Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nauszikaá adatai

Neve:
Nauszikaá
E-mail címe:
Nem publikus
Nauszikaá összes beküldött történetének megtekintése »
Nauszikaá
Írásai 15 134
1977
Ez egy bemutató részlet egy előkészületben lévő regényből, kíváncsi lennék a véleményekre. Szerintem egyedi történet, 3 részre lesz felosztva, a főszereplő szemszögéből elmesélve. A cím még nem végleges, szerintem nem is illik nagyon erre a történetre, de valamilyen szinten azért megfelel. Elnézést, ha összecsapott, kicsit siettem vele, ezenkívül ugyebár csak egy bemutató részlet, ezért nem dolgoztam ki jobban. Egyébként egy zombis regény lesz.:)
2288
Feldolgozás Amy134 azonos című novellája alapján.
2465
Ezt a novellát két embernek szánom, akiket most, és itt nem szeretnék semmilyen formában megnevezni. Beteljesületlen szerelmükről szól; úgy, ahogy én ezt majdnem tizennyolc évesen látom. Hibát követnek el, hiszen sohasem késő...És remélem, ha valaha elolvassák ezt az irományt, valamit elindít bennük. Talán éppen az első novelláskötetem első kiadásában találkoznak vele.:)
2227
"Ha a pokol már megtelik, a holtak a földön járnak..."


Félálomban, amolyan delíriumos állapotban születnek a jó sztorijaim. Ahogyan remélhetőleg most is...:]
2095
Tánc a pszichiáteremmel - egy történet egy erősen skizofrén leányzó legszebb, és egyben legrémesebb hallucinációjáról (ami szerencsére nem történt meg :D). Mivel szándékomban áll néhány novellámat megjelentetni, ezért igyekszem a legtöbbet kihozni ebből a művemből - ahogyan a többiből is. Élvezzétek!
2362
Remélhetőleg nem esik majd nehezemre folytatni a történetet, jó lenne, ha végre meg tudnék írni egy regényt, és remélem, ez lesz az első.(:
2285
A történetet a saját szájízem szerint formáltam a Re-cycle című koreai horrorfilm alapján. Akit érdekel, nézze meg, szerintem egy kifejezetten jó film, a történet mondhatni felülmúlhatatlan. Jó szórakozást!(esetleg a filmhez is, de elsősorban a történethez :3)
1577
Annak a személynek, aki megmutatta, hogy a szerelemnek nem kell egy fájó dolognak lennie... és hogy léteznek még csodák.