Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy sötét világ 9. rész

Leon kavargó érzelmekkel kereste fel a professzor szobáját.

- Kéretett uram?

- Igen, ülj le kérlek!

Leon helyet foglalt és várta a folytatást.

- Szeretnék egy nagyszabású estélyt rendezni annak örömére, hogy Emma és Josh épségben érkeztek meg. Lesz vacsora, előadás és tánc. Itt jössz te be a képbe.

- Nem értem - értetlenkedett Leon.

- Te fogsz táncolni. Méghozzá keringőzni. Elég...hogy is mondjam...dekoratív megjelenés vagy...többen is arra szavaztak, hogy te nyisd a pároddal a táncot.

- Akkor... Kimnek is szólni kellene... elvégre a keringő páros tánc....

- Ahogy mondod. De a te párod nem Kim lesz.

- Akkor ki?

- Emma Forester. Tulajdonképpen a tiszteletükre rendezzük ezt az összejövetelt. Kifejezett kérése volt, hogy veled táncolhasson.

Leon levegőt is elfelejtett venni. Egyrész boldog volt, hogy régi nagy szerelmével lehet, másrészt nem tudta, hogy ezt Kim hogy fogja fogadni.

- Szóval beleegyezel?

- Azt hiszem igen.

- Pompás. Elmehetsz.

Leon bólintott, majd elindult lefelé. Lent még mindenki javában bulizott. Kimet kereste a szemeivel. Rá is akadt egy sarokban. Leon odament hozzá.

- Minden rendben?

- Most már igen.

Leon csábos félmosolyra húzta a száját, majd közelebb hajolt a lányhoz és megcsókolta. Kim kicsivel vadabbul viszonozta. A fiú mosolyogva állította le.

- Hé, nyugalom!

- Miért? Akarlak! - suttogta.

- Fáradt vagyok. Menjünk inkább aludni.

Kim keze lehanyatlott.

- Jobb lesz, ha ma a saját szobádban alszol - mondta hűvösen, majd elviharzott.

"Lányok" - gondolta bosszúsan Leon.

- Szóval szólt a professzor?

Leon ijedten fordult meg. Emma állt előtte.

- Megijesztettelek?

- Nem, és igen mondta.

Emma félénken nézett Leon tökéletes arcára.

- Bánod?

- Hogyan is bánhatnám?

- Pedig gondterheltnek tűnsz.

Leon habozott.

- Kicsit összekaptunk Kimmel.

- Emiatt?

- Ezt még meg se mondtam neki....

Egy darabig mindketten hallgattak, majd Emma törte meg a csendet.

- Van kedved szaladni egyet?

- Inkább most lefekszem.

Emma csalódottnak tűnt. Leon megfordult és ekkor Emma megfogta a karját és maga felé fordította.

- Aludj jól Leon - suttogta.

Leon Emma szemeibe nézett és teljesen elveszett bennük.

- Te is....

*

Másnap Leon fájó fejjel ébredt. Nem tett jót neki az az üveg whiskey, amit lefekvés előtt benyakalt. Eszébe jutott, hogy próbája van Emmával. Nyögve kelt ki az ágyból. MEgmosakodott és felöltözött. Még így másnaposan is úgy nézett ki, mint egy görög isten. Ekkor beviharzott a szobába Kim.

- Te Emmával fogsz keringőzni?! - kérdezte hisztérikus hangon.

- Megtennéd, hogy nem kiabálsz? Szétmegy a fejem.

- TE csak magaddal foglalkozol. Meg Emmával...

- Elég volt Kim. Én nem bizonygatok neked semmit. Ha nem bízol bennem, talán nem kéne együtt lennünk.

Kim elhallgatott.

- Sajnálom, igazad van...bízom benned...

Leon megölelte.

- Most megyek próbára...utána találkozunk rendben?

Kim próbált jó arcot vágni a dologhoz.

- Rendben.

Leon rámosolygott, majd kilépett a szobából. Aljas gazembernek tartotta magát, amiért hitegeti a lányt. Azt hitte szereti. Aztán visszajött emma és minden megváltozott. Most már csak azért volt együtt Kimmel, hogy meg ne bántsa. A próbateremben már emma várta.

- Nincs oktatónk?

- Remekül keringőzöm, majd én tanítalak.

Leon odalépett. Emma felemelte egyik kezét és Leonéba helyezte. Másik kezével a fiú kezét a derekára helyezte, ő pedig megfogta Leon vállát. Megtanította neki az alaplépést és az egyszerűbb forgásokat. Mindketten élvezték egymás közelségét. Vége lett a zenének, de ők még mindig nem engedték el egymást. Ekkor Emma végigsimította izmos mellkasát és karjait, majd puha ajkaival Leon nyakát kezdte csókolgatni. Leon légzése felgyorsult. Görcsösen markolta Emma derekát. A lány az arcát puszilta, majd egy lágy csókot lehet a fiú ajkaira. Ekkor Leon durván magához vonta Emmát. Tudt, hogy ő is vérfarkas, ezért nem kell visszafognia magát. Pár másodperc múlva már szenvedélyesen csókolta. Simogatta a hátát, majd kezei Emma melleire tévedtek. A lány engedett mindent. Leon fürgén kibújt a felsőjéből és lefektette Emmát a padlóra. Levette a melltartóját és elkezdte kényeztetni a lány mellbimbóit. Emma sóhajtozott és tovább vetkőzött. Pár perc múlva már mindketten meztelenek voltak. Leon lágyan hatolt a lányba és kéjesen felhördült a gyönyörtől.Emma nyögdécselt, ezért Leon gyorsított. Néhány pillanat múlva mindketten elélveztek.

- Fantasztikus vagy... Kimnek jó dolga lehet.

- Most csináltam először....

Erre emma szeme elkerekedett.

- Te jó ég!! Kim meg fog ölni...

- Figyelj, már amúgy is szakítani akartam vele...csak nem volt okom. Mostmár van. Azóta szeretlek mióta először megpillantottalak.

- Ez így nem jó! Én... azt hittem ti már... azt hittem, hogy ez egy egyszeri alkalom lesz... hogy jól elszórakozunk aztán többet nem teszünk említést róla. Sajnálom Leon mi nem lehetünk együtt... meg kell keresnem... Josht... most... megyek - mondta, majd magára kapkodta a ruháit. Még egy utolsó pillantást vetett Leon fantasztikus testére, fájdalmasan gyönyörű arcára és összeborzolt hajára. Ezután kiment és halkan becsukta az ajtót.
Előző részek
2160
Sebastian nagyon büszke volt a tanítványára. Leon tovább erősödött, edzette a testét. Az intézetben szinte az összes lány megfordult utána, de őt csak Kim érdekelte. A napokból, amit együtt töltöttek hetek, hónapok, aztán évek lettek. Leon szinte észrevétlenül szeretett bele...
2125
- Én is vérfarkas vagyok. Tudom, hogy nemrég volt az első átalakulásod. Velem megtanulhatod, hogyan irányítsd. A legfontosabb a koncentráció. Azután bízd magad az ösztöneidre. Nem baj, ha elsőre nem sikerül...
2307
Már közel járt. Érezte az emberszagot. Ugrani készült, mikor előtte termett egy másik farkas. Leon vicsorgott rá, az pedig vissza morgott. Megpróbált kitérni előle, de nem sikerült. Ekkor a nőstény farkas támadásba lendült. és Leon torkának ugrott. A farkast ez a támadás meglepte és ledöntötte a lábáról...
2351
- Mikor lesz holdtölte?
- Még két nap. De érzem... mármint másnak érzem magamat.
Steve habozott.
- Levisznek majd a ketrecbe?
- Igen.
- Ha akarod én... szóval ott lehetnék veled...
2194
- Én nem vagyok vérfarkas...

- Ó dehogynem. Megharaptak. Az első holdtölte alatt emgtörténik az átváltozás. Jobb, ha belátod, hogy igazam van. És légy óvatos. Az első átváltozás meglehetősen rizikós. Előtte pedig nagyon ingerült leszel. Szóval vigyázz az itt élők testi épségére. Kirendelek melléd egy tanítót. Ő majd elmond mindent amit tudnod kell...
Hasonló történetek
4322
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
3789
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: