Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Váratlan vendég

Egy kellemetlen vendég járt nálam tegnap. Nem csengetett, nem kopogtatott, egyszerűen besurrant. Egyik kezével a szememet fogta be, másikkal a számat. Szúrós tekintettel üdvözlést bólintott, majd letelepedett a fotelembe.


A kabátját nem vette le. Sáros bakancsát beletörölte a szőnyegembe, hosszú lábait kinyújtóztatta az asztalomon. Ázott kalapját ekkor emelte le ünnepélyesen a fejéről. Hosszú csapzott hajából csöpögött a víz. A kalap gyomrából cigarettát vett elő és lassú mozdulatokkal rágyújtott. Közben le nem vette a szemét rólam.


Mozdulni sem mertem. Éreztem, ahogy az arcomba szökik a vér és a folyamatosan zakatoló agyam egy pillanatra levegő nélkül marad. A tenyeremből érkező fájdalomüzenet ébresztette fel ismét. Ökölbe szorított kezem körmei mélyedtek bőrömbe. A vendégem borostás arcára vérlázító vigyor kenődött. Cigarettáját beledobta a kávémba, belső zsebéből előhalászott egy laposüveget, és nagyot kortyolt belőle, majd elindult körbenézni.


Benézett a ruhásszekrényembe, meghempergett az ágyamban, beleszagolt a parfümömbe, még az egyik arckrémemet is kipróbálta. Ezután odaállt elém, lehajolt, belenézett az arcomba és felhorkantott:
- Már rég nem találkoztunk,igaz? Hát, amíg ezt a görcsöt le nem győzöd, maradok... Nem akarsz esetleg ordítani egyet? De igaz is: most csak magaddal kiabálhatnál. Te kerested a bajt. Nem kellesz. Nincs rád szükség. Fogadd el! Ja, hogy nem megy? Akkor próbálj Te is visszavágni! Okozz fájdalmat! Még a gonoszság is megengedett. Csak ne gondolkozz tovább! Tedd meg most!


A vállamra tette nagy tenyerét, mintha csak a javamat akarná és várt. Megvárta, amíg szót fogadok, és gondolkodás nélkül kimondom a végszót.
Észre sem vettem, hogy illedelmesen kopogtatnak az ajtón. Düh odébbállt, de előtte még beengedte, és alaposan kigúnyolta következő vendégemet, Önsajnálatot.

Folytatások
2848
Döbbenten bámultam a csukott ajtót. Fordultam a konyha felé és letettem a kezemet foglaló szennyest. Hallottam az erőtlen kopogtatást.
- Kérlek! Édes! Ne csináld! - hangzott a fojtott kérlelés. - Tudod, hogy imádlak... Engedj be, beszéljük meg. Ez nem méltó hozzánk. Hallod?
Reménykedve néztem az ajtó felé. Egy láthatatlan erő mozdította a lábaimat és emelte a kezem a kilincs felé, amikor hirtelen az utamat állta valaki.
2863
Az ajtó csapódása mögött lassan elhalt a gúnyos hahota, és a bakancsos léptek zaja. A szívverésem lelassult, az öklöm szorítása engedett. Mégsem éreztem jobban magam...
Hasonló történetek
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
talina ·
Köszönöm mindenkinek! Neked is... Bármit is nyomtál, bármit is írtál. :grinning:
D.S. ·
Talán rosszat mondtam?
talina ·
Jaj dehogy!! Arra a fix kettőre, háromra gondolok, aki indoklás nélkül mindig nemtetszikel... :wink:

nagyaniko ·
:heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: