Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelembe bonyolodva - 1. rész

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Sziasztok, én Cler vagyok 15 éves, Apummal élek együtt, anyám meghalt még születésemkor így még meg ismerni sem tudtam. Apámmal ketten is megvagyunk a különösen nagy házunkba, hatalmas a lakásunk, úgy felér egy emeletes kastéllyal, már ha van ilyen. Az úgy mond kastélyunknak, vannak dolgozói, mint például Frank az inasunk, de ez most nem lényeges, szóval a földszinten van egy hatalmas nappali, a konyha, nah és persze apám szobája, nem is kell említenem ehhez tartozik egy személyes fürdőszoba. Az emeleten van a vendégszoba és egy úgymond buli szoba, itt van színpad diszkógömb, táncrúd, bárpult, két mosdó, egy nő és egy férfi. Aztán még van mozi szoba is...itt 20 ember foglalhat helyet, egyszerre. Természetesen 3D-s mozi rendszerrel működik a hatalmas beépített amolyan óriás tv, van, hogy apummal együtt tartunk egy napot, és akkor néha-néha beülünk ide.
És a fő fogás az emeleten, az én hálószobám. Egyszerűen lélegzet elállító. A falak fehérek de néhol közbeszól egy kis rózsaszín csík, amiben fehér virágok vagy éppen pillangók vesznek részt. Van itt egy hatalmas terasz ajtó, két szárnyas és úgy 2,3 méteres. Itt lehetőségem van kilátni a gyönyörű Londonra.


Igen...Londonban lakunk. De térjünk vissza, van egy hatalmas francia ágyam, egy plazma tv-vel és egy hatalmas szekrényem ami ugyancsak fából készült, és ráadásul vajszínhez fogható szín, szóval a szekrényem minden második ajtajából egy igencsak hosszú 2 méteres tükör díszít. Mivel 4 ajtója van így kettő nem tükörrel hanem rózsaszín, kidomborodott fa vesz részt és olyan 10 centiméterenként egy ezüst (nem az a fénylő típus, hanem az a tiszta színű és egy picit csillogós) csíkvonal "villoghat". Na és ha ez nem lenne elég a maradék helyre "betömörítve" egy kis fiók, ahol a fehérneműimet tarthatom. A szoba közepén persze egy kétszemélyes üvegasztal helyezkedik el.
Ha még nem említettem volna, akkor most végeztem a régi sulimmal, így tovább megyek a közép iskolára. Barátaim nincsenek, így reménykedem, hogy ott majd akad egy két igazi barát.
Ma van Május 31. ez egy vasárnapi nap, tehát már holnap megismerkedhetek az új iskolámmal.
Már nagyon vártam, bepakoltam az oldaltáskámba a könyveket, ceruzákat, majd együtt elaludtunk Ducky-val. Ducky-val az imádni-való Husky kutyusommal.


Álmom:


*************
Iskola, folyosó, szekrényem előtt...


*************


Nekem jött egy gyönyörű szép lány, homályos volt a kép, de ugyan akkor gyönyörű lány lehetett, azt hittem ott elájulok, majd amikor visszatértem magamhoz... segített felvenni, a földre hullott könyveket. - Bocsi,de most már mennem kell órára - közölte unott de csilingelő hangon:
- Ne, kérlek ne menj! - mondtam. - Még nem is mutatkoztunk be.
- Mit számít az - felelte, s azzal a pillanatban már el sétált tőlem láttam, ahogy távolodik, szörnyű volt, éreztem ahogy meghasad a szívem.


*************


-Ne, kérlek, ne, ne, ne! - s egy könnycsepp gördült le az arcomon, ekkor vettem észre, hogy csak egy álom volt. - Ez csak egy álom volt, Cler, minden rendben!
Sóhajtottam egyet majd felkeltem, elkészültem majd, apum kocsival bevitt a suliba.
- Köszi Mr.Bajusz- villantottam, majd már mentem is.
- Nincs mit Kócoska! - kacsintott, de már nem láttam teljesen, mert rohantam a suli felé...


Folyt. Köv.

Folytatások
2254
- Ugyan már, nekem bármit elmondhatsz, ezt tudnod kell - néztem a szemébe -, de nem erőltetlek,
ha nem akarod, nem mondod el.
Simogattam a hátát majd be ültem a mellette lévő hintába és csak néztem őt.
- Ha elmondanám őrültnek fogsz találni! - nézett a földre...
Hasonló történetek
3831
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
4244
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Pusheen ·
A történet igen rövidke,túlbonyolított,ellenben annál több benne a helyesírási hiba. Már a cím is rosszul lett leírva,sajnos. Lényeges történés nem volt. Sajnálom, nem tetszett.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: