Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nem akarom elhinni azt, amit

Nem akarom elhinni azt, amit művelek. Ez nem lehetek én. Hiszen én nem tálalnám ki a családi életemet senkinek, főleg nem annak, aki régen a nagy Ő-m volt. De ez, a sötét éjszakában tényleg én vagyok a hintán, ami az ósdi játszótéren leng fel és le, le és fel. Beállt a mély csönd. Nem tudom miért jöttem el a suli buliról. Jó, nem vagyok egy bulizós típus, de ezt tényleg nem akartam. Mi köze van Ferinek a család anyagi ügyeihez, meg ahhoz, hogy anyunak mennyire hülye szokásai vannak.

El akarok futni, de a lábam csak egyenletesen hintáztat tovább. Leng a hinta. Fejemet nekihajtom a hideg vasláncnak, és próbálom elfelejteni azt amit mondtam. Aztán belém nyilall az iménti mondatom. Csak most jutott el az agyamig: és te sem nézel rám soha. Már a csönd is feszültté vált. Várom a világ végét, hogy elsüllyedhessek a föld felszíne alá, és senki se lásson, halljon rólam semmit. De a vágyam nem akar teljesülni.
Helyette Feri feláll a hintáról, velem szemben felül a korlátra és néz. Úgy érzem a téli, hideg éjszakában a tekintete belémfúród
- Most is rád nézek. – mondja, és a nyugalom járja át a teste egészét. Ő nyugodt, ezzel szemben én maga vagyok a megtestesült feszültség: gyomrom gombóccá zsugorodott, kezem remeg, a lábam nem ringatja tovább a hintát. Mondani akarok valami olyasmit, hogy én nem úgy gondoltam, de csak rossz kifogásnak tűnik, s a nyelvem sem akar pörögni.
- Ne hidd azt, hogy nem vettem észre azt, amikor kis ötödikesként éltél-haltál irántam.
- Az már rég volt. - nyögöm elhaló hangon.
- De a kérdés itt most más: most is? - nem tudok erre felelni. Csak bambulok a sötétbe. Nézem a csúszdát, és azt kívánom bárcsak megint pici gyerek lehetnék. Akkor nem volt baj, hogy eljárt a szám. De most...mintha a halálos ítéletemet irtam volna alá egy kifecsegett mondattal.
- Lehet - hallok egy hangot messziről. A saját szavamat.

Ő csak mosolyra húzza a száját, leugrik a korlátról és felém tart. A hideg futkos végig a hátamon. Egész lényem remeg. Fagyos ujjaim közül kihámozza a hinta láncát és a csuklómat fogva maga után húz. A lábam csak teszem egymás után, már nem tudom mit is akarok, csak hagyom, hogy vigyen magával, csináljon amit akar. A teljes beletörődés elfoglalta a lelkem és agyam. Egy fa alá visz, ahová az utcai lámpa fénye pont annyira szűrődik be, hogy arcán a kíváncsiságot felfedezzem. Ő is kutat a tekintetemben. Én tudom, hogy lányos zavarom megjelenik az orcámon, de bízok benne, hogy Feri betudja a hidegnek. Farkasszemet nézünk egymással. Nincs más gondolat a fejemben csak az, hogy mennyire szép a mély barna szeme.

Aztán érzem, ahogy a szívem kalapálni kezd. Lüktet bennem az összes ér, melegem van, de mégis fázom. Nem bírok tovább a szemébe nézni. Szemérmesen elsiklatom a tekintetem a fölödre és imádkozom, hogy legyen vége ennek az egésznek. De ő csak megfogja az államat, magára emeli a tekintetemet, és tovább fürkészi a szemeimet. Mikor már nagyon feszültté válik a helyzet, megkérdezi sétálunk-e? Nem válaszolok, csak bólintok egyet.
Lassan lépdelünk a kitaposott ösvényen. Néhány gally meg-megreccsen a lábunk alatt, mert a tél még nem hozta meg a havat. Kopár fák között mendegélünk, egyre eltávolodunk a fényektől és a természetet birtokba veszi a titokzatos sötétség, amely a pillanatot még rejtélyesebbé teszi. Nem értek semmit sem. Olyan nagy káosz uralkodik a fejemben, hogy azt se tudnám megmondani, hogy kerültem oda a játszótérre. A kezeim kezdenek megfagyni. Legalábbis én úgy érzem. Előhúzom a zsebemből és egymásnak dörzsölöm őket. Feri megáll, szembefordít magával, kezemet a kezei közé veszi és lehelgeti, melegíti. Nem bánom.

Most újra gyereknek érzem magam. Apa volt olyan, mint most Feci. Imádtam mikor a kicsi ujjaim eltűntek a hatalmas tenyerei között. Ebben a pillanatban is ez történik. Megint találkozik a tekintetünk. Már így állunk egy ideje, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Boldognak érzem magam, és mégis egy olyan érzés járja át minden porcikámat, mint mikor csukott szemmel utazok a hullámvasúton: nem tudom, mit várhatok. És ami engem is meglep, élvezem ezt az egészet. Tovább megyünk, de nem kerüli el a figyelmemet az, hogy Feri nem engedi el a kezem. Kívülről látom magam: kézenfogva sétálgatok a kopasz erdőben egy fiúval, aki után már több mint három éve eped a szívem mégse tudtam. Vagy csak elhallgattattam ezt az érzést? Nem tudom eldönteni.

Annyira elmerültem, a gondolataimban, észre se vettem, hogy beértünk a városba. Pontosan a József Attila szobor alatt állunk. Bámulom a mészkőből faragott figurát, amint egy kis füzetbe ír valamit. Feri eközben leül a padra, és most engem is az ölébe von. Átkarolja a derekamat, teljesen egymáshoz simulunk. Aztán egy lágy puszit nyom az arcomra. Lassan átjárja a testemet a forróság és az érzés arra késztet, hogy hunyjam le a szemem. Újabb és újabb puszik követik egymást. Aztán a számon érzem az övét, s átadom magam a pillanat varázsának. Nem érdekel a hideg, a járókelő az utcán. Csak egy idézet jut eszembe: "Csókolj, csókolj és ölelj hát!"
Hasonló történetek
3836
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3211
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Korodhoz viszonyítva, - ha jól sejtem, 14 éves vagy, - jó az írásod. Érezni az érzelmeid, vibrálásod.
Viszont beleesel azokba a hibákba, amikbe mások is. Nehézkesen fejezed ki magad, túl kombinálod a mondatokat, gépelési hibákat követsz el, s ezekkel kizökkented az olvasót, vontatottá válik a műved. Ki emelek egy részt, s alatta az általam képzeltet:

„El akarok futni, de a lábam csak egyenletesen hintáztat tovább. Leng a hinta. Fejemet nekihajtom a hideg vasláncnak, és próbálom elfelejteni azt amit mondtam. Aztán belém nyilall az iménti mondatom. Csak most jutott el az agyamig: és te sem nézel rám soha. Már a csönd is feszültté vált. Várom a világ végét, hogy elsüllyedhessek a föld felszíne alá, és senki se lásson, halljon rólam semmit. De a vágyam nem akar teljesülni.
Helyette Feri feláll a hintáról, velem szemben felül a korlátra és néz. Úgy érzem a téli, hideg éjszakában a tekintete belémfúród
- Most is rád nézek. – mondja, és a nyugalom járja át a teste egészét.”


El akarok futni, mégis… fejem nekihajtom a lengő hinta hideg vasláncának, és behunyt szemmel próbálom elfelejteni azt, amit mondtam. „… és te nem nézel rám soha.” Belém nyilall mit tettem. Csak most jutott el a tudatomig. Feszült csönd. Várom a világ végét, hogy elsüllyedhessek a föld felszíne alá, senki ne lásson, senki ne halljon rólam semmit…
Feri feláll a hintáról. Rápillantok. Kiegyensúlyozott mozdulatokkal helyezkedik el a havas korláton, tekintete perzselve fúródik belém.
- Most is rád nézek.


Természetesen nem arról van szó, hogy az általam írt változat tökéletes, más olvasóknak biztos más javaslatuk van. Én csak egy általam elképzelt variációt mutattam, - talán jót, talán rosszat, - azért, hogy érezd a különbséget. Érezd, mire gondolok.
Remélem, sikerült.

Javaslom, olvass sokat, szépirodalmat, valamint ezen a honlapon a kiemelkedően jó stílusú írásokat. Ha megtalálod az egyéni nyelvezeted, csodálatosan fogod kifejezni a gyönyörű érzelemvilágodat.

No0oB ·
Télleg=tényleg.

Tééééényleg?
Tényleg.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: