Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Petibaja: Köszönöm szépen a továbbiakban...
2024-09-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kiválasztottak - 4. fejezet

4. fejezet: Eszköz a kézben
A küzdőtér egy homokkal leszórt, kör alakú verem volt, ami körül egy emelvényen ülőhelyek voltak elhelyezve. Innen nézhették az endoriak, a Birodalom fővárosának lakosai a gladiátorküzdelmeket.
A veremben két férfi kerülgette egymást körbe-körbe. Az egyikük egy lazább, néhol hézagos keményített bőrvértet viselt és sarut. Harci eszközeit egy kis fapajzs és egy rövidkard alkotta. A férfi nem volt túl magas, se izmos, átlagos endori polgár volt, mielőtt letartóztatták és gladiátornak nem tették.
Ezzel szemben a másik férfi magas volt, majd két méter, széles vállakkal, kidolgozott izomzattal, kreolos bőrrel. Arcát hosszú, durva fekete szakáll és ahhoz hasonló, váll alá érő haj fedte. Ő mindössze csak egy ágyékkötőt viselt, valamint a lábaira egy-egy rongyot csavartak. Fegyvere egy lándzsa volt. Látszott rajta, hogy dél szülötte, egyike a sivatagi barbároknak. Kegyetlen és könyörtelen fajta nép, amilyenné a lakóhelyük formálta őket.
A két férfi nagyjából négy-öt lépés távolságból kerülgette egymást. Az endori arcán fáradtság és fájdalom látszott, páncélja ellenére több sebből is vérzett. Alig bírt talpon maradni. A barbár azonban a legkisebb jelét sem mutatta fáradtságnak, s még csak sebei sem voltak. Tekintete szinte lángolt, ahogy esetlen ellenfelére nézett, áradt belőle a gyűlölet, az ölni készség.
- Kegyelmezz, kérlek!
A barbár arca fintorra húzódott. Összegyűjtött nyálával arcon köpte a vézna kis embert.
- Még hogy kegyelem?! A fajtád lemészárolta a családjainkat, nőket és gyerekeket! Én pedig állat módjára küzdök, hogy ti röhöghessetek. Kegyelmet akarsz?
Egy dühödt üvöltést követően a barbár megrohamozta ellenfelét. Az endori letaglózva állt, várta a közelgő halált. A hatalmas ember vállal lökte őt fel, nyekkenve terült el a porban. Tüdejéből kiszökött a levegő, szemei könnybe lábadtak. Mire ismét látott, ellenfele arcát pillantotta meg maga felett.
- Kegyelmezzen neked az istened, ha egyáltalán kellesz neki, te féreg!
A birodalmi sikoltott volna félelmében, de a lándzsa, mely könnyedén hasított át a bőrpáncélon, a tüdejébe állt. Ajkai közül vér buggyant ki, mely lefojt arcán. Az élet lassan szállt ki belőle, hörgései percekig tartottak, de ezt a barbáron kívül senki se hallhatta. A tömeg őrjöngött, állva ünnepelte a vérszomjas gyilkost. Azt az embert, aki ha kiszabadulna a veremből, mindnyájukat hasonló kegyetlenséggel ölné meg.
- Vacsora! Vacsora, büdös férgek!
A katona a szokott időben hozta a rabszolgák ételét. Elhaladt a cellák előtt, minden elé nyújtott tálba szedett egy fejadag kásás valamit, dobott mellé egy szelet kenyeret, majd tovább ment. A folyosó utolsó cellája előtt megállt, kíváncsian szemlélte meg az elé táruló jelentet. Hat férfi volt a cellában, öten az egyik fal mellé húzódtak, levegőt is alig mertek venni, a hatodik lehajtott fejjel ült velük szembe. Arcát nem lehetett látni, eltakarták az elé lógó, sűrű, fekete tincsek.
- Mi van, ti nem hallotok? Aki nem rakja ide a tálját, nem eszik!
Az öt férfi reszketve bámult cellatársukra. A majd’ két méteres alak komótosan állt fel, majd tányérral kezében lépett a cella rácsaihoz.
- Á, te vagy itt a kemény fickó, mi? Hallottam ám rólad. Te vagy az a sivatagi barbár, mi? Nehogy azt hidd, hogy itt mindenki reszket tőled.
A katona olyan közel hajolt, hogy arca csupán pár centire volt a rácsoktól, és alig húsz centire a barbártól.
- Itt csak egy koszos patkány vagy, akibe mi a lábunkat töröljük, világos?
A barbár egy szívdobbanásnyi idő alatt mozdult meg. Üres kezével elkapta a katonát a nyakánál fogva, egy kissé hátra lökte, majd hirtelen a rácsokhoz rántotta. Csontok törése hallatszott, majd egy fájdalmas nyüszítés, amit egy koppanás követett. Az őr nyitott koponyával terült el a barbár lábai előtt, üveges szemei a messzeségbe bámultak. Három hete tartó rabsága óta a tizedik. Valószínűleg újonc lehetett, a többiek már kezdik sejteni, hogy vele nem bánhatnak rongyként.
Két alak haladt végig a rabszolgák cellái közt. Mindkettő vékony és magas volt, akik csuklyás, földig érő köpenyt viseltek. Az egyikőjük fekete alapon kék mintázatút, ő haladt elől, míg a másik vörös alapon arany mintázatút. Bárki első ránézésre megmondta volna, hogy mágusok.
A két idegent egy katona kísérte, aki időnként rácsapott kardja lapjával a rácsok közül előnyúló karokra. A társaság megállt az utolsó cella előtt. A két taláros alak egészen a rácsok elé álltak, a katona már kissé távolabb onnan. Szólásra nyitotta volna a száját, de a vörös-arany köpenyes felemelte a kezét, jelezve, hogy ne szólaljon meg. A cellában csak két ember tartózkodott. Az egyik a sarokban lévő szalmakupacon hevert, a másik a tőle legmesszebb lévő sarokban dülöngélt előre-hátra és motyogott valamit.
- Te lennél hát az aréna új üdvöskéje?
Szólalt meg a fekete-kék köpenyes, mintha csak legjobb barátjával csevegne. Hangja azonban hideg volt és rémületet keltett volna bárkiben.
- Vladimish, a véres kezű, a hóhér, az aréna mészárosa. Mondd csak, Vladimish, élvezed a figyelmet?
A barbár felállt a szalmakupacról és vendégei elé állt.
- Kik vagytok?
- Fogalmazzunk úgy, hogy azok, akik vissza tudják adni a szabadságod.
- A szabadságomnak nincs értéke az enyéim nélkül. Őket a ti fajtátok megölte. Ha egyszer kiszabadulok innen, annyit gyilkolok meg közületek, amennyit csak tudok, mielőtt engem ölne meg valaki.
A fekete-kék köpenyes halkan kuncogni kezdett.
- Tetszik ez a tűz, ami belülről fűt. De fogalmad sincs, kikkel állsz szemben.
Vladimish valami hideget érzett a háta mögött. Mire megfordult, a cella árnyékai megváltoztak, egyenesen felé kúsztak. Mielőtt bármit tehetett volna, felterjedtek a lábain, a törzsén, és meg sem álltak a nyakáig. Mozdulni sem bírt, hiába küzdött minden izmával. Ráadásul az árnyak ahogy körbefolyták, mellkasára olyan nehézség feszült, hogy lélegezni sem bírt.
Mögöttük a katona nyüszíteni kezdett, majd mit sem törődve feladatával, elrohant a celláktól. A rabok hisztérikus őrjöngésbe kezdtek, de a vörös-arany köpenyes néhány kézmozdulatára minden cella előtt kék energiafal jelent meg, amik teljesen elnyomtak minden hangot.
- Megölhetnélek, de szükségünk van rád.
- Sosem leszek a fajtád szolgája!
- De igen, ezért van itt a barátom. Csupán pár perc, és kezes bárány leszel.
Vladimish ismét vergődni kezdett, hiába. Nem tudott szabadulni az árnyak folytásából. A vörös-arany köpenyes alak közben odalépett a cella rácsokhoz, két kezét halántékaihoz tette és mormolni kezdett. Vladimish úgy érezte, mintha ezer bogár mászkálna a koponyájában, amik az agyát rágják. Ajkai néma sikolyra nyíltak, pár percen belül pedig szeme előtt elhomályosult a világ.
A főmágus elgondolkodva nézett ki dolgozószobája ablakán. Egyik kezében egy kristálypoharat tartott, vörösborral megtöltve, másik kezével szórakozottan simogatta szakállát.
- Uram, azt hiszem elkalandozott!
Az öreg varázsló felvont szemöldökkel fordult tanácsosa és legfőbb bizalmasa felé.
- Bocsáss meg, drága barátom. Azon a barbáron járt az eszem. Mit is mondtál, mi a neve?
- Vladimish, uram. A déli sivatag nomád törzsének utolsó túlélője.
- Biztos neheztelhet a Birodalomra, amiért elpusztították a hazáját és megölték a családját.
- Úgy van, uram.
- És mondd csak, Ertyl, ez a harag megmaradt benne az átalakítás és a betörés után is?
- Úgy tudja, hogy a törzsét egy renegát mágus és annak társai mészárolták le, és hogy jóvátegyük hibánkat, mi láttuk el a sebeit és ruháztuk fel a kellő erővel, hogy bosszút állhasson. Minden dühével a bosszúra törekszik.
- Pompás, ez igazán pompás. És mit gondolsz, vajon képes lesz megállítani Vaynet?
- Ha nem is, minden esetre legyengíti annyira, hogy Errain Sharpclaw végezhessen vele.
- És mi lesz ezzel az Errain Sharpclawval?
- Bizonyára ő is legyengül a csatában annyira, hogy a legkiválóbb mágusaink a kellő időben lecsaphassanak rá.
- Ez igazán remekül hangzik, kedves tanácsosom, de mi lesz, ha mégsem sikerül megállítani őket? Mindkettő alany kritikus veszélyforrás, és most egy harmadikat is teremtettünk.
- A barbár miatt ne aggódjon, uram, nem ér fel sem Vayne-el, sem Errainnel. Kis hal a nagy cápák közt. Ráadásul, ha bárhol közbe kell avatkozni, itt leszek én is, és újdonsült fegyverünk is.
- Szeretem, amikor minden a tervek szerint halad.
- Tölthetek még egy kis bort, uram?
- Ó, hogyne!
A tanácsos biccentett, majd háta mögül egy árnycsáp jelent meg, amely a főmágus kezében lévő pohárba, valamint sajátjába töltött az asztalon heverő kristálykancsó tartalmából.
Folytatások
2492
És már jött is a következő varázslat. Ael karja, a könyökétől az ujjai végéig sisteregni kezdett, majd egy villámnyilat hajított Vayne felé. Az ember félreugrott, de ennek ellenére is megérezte azt a néhány kis szikrát, ami az oldalába mart. Talpra akart állni, ekkor azonban egy finom mívű, fekete csizma taposott az arcára.
Előző részek
2291
Egy hete már, hogy a lovas nélküli szekér, ami egy összekötözött, ájult bestiát hozott, megérkezett Roquen-be, a lovagok legfőbb erődjébe. Egy hete már, hogy Errain Sharpclaw az erőd pincebörtönében raboskodott. Csuklóit és bokáit súlyos vasbéklyók tartották, kevéske tulajdonától teljesen megfosztották. Bár többször is próbáltak rá hatni, beszéltek vele, fenyegették, egyszer meg is verték, egy hete egy szót sem szólt...
2500
A mágus két karját előrenyújtva, arcán eszelős vigyorral engedte szabadjára a következő két varázslatot. Könyökeiből kék, sistergő energianyalábok csaptak ki, amik végigfutottak karjain, kézfejein, majd ujjaiból lövelltek öt megmaradt ellenfeléhez. A két láncvillám egy pillanat alatt félholtra sokkolta az öt vasba öltözött lovagot.
2691
A felkelő nap sugarai bántóan világítottak be a poros, egyszerű kis függöny melletti résen. Vayne bosszúsan fordult a másik oldalára és húzta fejére takaróját. Próbált volna vissza aludni, azonban valaki kopogott az ajtaján. Úgy gondolta, ha nem ad választ, az illető előbb vagy utóbb, de elmegy. Tévedett, ugyanis a kopogás másodjára dühödt dörömböléssé vált, mintha valaki az öklével verte volna az ajtót.
Hasonló történetek
3810
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
3416
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
Hozzászólások
szerenella ·
Felfűzöd a jeleneteket, közjáték és párbeszéd váltakozik, érdekesen alakul, tetszett, gratula! :innocent: :heart:

Marokfegyver ·
Egyetértve az előttem szólóval, tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: