Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Petibaja: Köszönöm szépen a továbbiakban...
2024-09-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Összetört Álomvilág 3.rész

Az Erikkel való szakításunk óta, sok minden megváltozott bennem. Megállás nélkül száguldoztak a gondolataim, s a történteken töprengve rájöttem 2 fontos dologra.
Az egyik az, hogy talán az én hibám is volt, hogy idáig jutottunk, türelmesebbnek, megértőbbnek kellett volna lennem Vele, és el kellett volna hagynom az oltós poénokat, lehet zavarták már az egoját.
A másik fontos felismerés az volt, hogy rá kellett ébrednem, hogy nem szövögetek már több közös álmot, szerintem végleg itt a vége!
- Ami azt illeti a második felismerés sokkal jobban marta a lelkemet, mint az első. S bár a napok teltek, Erik hiánya még mindig kínzónak hatott, úgy éreztem, hogy a lelkemen tátongó űrt senki sem tudja elnyomni.
A z gondolataimban folyton csak az pörgött, hogy Ő biztosan elfelejtett már engem, elfelejtette az öleléseim emlékét, az együtt átélt boldog pillanatokat, s ha meg is maradtam az emlékében, már csak a múltba kapok helyet nála. – ezek a gondolatok duplán fájtak.
A péntek délelőttöt egy kiadós cigizéssel kezdtem meg, egy csésze kávé kíséretében- noha utáltam a kávé ízét, valahogy elhitettem magammal, hogy jó dolog, mert felébredek tőle, és oldja a stresszt.
Ha arra gondoltam, hogy holnap egy szülészeti intézmény vendéglátó ipari egységében kell dolgoznom, sőt mit több egész hétvégén… hogyis mondjam, elborzadtam.
- Fura, hogy amikor az ember kapcsolatban él, fel sem tünnek neki a mellette elsuhanó boldogan mosolygó párok, akik egymás kezét szorongatják. Viszont amikor elsodor az élet a szerelmed mellől, hirtelen mindenhol a szerelmesek tűnnek fel, ha jobbra nézel csókcsatát látsz, ha balra akkor azt hallod „szeretlek”, ha előre pont előtted sétál egy pár kézen fogva. – Irigység, vagy fájdalom fog el ilyenkor? –talán mindkettő.
- Egy közösségi oldalra fellépve ma délelőtt egy régi osztálytársnőm állapota fogadott „már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló.”- fanyarul elmosolyodtam. Majd jöttek a lány szomorú, szívszaggató kiírásai, miszerint fut még a szeretett fiú után. – megsajnáltam, lelki társamnak éreztem, annyi különbséggel hogy én egy naplót írok a fájdalmaimmal álnéven, ő pedig kiteregeti a szennyesét.  – bár tulajdonképpen ugyanaz a kettő.
- Lehet gonosz dolog, de néhány percig, amig a lánnyal beszéltem jólesett más bajait olvasnom, addig sem törődtem a sajátommal. – egy dolog azonban biztosan közös volt bennünk: mindketten szerettünk, tisztán, őszintén, fájdalommal telve akartuk azt a két fiút, aki fájdalmat okozott nekünk. – hiába.
- A sorstól azt kapjuk, amit érdemelünk. Ő felesleges köröket fut a fiú után, hiszen szereti.
Én némán írok ide, és mesélem Nektek a bánataimat, és énis szeretem Eriket.
Mindketten szeretünk, de mégsem egyformán, mást jelent a szerelem a lánynak, s mást jelent nekem.
- Mert mindenki csak annyira tud szeretni, amennyi szeretetet az életében másoktól kapott.- ezt visszük bele az adott párkapcsolatokba.
- Csak ülök, gépelek, és töprengek. Erik nélkül már semmi sem a régi, s ki tudja mennyi időre van még szükségem, hogy újra megtaláljam önmagam.
Egy idézettel zárom soraimat, amely talán mindegyik párkapcsolatra igaz lehet:
„Nincsen boldogság, csak boldog pillanatok.”
(folyt. köv)
Előző részek
2032
Akkor könnyel teli szemekkel felálltam és kisétáltam a kapun, 10 perccel később magamba roskadva értetlenül ültem a buszmegállóba, és vártam, hogy hazajussak. Magam mögött akartam hagyni a kétségeket, a féltékenységet, mindent, ami csak fájt. Rágyújtottam - azt hittem, hogy ha rágyújtok, oldja a stresszt, de ez kamu, egyre több és több cigi kell. Amikor a gyújtómat kerestem a zsebemben lenéztem a földre, és láttam, hogy valaki mellettem áll, alig 1 méterre. Felkaptam a fejemet, és Erik...
2600
Szeretném meg írni a saját történetemet, Nektek, Kedves olvasóknak, hogy egy percig se érezzem úgy, magam vagyok a fájdalmaimmal, és hogy elvesztem lelkem ürességével a Nagy világban.
Ez a történet egy szakításról szól, egy olyan lelki magányról amely fizikai romlásba taszít egy személyt, aki ha elbukik, nem tudja feltud-e állni valaha. Ez az én történetem, egy fiatal lányé.
Megosztom Veletek a legbelső fájdalmaimat, így anonimként, ismeretlenül, hátha valaki hozzám hasonló...
Hasonló történetek
4011
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4414
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
hörcsög00 ·
Úgy látom nem fogadod meg az itt kapott tanácsokat(a kötőjelezésről és a számnevek kiírásáról például),sőt vesszőhiba is van. Ennek ellenére a gondolataid érettebbek, összeszedettebbnek tűnnek(talán javul a lelkiállapotod), a helyesírásod jobb. Ez a rész lényegesen jobb mint az előző kettő,de még mindig lenne rajta mit csiszolni.
Tartalmát illetően a felismeréseid jók,de rágódnod nem érdemes rajta. Sajnos mindenki keresztülmegy ilyenen.Nem nyomok tetsziket,de nem tetsziket sem.

D.S. ·
Egyre jobb! Csak így tovább!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: