Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Berci a bélzsák

Tuki kutyán kívül még rengeteg történetem van, de egy nagyon kedveset még megosztanék veletek.
Gyermekkorom óta élnek sünik nálunk. Évek hosszú során át a süngénekbe is beivódhatott, hogy nálunk nem bántják őket, még ételt-italt is kapnak, felesleges tehát félni, nyugodtan lehet közlekedni, hangosan röfögni, a nyitott konyhaajtón szürkület után büntetlenül lehet leskelődni.
Egy általunk Bercinek elnevezett (mi úgy gondoltuk fiú-süni)(ismertetőjegye az orránál hiányzott egy darabon a szőr), szóval ez a Berci főként tejimádó volt. A mesebéli almát (tudjátok, amikor cipeli a hátán a tüskéi között) kutyába sem vette. A tej, az bezzeg igen. Macskát megszégyenítő módon tudott lefetyelni. Két első lábával beleállt a tejestálba, majd a "combközépig" érő tejmennyiségben a gyönyörtől szinte megrészegült. Berci tejben nagyon "profi" volt.
Kicsivel később jött a meglepi. Egy vacsora alkalmával mélyebb műanyag edényben kaptak a macskák ennivalót. Nevezetesen pörkölt+nokedli maradékot, némi véletlenül odakerült uborkaszeletek kíséretében. Macskáink e napon valószínű diétáztak, az ételhez nem nyúlt senki. Jött a felment? sereg egyik oszlopos tagja, Berci Úr.
A tőle telhető legnagyobb sebességgel vetette rá magát a tálra, s azzal a fürge mozdulattal amivel megindult pontosan a nokedlik, uborkák közé be is csúszott.
Kb. 10 perc leforgása alatt kivégezte a tál tartalmát, hörögve, szuszogva próbált kikecmeregni belőle. Mellső lábaival a tál szélére támaszkodott (ez lett a veszte), a tál pontosan rá borult, csend lett.
Berci kb. 2 percig lehetett zavarban, majd tálastul együtt megindult az általa helyesnek vélt irányba. (Gondolom lelki szemeitek előtt megjelent a vízszintesen mozgó edény láb nélkül, zörögve, időnként nagyot huppanva valami akadályon). Ha a kerítés nem vet gátat Bercinek, akkor valószín?, a sünfészek lakói igencsak egy ufonauta jöttével próbálták volna a jelenséget megmagyarázni. Azóta Bercinek számos utóda jön-megy a kertben, de ezen produkciót még egyikük sem tudta megismételni.
Hasonló történetek
4138
Jelenleg 13 éves vagyok.
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
SÜNIIIIII :heart_eyes:



BURGONYA IS IMÁDJA A TEJET, MEGISZIK NAPI KÉT LITERT!!! :stuck_out_tongue:



ÚGYHOGY HA LENNE SÜNÖM, NEKI NEM MARADNA!! :rage: :angry:

Tűzmadár ·
Egy dolog miatt nem tetszett. A süni nem házi állat.
Amúgy egyszer egy hajnali, ligeti torna alkalmával találtam egy sünit. Nosza, hazafutottam vele megmutatni a nejemnek, aki tökéletes Bpesti, és még soha nem volt a kezében ilyen, majd vissza elengedni. Amúgy az út 6 km hosszú volt.
kisur ·
Azért örülök, hogy ezt megtudtuk!!!!!
Hétköznapi nő ·
Ha nem is háziállat hozzá tud szokni a jóhoz, mint minden más állat. Akik nálunk laktak, azoknak a hasát is meg legett simogatni. .-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: