Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nauszikaá beküldött történetei

1985
Ez egy bemutató részlet egy előkészületben lévő regényből, kíváncsi lennék a véleményekre. Szerintem egyedi történet, 3 részre lesz felosztva, a főszereplő szemszögéből elmesélve. A cím még nem végleges, szerintem nem is illik nagyon erre a történetre, de valamilyen szinten azért megfelel. Elnézést, ha összecsapott, kicsit siettem vele, ezenkívül ugyebár csak egy bemutató részlet, ezért nem dolgoztam ki jobban. Egyébként egy zombis regény lesz.:)
2307
Feldolgozás Amy134 azonos című novellája alapján.
2481
Ezt a novellát két embernek szánom, akiket most, és itt nem szeretnék semmilyen formában megnevezni. Beteljesületlen szerelmükről szól; úgy, ahogy én ezt majdnem tizennyolc évesen látom. Hibát követnek el, hiszen sohasem késő...És remélem, ha valaha elolvassák ezt az irományt, valamit elindít bennük. Talán éppen az első novelláskötetem első kiadásában találkoznak vele.:)
2248
"Ha a pokol már megtelik, a holtak a földön járnak..."


Félálomban, amolyan delíriumos állapotban születnek a jó sztorijaim. Ahogyan remélhetőleg most is...:]
2111
Tánc a pszichiáteremmel - egy történet egy erősen skizofrén leányzó legszebb, és egyben legrémesebb hallucinációjáról (ami szerencsére nem történt meg :D). Mivel szándékomban áll néhány novellámat megjelentetni, ezért igyekszem a legtöbbet kihozni ebből a művemből - ahogyan a többiből is. Élvezzétek!
2375
Remélhetőleg nem esik majd nehezemre folytatni a történetet, jó lenne, ha végre meg tudnék írni egy regényt, és remélem, ez lesz az első.(:
2298
A történetet a saját szájízem szerint formáltam a Re-cycle című koreai horrorfilm alapján. Akit érdekel, nézze meg, szerintem egy kifejezetten jó film, a történet mondhatni felülmúlhatatlan. Jó szórakozást!(esetleg a filmhez is, de elsősorban a történethez :3)
2051
Vízből, szappanból, és levegőből születek. Ha szerencsém van, a szivárvány színeiben pompázhatok, elkápráztathatom az embereket a szépségemmel. Hol apró vagyok, hol hatalmas. A levegő, ami bennem van, segít, hogy repülni tudjak...
2690
Azon az éjjelen a lény megint megjelent álmomban, Beszélt nekem arról, hogy az utolsó, aki a bolygón életben maradt, ezért megtermékenyített, hogy fennmaradjon a faj, amiért az ősei olyan sokat tettek. Beszélt nekem városokról, amik elpusztultak, gyermekekről, akik a szüleik nélkül, egyedül haltak el a vadonban, és hogy a gyermek, akit a szívem alatt hordok, egy nap vissza kell, hogy térjen a szülőbolygójára, hogy újra benépesítse azt...
8207
Eltervezte, hogy az elkövetkező egy hónapban figyelemmel kíséri, hogy a kukkoló megjelenik-e, és ha igen, kiterveli élete legelső gyilkosságát. Természetesen a kukkoló megjelent másnap. Aztán a következő napon is. És a rákövetkezőn is. Olivia tollat és papírt fogott a kezébe, és részletesen leírta, hogyan fogja elvenni a kukkoló életét...