

BURGONYA ·
AKKÓ JÓLVAN! MEGKAPJÁTOK! :rage: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: