Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Háromszor dacolni és meghalni (13.)

13. fejezet
A fidelius bűbáj

- Valami baj van, professzor? - kérdezte Lily még aznap este. Amiután Piton elmondta, amit tudott, Dumbledore azonnal visszatért a Roxfortba, és levelet küldött Rufus Scrimgeournak, hogy hívja vissza az aurorokat. A helyettes azonnal megtette, főleg, hogy Mordon meg sem jelent aznap délután, ahogy Remus sem a telihold miatt. Ugyanis kiderült, hogy egy napot tévedett a varázsló. Lily, James és Sirius az igazgatói irodában ült, a nő kezében már ott volt Harry.
- Biztos forrásból tudom, hogy veszélyben vannak – sóhajtott az igazgató. Arcán aggodalom látszott. Súlyos aggodalom.
- Mennyire vagyunk veszélyben? - kérdezte James összehúzott szemekkel.
- Halálosan. Voldemort – mindenki összerezzent a szobában. - meg akarja ölni Harryt. - Lily kicsit szorosabban ölelte a fiát.
- Meg akarja ölni? - kérdezte aztán természetellenesen magas hangon. James átkarolta a vállát.
- Nyugi...
- Azt ajánlom, hogy a házon végezzenek el fidelius bűbájt.
- Fidelius bűbáj? - kérdezte Sirius. - Az mi?
- A fidelius bűbáj képes egy „titkot” mágikusan elrejteni. A lényege, hogy aki elvégzi a bűbájt, az lesz a titok titokgazdája – motyogta halkan Lily. - Például a titok a mi címünk, vagy a ház, és elvégezzük a bűbájt. Például, ha Sirius a titokgazda, akkor csak az láthatja a házunkat, akinek TE kiadod a címet. Hiába ismeri még 100 másik ember, csak az ismerheti, akinek a titokgazda kiadja.
- Jól hangzik – bólintott James.
- Én vállalom, hogy a titokgazda leszek – állt fel Dumbledore.
- Nem, majd én – mondta Sirius. - Majd én leszek a titokgazda.
- Megtennéd? - kérdezte James halkan. Nagyjából sejtette az mit jelentene a barátja számára.
- Fel kell tennem ez esetben egy olyan kérdést, ami Sirius számára felháborító lesz.
- Igen – nézett fel Lily.
- Feltétlenül megbíznak benne?
- Természetesen – szólt James.
- Akkor Sirius, maradjon itt, elmagyarázom a a fidelius bűbáj lényegét. Lily, James hazamehetnek, a támadást holnapra tervezték.
- Tehát ma, nem...
- Nem, de még ma végezzék el a bűbájt.

Az este további részét Lily és James a kanapén ülve töltötték a pálcájuk társaságában. A férfi megpróbálta a feleségét megnyugtatni, ami azért ment nehezen, mert önmagát is meg kellett volna nyugtatnia.
- Félek – suttogta a lány, majd a férfi mellére hajtotta a fejét.
- Tudom... én is. Féltelek téged, meg Harryt.
- Ha valami baja lesz, én nem élem túl.. – halkan elkezdett sírni, simogatni kezdte a vállát, hogy megnyugodjon, de hagyta sírni. Tudta, hogy sose jó, ha visszafojtják az érzelmeket. Átölelte Lilyt, és lassan ringatni kezdte.
- Nem lesz semmi baj, hidd el.
- Nem tudom. Elhiszem, csak... Nem kellene ilyennek lennem.
- Hát milyennek? - kérdezte James az ajtóra nézve.
- Erősnek. Bátornak, ehelyett...
- Ki ne mond. Te erős vagy, és bátor, úgyhogy hagyd ezt a marhaságot. - James elengedte a nőt, majd felállt és az ablakhoz sétált. Odakint a csillagok már fent ragyogtak az égen, akárcsak a telihold. Valahol felvonyított egy kutya, vagy egy farkas. Az utca üres, kihalt és félelmetes volt. Az utca lámpái enyhén pislákoltak.
- Jön? - kérdezte a nő, kissé megnyugodva. Legalábbis már nem sírt.
- Senki nincs odakint – fordult vissza James. Megpróbált nyugodtan beszélni, pedig eléggé aggasztotta az a csend. Visszafordult, majd észrevette a fekete alakot. Először azt hitte Sirius, de aztán a lámpa fényénél meglátta az arcát. - Lestrange! - suttogta dühösen, hogy a felesége nem hallja meg, de a félelem felerősíti az érzékszerveket.

- Bella?! - állt fel rémülten, majd ő is az ablakhoz ment. - Mit keres... - megfordult, és felsietett az emeletre. James ott maradt. Leoltotta a villanyt, mielőtt Bella megtalálta volna a házat, és elhúzta a vékony csipkefüggönyt. Amögül figyelte a nőt. Bella lassan végigment az utcán a címeket figyelve, majd megállt a ház előtt. Óvatosan kinyitotta a kaput, mire az első számú védelmi varázslat érvénybe lépett. Lestrange három métert repült. James elmosolyodott. A vonal, amit Dumbledore húzott vonal egyszer megvédi őket a sötét jeggyel rendelkezők ellen, ráadásul halk sípoló hang hallatszott. Naponta az erejét újra lehet tölteni. A halálfaló viszont nem adta fel. Újra kinyitotta az ajtót, de most már óvatosabban. Most nem történt semmi, azon kívül, hogy a hang erősödött, és odafent Harry felsírt. James megszorította a pálcát, és tovább figyelte a nőt. Bella eltűnt a fal takarásában, az ajtó előtt. A férfi most az ajtó kilincsét nézte, ahogy lassan lenyomódott. Biztos tudta, hogy ma nem kellene itt lenniük. Az ajtó nem nyílt, szerencsére. A nő nem próbálkozott tovább. James visszament az ablakhoz, és kinézett. Kinyitotta az ablakot óvatosan. A halálfaló visszafele indult a kapu felé. James kidugta a pálcáját. Az átok eltalálta a nőt, aki három métert repült, ki a kerítésen kívül. Mire felállt már a kezében volt a pálca, csak nem tudta kire fogja. Az ablakra nézett, és véletlenszerűen eleresztett egy átkot.

- Crucio! - mellé talált. Az ablakpárkányt. James félrehúzódott. Mire újra kinézett a nő már az utca végén futott. James becsukta az ablakot, majd elhallgattatta a riasztót, és felment az emeletre. Lily a gyerekszobában ült a kanapén és Harryt ringatgatta.
- Mi történt? - kérdezte kissé sápadtan a lány.
- Repült három métert. Kétszer – rántotta meg a vállát James könnyedén, de ez kissé nehezére esett. Lily tett egy félmosolyt.
- Nem fog visszaaludni – nézett a kisfiúra. Harry abbahagyta a sírást, és durcás arcot vágott. A kis kezével megpróbált kiszabadulni Lily karjaiból. A nő letette a szőnyegre, és őt nézte. Harry óvatosan felállt, majd visszaült a szőnyegre. Járni még nem tudott, csak ha fogják a kezét, de állni már megtanult. Négykézláb elmászott a földön lévő takaróig, majd a fejére húzta. Lily nézte egy kicsit, majd leguggolt mellé, lehúzta róla a takarót, és rámosolygott. - Megvagy... - a kisfiú elkezdett nevetni. Majd újra felhúzta a takarót a fejére.
- Ez majd megnyugtat – mosolygott James, majd visszament a nappaliba az ablakhoz lesni, hogy Sirius mikor jön. Lily fél órán át játszott a kisfiúval, mire a férfi megérkezett, és bekopogott.

- Féregfark?! - kérdezte James, amint Lilyvel és Harryvel kiléptek a házból.
- Jó estét James, Lily – köszönt a férfi nyelve egyet. - Útközben találkoztunk Siriusszal. Elmondta, hogy veszélyben vagytok.
- Igazából... én – Sirius nyelt egyet.
- Félsz? - kérdezte Lily halkan.
- Igen, attól, hogy elárullak titeket, ezért úgy gondoltam, hogy Peter, ő sohasem tenne ilyet, igaz?
- I... igen... - dadogta Peter.
- Vállalnád? - kérdezte James szúrós szemmel. Nem Peterre volt mérges, csak egyszerűen rossz hangulata volt.
- Igen – mondta a férfi, és eldöntötte, hogy ezt soha nem mondja el Voldemortnak. A barátai bíznak benne, soha nem árulja el őket. Soha. Ennyire még nem aljas.
- Akkor minél hamarabb – mondta Lily sürgetően. Féregfark előhúzta a pálcáját, majd a házra szegezte.
- Fidelius. – Amint kimondta egy zöld sugár beterítette az egész házat, mint valami védőburok, majd az egész eltűnt, de csak Lily, Sirius és James számára.
- Ennyi? - kérdezte James. - Mármint a megvalósítás.
- Igen, ennyi – szólt Sirius. Peter elővett egy papírt, és egy tollat, majd felírta a címet, és megmutatta a három ott állónak, még Harrynek is. A ház lassan megjelent a szemük elől. Sirius elvette a cetlit.
- Holnap megmutatom Holdsápnak – mondta. - Most pedig megyünk. Biztonságos, és nyugodt éjszakát.
- Köszi – húzta el a száját Lily. - Sziasztok.

A vasárnap nyugodt hangulatban telt el. Alice és Frank Godric’s Hollowba mentek, hogy megtudják mi volt az oka a fidelius bűbáj elvégzésének, pedig még Lilyék sem tudták pontosan egészen vasárnap délutánig, amikor is Dumbledore meglátogatta őket.
- Örülök, hogy sikeres volt a bűbáj.
- Igen, az volt – mondta Lily, aki a kis Harry két kezét fogta, és úgy tanította járni. Ha már az egyik kezét elengedte a kisfiú leült. James a kanapén ült és teát töltött ki az igazgatónak.
- Azért jöttem, hogy elmondjam, miből tudom, hogy veszélyben vannak. - Elővett egy papírt, majd átadta Jamesnek, aki hangosan felolvasta a szöveget:

"Közeledik az Egyetlen, aki diadalmaskodhat a Sötét Nagyúr fölött...
Azoknak születik, akik háromszor dacoltak vele,
S a hetedik hónap halála szüli őt...
A Sötét Nagyúr egyenrangúként jelöli meg,
De benne olyan erő lakik, amit a Sötét Nagyúr nem ismer.
És egyikük meghal a másik keze által,
Mert nem élhet az egyik, míg él a másik...
Az Egyetlent, aki diadalmaskodhat a Sötét Nagyúr fölött, a hetedik hónap halála szüli."

- Ez mi? - kérdezte Lily, majd felvette Harryt, és leült James mellé.
- Sybil Trelawney, Kasszandra Trelawney ükunokájának jóslata. Valódi jóslat.
- Harryről szól?
- Igen. Legalábbis Voldemort szerint. - Lily és James lassan kezdett hozzászokni a névhez.
- Ezért akarja megölni? - kérdezte James. - De mit jelent, hogy egyenrangúként jelöli meg, és hogy olyan erő, amit nem ismer?
- Nem tudok a kérdésére választ adni – rázta meg a fejét az igazgató. - Csak gondoltam jobb, ha tudnak róla.
- Most, hogy bele gondolok, nem mi vagyunk az egyetlen ilyenek. Alice-ékat figyelmeztette...
- Nincs rá szükség, egy átállt halálfalótól tudjuk, hogy Voldemort Harryt akarja megölni.
- Rémes... - suttogta a lány. Dumbledore felállt.
Nekem mennem kell, maguk pedig vigyázzanak – nyújtott kezet Jamesnek. Az megrázta a professzor kezét, majd elbúcsúzott. Mikor visszajött Lilyre nézett és felsóhajtott.
Hasonló történetek
3336
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
4224
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Luthine ·
Mostmár végig felraktam, így naponta jönnek fejezetek a végéig. De ha türelmetlen vagy a merengőn fent van már az egész, sok már fanficemmel együtt:) Ott is Luthine néven írok.

BURGONYA ·
JAJ BAZEG EZ IS ILYEN HARRY POTTER SZARSÁG LESZ? :angry:

AZ ELSŐ RÉSZ MINTHA MÉG NEM ILYEN LETT VOLNA. :rage:

DE FASZ TUDJA :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: