Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szürke angyal 7. fejezet: Bunyó angyalmódra

Alant az egyik kedvenc helyén, a pláza előtt találtam meg. Imádta az emberek beszélgetéseit és a közben eltitkolt gondolatokat hallgatni. Főleg a tinédzserekért volt oda, érdekesnek tartotta a szlenget, csak kevés szó jelentésére jött rá. Sokszor az én segítségemet kérte, de az újonnan született szleng szavakat én sem igazán értettem, úgyhogy nem voltam valami nagy segítség.
A McDonalds-ban sétálgatott az asztalok között, mindegyiknél elidőzött pár percig, majd ha rájött, hogy nem érdekli az asztalnál ülők beszélgetési témája, továbbment.
Mikor észrevett a már jól ismert "én tudtam, hogy ez lesz" arckifejezést öltötte magára.
- Én... - kezdte, de belé fojtottam a szót.
- Tudom, tudom. Te tudtad - mondtam mosolyogva és megöleltem. - Csak azt nem értem, mért nem szóltál róla.
Alan elnevette magát, és kibontakozott az ölelésemből.
- Szóltam - mondta olyan természetesen, mintha csak az időt kérdeztem volna tőle.
- Alan, meghallottam és megértettem volna, ha azt mondod: nyugi Roxie, a Főnök meghagyja az életed, de semmi ilyet nem mondtál! - pirítottam rá.
- Még mindig nem tudsz "olvasni a sorok között" . Nem emlékszel mit kértem tőled, mielőtt elhagytam a szobádat?
Egy pillanatra elgondolkodtam, de eszembe jutottak Alan szavai.
- Azt mondtad, ha találkozom az angyallal, beszélgessek még vele.
- Nem. Azt mondtam, ha legközelebb - nyomta meg a szót - találkozol az angyallal, beszélgess vele. És ha lenne egy csöppnyi eszed, észrevetted volna, ebben a mondatban két fontos információt is közöltem veled.
Várta, hogy mondjak valamit.
- Ööö - kezdtem - az egyik, hogy nem "halok" meg, a másik... a másik...
- Roxane!
A képzeletbeli izzó felragyogott a fejem felett.
- Találkozom még Lucasszal.
- Azt hiszem, erre mondják az emberek, hogy: nehéz szülés volt - sóhajtott fel. - Igen, fogsz még vele találkozni, elég hamar - mondta, miközben átsétált egy másik asztalhoz, ahol egy tinédzserlány-csapat üldögélt. Az egyik lány igencsak le volt törve, a körülötte ülő három lány pedig vigasztalni próbálta. Ilyeneket suttogtak a már majdnem síró lánynak: Ne foglalkozz vele! Nem éri meg, hogy miatta sírj! Ugyan már, találsz jobbat is! Ezekből arra következtettem, hogy valami fiú van a dologban. Úgy tizenhárom évesek lehettek, lefogadom, hogy első szerelemről van szó.
Alan érdeklődve hallgatta a lányokat, az arcáról nem lehetett leolvasni, hogy csak a kimondott szavakat, vagy a gondolatokat is próbálja értelmezni.
Pár percig még elnéztem Alan kifejezéstelen arcát, de felötlött bennem egy kérdés, amit muszáj volt feltennem, bár féltem, nem kapok rá választ.
- Alan! - szólítottam meg, mire ő visszatért a valóságba, és elszakította tekintetét a síró lány arcáról.
- Hm?
- Miért fontos, hogy találkozzak még az angyallal? A Főnök azt szeretné, ha jó démon lennék. Ez az utolsó esélyem - hangom suttogássá halkult az utolsó mondatnál.
Eltöprengett, a szakállát vakargatta. Nem tudta eldönteni, elmondja-e vagy sem.
- Roxie, belőled sosem lesz jó démon. Majdnem három évtizede élsz démonként, mégsem illeszkedtél be, nem szeretsz embert ölni és még a gondolatolvasásra sem vagy képes.
Dühös lettem. Hogy mondhat ilyet? Segítenie kellene jó démonná válnom, nem pedig a gyengeségeimet felsorolni.
- De igen, jó démon leszek. Bebizonyítom a Főnöknek, hogy érdemes vagyok erre a munkára! - szinte már üvöltöttem. A körülöttünk étkező emberek semmit sem vettek észre.
- Nem. Huszonnyolc év. Nem olyan nehéz a démoni élet, hogy ennyi idő alatt ne lehessen beleszokni. Mellesleg, az újoncok pár hét alatt beilleszkednek, te viszont...
- Köszi, hogy a szemembe mondod, mennyire béna vagyok! Most nem erre lenne szükségem, Alan!
- Nem vagy béna, csak nem idevaló! - kiáltotta. - A Főnök tévedett - halkította le ismét a hangját.
- Nem tévedett. Be fogom bizonyítani, majd meglátod! – hátat fordítottam neki és kirohantam az épületből.
Az igazság az, hogy nem tudom, honnan jött ez a bizonyítási vágy. Legbelül tudtam, hogy Alannek igaza van, nem vagyok idevaló, de hiszem, hogy a Főnök jó döntést hozott. Lehet, hogy nem vagyok született démon, de megtanulhatom, ha akarom. Mert eddig nem akartam. Az első gyilkosságom után már nem voltam olyan lelkes.
Viszont a haláltól való félelem, az hogy tudom, eltűnhetek a Föld színéről komolyan megijesztett. Nem akarok eltűnni.
Koradélután van, de Chicago utcáin kétezer-tizenegyben rendszeresen történnek gyilkosságok ilyentájt. Keressünk egy áldozatot - gondoltam magamban és megeresztettem egy gonosz mosolyt.
Épp ekkor húzott el a fejem felett egy démontársam. Hirtelen megállt és visszafordult. Milo.
- Végre egy démon! - kiáltotta a magasból. - Menj Roxie, pár utcával arrébb hatalmas csetepatét robbantottam ki két csöves között! Az egyiknek van egy pillangója, ha sietsz a veszekedés tettlegességgé fajulhat.
Elképesztő, pont erre van szükségem.
- Kösz, Milo! - kiáltottam, de már eltűnt.


Pillanatokon belül a levegőben voltam, és fülemet hegyezve próbáltam elkapni a hangokat. Ekkor egy másik démon repült el mellettem olyan hévvel, hogy az általa hozott szél kilendített stabil testtartásomból. Hamar megtaláltam újra az egyensúlyom, a mellettem elhúzó démont pedig rögtön felismertem hosszú, szőke hajáról.
Utánaeredtem, a szárnyaimat sebesen csapkodtam, hogy utolérjem. Sikerült behoznom a lemaradást és másodperceken belül mellette repültem. Tudtam, hogy merre tart. Ő akart végezni az egyik csövessel, de nem hagyhattam. Ez az én prédám.
- Tűnj innen, Nancy! Én tudtam róluk előbb!
Gúnyos kacajt ejtett, és parázsló szemekkel fordította felém a fejét, majd vállat vont.
- Kit érdekel, hogy te hallottad a hírt előbb?! Azé a zsákmány, aki előbb odaér. - Hirtelen zuhanó repülésbe kezdett én pedig rögtön utána repültem. A düh elborította az elmém, csak azt tudtam, hogy nekem kell előbb odaérnem, de Nancy gyorsabb, így egy lehetőségem maradt. Még inkább rákapcsoltam és sikerült Nancybe csapódnom épp akkor, amikor ő behúzta a szárnyait másfél méterrel a talaj felett.
Az egyik ház téglafalának csapódtunk. Nancy beszorult a fal és az én testem közé, az arca fájdalomtól torzult, de amikor izzó szemeivel az enyémekbe nézett, mérhetetlen dühöt láttam. Már-már megijedtem és hátrébb léptem tőle, erre ő nekem ugrott és a földbe döngölt.
Azt hittem lélekként szinte sebezhetetlen vagyok, és nem érzek többé fájdalmat, de amint a hátam nekiütközött és csúszott a betonon, mintha eltört volna pár bordám. A fájdalom egy pillanatig elviselhetetlen volt, majd enyhült és végül megszűnt.
Nancy rákulcsolta lábait a combomra, hogy leszorítson, jobb kezét pedig ökölbe szorítva behúzott nekem egyet, majd  még egyet. Éreztem, amint az első ütésnél eltörik az álkapcsom, a másodiknál pedig ömlik a vér a számból, de pillanatok múlva az érzést mintha elvágták volna.


Sikerült összeszednem magam, és mivel a kezeim szabadok voltak, jobb kezemmel elkaptam Nancy haját, és lehúztam a fejét, arca szinte a betont súrolta. Ő a bal kezével az arcomba mart, felsikítottam a fájdalomtól, majd engedtem a szorításból így Nancy újra megpróbált felegyenesedni, de teljes erőmből visszahúzva a betonba vágtam a fejét. Sikítozni kezdett és elengedte az arcom, hogy a sajátjához kapjon. Végigsimított a homlokán és megnézte, hogy véres lett-e a keze. Természetesen nem, ez csak afféle reflex volt.


Még mindig ő volt felül, tennem kellett valamit. Kihasználva az előnyt, amit a homloka törölgetésével adott nekem, mindkét kezemet az oldalára tettem, és tiszta erőmből oldalra döntöttem. Ennek az lett a következménye, hogy egymással szemben oldalt fekve hevertünk a földön, de Nancy hátrányban volt, ugyanis az egyik lába alattam feküdt, a másikkal viszont még mindig átkulcsolta a derekamat. Nehéz volt nem törődni az ütlegelésével miközben felemeltem a lábát, hogy kibújhassak alóla. Sikerült, igyekeztem felállni, Nancy pedig ugyanígy tett. Ismét egymással szemben álltunk és valami kimondatlan vezényszóra egymásnak ugrottunk, és ütöttük, vágtuk a másikat, ahol csak értük.


- Lányok! Már nincs miért harcolni - hallottam valahonnan távolról John hangját. Időbe telt, mire szétváltunk Nancyvel. Nem mertük egymást elengedni, nehogy a másik előnyre tegyen szert. Úgy fordultunk John felé, aki az egyik kukán ült, hogy közben egymást próbáltunk minél inkább lefogni.
- Ezt hogy érted? - kérdezte Nancy, de szorításán nem engedett.
- Úgy, hogy percekkel ezelőtt elintéztem a csöveseket - mondta mosolyogva. - Nem akartalak titeket megzavarni.
- Most mégis megtetted - üvöltöttem rá.
- Amíg a földön feküdtetek izgalmasabb volt - vonogatta a vállát.
- John, te rohadt szemét! - kiáltotta Nancy. - Ez az enyém lett volna...
- Nem igaz - vágtam a szavába.
- Belém jöttél, te ribanc! Én értem volna oda hamarabb!
- Hát persze, hogy beléd mentem. Nem hagyhattam, hogy a tiéd legyen az én áldozatom!
- Lányok, lányok - állt fel ülőhelyéről John és felemelt kézzel közeledett felénk. - Egy kis egészséges verseny belefér, ezt anno neked is mondtam, Roxie. Emlékszel?
- Igen - válaszoltam kelletlenül. - Csak azt felejtetted elmondani, hogy verseny esetén egy harmadik démon kapja a trófeát.
- Nem gondolod, hogy egy dühös, ölni készülő ember csak két démont vonz magához? Már akkor a közelben voltam, amikor elkezdetek zuhanni. Természetes, hogy kihasználom az alkalmat, ha ti inkább egymással vagytok elfoglalva. De be kell, valljam, ennél jobb női bunyót még soha nem láttam - vigyorodott el.


Nancy és én gyűlölködő pillantást vetettünk Johnra, majd egymásra, és egy hirtelen rántással elengedtük a másikat.
- Mi van, lányok? Második menet?
- Fogd be! - kiáltottunk egyszerre Johnra, aki egy vállrándítás kíséretében elrúgta magát a talajtól, majd eltűnt.
- Megyek, keresek egy másik embert - mondta Nancy és hátravetette hosszú haját, majd megjelentek a szárnyai.
- Remélem, egyet sem találsz - mondtam epésen, még mindig gyilkos tekintettel.
- Én annál szerencsésebb vagyok - válaszolta ördögies mosollyal az arcán, majd elrepült.
Hosszú percekig bámultam az égbolt azt a pontját, ahol Nancy eltűnt. Nem tudom, miért nem siettem el én is, hogy egy újabb áldozatot keressek. Talán, nem volt kedvem még egy versenyhez, vagy verekedéshez, vagy egyszerűen lehanyatlott a törekvési vágyam. Már nem voltam, annyira biztos magamban, mint fél órával ezelőtt a plázában. Nem nyertem és ez eléggé kedvemet szegte.
- Rémes ez a nő - szólalt meg valaki a hátam mögött, mire összerezzentem. Megfordultam és szembe találtam magam Lucasszal.
- Ne már! Már megint te? - nyögtem elkeseredetten. Ez nem igaz... Hogy mindenütt ott legyen!
Széles mosoly jelent meg arcán, úgy látszik, ő örül a találkozásnak.
Sétálva indultam el, nem volt kedvem repülni, bár azt sem tudtam merre tartok. Lucas szorosan jött mellettem, mire gyorsítottam az iramon, de nem tudtam lerázni.
- Elmondanád, mit szeretnél? - kérdeztem, körülbelül tízpercnyi kínos csend után.
- Beszélgetni - válaszolta egyszerűen.
- Miért nem a társaiddal beszélgetsz?
- Mert, én veled szeretnék.


Emlékeztem Alan szavaira, ő azt mondta, beszélgessek ezzel az angyallal, a Főnök viszont leszögezte, hogy nem alakíthatok ki semmilyen kapcsolatot egy angyallal. Most mit csináljak? Lerázni nem tudom, mert a földön és az égen is tartja az iramot. De ha valaki, mondjuk, Adrian meglát vele, akkor tutira kivégeznek.
- Szeretsz démon lenni? - szegezte nekem a kérdést, melynek hatására elkerekedett a szemem.
- Igen, azt hiszem, de ez most honnan...
- Hazudsz - jelentette ki, amitől a szemeim még tágabbra nyíltak.
- Miért hazudnék? - kérdeztem.
- Ha szeretnéd a démoni létet, akkor egy határozott igennel válaszoltál volna, és nem tetted volna oda a végére az "azt hiszem" kifejezést.
- Te szeretsz angyal lenni? Hm? - Kezdtem dühös lenni, melynek köszönhetően a hangom fenyegetővé vált.
- Igen - vágta rá gyorsan. - Elbizonytalanodtam, én miért nem tudtam olyan határozottan válaszolni a kérdésére?
- Mit szeretsz benne? Mármint, az angyallétben? - kérdeztem újra nyugodt hangnemben.
- Jó érzés megmenti az embereket és elcsitítani a vitákat. Olyan, mintha egy hős lennél.
- De senki nem tudja, hogy te voltál az, aki megmenttette az embereket - ráncoltam a homlokom.
- Nem is kell, hogy tudják. Ezt nem a hírnévért csinálod, hanem az érzésért, amit akkor érzel, amikor megmentesz valakit. Felemelő érzés - Jóleső mosoly jelent meg az arcán, minek hatására már én sem vágtam olyan savanyú pofát.
Elsétáltunk a játszótérig, ahol a múltkor Adrian kiakadt rám, és leültünk egy-egy hintába. Útközben kiderült, hogy Luke (azt mondta így hívjam) már több mint ötszáz éve angyal. A halálát egy háborúban lelte, amikor saját testével védelmezte egyik társát.


Elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy ember csakúgy feláldozza saját életét egy másik emberért.
- Nagyon jó barátom volt - mondta, miután ezt elmondtam neki. - Ő is megtette volna értem.
- Bár, én is olyan jólelkű ember lehettem volna, mint te voltál. Akkor nem kerültem volna a Pokolba - mondtam igencsak elszontyolodva. Luke-ot hallgatva, amint a jócselekedeteiről beszél, irigység fog el. Irigykedem, mert én is lehettem volna ilyen. Ő jól érzi magát angyalként, az angyalok között, rólam pedig ismét kiderült, hogy nem tartozom a démonok közé.
- Ez már a legelején nyilvánvaló volt - mondta.
- Mi volt nyilvánvaló? - kérdeztem, mert nem jöttem rá, miről beszél.
- Hogy nem tartozol a démonok közé - mondta, majd szégyenlősebb hangnemre váltott. -  Bocsi, kihallgattam a gondolataidat.
- Semmi baj, már megszoktam, hogy nem lehetnek titkaim - vonogattam a vállam. - De miért is volt nyilvánvaló? - tértem vissza a tárgyhoz.
- A szárnyaid. James mindenkinek elmondta odafent - mutatott felfelé -, hogy egy szürke szárnyú démon született. Egy sötétangyalnak sohasem lesz szürke szárnya.
- Miért nem?
- Hm... hogyan magyarázzam? - töprengett hangosan, majd belekezdett: - Az embereknél a szem a lélek tükre, az angyaloknál a szárny. Ha igencsak rosszindulatú és gonosz vagy, akkor fekete szárnyaid lesznek és démonná válsz, ha jószívű és önfeláldozó vagy, akkor angyalként fehér szárnyakat kapsz. Érted?
- Értem, de én rosszindulatú vagyok, mégis szürkék lettek a szárnyaim.
- Rosszindulatú vagy, de nem gonosz. Ahhoz, hogy démon légy mindkét kritériumnak meg kell felelned.
- Akkor miért lettem démon? - kérdeztem szinte már hisztérikusan. Idegesített ez az egész szárnyas dolog.


Luke elgondolkozott, a szemben lévő fa leveleit nézte, ahogy a szél lefújja őket, közben pedig a száját rágta. Így telt el pár perc, én pedig egyre türelmetlenebb lettem. Nagy sokára megszólalt:
- Az Ördög megnyerte a pert. De miért ő?
Tudtam, milyen perről beszél. Ha valaki meghal, egy köztes helyre kerül, míg Isten és az Ördög eldöntik, hová kerüljön.
- Mi olyan rosszat tettél, Roxie, hogy ne a Mennyországba kerülj? - szegezte nekem a kérdést. Én hirtelen nem tudtam, mit feleljek.
- Én...  - kezdtem bele nagy sokára - Én csak összeugrasztottam az embereket.
- Nem öltél meg senkit?
- Nem. Halandóként nem.
- Várjunk - emelte fel a mutatóujját -, azt mondtad, csak vitákat szítottál, mégis gyilkos démon lett belőled.
- Ezen John is gondolkozott, mikor tanított. Azt mondta, a Főnöknek biztos jó oka volt rá, hogy őt választotta mentoromnak. Ó, ne - nyögtem fel, és tanulmányozni kezdtem a cipőmet, csakhogy ne kelljen felnéznem.
- Mi az? - kérdezte aggódva.
- Adrian közeledik. Úgy látszik, a múltkori óta ellenőrzi ezt a játszóteret - suttogtam, de tudtam hiába hajtom le a fejem és hiába beszélek halkan, Adrian tudja, hogy itt vagyok. És azt is látja, hogy kivel vagyok. Pápá élet...
- Elment - szólt Luke. - Meglepődtem. Elment, úgy hogy nem kötött belém?
- Ez furcsa - mondtam elgondolkodva -, nem szokta kihagyni az alkalmat, hogy belém kössön.
- Követ téged?
- Nem tudom. Talán. Ő mindenkiről tudja, hogy mikor hol tartózkodik. Olyan, mint egy dada, a legrosszabb fajtából. Bárcsak elbújhatnék előle - szaladt ki a számon.
- De hisz megteheted - mondta egykedvűen.
Nagy szemeket meresztettem és nagyon lassan fordítottam felé a fejem.
- Hogy? - kaptam az alkalmon.
- Adrian csak a démonokat tudja bemérni, ugye? - Bólintottam. - Akkor csak annyi a dolgod, hogy nem leszel többé démon.

Folytatások
2859
Hát, ez az idő is eljött! Íme történetem utolsó fejezete.
2774
Hát újra ott voltam. A kerek teremben félhomály uralkodott, a falakra akasztott fáklyák épp csak pislákoltak, fényüknél a kőfal bordázata meg-megcsillant.
Nagyon nem akartam itt lenni. Már rég elmúlt éjfél, már angyalszárnyakon kellene repülnöm egy alacsony felhő felé... na jó, talán az angyalszárny túlzás, de akkor is...
3153
Itt a 9. fejezet. Jó olvasást!
2913
Hello! Itt a következő rész, jó olvasást!
Előző részek
2889
Gyakran gondolok arra, hogy milyen lenne az életem, ha nem haltam volna meg olyan fiatalon. Úgy gondolom, hogy a húszas éveim elejére már benőtt volna a fejem lágya. Ha nem gyilkolnak meg, akkor fősulira vagy egyetemre járhattam volna, dolgozhatnék és akár családom is lehetne.
Lucas jutott eszembe, sőt a gondolataim nagy részét ő töltötte ki. Nem, nem tetszett nekem úgy, bár igen jóképű. Sosem tetszettek a kékszemű fiúk, Lucas szemei mégis rabul ejtettek. Egy pillanatra, nem többre......
3389
Ha az ember felejteni akar, akkor mindenféle dolgot csinál a barátaival, szüleivel, ismerőseivel, csakhogy elterelje saját gondolatait. Kipróbál számára új dolgokat, szórakozik, esetleg alkot valamit, vagy csak igyekszik más dolgokról beszélgetni a barátaival.
Hát, a démonoknál nem így van...
3462
Itt a következő rész, jó szórakozást!

"Miközben ezen gondolkodtam, észrevettem valakit. Egy ember állt a szemben lévő bérház előtt és engem nézett. Tekintete furcsa volt, mintha szánna engem.
Idegesen csapkodtam John vállát.
- Mi van? - kérdezte nem túl lelkesen.
- Azt mondtad, az emberek nem látnak minket, ő mégis engem néz - mutattam a férfi felé. John ránézett, majd újból az ég felé fordult."
3001
A szárnyait kifeszítette és már repült is. Megfigyeltem a testtartását, térdeit behajlítja és finoman előredől. Leírt egy nagy kört úgy ötven méter magasan, majd könnyedén landolt tőlem nem messze. Szárnyait ismét leeresztette. Várakozóan nézett rám.
– Azt hiszem, most én jövök – nyeltem egy nagyot, majd futni kezdtem. Úgy gondoltam, első próbálkozásnál inkább nekifutok, mintha távolt ugranék. Úgy tizenöt méter után, hirtelen elhatározással elrugaszkodtam a talajtól...
3147
– Roxane! – tárta szét a karjait és megölelt. – Már nagyon vártalak – látva zavarodott tekintetemet gyorsan hozzátette: – Ó, persze nem a halálodat vártam, hanem csak úgy téged… Na, mindegy… Üdvözöllek a Pokolban, Roxane!
– A Po… Po… - csak hebegtem, nem akartam elhinni, hogy tényleg a… a… szóval ott vagyok, ahol mondta… Ő. Még gondolatban sem tudom magam értelmesen kifejezni...
Hasonló történetek
4227
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
3712
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bettani ·
Ó,köszönöm:) Viszont mondok neked valamit, sejtem a regény legvégét, de hogy addig még miféle dolgok fognak történni, arról fogalmam sincs:) Azt sem tudom mi lesz a következő részben, de szeretném már felpörgetni az eseményeket, hogy izgalmasabb legyen.

blatter ·
Beleolvastam ebbe az utolsóba...
Aztán úgy döntöttem, hogy végigolvasom a sztorit, nem bántam meg. Aki nem vár Tolkieni nyelvezetet és olyan részletességgel felépített fantáziavilágot az nem csalódhat benne.
Várom a folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: