Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lock adatai

Neve:
Lock
E-mail címe:
Nem publikus
Lock összes beküldött történetének megtekintése »
Lock
Bemutatkozása
Hello! Nem akarok ide semmi konkrétat írni, ha elolvasod a történeteimet annak nagyon örülök, ha véleményt is írsz annak mégjobban.
Írásai 36 147
1936
Cecile felsikoltott, és ösztönösen hátrarúgott, de nem sok eredményt ért el vele, amikor megpillantotta a pisztolyt.
Ott hevert az anyósülésen, és hívogatóan szépnek tetszett fekete külseje, a sötét pisztolycső. A lány pillanatnyi habozás után felkapta, és Jack felé fordította...
2264
Odaosont az anyósülés felőli oldalról, egészen addig, amíg meg nem pillantotta a lányt. Éppen arra készült, hogy kiszáll a kocsiból, így Jack óvatosan közelebb húzódott, és bekukkantott az ablakon. A telefon ott pihent a sebváltó előtt. A lány pont ebben a pillanatban nyitotta ki az ajtót, és kilépett az útra. Az író várt, majd amikor Cecile már a harmadik lépést is megtette, ujjait a kilincsre helyezte, majd teljes súlyával – ahogy ilyen féltérdelős állapotban csak bírta – benyomta az...
1967
- Ne gyere közelebb – kiáltott rá a lány, miután a férfi egy lépést tett felé. Jack egyből megállt, és széttárta ujjait, mutatva, hogy nincs mitől félni.
- Mi történt veled? Hogy kerülsz ide, és…
- Mi a fenét akarsz tőlem, ha? Mit ártottam én neked?
- Miről beszélsz – kérdezte Jack, és őszinte döbbenet látszódott az arcán. – Hiszen én csak segíteni akarok.
Ne dőlj be neki, kislány, csak játszik veled! Igaz, hogy nagyszerűen alakít, de ez ugyanolyan játék, mint a...
1927
Gyerünk, haver! Ideje megmozdítni a segged, és csinálni végre valamit! Csak szépen lassan, lépésről-lépésre, akkor nem tűnik olyan soknak majd. Most kelj fel innen, és nézd meg azt a rohadt térképet. Ahhoz, hogy holnap megtaláld, el kell tévedned.
Ez a gondolat olyan hülyén hangzott Jack agyában, hogy önkéntelenül is elmosolyodott, és végre felállt. Odasétált az asztalhoz, és kihúzta a dupla fiók mindkét részét, majd elővette a gyűrött országúti térképét, és szétterítette a földön....
1989
Cecile futásnak eredt, el a viszonylagos biztonságot nyújtó autótól, be egyenesen az erdőbe. Néhány pillanat múlva már nem is látta maga mögött a kocsiját, amikor lopva hátrapillantott, de ez most nem érdekelte. Csak a futásra összpontosított, és arra, hogy el ne essen valamiben.
A fák sűrűn nőttek körülötte, és kezdte azt érezni, hogy körbe-körbe rohangál, mert annyira egyforma volt minden, de a józanabb éne azt súgta neki, hogy ez lehetetlen, és ő hitt ennek a hangnak.
Akart...
2101
A lámpa ismét zöldre váltott, így Jack sebességbe rakta a kocsit, és végre elindult.
Húsz perccel később már a saját garázsa felhajtójára fordult be, és hirtelen megkönnyebbült. Lezárta az autót, belépett a házba, és egyből a számítógéphez ült.
A gép be volt kapcsolva.
A monitoron a finoman lefékezett mögötte szövegrész után villogott a kurzor. A férfi testét kirázta a hideg.
Mysnak igaza volt, én tényleg megbolondultam. De mit akar tőlem ez a nő? Mi...
2055
- Na várjunk egy kicsit – intett kövér kezével a férfi, amin még ott csillogott egy kis olaj. – Azt mondod, hogy egy ideje mindig ugyanazt álmodtad?
- Igen.
- És elhatároztad, hogy leírod?
- Igen, de ezt már mondtam.
- Jó, de most csak válaszolj. Tehát miután leírtad azt, amit álmodtál, hirtelen transzba estél, és tovább történt az álmod?
- Nem estem transzba, csupán olyan volt, mintha elaludtam volna...
2199
Úgy döntött, még egyszer megáll és megnézi a térképet, bár már harmadjára teszi ugyanezt, de mégsem bírta elhinni, hogy eltévedt. Lehúzódott az út szélére, és széthajtva a kormányra terítette, majd összeszűkült szemmel vizsgálgatni kezdte.
Egyáltalán hol a fenében vagyok? ...
2264
Több tucatnyian lehettek, mindannyian könnyűlovasok, és hihetetlenül gyorsan közeledtek. A lánynak még arra sem volt ideje, hogy fölfogja mit is lát, amikor berobbantak a faluba. Az elsőket, akiket elértek, a lovak taposták szét, vagy ha sikerült elkerülniük a gyilkos patákat, akkor a támadók gyalogsági kardjai vágták le őket. Esernek sikerült magához térnie, és megpördülve futásnak eredt. Rohant, ahogyan bírt, és közben mást sem hallott, csak a borzalmas halálsikolyokat, ahogy felzendülnek,...
2018
Figyelem, és összpontosítás! Ez a lényeg! Minden egyes mozdulat tökéletes, és elegáns, ahogy annak lennie kell, de valami mégis zavaró. Nincs ott az, akinek ott kellene lennie. Az egész kép annyira abszurd, hogy az már szinte nevetséges. Egy mozgó lány, és egy férfi, akinek ott kellene lennie, de még sincs ott. Hiába a mozgás, és a tudatosság, az egyedüllét zavaró. Sőt, nem zavaró… fájdalmas...