Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Der Krieg an der Donau I. – A kezdet

2006 nyarára a Newpad-Rémai Birodalom, amely tizenhárom esztendeje indult virágzásnak a Dunakanyarban fekvő Bogdány falu melletti erdőkben, súlyos válságba jutott. Persze ez már nem az a jelentéktelen, embergyerekek fantáziájára épülő kis országocska volt, mint hajdanán, azokban az időkben, amikor Antall József jobblétre szenderült, a Dave Gahan pedig heroinnal a vérében a Walking in my Shoes-t énekelte. Nem, a kis köztársaság azóta birodalommá nőtte ki magát: nemcsak a teljes Visegrádi-hegység felett uralkodtak immár Newpad és Réma időközben felnőtt lakosai, hanem Dunabogdány község felett is átvették a hatalmat. A svábokat elűzték, és 1999 tájékán Doors-fanatikus félhosszú-hajú buzigyerekekkel és mindenre kapható lányokkal népesítette be a falut.

Pár évnyi anarchia után és brutalitásba torkolló orgiapartik után az ősközösség úgy döntött, rendet teremt: császárt választottak I. Simon személyében. 2005 végén megalakult a Newpad-Rémai Császárság (Newpad és Réma addigra persze már csak gyommal benőtt, pusztuló erődök voltak a Visegrádi-rengeteg mélyén – bár Simon császár tervei közt szerepelt műemléki védelem alá helyezésük, hogy megóvják őket a történelemnek). A császár rendőrséget és hadsereget állított fel – a hajnalig tartó buliknak, csoportos keféléseknek befellegzett. Hangsúlyoznunk kell azonban, hogy erre szükségből került sor: a Birodalom felett 2006 tavaszára elborult a politikai látóhatár.

A fenyegetés délről jött: a Tahiban és Tótfaluban garázdálkodó barbár hordák még 2003-ban megalapították a Nagy Barbár Kánságot, és néhány év alatt országuk annyira megszedte magát az epertermesztésből, hogy korszerű hadfelszerereléssel ellátott, jól kiképzett hadsereget tudott kiállítani. 2005 végén a Kánság annektálta Kisoroszit (ahol csapatai lefoglalták havas Henrik nyaralóját, magát a Tanár urat pedig internálták), és mohó szemeit máris a bogdányiak birodalmára függesztette.
Télvíz idején azonban még nem támadhattak. Nagy Herold, a barbár kán áprilisra tűzte ki az offenzíva időpontját, de különböző okokból az időpontot újra és újra későbbre halasztották. A bogdányiak sem töltötték tétlenül az időt: kiépítettek egy védelmi rendszert a község határában (az ún. Szarvas-vonalat), valamint páncélos, és légierőt állítottak fel (ez utóbbi néhány mezőgazdaságban használatos szovjet Kamov-Ka 26 típusú, elavult helikopterből állt, a páncélosokhoz szükséges acélt pedig az egykori TSZ traktorainak roncsából nyerték ki). 2006 nyarára erőik ugyan még messze elmaradtak a barbárokétól, mégis volt némi remény, hogy elég ideig feltartóztathatják őket, addig, amíg el nem készül egy mindent elsöprő, titkos fegyver, melynek titkát Bogdányban csupán néhány ember ismerte…

Aztán eljött a június, és Simon császár váratlanul és meglepő módon elhalálozott (horgászás közben berúgott, és a nyáron teljesen száraz Csódi-patakba fulladt. A baleset körülményeit igyekeztek eltusolni – egyesek szerint egy barbár merénylő végzett vele).
Akárhogy is, a június villongásokkal telt Bogdányban, júliusban pedig puccs tört ki, aminek hátterében a Fröccsözz, ne háborúzz! jelszóval operáló földalatti szervezet, a Pogdane Puve állt. Az alkeszekből álló csoportosulás megrohanta a községházát, ám egy rögtönzött partival sikerült leszerelni a nem is olyan elszánt csürhét.

A helyzet ennek ellenére válságos maradt. A minisztertanács úgy döntött, nem választanak újabb Newpad-Rémai császárt, ehelyett kormányzót választottak Schwiebus Konrád személyében. Ez az ambiciózus, 24 éves fiatalember rendkívül gyorsan meghozott néhány alapvető döntést. Mivel a határon már gyülekeztek a barbár csapatok, így úgy döntött, ideiglenesen a hadsereg kezébe teszi le a hatalmat. A vezérkar élére kinevezte Vendel Károlyt, ezt a tehetséges, fiatal katonát, aki azonnal a Kalicsához utazott (a Kalicsa patak képezte a határt Bogdány és Barbária között). Ekkor már augusztus elejét írtak, és Vendel rossz hírekkel tért vissza a faluba. A barbár hadsereg, mondotta egy meghallgatáson, már felvonult a támadásra, ami egy, legfeljebb két héten belül bekövetkezik. Kiadta a parancsot a bogdányi hadosztályok mozgósítására, a József Attila utcai fegyvergyár termelésének fokozására, és a Kalicsa síksági, alsó folyásának megerősítésére (a patak felső szakasza viszonylag könnyen védhető volt, mivel ott az erdőben, egy mély völgyben folydogált). Az előkészületeket augusztus 20-ára befejezték.

A huszadikai tűzijátékot megtartották ugyan, de az éjszakai bulizást a haditanács már megtiltotta. „Észnél kell lennünk!” – mondta Vendel, és másnap reggel már érezhető volt a faluban a feszültség. Huszonkettedike éjszakája nagyon sötét volt – és a haditanács tudta, másnap Újhold lesz, ami alkalmat ad a barbároknak egy sikeres éjszakai átkelésre a Kalicsán. Huszonharmadikán, szerda délután Vendel maga köré gyűjtötte legtehetségesebb katonáit: Kinizsit, Dantont, Ludovicsot. Ők együtt megérleltek bizonyos döntéseket. Kiküldtek egy páncéloshadosztályt a 11-es út védelmére, egy másikat pedig az egykori római erődhöz, az Ulcisia Castrához. A légierő felderítő repülést végzett – a helikopterpilóta szerint a határ túloldalán legalább 1500 katona sorakozott fel.
Vendel tudta, ő legfeljebb ha hétszázat tud harcba vetni, annak jelentős része is alacsony harcértékű, reménytelen alkoholista.

De hát nem volt mit tenni – eljött huszonharmadika holdvilágtalan éjszakája, és este tíz után a bogdányi csapatok már hallhatták, ahogyan a barbárok tankjaik motorját járatják a Kalicsa túloldalán, az általuk mélységesen megvetett Tahi földjén.
Folytatások
2642
A monitor húsz perccel később elindult. Mikor elérték a rakodót, távcsőt fogott a kezébe, és a parancsnoki hídról kémlelte a terepet. A rakodóról épp akkor zuhant be egy katona a vízbe. A barbár csapatok könnyű tankjaik védelme alatt rohamozták a töltést. A bogdányi csapatok a rakodó legmagasabb pontján egy ágyút állítottak fel, és innen egymás után lőtték ki a barbár páncélosokat. Mindenütt óriási füstoszlopok emelkedtek a magasba. Úgy tűnt azonban, a katlan körül minden csendes...
2595
Végül Gergőke már ájultan hevert a hajópadlón, és Schifferer egyre lanyhuló indulattal rugdosta. Végül feladta. Az órájára pillantott. Már hajnali egy óra volt. Négy órája maradt a légierő bevetéséig. Mit tegyen? Kérje a hadművelet elhalasztását? Lehetetlen. Nagy Herold elevenen megnyúzná...
2651
Danton a katonáihoz fordult, s rövid beszéd után beszállt a parancsnoki páncélosába.
A tankban iszonyatos hőség volt, de ezt hamar megszokta. Kiült a torony tetejére, s távcsövel kémlelte a végtelen pusztaságot. Ekkor észrevette, hogy három helikopter közelít feléjük.
- Barbár helikopterek kelet felől! – kiáltotta. A harckocsiparancsnok leadta az üzenetet a légvédelmi ütegnek...
3100
2006 januárjában egy razzia során begyűjtötték a legszebb kisoroszi lányokat, és a barbár kán udvarába internálták őket, ahol Nagy Herold ágyasai lettek. Mikor ezt Simon császár megtudta, dühödt proklamációt tett közzé, hogy „teljes mértékben elítéli” a történteket, Schifferert, Nagy Heroldot, és az egész primitív szigeti tahó csordát, amiért így viselkednek a nőkkel...
Hasonló történetek
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
4169
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Violence ·
jhááááj ha te mondod...:sleeping:
Mondjuk nekem beletelt egy kis időbe mire átverekedtem magam rajta , de már unalmamban nem tudtam mit olvasni, az Antiganéhoz pedig még mindig nincs kedvem, gondoltam valami okosat találok itt, de asszem inkább mégis előkapom a könyvet, és elkezdem... :flushed:
Azért küldd be valahova hátha beteszik egy jövőbeli humoros történelemkönyvbe vagy valami... Oda is köbö ilyen szövegeket tesznek be...bár azokban van valami ráció...
Bár megnézem ha megírod a következő részt :innocent: :no_mouth: :no_mouth: :no_mouth: :smiley:

lököttyúk ·
Mindeközben a híres-neves Szarhalom nárcisztikus hajdani lakóitól hízelgéssel elorzott örökítőanyagaiból megszületett egy új faj, a tökéletes szépség és vele a szerelem földje.
Az 1970-es években e tájat Győző bácsi népes családja emésztőgödrük tartalmával táplálta. A szar hetente, jótékony tengerként hömpölygött végig a földeken, nem ismerve telekhatárokat. A homokos, gyökértelen világ energiadús, termékenységet dicsérő dzsungellé erősödött. Az ehető növények emberi testekbe épültek és születtek a tökéletesen méretre szabott, gyönyörű egyedek. Saját szépségüktől öntelten beleestek abba a hibába, hogy önmaguk dédelgetésében elégültek ki. Gerzson a polgármester, kit még az előző rendszer előkészület nélküli váltása miatt, a tehetetlenség törvénye szerint neveztek ki eme posztra, és aki még az Alföld satnya terményein nevelte testét, azaz csöppet sem volt szép, hiányolta a szaporodás lehetőségét. Dr. Bandulához, a helybéli állatorvoshoz, és a lábas jószágok orrfülmandula-gégészéhez, valamint genetikus szaporítóművészéhez fordult segítségért. Bandula doktor világhírnévre tett szert abban, hogy bármit bármivel összekevert és egyéni módszerekkel az 1986-os csernobili sugáranyagot raktározva, mutáns életet varázsol mindezekből, akárhova.
Hári Győző, a szaralapanyaggyáros egyéni kromoszómáiból született egy egyed, Tímea királynő leszármazottja (sőt, sokan azt beszélték, Tímea maga), aki a táj szépséges emberei önimádása mellett még ivaréretten kívánta a szekszet. Rá hárult tehát a feladat, hogy titkos éjszakákon, ősi erőkkel vérében felvértezve a magukat simogató apollók spermáját nyerje, de le ne nyelje, hanem gondosan fiolákba gyűjtse. A faluban tenyésző gyönyörű nőket, sajnos mindmáig titkos módszerekkel fertőzték meg, gondosan szelektálva, Tímea munkájának gyümölcsével. (lábjegyzet törzsben: Nevüket és arcukat, biztonsági okokból nem vállaló tanuk szerint, ezek a leányok a sötétség leple alatt felkeresték a falu eldugott helyén felállított, a rendszerváltást szorgalmazó személy emlékére felállított, fallosz alakú kopjafát és azt sorban egymás után meglovagolták.)
Mindenki úgy tekintett a hamarosan megszületett utódokra, mint Isten adományaira, ennek megfelelően nevelték őket önszeretetre az önszerető anyák. De! Dr. Bandula sugárkutyulmánya a szaporító korba serdülő fiatalokban hormonokkal együttesen robbant. Messze földről érkeztek ezeket a csodákat ízlelni harcosok és harcosnők, eme gyönyörű és gyönyört adó helyen kipihenni a másutt zajló véres eseményeket. Megértő, csodás testekre találtak, jócskán itt is maradoztak.
Általuk a szargyümölcs pedig, ez a hihetetlen energiatermék, nőtt, nődögélt, ahogy Szarhalom határai is túlfeszítették a Csepel-sziget határait, elnyelték már a Jászságot, Kecskemét határát feszegették.
A szerelemben-szarban szelíden zsongó, békés környék lassan fogta csak fel, az északiak mesterkedésében rejlő veszélyt…
Mikor a Duna vize áradni kezdett aszály idején, és a színe mocskos szürkéből kékeszölddé változott.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: