Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Érezte meleg testét jeges mellkasához csapódni, a most már élettelen tekintet rámeredt. Édes...
Nem tartotta magát prűdnek vagy régimódinak, de ez az elementáris vonzás, amit Elektra váltott...
Amikor megépítették az épületet, a legelső darab rejtélyes halálesettel kezdődött. A színház...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
brulant: Mik a vélemények?
2018-05-24 11:07
brulant: Mik a vélemények?
2018-05-24 11:06
astone: Igen, ezt gondoltam! Értett...
2018-05-24 00:23
farkasvadasz: Köszi szépen! És hogy igazítsa...
2018-05-23 22:37
Dormin: Köszi,tudom
2018-05-23 20:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Angyali szerető 8.

Bőrük összeizzadva tapadt össze, Ketie kapaszkodott a férfi erős nyakába, aki piheként vitte őt. Olyan összetartozónak érezte magát a másikkal, mégis árunak képzelte magát, csak a bökkenő, hogy ő maga dobta a testét piacra.
Légy boldog, amiért a város egyik legvonzóbb férfijával tetted meg a dolgot - ismételte, kezét ökölbe szorítva. A férfi, mint egy csecsemőnek, készített a számára fürdővizet, miközben a vajszín, ovális alakú kád szélén egyensúlyozott vele. Álomszerűen bensőséges csodának élte meg lány, ahogy szorosan összebújva, egymáshoz ért a lélegzetük.
A víz valóban jól esett, oldotta feszültségét, és odalent is enyhült a fájdalom, az enyhén habzó meleg elmosta a lüktetés nagy részét. A férfi a kád széléről nézte, egy lusta ragadozó tekintetével, aki már jól lakott, de tudja bőven van még mit ennie. A zsákmány az övé. Alex először arra gondolt bemászik a kádba a csábos test mellé, de legyőzte vágyát, a másik talán egy kis magányra vágyott.
- Barom vagyok! - csapott a falba odakint. - Most miért romantikázok?Csak mert szűz volt, hát olyan nagy dolog ez? És Alex tudta. Igen, nagyon-nagy dolog a romlott világban, hogy pont ő vette el az ártatlanságát Ketienek. Milyen érzés is kerítette hatalmába? Alex nem tudta pontosan megfogalmazni, talán az ősi energiák áramlásához, a férfiúi erő legnagyobb hódításához hasonlatos, ráadásul igen jól eső!
*
Zavarban lenni, lányos pírral az arcodon. Szégyenlősen a lepedő ráncaiba temetkezni, és tartani a méltóságod. Nem úgy tekinteni a melletted lévő izomkolosszusra - akire minden porcikád vágyik-, hogy a tested remegése ne áruljon el. Hogy ne érezd magad a legboldogabb nőnek a világon, amikor az erős ujjak végigsimítanak az arcodnak vonalán.
Nehéz.
Keveset aludtak, hol egyikük ébredt fel, hol a másik, a levegőben lógott az első szex folytatása, de a szüzesség tudata, Alexet visszatartotta a kezdeményezéstől. Nem is tudta, mi lenne a helyes. Várt, egy kis pihenőidőt adott a lánynak, visszatartva ösztönét, hogy újra és újra megtegye majd vele.
*
Alex hajnalban lement, majd egy tálca étellel tért vissza. Ketie csak a fejét rázta és elfordult. A férfi azonban enyhe erőszakot alkalmazott, hogy a lányt kirántsa az apátia-szerű érzelemfelhőből.
- Szóval, akkor is velem eszel! Nem házi, úgy hozattam - intett a vékonyra felszeletelt töltött húsra és a zöldség salátára, ami a tálcán várt rájuk felhalmozva ízlésesen. Ezután kis cselhez folyamodott, Ketie orra alá tartott egy szelet húst.
- Érzed az illatát? Harapj bele!
A lány pár másodperc után engedelmesen harapott a mennyei illatú falatba, majd még egyszer, és még egyszer. A harmadik falat után rájött, hogy farkaséhes, és amikor felült, Alex elé tette az egyik tányért, majd csendesen ettek az ágyban. Sokkal egyszerűbben működött a gyakorlatban minden, nem annyira bonyolultan, mint hitte.
*
Reggae hajnalban kelt, kíváncsian, Ketie náluk van-e még. Az apját látta felmenni az emeletre, étellel megrakott tálcával, így azonnal választ kapott a kérdésre, bár gondolta, hogy úgy lesz. Új seprű jól seper! Valószínűleg Ketie egész hétvégén a vendégük lesz, ami miatt az arcán egy enyhe mosoly jelent meg. Remélte, az apja legalább rövid időre magára hagyja majd a lányt, de hogyha nem, akkor is udvarolni fog neki, hiszen ő volt aki előbb elkezdte a hódítását!
*
A lány vakító fényre ébredt, és egy mesebeli szőke hercegre. Reggae volt az. Széthúzta a sötétítő függönyöket és úgy mosolygott a magas, és jóképű fiú, hogy még a hegyeket is megolvasztotta volna. Ketie először azt hitte, álmodik.
- Szép jó reggelt! - nagyon valóságosnak tűnt a hang! A vendég az álláig húzta a sötétzöld takarót, amit az éjszaka valaki ráterített a vékony lepedő fölé.
- Apának el kellett mennie, gyilkosság történt a belvárosban, így kénytelen leszel megelégedni velem!
A tekintetek összekapcsolódtak egy pillanatra, és Ketie megállapította, hogyha Alex a legjobb képű  fickó a városban, akkor a fia, a szépség és erotika, a címlapfiú fiatal megtestesítője. És a mosoly, ami az arcán elterül, a csillogó szemével, egyenes orrával, és aranyló hajával! Nő legyen a talpán, aki ellen tud neki állni!
- Kedves vagy - tornászta magát kissé feljebb a párnán - de nem maradok, bemegyek az intézetbe megnézni a kicsit. Biztosan hiányzom neki.
- Rendben, egyél - intett Reggae az ágy mellé tett tálcára - és egy óra múlva elviszlek. Nekem is hiányzik a kis bestia!
A lány már majdnem fellélegzett, mert a fiú lenyomta az ajtó kilincset, de Reggae megfordult. Arcizmai meg-megrándultak az idegességtől, látszott valamit nagyon akar mondani.
- Eszedbe se jutottam? Amíg apám játszott a testeddel, nem is gondoltál arra, hogy én előbb kívántalak meg? Hogy pont apa, aki meghiúsította az éjszakánkat?
Ketie megrázta a fejét, miközben érezte, hogy fülig pirul.
- Sajnálom.
- Sajnálom! - utánozta undokul Reggae.
- Apám talán összetörte a szívedet?
Ketie a lepedőt nézte, nem tudta mi lenne a helyes válasz.
- Reggae - kezdte kiszáradt szájjal. - Emlékszel? Nem én utasítottalak vissza. Nagyon is akartalak azon az éjjelen… Alex volt, aki berontott a helyiségbe, és szétzavarta az ölelkezésünket. Nem vettem észre, hogy olyan nagyon ellenkeztél volna!
- Ez nem igaz! - szórtak villámot a szőke fiú szemei, és hogy mennyire jól állt neki, a pirulással együtt, ami elöntötte az arcát!
- De tudod mit, belenyugszom. Apám jobb pasi, mint én.
- Nem, egyáltalán Reggae, te is nagyon vonzó vagy. Én…
- Ne! - emelte fel a két kezét a fiú - hagyd. Egyél, és megyünk az otthonba - ez után úgy becsapta maga után az ajtót, hogy még az ablak is belerezonált.
*
Alex bosszankodott, amiért a zsenge, kívánatos test mellől kora hajnalban kellett kikászálódnia az ágyból. Az egész véres ügyre alig tudott koncentrálni, a szeme előtt Ketie lénye lebegett, és a gondolat, hogy szűzen lett az övé. Az éjjel nem sokat aludt, az egész életét átértékelte. Amióta meghalt a második felesége, az újszülött pár hetes gyerekükkel együtt, nem is élt igazán. Zombi módjára teltek a napjai, a munkájában helytállt és kitett magáért, de a magánélete! Egyik ágyból ki, a másikba be. Menekült. Nem akart soha többé ragaszkodni senkihez. Miért is? Hogy egy rossz pillanatban majd, elveszítsen megint valakit? Ez járt az eszében éjszaka, az hogy helyesen él-e.
Végül megállapította, hogy sehogy másként nem menni neki az élet nevű dolog.
A sors asszonyának fikuszt mutat, nem fog ő Ketiehez ragaszkodni! Miért is tenné, nem érdekli! Egy-egy pillanatban megingott, és arra sarkalta magát, hogy változtatnia kellene a helyzeten, ám végül mégis a falak megtartása mellett döntött. Marad minden, ahogy volt. Így aludt egy-két órát... Amikor kócosan, kissé zihált külsővel a gyilkosság helyszínére viharzott. Gregel, csak bólintottak egymásnak köszönésképp, a feszültséget szinte tapintani lehetett közöttük.
*
- Hogyan? Máris találtak neki örökbefogadó szülőt? - Ketie hangja remegett, egészen elsápadt. Az amúgy is halvány arca, egészen porcelán jelleget vett fel. Félórán keresztül babusgatta a kicsi lányt, beszívta a finom illatát, puszikat hintett a bársonyos bőrére. Megitatta és az ablakhoz vitte, ahonnan látszott a nagy hópelyhek szállingózása. Amikor Ketie az orrát odadörzsölte a kicsi arcához, az hangosan és csillogó szemmel felnevetett, gyöngyözőn, és gyönyörűségesen. Ketie szíve megtelt boldogsággal, anyai ösztönnel. Most pedig, amikor megkérdezte, hogy hazavihetné-e hétvégére, ilyen választ kap? Örülnie kellett volna, amiatt, hogy a kicsi nemsokára családba kerül, de arca sápadtsága, gyomra remegése a félelemről, veszteségről árulkodott.
Reggae is kicsit tartogatta az angyali tüneményt, ringatta a karjában és a levegőben perdítette, miközben az alkarján biztonságosan tartotta, de többnyire, kissé távolabbról figyelte Ketiet. Nézte mennyire jól áll a lánynak a vad külseje ellenére is a gyerek, de ahogy meghallották az örömhírt,- szerető kedves családba kerül a gyermek-, a lány szomorú lett. Persze, hiszen saját magát tekintette az anyjának!
- Igen hölgyem - válaszolta a nővérke a hófehér pult mögül, ahol szorgalmasan jegyzetelt valamit.
- Az nem lehet! Beszélni akarok az intézmény igazgatójával! Én is benyújtottam az igényemet az örökbefogadásra! Én találtam meg a kislányt, én hoztam be, és… - a nővér áthatóan emelte a vizenyős, szürke szemét Ketiere. A szemüvegét lejjebb tolta az orra hegyén, majd végignézett a lány alakján, tetőtől-talpig. Bánta már Ketie a nagy átalakulást, a vadóc külsejével mindennek látszott csak potenciális, örökbefogadó szülőnek nem.
- És mondja, megvan önnek a biztos anyagi háttere? És van férje, kisasszony? - kérdezte a nő Reggaere sandítva - mert jelenleg, csak házasságban élőknek adoptálunk gyermeket! Egyedülálló anyák, csak különleges esetben lehetnek örökbefogadók.
Ketie egész arca lángolni kezdett, Reggae legszívesebben, meghúzta volna a pult mögött fontoskodó nő, seszínű kontyát.
- Nincs férjem, de …nem sokára férjhez megyek! - nyögte Ketie, miközben azon gondolkodott mi a fenének füllentett ekkorát, majd rögtön azon, honnan szerezzen magának, sürgősen egy vőlegényt!
Összekulcsolt kézzel, kétségbeesetten ült az anyósülésen hazafelé. Nem mondott semmit, csak bámult ki a városra bambán. Reggae el tudta képzelni mi zajlik a lelkében. Végig türelmetlenül várakozott, míg a lány az igazgatónővel tárgyalt, aki negyedórát tartózkodott bent az irodában, és amikor kijött, látszott mennyire ingerült.
- Egyedülálló nőé lesz, nem is házaspár! A nővér rosszul tudta! Egy doktornőnek akarják adni az én kis angyalomat! A nő egy éve már bejelentette az igényét pár hetes csecsemőre, mert neki nem lehet gyereke. Kiváló anyagi körülmények között él. Az igazgatónő azt mondta, előnyt élvezek ugyan, mivel én találtam meg a gyereket, és jelentkeztem elsőre, de csak akkor lesz enyém a kicsi, hogyha még ebben a hónapban férjhez megyek! - Reggae csak bólintott, ekkor azonban valami vad féltékenység költözött a lelkébe. Ahogy a lányra pillantott, a szép vonású arcára, az ujjaira, amelyek annak ellenére remegtek, hogy összefonta őket, úgy érezte az a családjához tartozik. Nem veheti el valami idegen férfi!
Ketie csak akkor döbbent rá, hogy nem hazavitte Reggae, ahogy kérte, hanem vissza Alexékhez, amikor megálltak az ismerős ház előtt. A hó porcukrosan borította be a kerítés előtt álló három tujafát, a környezet fehér fátyolba öltözött.
- Miért nem hazavittél?
- Zaklatott vagy, nem tenne neked most jót a magány. - A lány enyhén elpirult, akkor viszont teljesen vörös lett, amikor a fiú, egy csésze kávét elé téve a konyhapultnál megkérdezte, ki is a vőlegénye.
- Nincs. - hukk. Ketie csuklani kezdett, mint mindig, hogyha rossz fát tett a tűzre. Reggae, keze megállt a levegőben, majd csak pár pillanat múlva esett a feje tetejére, hogy végigsimítsa a szőkén ragyogó, copfba fogott haját.
- Te füllentettél az igazgatónőnek? - kérdezte megkönnyebbülten, mert a válasznak nagyon is örült. Ketie a padlót nézte. Érdekesnek találta, hogy a terrakotta színű kőlap négy nagy kockája, lóhere motívumot ad ki!
- Honnan vegyek egy férjet Reggae? Nem akarom, hogy más legyen az anyja a kicsinek! A fiúnak kapóra jött a gyötrődő kérdés, nem is hitte, hogy annyira egyszerű dolga lesz, bár maga sem tudta mit akar, amíg ki nem mondta:
- Én. Én leszek az Ketie! Feleségül veszlek!
- Ahhoz nekem is lesz egy-két szavam! - Alex lénye, betöltötte az egész helyiséget. Ahogy a markáns arcával, a hideg illatával és a szigorú tekintetével méregette őket, minden mást a háta mögé söpört. A hópelyhek olvadoztak a sötét haján, az egyenes orra és az arca metszése keménységet tükrözött. Ketie nyelt egy nagyot, amikor a férfi, erős combjaira nézett, amelyekre a farmer rásimult. Alig hitte el, hogy Alex volt az a férfi, akivel eltöltötte az éjszakát. aki a karjaiban tartotta miközben asszonnyá tette. Jobban tetszett neki, mint valaha, a gyomra bizseregni kezdett a látványától a pulzusa pedig az egekig szökött.
Folytatások
3016
- Szereted a gyerek apját?
Ketie tekintete megtelt könnyel, keze ökölbe szorult. Az átkozott! Miért pont ezt kérdezte?
- S z e r e t e m.
Alex megszédült. Hát elkésett rég!
- Értem - felelte csendesen, majd vetett egy utolsó pillantást a lányra, és a bejárat felé fordult. - Akkor ne haragudj - nézett hátra- tévedtem, amikor azt hittem, úgy gondoltam, hogy mi esetleg még…Szóval legyél boldog és vigyázz magadra!
2855
Aztán felocsúdott és ordítani kezdett.
Mérhetetlen harag gyűlt a szívébe amikor Reggae szemlátomást magának követelte a lányt, és olyan arcot vágott, mint akinek megsértették a felségterületét. Alex nem gondolkozott amikor a fiának esett, mert ha megtette volna a helyzet mérlegelését, nem kapott volna Reggae akkora jobb egyenest féltékenységből, hogy az orra vére is elered.
3777
A megduzzadt férfiasságát a lány combjának nyomta, aki kéjesen felnyögött. Ekkor hirtelen abbahagyta a csókot és egy lökéssel arrébb taszította magától Ketiet, aki azt sem tudta hirtelen hol van. Hiányzott minden porcikájának a férfi.
- Látod fiam - nézett cinikusan Alex Reggaere - ezért ne vedd el! Velem akar kefélni!
Előző részek
Hasonló történetek
1240
Magasztos érzés kerítette hatalmába. Tartozott valahová. Az amazontábor. Igen. Az ilyen otthon volt, de akkor nem értékelte. Hogy elveszítette sokat jelentett neki. Sokat töprengett azon, hogy mért történt minden. Gina hogy halhatott meg? És miért űzte el az új királynő?
Hisz Lofi ismerte gyerekkorától. Vajon mikor együtt játszottak a fák árnyékában, akkor is arra gondolt, hogy, majd ha felnő, megöli a királynőt, s ő fog uralkodni? Hogy elűzi majd kedvenc játszópajtását? ...
1329
- Uram mégis mit tegyünk? – kérdezte Sebhelyes, és a férfi felé intett fejével.
- Arra tanítottál, hogy ne öljünk embert, hacsak nem akar minket megölni.
- Nem is akarom, hogy megöld - válaszolt Kito.
Már rég akartam egy cselédet, hogy ne mindig Ferina végezze a piszkos munkát. Ő már teljes bandatag. Nem lehet innentől fogva ugráltatni. Viszont egy ilyen mindig jól jön a háznál.
Cipeljétek a táborba! Ha sokat mozgolódik, keverjetek le neki egy-két pofont! ...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Nagyon szép, tényleg romantikus, tetszett!:) Én Reggae-nek szurkolok!:)

nagyaniko ·

S TELLA ·
Mi következik? Eddig nagyon tetszett, gratulálok hozzá!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: