Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

--

Tegnap az volt az utolsó gondolatom- nem akarok nélküled lenni.
Létezni. Úgy felébredni, hogy nem ölelsz többé. Mégis az élet megtanított kételkedni.
Hinni. Bátornak lenni és közben félni. Szívemben a remény rózsája reszketve virul- félve, bátortalanul, kétséggel és hittel.
Annyira akarom a Holnapot. Veled. Az összest. Mindent. Bármit.
Megrémít.
Lehet- e így érezni? Ennyire szeretni? Ilyen kimondhatatlanul, felnőttesen, földöntúlian.
Úgy, ahogy senki mást.
Az érzések oly vadul kavarognak, örvénylenek - magukkal rántanak- magam sem tudom hová.
Vajon tényleg akarnám tudni? Tudni, hogy meddig tart? Hogy merre hömpölyög szerelmünk mézszínű folyója? S Te tudni akarod- e? Tudni, meddig szeretlek?
Most azt mondanám- örökké. Igaznak hinném szavam. Megmásíthatatlannak.
Akarod- e ígéretemet s én vágyjam- e tiéd? Azt, hogy az enyém leszel. Mindig. Lényem önző emberi volta követeli a szót sürgetőn. De mégsem akarom hallani. Nem, nehogy hazuggá váljon..
Ez nem a bizalom hiánya. Nem benned nem bízom- a Világban. Az emberekben. Az ezernyi veszélyben, mely a sötétben lesben áll. Vár. Vár az alkalmas pillanatra, a percre, hogy ékét verje közénk. Az időben nem bízom, mely csak múlik- zsákjába ezernyi szerelmet rabolva már. Szerelmeket, amik fényüktől kopottan hevernek feledve, eldobottan.
Az igaz szerelem ritka. Kevés, mint minden, amit nem sző át hazugság álnok, láthatatlan hálója. Szerencsés, ki belekóstol, de meg nem részegül bódító cseppjétől. Ki finoman kóstolja, ízleli a megérlelt nedűt, s nem akar többet, csak annyit, ami a poharába töltetett.
Hiszem, hogy egyszerre felhajtani a szerelem borát kár. A mohósággal elvész a várakozás sejlő gyönyöre. Az íz, az egyedi, ugyanolyan jelentéktelen lesz, mint a többi. Feledhető. Felismerhetetlen.
Nem tudom, az én poharam mennyi cseppet rejt még. Hogy mikor ürül ki végleg. De belül érzem - nem fogok többet kívánni annál, ami jár. Még ha fáj is. Felejthetetlenül.
Megállok hát gyönyörködni szerelmünk különlegességében. A varázslatban, amit létrehoztunk.

Ha holnap véget érne- nem bánnám, mert ezernyi emlékem lenne Rólad, s életem minden napján elővehetnék egyet- kitartana, amíg magához nem szólít az Ég.

Mégis veled telne minden Nélküled töltött pillanat…

A szerelemrabló idő szívem nélkül ballag tovább. Semmit nem adhatok neki, mert mindent Neked adtam.
Odaadott szívemben a remény rózsája reszketőn ragyog kétséggel, hittel, szerelemmel.

Az utolsó gondolatom ma- nem leszek soha nélküled. Karod az idők végezetéig láthatatlan ölel. Mert így akarom. Mert hiszem, hogy ez a földöntúli, felnőttes, időtlen szerelem áttetsző bilincse örökre hozzád láncol.

S, hogy a kulcsait odaadni soha nem akarod.
Hasonló történetek
5400
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4169
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Az írás egy jobbfajta átlagos volt.

Annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a vágy a dolgok után értékesebb és szebb, mint maga a tárgy. Az "igaz szerelem" kifejezés legalább annyira pontatlan, mint egy pálinkától rózsaszín ködben maxim géppuskával lövöldöző részeg digó, vagy hogy közelebbi hasonlattal éljek: az "igaz szerelem" ugyanolyan mint az "igazi nő". Vagyis egyik sem, és mindegyik.

A szerelem pedig annyira nem időtálló dolog, hogy többnyire csak regényekben fordul elő, ami az embert egy hosszú életen át elkíséri.

Akit ma szeretsz...
elfelejted holnapra.
artemyss ·
Sajnálom, hogy kisszerűvé avanzsáltad az egészet. Az "igazi", mint jelző igenis helytálló, ebben az esetben. És pont azért művész a művész, hogy a többit hozzáképzelje. Van, amihez minden szó kevés. Mint a szerelemhez. Csak megpróbálhatjuk körülírni, de tökéletesen soha nem lehet visszaadni.. Mert érzés.

Szelene ·
Háááát én átlagosnak nem nevezném. Olyanfajta ember gondolatai voltak, aki átélte már mindezt.

S hogy szerelem nem létezik örökké? Nagyon nagy tévedés. A szerelem olyan mint az enregia: nem vész el, csak átalakul. Van akinek soha nem volt, az halott porhüvelyként, sosemvolt lélekkel tér meg egy másik világba, de akinek volt valaha benne része, az idők végezetéig elkíséri....még akkor is ha majd átalakul.
És akkor fogjuk majd úgy élni meg a napokat, hogy "Nélküle élek Vele."

Jó kis írás volt ez, elgondolkodtató és felkavaró olyan valakinek főleg, aki mindezt már átélte...
No0oB ·
ezt valami nagyon kommersz szerelmesregényben vagy valami szerelmesfilmől tanulhattad, a szerelem legjobb esetben is szeretetté alakul de semmiképpen sem örök meg ilyesmik, erről szó sincs

ha így lenne, mindneki az első szerelmével élne : D

a valóság azonba az, hogy a szerelem akárcsak a szerencse -múlandó és forgandó
Szelene ·
Nem kommersz szerelmesregényben tanultam, hanem megéltem hozzá jó pár tavaszt....nem a kommersz regények mondatják mindezt hanem az ÉLET...és ha figyeltél volna kedves barátom, akkor megértetted volna amit írtam

A szerelem valóban elmúlik...de valójában nem teljesen, mert átalakul...és igen, ha hiszed ha nem vannak akik egy egész életet leélnek azzal akit először megszerettek. Ismerek nagyon sok ilyet.
artemyss ·
Köszönöm az igazságnak van szeme.. Nem érdemes vitatkozni, mert amit beszélgetőpartnerünk állít- neki az az igazság. Ettől szép a világ.. A másmilyenségünktől. Csak sajnálhatja, hogy nem élte át a szerelem fantasztikumát. Én sem jelentem ki 100%-ban, hogy örökké tart, sőt mondhatni ezt a kérdéskört feszegetem.. Jó tudni- e meddig tart?.. A szerelem, ha nem is örökké tart, de benne élve elhisszük, hogy mindenre képesek vagyunk, bármit elérhetünk.. Akár azt is, hogy az a szerelem soha nem ér véget- akkor is, ha csak bolondos álmodozás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: