Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A dúskeblű szöszi és a polipok 6.

meghívót talált a postaládájában: a Föderációs Kormány hívta meg az expedíció eredményeit bemutató fogadásra. Miután a főnöke szavát vette, hogy az időjáráson és a hivatal dicséretén kívül semmit sem mond, elengedték.
A fogadás első fele olyan volt, mint amire számított: kiültették a pódiumon lévő asztalhoz, de mikrofont már nem raktak elé, nehogy véletlenül egyetlen őszinte és igaz szó is elhangozzék. Meghallgatta a prezentációkat, miközben csak arra tudott gondolni, hogy a vizespoharába igazán rakhattak volna egy kis alkoholt is. Vagy sokat. Mellette a hasonlóan némaságra ítélt szöszi ült, vadonatúj ezredesi egyenruhájában feszültek keblei.
Végtelennek tűnő időt követően véget ért a hivatalos program, a robotpincérek betolták az italokat. Ben feltűnés nélkül vételezett magának egy zöldes-kék koktélt, majd kiosont a palota erkélyére, hogy rágyújtson egy e-cigire.



- Szia! Adnál egy szippantást? – szólította meg Viki. Szemmel láthatóan, az ő nyilatkozataira sem voltak kíváncsiak a firkászok, ruházata meg túl konvencionális volt ahhoz, hogy fotózgassák.
- Persze! Parancsolj!
- Köszönöm! – szippantott a lány egy mélyet a műanyag rudacskából. – Az életemet mentetted meg.
- Ahogy te is az enyémet. Belegondolok, hogy te egyből megtaláltad a hajónak azt a pontját, mit nem védtek energiapajzzsal. Zseniális.
- A hülyék szerencséje – nevetett fel a nő.
- Nem igaz. Utána számoltam, olyan valószínűtlen volt, hogy helyes pontot adsz meg, hogy az már lehetetlen. Többnek kellett volna lennie, mint a hülyék szerencséje.
- Azt mégsem mondhatom, hogy szűz kéz szerencsét hoz, nem?
- Hááát… Azt valóban nem. De akkor is tudni szeretném, hogy találtad meg a gyenge pontjukat.
- Ide figyelj… Ha elárulom, akkor titokban tartod? – Ben észre sem vette, hogy a nő már nem a megszokott nyávogós hangján beszél.
- Persze. Nevezheted megszállottságnak, de nem hagy nyugodni a kérdés.
- Pedig nagyon egyszerű volt. Mi az, ami a polipoknak a legfontosabb egy hajón?
- Nem tudom. Az üzemanyag?
- Nem, üzemanyag nélkül még sodródhatnak addig, amíg egy mentőhajó rájuk nem talál. A sűrített víz. És mivel, a fizikai törvényei szerint, a vizet sűríteni sokkal nehezebb, mint az oxigént, a hajóikon hatalmas területet foglalnak el a tartályok. Erre ti is rájöhettetek volna.
- És?
- Gondolkozz! Hova érdemes rakni a tartályokat? Semmiképpen sem a tathoz, ahol átforrósodhatnak. De ugyanígy az orrba sem, ahol bármilyen baleset esetén megsérülhetnek. Hanem csakis a hajó közepére, közel a súlyponthoz. Keresnem kellett egy olyan pontot, ahol nincsenek ajtók és ablakok, hanem sima a felület.
- A csudába! Igazad van, erre én is rájöhettem volna! De valami nem stimmel. Ha ez a legfontosabb kincsük, miért nem vontak fölé fix energiapajzsot?
- Mert ha az kisül, fölforrnak és fölrobbannak a tartályok.
- És miért nem építettek köré hagyományos páncélzatot?
- Túl nehéz lett volna, a hajó képtelen lenne a gyors manőverekre.
- Ennyi volt az egész?
- Nem. Őszintén szólva, rájönni könnyű volt, de utána a kemény kobakotokba verni, hogy igazam lehet, sokkal nehezebb volt.
- Bevallom, amikor rámutattál, nem hittem neked, de utána arra gondoltam, amikor a függvényeink nem működtek, hogy mit veszíthetünk? Végtére is egy emberi agy sokkal bonyolultabb, mint bármilyen függvény…  Logikusan végiggondolva, már csak a te őrültnek tűnő ötleted maradt.
- A francokat! – mondta dühösen a nő.
- Tessék?
- Csak képzeled, hogy logikusan jutottál arra a döntésre, hogy kipróbálod az ötletemet. Valójában… Láttam, hogy kétségbeestek. Hogy már egyetlen értelmes gondolatotok sincsen, hogy legfeljebb ösztönből cselekedtek. Hát, amikor láttam, hogy épp felém nézel, elkezdtem matatni a mellbimbóimmal. Eszembe juttattam magamat neked… És pozitív gondolatot társítottál hozzám, már nem a buta szöszi voltam, hanem egy nő, akinek élnie kell, mert kívánatosnak tartod. Már nem volt képtelenség, hogy kipróbáld az ötletemet.
- Te egy zseni vagy – mondta elismerőleg Ben.
- Te vagy az első, aki ezt mondod nekem…
- Mert jól titkolod.
- Persze. Egy okos embert sohasem engednének a körön belülre, a politikában félnek az okos emberektől, konkurenciát látnak bennük. Egy szeretőt, egy gondolatok nélküli szexuális tárgyat nem tartanak veszélyesnek, így bárhol ott lehetek. Ott vagyok Joe mögött, amikor a leveleit átolvassa, szerelmes szavakat suttogok a fülébe. És úgy válaszol, úgy dönt, ahogy akarom. A kezemben tartom, nem mondom ki, minél fogva.
- És mi a célod mindezzel?
- Tudom, amit senki sem akar tudomásul venni: a polipok háborúra készülnek az emberek ellen. Milliószoros túlerőben vannak, létszámban, fegyverzetben, technikában. A föderációs kormány meg impotens barmok gyülekezete, kamarillapolitizálással foglalkoznak, a polipok helyett a tagállamok ellen harcolnak. És az a célom, ha kitör a háború, minden hatalom az én kezemben összpontosuljon. És tudom, hogy akkor lesz esélyünk ebben a küzdelemben. Nem sok, de valami azért mégis.
- Miért mondtad el mindezt nekem?
- Mert még jóval az út előtt kiszemeltelek. Azért akartam az egész utat, hogy jobban megismerjelek. Bevallom, Wadlabooval nem számoltam, de jól teljesítettél.
- Kiszemeltél? Mire?
- Hogy Joe szárnysegédje legyél. Mire kitör a háború, Joeból föderációs elnököt csinálok, és akkor te tervezheted meg a védekezést.
- Joeból elnököt akarsz csinálni? Nem alkalmatlan ő erre?
- Tökéletesen az. De a többi se jobb, azonban mi és azok, akiket még begyűjtök, mellette fogunk állni. Rendben, még le kell feküdnöm ezért a fél államapparátussal, de hidd el – húzta ki magát büszkén a szöszi – sikerülni fog.
- Ebben biztos vagyok – nyugtázta Ben.
- Akkor elfogadod a kihívást?
- Van más választásom?
- Van. Félreállsz és élvezed az életet. Emberi számítás szerint akármit is teszünk, a polipok elpusztítanak minket, akármit is teszünk. Kellemesebb élvezkedéssel tölteni a maradék időt, mint kemény munkával. De ha meg kell halnunk, akkor, ahogy te is mondtad, ott a jeladónál, jobb a hősi halál. Tudva, hogy mindent megtettünk.
- Én is így gondolom. Nincs más választásunk, ha szeretjük ezt a koszos bolygót és ezt a nyomorult fajt. Nekünk ilyen haza jutott.
- Pontosan. Még azt akartam csak mondani… - de a szöszi már nem tudta befejezni a mondatot, mert Joe kilépett az erkélyre:
- Kicsim, hát ide szöktél? Nem innál valamit?
- Hááát – váltott át Viki a jól ismert nyávogós hangjára – Nem is tudom, Prüncikém…
Előző részek
2265
5. Fejezet, melyben a dúskeblű szösziről megtudjuk, hogy egy nemzeti hős
2415
4. Fejezet, melyben a dúskeblű szöszi megismerkedik az atomágyú használatával és hőseink ezt szerencsésen túlélik
2532
3. Fejezet, melyben hőseink összetűzésbe kerülnek a polipokkal
2822
2. Fejezet, melyben a dúskeblű szöszi feltűnik és hőseink útra kelnek
Hasonló történetek
3256
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
3461
Valóban nem volt nagy a probléma. A krionok földön kívüliek voltak, egyike a kevés értelmes fajnak, akikkel összefutottunk, de rossz szándékúak. Az emberiség fejlettebb technológiája, és jóval nagyobb szaporulata mindig is kordában tartotta őket – de egyedileg időről-időre elkövettek bűncselekményeket. A hajójuk is jóval alulmaradt a csapat első osztályú kutatóhajójánál, mindössze annyit kellett tennie a pilótának, hogy emeli a sebességet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: