Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Petibaja: Köszönöm szépen a továbbiakban...
2024-09-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Összetört Álomvilág 1.rész

Az ember annyi megpróbáltatáson megy keresztül élete folyamán: embereket ismer meg, akikben végül csalódik, álmokat épít, amelyek pillanatok alatt a porba hullnak, és azt az embert akit valaha legjobban szeretett, elveszi tőle a sors, vagy talán maga a társ az,a ki kilép, aljasan, fájdalmas ürt hagyva ezzel maga után.
Erikkel (Nevezzük így a szerelmemet, valódi nevét nem írom ki, nem szeretnék kellemetlenséget, ha esetleg felismeri a nevét) tavaly februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk által.
A soros iróniája talán, hogy mindkettőnk kapcsolata abban a hónapa ért véget, mint utóbb kiderült egyikőnk sem volt szerelmes a régi kapcsolataiban. Akkor sorsszerűnek éreztem a találkozásunkat.
Bár azonnal nem vonzódtam hozzá, az első 3randevú és a vele eltöltött idő alatt rá eszméltem, hogy az első kezdeti félelmem helyére valami más fajta érzés bújt elő a lelkemből: vonzódtam hozzá.
- Nem, nem mondanám hogy már az elején beleestem. Csupán jól éreztem magam Vele, csodássá tette a hétköznapjaimat, megindult bennem valami. Ami a másikat fontossá teszi, ami összeköt Vele, mégis szabadon önmagad tudsz maradni mellette.
Az első hónapok gyerekjátéknak tűntek. Teltek a napok, és bár egy iskolába jártunk, eszünkbe sem jutott az hogy megunjuk a másikat. Élveztünk mindent együtt töltött időt.
- Tudjátok, ez volt az az időszak amikor találkozol Vele, és pillangók keringőznek a gyomrodban, egyszerűen vágysz arra hogy csak lásd, vágysz a közelségére, a szavaira, vágysz Rá.
Talán lehetetlen is lenne leírni az elmúlt 1,5 évet, amit együtt töltöttünk, mondjuk úgy, hogy voltak nehézségeink, vitáink, amelyeken átrágtuk magunkat, mégis boldogok voltunk. Akkor nem is gondoltam volna, hogy egy baklövése örök fekete foltot hagy majd a lelkemen.
- Tudjátok a problémák akkor kezdődtek amikor éreztem hogy Ő már több számomra mint egy kapcsolati alany. Lelkileg kötődni kezdtem hozzá-ami azért is fura, mert 1. sosem voltam szerelmes, 2. pedig nem vagyok az a romantikus, ömlengős tipusú csaj sem.
Egyik nap találkoztunk, s én nem tudom hogyan, de belehasított a féltékenység a lelkembe.
Sok nő példáját követve én is olvastam női magazinokat, portálokat és szöget ütött a fejembe, hogy mi van akkor ha életem első igazi szerelmem megcsal? - Nem habozva nekiszegeztem a kérdést:
- „Van olyan dolog amiről nem tudok? Társkeresőd esetleg?”-láttam ahogyan megdöbben, de igen a drága jó női megérzésem beigazolódott. Volt neki! Az amit abban a 2 hétben éltem át maga volt a pokol, bár megadta a nick-jét és a jelszavát-s bár ő sem gondolta volna, hogy kiderül- de a fiókjában volt 1-2 erotikusabb tartalmú levél.
Nos mit ne mondjak 3hónap után, nem ez volt álmaim netovábbja. Akkor azt mondtam elég! Szüneteljünk, akkor jöttem rá igazán, hogy ezzel a húzásával segített felismerni magamban a tényt, azt amelyet még magamnak sem mertem bevallani, hogy: Belé szerettem.
- A bibi csupán annyi volt, hogy őrült nagy fájdalmat éreztem, s bár örülnöm kellett volna hogy 18 évesen nincs kőből a szívem, s akadt 1 pasi aki megdobogtatja picike motoromat - mégis csak őrült fájdalmat, csalódást és megalázottságot éreztem. Akkor egy hétbe tellett, mire összeszedtem magam, leültem Vele beszélni, s átrágva a dolgokat úgy döntöttem megbocsájtok Neki. - Arra gondoltam minden embernek vannak hibái, s senki sem tökéletes.
Mára azonban megtanultam, hogy az akkor történt dolog csak mérgezte a lelkemet, s hiába próbáltam elhitetni magammal, rá kellett hogy jöjjek: „Kutyából nem lesz szalonna.”
A kapcsolatunk hátralévő ideje jobban telt, s bár kijutott a rosszból s a jóból is egyaránt, nem törődtem semmivel. Éreztem hogy szeret, hogy velem van, hogy foglalkozik Velem-az agyam hátsó szegletében mégis ott volt valami… a bizalmatlanság.
- Nos, tömören legyen elég ennyi bevezető. Térjünk át a lényegre, a mindennapokra...
- Múlt héten szünetet kértem Eriktől. Azt mondtam sok a melóm, kevés időm jut magamra, úgy érzem, megfojt a kapcsolat. Csúnya dolog, de mégis kívántam, s pár nap után őrült vággyal estünk egymásnak. S újra belém hasított a felismerés, hogy- hiába a ridegségem, hiába akarnék csak a testi vágyaknak élni.- Mégis szeretem.
A szívem legmélyén végig tudtam, hogy egy kapcsolat vége egyik fél számára a pofára esést fogja jelenteni. Rossz érzéssel töltött el, hogy 1,5 év után Én magam húztam a rövidebbet, s megbocsájthatatlan fájdalmat okozott nekem az az ember, akiről a legkevésbé gondoltam volna. Az a fiú,a ki a csillagokat is lehozta volna nekem az égről. 1,5 évnyi „szerelem” után elég volt 2 nap, hogy visszacsattanjak a valóságba, s megtapasztaljam milyen mélyre tud juttatni egy illúzió… A szerelem…
(folyt.köv)
Folytatások
2233
Az Erikkel való szakításunk óta, sok minden megváltozott bennem. Megállás nélkül száguldoztak a gondolataim, s a történteken töprengve rájöttem 2 fontos dologra...
2032
Akkor könnyel teli szemekkel felálltam és kisétáltam a kapun, 10 perccel később magamba roskadva értetlenül ültem a buszmegállóba, és vártam, hogy hazajussak. Magam mögött akartam hagyni a kétségeket, a féltékenységet, mindent, ami csak fájt. Rágyújtottam - azt hittem, hogy ha rágyújtok, oldja a stresszt, de ez kamu, egyre több és több cigi kell. Amikor a gyújtómat kerestem a zsebemben lenéztem a földre, és láttam, hogy valaki mellettem áll, alig 1 méterre. Felkaptam a fejemet, és Erik...
Hasonló történetek
3204
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4466
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: