Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ha a space-val lpegetsz, akkor...
2024-09-23 12:18
laci78: köszönöm, nagyon jó volt!
2024-09-22 10:48
laci78: október 7? De messze van még!...
2024-09-22 10:34
Éva596: Kedves Laci78! Látod ilyen az...
2024-09-22 07:32
laci78: kb a közepén, ebben a bekezdés...
2024-09-21 21:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az erdei dög 3.rész

Húzós egy éjszaka az ilyen. Egy hatalmas dög széttépi a fél családot, és még az ember halott lánya is visszajön háborogni. Holdfényben és vérben úszott az erdő melletti ház. A sheriff és Tom hátrálni kezdtek az ajtó felé. Tom alig állt a lábán. Nem csoda, miután egy iszonyatos büdös dög leszakította a karját. John vonszolni kezdte kifele a vállán. A halott lány lassan kúszott utánuk. John úgy látta a legjobb lesz lelépni innen. A halott lány kinyitotta a száját, amiből erre hatalmas alvadt vérdarab jött ki:
-Gyere velem apuci!
John beült szürke terepjáró Suzukijába, és most már Tomot is cserben hagyta, csakhogy ő menekülni tudjon. A férfi próbált beszállni az autóba, de ő rázárta az ajtót. Beindította a motort, és elhajtott. Egy ideig jól ment minden, de egy idő után az autó lassulni kezdett. Nemsokkal később már csak gyalogos tempóval tudott hajtani. Ekkor koppant valami az autó tetején. John egyhelyben állt a kocsival és várta mi fog történni. Óvatosan megpróbálta kinyitni a kocsiajtót, de nem szállt ki, mert ekkor az úton ott termett valami. Most látta először megvilágítva, teljes egészben, eddig azt sem tudta hogy nézhet ki. Egy rothadófélben lévő szörnyeteget látott, hatalmas éles fogakkal, visszataszító, kilógó béllel.  Legalább két és fél méter volt, és Johnt bámulta. Annak még a lélegzete is elállt. Soha életében nem látott még ilyen visszataszító dögöt.
Óvatosan, észrevétlenül próbált a kesztyűtartóban lévő fegyverért nyúlni. Amire visszanézett, már a Dög ott állt az autó mellett.
-Picsába!!!!!
A Dög átütötte az üveget, és rángatni kezdte rajta kifelé Johnt.
-Engedj el!!-kiabált John-Engedj el, mert benyomok a pofádba egyet!!!
Fényszórók világa zavarta fel a sötétet, és ezúttal nem Johné. Valaki száguldott autóval és nem figyelhetett, mert telibe kapta a Dögöt Johnnal együtt. A dögszag mellé friss vér szaga keveredett. De nem John vére volt. Neki és a Dögnek kutya baja se lett. Az autóból egy nő szállt ki, fejéből ömlött a vér:
- Mi a francot művel itt az út közepén?- ránézett Johnra és a Dögre
Amint meglátta, sikítozva próbált menekülni. A dög elengedte Johnt, és a vérszag miatt a nő után eredt. John indult volna autója felé, de ekkor valami megragadta mindkét lábát. A jobb lábát Tom ragadta meg. A ruhájából megítélve, ugyanis le volt szakadva a feje. A másik lábát a félbeszakadt Jennifer. Vonszolni kezdték a közeli temető felé. John üvölteni kezdett, és teljes erőből ütötte a két hullát. Jennifer vért köpködve felhorkant:
-Ne bánts Apuci!
Vonszolták tovább a temető ravatalozója felé. John nem kis meglepődésére, a máskor lakat alatt tartott vasajtó most tárva nyitva állt. Felcibálták a kőlépcsőn és húzni kezdték be az ajtón.
-Ne haragudjatok! Nem akartam rosszat!- kiabált John.
A két hulla viszont nem volt beszédes. Bevitték az épületbe, és elengedték. Mire a férfi feleszmélt, a két hulla eltűnt. Körülnézett. A nagy boltíves ablakon bevilágított a hold. Nem volt semmi a teremben, csak egy tálcára fektetett holttest. John az ablak felé indult, hogy megnézze nem-e követte őket a szörny. Kinézett, de a sok sírhalmon kívül nem látott semmit. Ekkor a ravatalozó ajtajában botorkált be a vérző fejű nő, akivel az előbb "ütköztek". Hosszú barna véres haja volt, olyan 20 éves lehetett. Ránézett Johnra, majd nekiesett:
-Maga, maga idióta, mi a fene folyik itt?
-Nyugi van! Én se tudom.
A nő is körülpillantott, majd miután a hullán kívül nem látott semmit, azt tanácsolta, nézzenek szét odakint, hogy nem e leselkedik valami.
-Hogy hívják?- kérdezte a nő.
-Johnnak. Magát?
-Liz.
Nézelődni kezdtek, de nem láttak semmit. Kis idő múlva John észrevette, hogy Liz eltűnt mellőle. Hangosan szólongatni kezdte:
-Liz, Liz merre van?
-Erre, itt vagyok John!- Liz hangja a ravatalozó felől jött.
John elindul az épület felé, de ekkor Liz megfogta a vállát:
-Ne menjen John. Én is hallottam.
Mindketten a ravatalozó felé fordultak. Ezek szerint valaki van odabent, vagy az a hulla is életre kelt, ami odabent volt. Ekkor haláli sikoly tört ki a ravatalozó épületéből. Johnék lassan közelíteni kezdtek felé. A John sheriff a szokását tartva pisztolyáért nyúlt, de az nem volt nála. Lélegzetüket visszafogva pillantottak be az ajtón. Ott még mindig nem volt más, csak a tálcán mozdulatlanul fekvő hulla. Óvatosan közeledni kezdtek a női holttest felé. Amikor odaértek mellé, John megpiszkálta, de az nem mozdult. Fölé hajolt. Ekkor a halott nő, magához húzta és megcsókolta. Liz ijedtében felsikoltott, és rohanni kezdett az ajtó felé. John követte a példát, amin kiszabadult a halott nő karjaiból. A temetőben a sírokból rothadó kezek nyúltak ki, mintha minden halott életre akarna kelni. John és Liz futni kezdtek a temető kijárata felé. Amikor kijutottak, gyorsan bezárták a kétszárnyas nagy vaskaput. Már azt hitték, megmenekültek, mikor a Dög ott állt előttük friss emberhúsra várva.

Folyt. köv.
Folytatások
2764
Leoltotta a villanyt és visszafeküdt az ágyra. Ekkor hideget érzett. Mintha minden megfagyott volna a szobában. Hörgést hallott, majd valaki azt súgta:
-Meghalsz.
Előző részek
2536
Egyre közeledett John felé,aki már csak azon imádkozott,hogy ne fájdalmas halált haljon. A szörny odament hozzá, megszagolgatta és... egyszerűen otthagyta.Odament a félig halott Jenniferhez és szagolgatni kezdte. Kis idő múlva hatalmas darab húst tépett ki a lány testéből.
2371
Egy izgalmas véres sorozat bevezetö része. Remélem tetszik, irjatok véleményt.
Hasonló történetek
7477
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
10288
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: