Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A dúskeblű szöszi és a polipok 3.



Az út első fele eseménytelenül telt el. Ben számára a legnagyobb izgalmat az jelentette, hogy Vikiről lekerült a tanga bugyi és a két krizantém is, amit melltartó helyett viselt, így tornázott és lebegett a hajó teljes területén. Ben kihasználva, hogy itt ő a kapitány, felnyitotta a gyógyszeres szekrénykét és bevett pár nemivágy-csökkentő IMPO tablettát.
Időnként megálltak egy-egy jeladónál, Joe és Viki felvette a szkafanderét és nagyon úgy tettek, mintha ellenőriznék a készülékeket. Viki készített pár fényképet, amit Ben átválogatott, mert volt, hogy a miniszter az önmegsemmisítő előtt pózolt, de hősünknek el kellett ismernie, hogy a leányzó tehetséges fotós. Aztán elküldték a képeket a sajtóosztálynak, s majd minden nap belekerültek valami híradóba.
A legjobban sikerült kép, amin Joe a Föderáció zászlaját tartja a magasba a fúvókák halvány fényében, még Federation Journal címlapjára is kikerült. Az utasok számolgatták a megjelenéseket (hiszen a valóság az, ami a sajtóban megjelenik és a siker az, amit az újságírók elismernek), Ben a plusz zsetont, amit ezért az útért kap, szóval mindenki boldog volt.
Éppen megérkeztek a 49. jeladóhoz, amikor beütött a krach. Éppen kiléptek a hiperűrből és a kisbolygóval való randevúra készülődtek, amikor megrázkódott a hajó és elment a villany. Ben gépiesen bekapcsolta a tartalék rendszert és bár nevetségesnek tűnt, a pajzsot is. A következő percben a rádión akarta jelenteni az eseményt a bázisnak, de a készülék néma maradt; még a fehér zaj sem sercegett a háttérben.
A miniszter idegesen jelent meg a pilótafülke ajtajában:
- Mi történt?
- Támadás…
- A polipok?
Ben legszívesebben káromkodott volna. Ugyan, ki más? De csak annyit mondott:
- Igen. És nem csak lőnek, blokkolták is a rádiót. Egyedül vagyunk.
Ebben a percben két hatalmas kebel úszott be a fülkébe, majd hamarosan a hozzá tartozó fej is:
- Baj van? – kérdezte Viki.
Bármilyen kétségbeejtő volt a helyzet, Bennek nevetnie kellett:
- Csak akkor, ha nem hiszünk Istenben és az örök életben. Mert ami életben most vagyunk, hamarosan véget ér.
- Tényleg? – szólt vissza a szöszi. Ben szívesen folytatta volna az eszmecserét, hiszen mi lehetne szebb annál, hogy az embert egy meztelen bombázó mellett érje a halál, ha már egyszer úgyis meg kell halni, de ebben a pillanatban megszólalt a fedélzeti rádió.
- Itt Wadlaboo kapitány beszél, a Galaxiánus Birodalom 689-es flotta Vascsáp cirkálójának a kapitánya. Önök letértek a Galaxiánus Birodalom által a Földi Föderációnak engedélyezett repülési útvonalról, ezért a hajót lefoglalom és önöket a Birodalom foglyainak nyilvánítom. A vádpont: galaxiánus térség okkupálása, amit igazol, hogy a hajón a Földi Föderáció minisztere is tartózkodik. 30 földi percet követően átszállunk a hajójukra és foganatosítjuk a letartóztatást. Vége.
És a rádió újra elhallgatott. Joe kérdőn nézett rá:
- Valóban letértünk a kijelölt útvonalról?
- A csudát. Szemmel láthatóan csak ürügyet kerestek arra, hogy megszerezzenek egy csúcstechnológiájú földi hajót, az már csak hab a tortán, hogy magas rangú delegáció is van rajta.
- De akkor mi ez a marhaság azzal, hogy okkupálni akarunk galaxiánus területet? Honnan vették ezt?
Ben fáradtan elmosolyodott.
- Azt hiszem, magától.
- Tőlem? – esett le a miniszter álla.
- Igen. A földi sajtó tele van azzal, hogy egy föderációs miniszter milyen fontos útra indult el. Ők azt hiszik, hogy valami hátsó szándékunk van…
- Pedig én csak egy pár hetes szextúrát szerettem volna…
- Prüncikém, nagy baj van? Miért nem mondjuk meg nekik, hogy mi csak pár hetet szerettünk volna eltölteni együtt. Akkor elengednének, nem? – szólt hozzá a szöszi is a témához.
- Nem – válaszolta Ben. – Akkor is kinyírnának minket, de előtte telekürtölnék ezzel a galaxist. Ha már meg kell halnom, akkor legalább hadd legyek hősi halott.
- Nincs semmi esélyünk a túlélésre? – kérdezte komoran a miniszter.
- Ahogy látom, nagyon kevés. Ha megadjuk magunkat, kínvallatásnak vetnek alá, majd, mint kellemetlen tanúkat feloldanak gyíkkoktélnak.
- És ha nem?
- A hajónkon van pajzs, de nem tűzfegyverek ellen tervezték. Talán néhány óráig bírja, aztán atomjainkra robbanunk szét.
- Akkor? Nincs más megoldás?
- Ellenállhatunk. Van egy meteorit-ágyúnk, nem kizárt, hogy azzal be tudunk vinni nekik egy találatot. Nem súlyosat, de fájót.
- És akkor mi lesz?
- Ez a Wadlaboo szemmel láthatóan a felsőbb parancsnokság tudta nélkül intézkedett, nem akarja kockáztatni, hogy a hajója sérülésekkel érkezzen vissza a bázisra, akkor kellemetlen magyarázkodásra kényszerülne. Talán akkor futni hagynak.
- Valamit nem értek – szólalt meg újra Viki. – Ha nekünk van pajzsunk, akkor nekik nincsen? Egy hadihajón azt hittem széria felszerelés. 
Ben elismerőleg nézett a nőre, nem várt volna tőle ilyen okos kérdést.
- Dehogynem. De egy ilyen hajónak a teljes védelme aránytalanul nagy energiát venne el, ezért csak a legsérülékenyebb részeit védik. Ráadásul az ágyúkat, a radarokat nem is lehet leárnyékolni a pajzzsal. Nézd! – mutattam a kivetítőre, amit teljesen betöltött a polipok hajójának a képe. – Középen van a radar, hátul a hajtóművek és elől az ágyúk.
- Akkor azokra kell céloznunk? – vetette fel a szöszi.
- Nem, mert azokon helyből olyan erős a páncélzat, hogy nem tudjuk keresztüllőni. A maradékot fedik le véletlenszerűen az energiapajzzsal. Ha szerencsénk van és olyan helyet találunk el, amit éppen nem védenek, akkor van esélyünk, hogy elmeneküljünk.
Mindhárman a cirkáló képét néztük. A miniszter idegesen, Viki az ujját szopogatva Ben meg számolgatva, hogy ugyan, mekkora az esélye annak, hogy eltaláljuk azt az egy pontot, ahol találatot vihetnek be…
Folytatások
2725
6. egyben utolsó fejezet, melyben hősünk meglepő dolgokat tud meg a dúskeblű szösziről
2272
5. Fejezet, melyben a dúskeblű szösziről megtudjuk, hogy egy nemzeti hős
2421
4. Fejezet, melyben a dúskeblű szöszi megismerkedik az atomágyú használatával és hőseink ezt szerencsésen túlélik
Előző részek
2825
2. Fejezet, melyben a dúskeblű szöszi feltűnik és hőseink útra kelnek
Hasonló történetek
3201
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
3466
Valóban nem volt nagy a probléma. A krionok földön kívüliek voltak, egyike a kevés értelmes fajnak, akikkel összefutottunk, de rossz szándékúak. Az emberiség fejlettebb technológiája, és jóval nagyobb szaporulata mindig is kordában tartotta őket – de egyedileg időről-időre elkövettek bűncselekményeket. A hajójuk is jóval alulmaradt a csapat első osztályú kutatóhajójánál, mindössze annyit kellett tennie a pilótának, hogy emeli a sebességet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: