Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ajándék az idegenektől 02. Aranka és az ajándék

A Galaktikus Birodalomnak, azaz a polipok világának, a Földi Föderáció elnyerte teljes jogú tagságát, igazán nem számított, hogy az embereknél milliószor többen voltak a csáposok, de a polipok nagylelkűen elmagyarázták, hogy legyünk hálásak, ezzel nem fognak visszaélni. Ha új bolygót fedeztek fel és a polipok teljesen alkalmatlanak minősítették a saját életformájukra, azokat mindig a földiek kapták meg. Igaz, így kicsit szétszórt lett a Föderáció, de legalább szükség volt a munkánkra. Az F-124-es kellemes kis bolygó volt: víz (igaz, a kémiai összetétele alkalmatlan a polipoknak), levegő, bioszféra, minden mi szem szájnak ingere, csak kicsit meleg volt az éghajlata, nekünk csak filmeket és leveleket kellett odavinnünk. Elméletben ott volt még a sugárzás is, mint lehetőség, de akkor a csápjaikkal csattintgatva minden polip rajtunk röhögött volna a galaxisfertályban, ha feltörik a levelezésünket, ráadásul a hiperűradás akkor még nagyon lassú és drága volt.
Szóval a nagy büdös semmi közepén repültem. Egyhangú volt a szolgálat, a polipok territóriumán repültem keresztül, így a hiperrádiót se használhattam. Nem panaszkodom, vittem magammal pár videót és egy kézikompjútert, amin játszhattam, így nem maradt nyoma a fedélzeti számítógépen, hogy mikkel ütöm agyon az időt.
Éppen az egyik végtelenített lövöldözős játékkal voltam elfoglalva, tudják az urak, az a típusú játék, amikor egy bolygón kinyírunk mindenkit, hogy aztán átrepüljünk egy másikra, hogy ott újrakezdjük, amikor megszólalt a fedélzeti számítógép.
- Ismeretlen eredetű mentőkapszula a hajó biztonsági zónáján belül. Kérek engedélyt a kapszula becsápolására.
- Itt??? Az emberek számára tiltott zónában? Emberi eredetű egyáltalán?
A számítógép hosszú másodpercekig gondolkodott a válaszon, mire újra megszólalt.
- Az azonosítója megfelel a föderáció algoritmusának. Az űrrepülési szabályzat 4. §. 11. cikkelye szerint a bajba jutott mentőkapszulát, a Föderációhoz tartozó hajók kötelesek kimenteni. Azonban az Galaktikus Birodalommal kötött Űregyezmény 13. §. 1 cikkelye szerint a Földi Föderáció felségterületén túl minden tevékenységet a Galaktikus Birodalommal kell egyeztetni, azaz a mentőkapszulák kimentését is. Mivel a két jogszabály egymásnak ellentmond, így a hajó parancsnokának, azaz Önnek kell dönteni a tevékenység megindításáról.
- A rézfán fütyülő rézangyalát, mi a csudára vársz még?
Szegény Aranka, mert így hívtam a fedélzeti számítógépet (a hosszú magányos utazások alatt jól esett legalább annyi hölgytársaság, hogy a kompjútert női néven szólítsam), vagy fél percig próbálta értelmezni az utasítást, mire újra megszólalt:
- Kérem az utasítás megismétlését, kommunikációs zavar lépett fel az utasítás kiadása során.
- Kimenteni! AZONNAL!
Aranka most már nem tétlenkedett, egy elektrocsáppal befogta a kapszulát és behelyezte a raktérbe. Sajnos, a futárgépek egyszemélyesek, ahogy az urak is bizonyára jól tudják, de amit a mérnökök megspórolnak a pilótafülkén, azt a raktérben visszaadták, hiszen a profit maximalizálásának törvénye, abszolútabb, mint a relativitáselmélet… Aranka a robotkarral elhelyezte a kabint, rácsatlakoztatta a levegőt és az áramot és beküldte hozzá az orvosi egységet. Úgy bánt vele, mint a hímes tojással.
Ahogy mondani szokták, a világűrben az embert nem a szabályzatok, hanem a levegő és az üzemanyag tartja életben, de azért a karanténra vonatkozó előírásokat illik betartani. Beküldtem hozzá egy dokidroidot, a kapszulához pedig egy szervízrobotot, s érdeklődéssel vártam az eredményt.
Közben visszatértem megunhatatlan játékomhoz, épp befejeztem egy újabb idegen bolygó kiirtását, s át kellett navigálnom egy másikra, hogy ott folytassam nemes küldetésemet.
Pár perc múlva jelentkezett a szervízrobot: a kapszula és a hajó létfenntartó rendszereit összekapcsolta, nem talált semmilyen súlyos hibát. Sőt, ahogy fogalmazott, a kapszula 98%-ban működőképes… Azt hiszem, ez volt az első jel, aminél gyanút fogtam. 90%-tól adják ki az indulási engedélyt, és ez a kapszula, miután megsemmisült a hajó, 98%-on áll? Ha egy hajó felrobban, a kapszula általában legalább 10-20 százalékban megsérül, leginkább a védőpajzsán.
A dokidroid jelentése után a helyzet még kaotikusabbá vált:
Nem: férfi
Életkor: ismeretlen
DNS-analízis: folyamatban
Betegséganalízis: folyamatban
Tudatállapot: beszűkült
A folyamatban szó megütötte a szememet: mindenki tudja, hogy ez pár másodperc alatt végrehajtható, de közel húsz perc alatt nem volt képes eredményt elérni?
Hangfrekvenciára váltottam:
- Legalább azt mondja meg, doki, hogy ember-e egyáltalán? Vagy még ez is vita tárgya?
Sajnos a robotokba elfelejtik beépíteni a humorérzéket, nem érzékelte a gúnyt a hangomban:
- A vizsgálat folyamatban.
- Na ne… Nem tudod megszámolni, hogy hány lába van? Ha kettő, akkor ember, ha több, akkor polip.
- Két lába van, de a DNS mintájának elemzése folyamatban.
Majd egy perc után énekszó ütötte meg a fülemet:
- It’s a long way to Tipperary…
Előző részek
2076
...Van egy kompromisszumos javaslatom: mindenki kirakja a maradék pénzét az asztalra, abból rendelünk, és amíg elfogy az itóka, elmesélem páratlan kalandjaim egyikét.
Hasonló történetek
2925
Újabb gombok megnyomásával háromdimenziós formába öntöttem a csillagtérképet, majd szakszerűen ráközelített az egyik sekktorra. A képernyő közepétől nem messze a féregjárat tűnt fel, ettől pedig pár centire csupán a Voyager és a másik három hajó kicsinyített képe. Mind a négy objektum sárga szögletes zárójelhez hasonló jelképben volt elhelyezve. A zárójelek bal oldalán pedig általános adatok futottak...
3672
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: