Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

3 nights’ fantasia - VI. fejezet

Azu a temető bejáratánál áll. A hideg kapukőhöz simul, Adamre vár. Vacog. Haját és ruháját tépi a szél. A kő oltalmában guggol, és nekiveti a hátát, bár sok védelemre itt sem számíthat. Vajon mikor jön már a férfi?

Hirtelen megpillant egy fekete köpenyes alakot, csuklyával a fején, köpenyét oldalra tépdesi a szél, és némely hajtincseit is, már amelyeknek sikerült kiszabadulniuk a csuklyából. Méltóságteljes léptekkel közeledik Azuhoz. A lány, fel nem ismerve benne Adamet, sikkant egyet és eliramodik. A lény, lebegő futásával üldözőbe veszi. Kiérnek a faluból, és már kezd fogyni a lány ereje, hiszen éjszakák óta nem alszik valami sokat – mellesleg a sok sziklás lejtő sem a legmegfelelőbb terep a meneküléshez. A hegyes szikladarabok éles fájdalmat okoznak, és a lány, ettől védve talpát, szökkenéshez teszi hasonlatossá futását. A temető mellettük van, alig pár lépésre… és nincs is kerítés… Azu, megadva magát sorsának, legurul a lejtőn, és a temető puha talaja megváltást jelent a hegyes sziklák után. Ekkor bevillan az agyába egy gondolat – Adam! Neki itt kell lennie valahol! Találkoznia kell vele!

Kiáltana a férfiért, de a lény rávetődik, befogja száját, és arrébb vonszolja. Amaz hiába kapálódzik, rugdalózik, hiába próbálja lefejteni magáról az acélos izmú karokat, sokat nem ér vele. A csuklyás alak nekilöki valaminek, talán egy kriptának, kezét még mindig a száján tartva. Azu a fát tapogatja, vajon melyik lehet az. De annyira a temető végén járnak, hogy nem ismerheti – de valami bele van vésve. Ujjbegyével igyekszik kitapogatni mi lehet az. Monogramnak tűnik…A.J.
Azu megszédül – ez elég a csuklyás alaknak ahhoz, hogy azt higgye, a lány szökni akar. Ám nem bántja, inkább közelebb hajol hozzá, az arcélét simogatja.
- Tartsd meg a kéjes vágyaidat magadnak! – fordítja el a fejét amaz. A csuklyás megereszt egy nevető mordulást, majd leereszti csuklyáját.
Valami szörnyű…rothadt fogak, cserzett bőr, talán heges vagy sebhelyes, hiány a szemekből…ilyesmire számít Azu, de ehelyett Adam arcát pillantja meg maga előtt.
- Adam!
A férfi csak elmosolyodott.
- Hazudtál, végig, ugye?! – kelt ki magából Azu – Csak azért volt az egész, hogy be…
- Csend! Nem kell, hogy halljanak! Jobb, ha mindenki azt hiszi, elraboltak!
- Miért?!
- Majd meglátod… készen állsz rá?
- Mire?
Adam csak egy grimasszal válaszol.
- Nem! Nem, azt hiszem még nem…de hát ezt már megbeszéltük!
- Rendben. Akkor megyek – helyes fogaival a férfi játékosan megharapta a lány nyakát, majd eltűnt a kripták között.
A lány meghökkenve nézett utána – vajon most megsértette?
De nem látszott túl sértődöttnek… vállat vonva elindul kifele.

Alig heverte ki Adam „tréfáját”, egy lény ismét megtámadja őt – ám úgy tűnt, ez ezúttal nem Adam lesz. A lány megkapaszkodna a kapu hideg bazaltjában, de a lény túl nagy súllyal nehezedik rá, így körmei hátborsóztató hanggal csúsznak le a kőről.
Támadója a földnek szorítja a vállát, és nem engedi szabadulni. Minden kertelés és játszadozás nélkül marcangolja a torkát, majd a vérét szipolyozza. Gondolja legalábbis Azu, már amennyire gondolkozni még tud, mert valami fontosat veszt el, amit a másik megkaphat, mert fokozódó intenzitással harapja a nyakát. Elmosódik a világ, a csillagok, a kapu, a viharfelhők az égen – hatalmas vihar lesz, az első esőcseppek üdítő, apró szúrásokként esnek forró, félholt arcáról.

Támadója leválik a nyakáról, és az eső belehullik Azu ajkai közé. Nem, ez nem az eső, ez annál édesebb, és sokkal melegebb.
Az édes cseppek megszűnnek, helyettük légszomj jön. A lány tüdeje mintha nem működne, pedig a levegőre szüksége van! Szüksége van rá!
Az izmai a hiánytól görcsbe rándulnak, és a fejében is zsibbasztó érzés lesz úrrá. Nem ura többé a testének, csak a sáros fűcsomók között hánykolódik, mintha valaki játszi könnyedén rugdosná őt ide- oda – maga a Kín.
Majd az egész megszűnik, többé mintha nem is lenne teste. Aztán az ereje visszatér, de többszörösen. Erősebbnek érzi magát, mint valaha. Kinyitja a szemét, de be is csukja hamar, meg az esőcseppek belehullanak. Fölkönyököl, a tarkóját dörzsöli – az még mindig fáj az eséstől. Föláll, de elcsúszik egy nedves fűcsomón, és visszahuppan. Vagyis visszahuppanna, mert Adam elkapja őt.
- Mi ez?
- Pontosan az.
- De hát… arról volt szó, hogy… csak holnap! – nyögi sírva. A kín, az élet elvesztése és egy másik megkapása, a férfi ölelése, a napok terhei mind feszültséggel töltik el.
- Tudom… de nem akartam, hogy… azt mondják, így könnyebb, mintha tudnád, hogy meg fog történni.
- Adam, ha én azt kértem, hogy holnap, annak nyilván oka van, nem?
- Mi oka lenne? Elköszönsz a rokonaidtól? Mert akkor mindent megtudnak! Ez nem túl jó ok, azt hiszem!
Pedig Azu valami hasonlót szeretne…
- Most mihez fogsz kezdeni? – kérdezi tőle férfi halkabban.
- Nem tudom… Helént megígértem neked.
- Igen… menjünk?

A lány bólint. Adam sáros ruhájára teríti köpenyét, ahogyan megismerkedésük első napján tette, majd elindulnak a Fő utcán.
Majd.
De most Azu még csak a temető felé baktatott, csipkés fekete fölsőben és egy agyonmosott, fekete szoknyában.
Előző részek
2358
- Mi az, nem a világ szégyene lettem! – hangja tréfás volt, szemlátomást nem zavartatta magát.
- Nem is mondtuk, hogy az vagy – emeli fel fejét Vilma, hangja vészjóslóan nyugodt.
- Na látod! – Jueliette kis híján elnevette magát.
- De azt sem mondtuk, hogy nem vagy az! – motyogja Selma. Az ő hangja teljesen nyugodt, haragnak legkisebb szikráját sem lehet kihallani belőle. Jueliette kissé eltátotta száját...
2261
Sötét, hideg éjszaka van. Jeges szél fúj, az egész falu gyászban. A helység leggazdagabb asszonyát éppen ma reggel találták meg, saját vérébe szinte belefulladva, a temetőben. Házát és vagyonát a friss házasok, Selma és Boris Koch veszi át. Azut pedig hivatalosan is rokonukká ismerhetik el. Most ő mégis itt áll, a temető kapujánál...
2230
- Azu, miből gondolod, hogy erre kell jönni? – szegezi neki a kérdést remegő hangon Selma. Boris is kétkedik. Azu megtorpan. De aztán körülnézve megnyugszik;
- Látod a letört ágakat? A lábnyomokat? Egy- két leszaggatott ruhadarab… ez nem gyárilag került ide.
- De hát anyánk sosem járt mezítláb!
- Talán elhagyta valahol a cipőjét. Üldöztében az is lehet, hogy szándékosan dobta el! Nem szokott az ilyenkor jól jönni. És a kendőt is errefele találtuk. Azt hiszem, továbbmehetünk......
2365
A temető egy olyan részéhez érnek, ahol a gazdagabbak kriptái épültek. Ezeket, a védelem szempontjából, felül lándzsához hasonló hegyben végződő vaskerítés védi. A lány lendületét kihasználva átemeli magát fölötte, az állat azonban nem tudván lassítani, egyenesen két rács közé csapódik. Nem adja fel, átugrás helyett az átbújással kísérletezik...
2406
Nos… kinek a pap, kinek a papné. Azu legalábbis így gondolja, nem szokott a falulakókkal törődni. Vörösesszőke, már- már narancsos haja derekáig ér. Enyhén rózsaszín, telt ajkai szomorúan ívelnek, és zöld szemei is ugyanezt a bánatot sugározzák magukból.
Csak bámulja a messzeséget, a falut, a sírokat. Minden egy helyen… közben azon jár az agya, hogy talán utoljára látja ezt a helyet, így jól az emlékezetbe kéne vésnie… bár nem lesz nehéz, hiszen tizenkilenc nyomorúságos évnek volt...
Hasonló történetek
7537
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6435
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: