Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ha a space-val lpegetsz, akkor...
2024-09-23 12:18
laci78: köszönöm, nagyon jó volt!
2024-09-22 10:48
laci78: október 7? De messze van még!...
2024-09-22 10:34
Éva596: Kedves Laci78! Látod ilyen az...
2024-09-22 07:32
laci78: kb a közepén, ebben a bekezdés...
2024-09-21 21:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az erdei dög 1. rész

Sötét éjszaka borult rá a hegyaljai kis falucskára.A falu melletti erdő baljósan csillogott a nyári éjszakában, miközben mellette gyerekek vertek tábort.Égett a tábortűz, mely az állítás szerint minden erdőben rejtőzködő vadállattól megvédi az embert.
Ja.Mi van, ha nem vadállat támad rájuk? 5 gyerek volt és egy felnőtt. A falu sheriffje, annak a fia és a lánya és az ő barátaik.A sheriffet Johnnak hívták, a lányát Jennifer-nek, a fiát pedig Marknak. Aztán a sheriff kitalálta, hogy meséljenek jó sztorikat.Elsőnek vicces történeteket mondtak, aztán rátértek a horrorra. A mesélésbe aztán beszállt John is.
-Amit most elmondok, az igaz történet a faluról.
-Halljuk!-helyeseltek a gyerekek.
-Ezt még nekem is a nagyapám mesélte.Régen egy kisfiú betévedt az erdőbe.Addig barangolt, mígnem eltévedt.Bátor gyerek volt, nyugovóra tért tábortűz mellett.
-Mi ebben olyan érdekes?-kérdezte Jennifer.
-Az, hogy másnapra cafatokban találták meg.-válaszolt egykedvűen a sheriff.
A gyerekek megrémültek, hisz egyre több bejelentés érkezett, hogy sorra tűnnek el az emberek az erdőben. A napokban is volt akit széttépve találtak a rengetegben. A sheriff felszólította őket, hogy egyedül nehogy bemerészkedjenek az erdőbe.Az egyik 12 év körüli fiú megszólalt:
-Szerintem én most hazamegyek, mitagadás kicsit berosáltam.
-Maradj már.-szólt Mark-Ez csak mese.
A fiú leült és lopva bepillantott a sötét rengetegbe.Mintha két felvillanó szempárt pillantott volna meg. Elfordult és nem is törődött vele. Ekkor hangos sikoly rázta meg a fák lombjait. John reflexből előkapta pisztolyát és az erdő felé fordult.A 12 éves fiúnak remegni kezdett a lába. Igaz lenne a történet az erdőlakóról? Neszezés támadt a rengetegben. Mostmár mindenki arra figyelt. John arra tartotta pisztolyát. "Segítség" újabb kiáltás hallatszott az erdőből. Ekkor egy nő ugrott ki a fák mögül. Egyik karja le volt szakadva, és a megmaradt csonkból spriccelt a vér. Ekkor a fiú úgy megijedt, hogy hazáig szaladt. A sheriff lekapta ingjét, hogy nyomókötést készítsen, de már késő volt. A nő holtan összeesett. Ekkor egetverő üvöltés hallatszott az erdőből és egyre közeledő dübörgő léptek.
-Futás innen!-kiáltott John, a gyerekek viszont meg sem moccantak.-Megőrültetek? gyertek már!
Ekkor óriási valami jött ki a fák mögül. Nem láttak semmit, de már rájöttek, hogy futni kéne. John a szörny felé tüzelt, ami vélhetőleg egyre közeledett.
-Mi a franc ez?-kiáltott John.
Ekkor mark futás közben elesett. A félhomályban John ezt még észlelte, de odafutni sem lett volna már ideje, mert ekkorra már a szörny odaért Markhoz.
-Fiam!- üvöltött a sheriff.
Mark kúszva próbált menekülni, de ekkor már az emberevő szörny elérte a lábát és tőből szakította le. John megállás nélkül tüzelt, de mintha lepattanna róla a golyó meg sem érzi.Mark vére össze-vissza spriccelt. A szörny az apja szeme láttára tépte szét. Johnt elvakította a düh még jobban tüzelt és kilőtte a szörny egyik szemét. Az ettől nagyot üvöltött és berohant az erdőbe. Vélhetőleg ez a sérülés még jobban felhergelte, és most még vérszomjasabb lesz.John beszaladt a gyerekek után a házba. Ott a felesége Linda a földön zokogva hempergett. Az ablakon keresztül látta mi történt.A gyerekek sokkot kapva álltak és bámultak.A sheriff levette falra akasztott kétcsövű puskáját élesre töltötte és felhúzta.Jennifer odaszaladt hozzá:
-Mit akarsz tenni?
-Utánamegyek és megölöm azt a nyomorult dögöt.Megbosszúlom a fiam halálát!
-Ha utánamész, azzal magadat is megölöd!-tartotta vissza Jennifer
-Engedj ki az ajtón!-kiáltott John.
Lökdösődni kezdtek és az élesre töjtött fegyver eldördült.Mostmár a sheriff lánya is vérben ázva esett a földre, miközben közeledő földremegtető léptek hallatszottak az erdő felől.

Folyt.köv.
Folytatások
2764
Leoltotta a villanyt és visszafeküdt az ágyra. Ekkor hideget érzett. Mintha minden megfagyott volna a szobában. Hörgést hallott, majd valaki azt súgta:
-Meghalsz.
2637
-Liz, Liz, merre van?
-Erre, itt vagyok John!- Liz hangja a ravatalozó felöl jött.
John elindult az épület felé, de ekkor Liz megfogta a vállát:
-Ne menjen John. Én is hallottam.
2536
Egyre közeledett John felé,aki már csak azon imádkozott,hogy ne fájdalmas halált haljon. A szörny odament hozzá, megszagolgatta és... egyszerűen otthagyta.Odament a félig halott Jenniferhez és szagolgatni kezdte. Kis idő múlva hatalmas darab húst tépett ki a lány testéből.
Hasonló történetek
6671
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
7697
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: