Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A dúskeblű szöszi és a polipok 2.

Ben másnap hajnalban felvette csillogó díszegyenruháját, melyet csak a hivatalos föderációs ünnepeken hordott. A tükörben ellenőrizte, hogy minden klappoljon és újfent megállapította, hogy úgy néz ki, mint egy menő éjszakai lokál portása.
Hatra bement a hivatalba, hogy aláírja a papírokat. Soha nem értette, hogy a hiperűrutazások korában minek mindent papíron is rögzíteni, de hát a szabály az szabály…
A hangárban a luxusjachtot már előkészítették. Ben meglepetésére kisméretűt sporthajó volt, amiben épp csak egy lakosztály és néhány szolgálati kabin, pedig a kilövőállás csak úgy zsongott az újságíróktól. A miniszter exhibicionista örömmel magyarázta nekik, hogy milyen önfeláldozó és fontos küldetésre vállalkozik azzal, hogy személyesen ellenőrzi a Pókbolygóra vezető jeladókat.



Bennek szinte vérzett az ajka, annyit harapdálta, nehogy hangosan felröhögjön, amikor a miniszter arról beszélt, hogy a jeladókat tápláló napelemeket meg kell tisztítani a napszéltől. Ben nem volt híve a túlszabályozásnak, a drillnek, de azért elvárta volna, hogy legalább elemi iskolai műveltséggel rendelkezzen az, aki föderációs kormány tagja lesz; ugyanis a jeladókat a csillagoktól távol telepítették, hogy azok sugárzása ne gyengítse a jeleiket, ráadásul, az sem lett volna kívánatos, hogy egy hiperűrből kilépő hajót fogságba ejtsen egy nap gravitációs tere. Nem történne katasztrófa, de jó pár gramm üzemanyagot el kellene fogyasztania feleslegesen. Épp ezért a jeladókat vagy stabil csillagközi kisbolygókra telepítették, vagy gravitációs egyensúlypontokra, ahol csak atomtelepek biztosíthatták az energiaellátásukat.
- Ijesztő, nem? - szólította meg hátulról a főnöke.
- Az. Ezek vezetik a földet? – bólintott Ben.
- Pedig ez a legjobb. Ha szakértők lennének, vagy legalább az IQ-juk meghaladná kilogrammban mért testtömegüket, még elképzeléseik is lennének, és komolyan beleszólnának a munkánkba. Így viszont, ha szállítjuk nekik a sajtóban eladható sikereket és belül maradunk a költségvetésünkben, szabadon dolgozhatunk.
- Aha. Szóval az a jobb, ha egy politikus semmihez sem ért?
- Ez már jó, de az ideális esetben ezt tudja is magáról, ezért nem is szól bele semmibe – nyugtatta meg a főnöke.
- És mi van akkor, ha valami orbitális baromságot mond, és az újságírók lehozzák?
- Ez a veszély nem fenyeget. Nézd meg a titkárnőjét! – mutatott a hajó felé.
Ben ekkor vette észre, hogy a minisztert a titkárnője is elkísérte, s finoman szólva is nagyobb sikere volt, mint a hivatalos nyilatkozatoknak. A legújabb divat szerinti fémszínű tangát viselt, felsőtestét és combjait foszforeszkáló festékkel fedték be, míg kebleit, melyek nagy valószínűséggel a világűrben önálló gravitációs mezőt hoznak majd létre, csak egy-egy műanyag krizantém fedte (ha ennél  kisebb virágot választ, nagy valószínűséggel csak korhatáros híradóban jelenhettek volna meg tudósítások az indulásról). A szöszi, élvezte a rá irányuló figyelmet, egyfolytában pózolt a fotósoknak. Épp a rakéta egy segédhajtóművén lovagolva fényképeztette magát.
- Nem semmi, ugye? – nyugtázta Ben arckifejezését a főnöke. – Ezzel elérte, hogy több cikk jelenjen meg erről az útról, mint egész eddigi miniszteri tevékenységéről.
- És ezeket kell fuvaroznom a világűrben?
- Ne félj, ahogy elnézem, ki sem fognak jönni a lakosztályukból. Őszintén szólva, a helyükben én is így tennék… Gyere, bemutatlak a miniszter úrnak.

Nagy nehezen keresztülvágtak magukat a tömegen. Ben minden előérzete ellenére a miniszter közvetlen és kedves ember volt, rögtön felkínálta, hogy szólítsa csak Joenak és kifejezte mennyire örül, hogy ő vezeti majd a gépet. Mondott még pár dolgot, de Ben figyelmét a szöszi keblein megfigyelhető rezonancia és hullámjelenségek teljesen lekötötték. A nő is barátságosan nyújtotta neki a kezét:
- Viki vagyok.
Sajnos Ben a legnagyobb igyekezetével sem tudta úgy megfogni a kezét, hogy ne kerüljön érintkezésbe a fent említett mellekkel.
Végül nagy nehezen megszabadultak az újságíróktól és útra keltek. Mivel protokolláris járatról volt szó, a vámtiszt egy legyintéssel engedte őket tovább és kitárult előttük a végtelen űr – illetve az a keskeny útvonal, amit a polipok engedélyeztek nekik.
Folytatások
2720
6. egyben utolsó fejezet, melyben hősünk meglepő dolgokat tud meg a dúskeblű szösziről
2265
5. Fejezet, melyben a dúskeblű szösziről megtudjuk, hogy egy nemzeti hős
2415
4. Fejezet, melyben a dúskeblű szöszi megismerkedik az atomágyú használatával és hőseink ezt szerencsésen túlélik
2532
3. Fejezet, melyben hőseink összetűzésbe kerülnek a polipokkal
Előző részek
Hasonló történetek
3664
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
3255
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: