Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ha a space-val lpegetsz, akkor...
2024-09-23 12:18
laci78: köszönöm, nagyon jó volt!
2024-09-22 10:48
laci78: október 7? De messze van még!...
2024-09-22 10:34
Éva596: Kedves Laci78! Látod ilyen az...
2024-09-22 07:32
laci78: kb a közepén, ebben a bekezdés...
2024-09-21 21:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az erdei dög 4.bef.rész

-Már nem tudtam, mi hiányzik az életemből...-John épphogy ki tudott térni a Dög halálos csapása elől. - Futás Liz!!!
Futásnak eredtek, a Dög utánuk.
-Meg fogunk halni!!! - kiáltott Liz.
-Ha futásközben nekiállunk pofázni, biztos hogy meghalunk.-válaszolt John.
Egy raktárépület felé vették az irányt. A szörny vészesen közeledett feléjük. Arra számítva, hogy lesz más kiút, befutottak a raktárba. Onnan viszont semmi nem vezetett ki. Az egész épület tele volt vashordókkal, a hordókban pedig benzin volt. A szörny bejött és megállt az ajtónál. Szinte olyan volt a pofája, mintha vigyorogna. Közelíteni kezdte Johnt és Lizt. John bebújt egy benzines hordó mögé, de Liz teljesen lefagyott, mozdulni sem tudott a félelemtől."Annyit nem ér, hogy kimenjek érte." gondolta John, majd tovább lapult a hordó mögött. Kisvártatva a szörny rátámadt Lizre. Letépte a karját, melyből rögtön spriccelt a vér. Majd megharapta a gyomránál és cibálni kezdte. Ordítás, morgás, halálsikoly szelte át az éjszakát. A szörny ide-oda lökdöste Liz hulláját, miközben jópár benzineshordót kiborított. John úgy gondolta, itt az ideje futni. Hatalmas lendülettel kitört a benzines hordók mögül. Észt vesztve rohanni kezdett kifelé. Mire a szörny utána kapott volna, már rá is zárta a raktár ajtaját. Kint azonban élőhalottak várták. Kijutottak a temetőből.
-Francba...-John öngyújtót vett elő.-Legalább a Dögöt intézzem el!!!
Meggyújtotta, és a szivárgó benzin felé dobta. Kis idő múlva lángba borult az egész raktár. John futni kezdett, próbálta átverekedni magát az élőholtak seregén. Átjutnia sikerült, csakhogy a hullák utána eredtek. Némelyik csontváz volt, a többi még félig rothadt el. Hatalmas bumm hallatszott, és az egész raktár a levegőbe repült. A levegőből John elé esett a Dög leszakadt, lángoló feje. Abban a pillanatban a holtak serege semmivé lett.
-A k**va anyádat!!!-kiáltott John és jól megrugdosta a Dög lángoló fejét.-Megdöglött a Dög!!!
Az Erdei Dög meghalt. Nincs többé. Vége a rémálomnak.
John örömtől ittasan indult hazafele. El sem tudta hinni, hogy kinyiffantotta a köcsögöt. Ezzel bosszút állt családjáért. Mikor hazaért, első dolga volt, hogy egy forró fürdőt vegyen. Nem is foglalkozott vele, hogy az előtere úszik a büdös alvadt vérben. Mikor végzett a fürdővel, lefeküdt. Sokáig nem mert elaludni, próbálta megnyugtatni magát, ekkor viszont olyan érzése támadt, mintha nem egyedül lenne a szobában.
Mint egy kisgyerek, bebújt a takaró alá és remélte, hogy csak paranoia. Érezte még a takarón át is, hogy egy vörös szempár rászegeződik. Nem bírta tovább, lehúzta magáról a takarót. A sötétben a Dög körvonalait látta kirajzolódni. Remélte, hogy csak odaképzeli és visszahúzta a fejére a takarót. Fél óra telt el. Már majdnem elaludt, mikor azt érezte, hogy a takaró lassan csúszni kezd, mintha a lábánál valaki húzná lefelé. Egy pillanat alatt kiugrott az ágyból és feloltotta a villanyt. Ágya végéhez nézett. Ott azonban nem volt semmi. Csak a lehúzott takaró hevert a földön.
-Meg fogok őrülni.-mondta magának.
Leoltotta a villanyt és visszafeküdt az ágyra. Ekkor hideget érzett. Mintha minden megfagyott volna a szobában. Hörgést hallott, majd valaki azt súgta:
-Meghalsz.
Felugrott, majd előkapta éjjeliszekrényébe rejtett pisztolyát.
-Na gyere!!! Szétlövöm a pofádat, majd a fejedet feldugom a seggedbe!
Vörös szempárt pillantott meg a szoba másik sarkában. Újabb suttogást hallott.
-Biztos vagy benne?

Reggel Johnt hálószobája padlóján holtan találták meg........Darabokba tépve........

Vége
Előző részek
2635
-Liz, Liz, merre van?
-Erre, itt vagyok John!- Liz hangja a ravatalozó felöl jött.
John elindult az épület felé, de ekkor Liz megfogta a vállát:
-Ne menjen John. Én is hallottam.
2536
Egyre közeledett John felé,aki már csak azon imádkozott,hogy ne fájdalmas halált haljon. A szörny odament hozzá, megszagolgatta és... egyszerűen otthagyta.Odament a félig halott Jenniferhez és szagolgatni kezdte. Kis idő múlva hatalmas darab húst tépett ki a lány testéből.
2371
Egy izgalmas véres sorozat bevezetö része. Remélem tetszik, irjatok véleményt.
Hasonló történetek
6671
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
10288
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Kíváncsiságból beleolvastam ebbe, az utolsó részbe.
Úgy éreztem, hogy élénk fantáziádat nem győzöd szavakkal követni. Mire gondolok? Egy szörny nem egyszerűen "bejön", mert abban semmi izgalmas sincs. "Futás Lizi!...Futásnak eredtek... futás közben... Befutottak a raktárba." Ilyenekre figyelned kellene, és egész jó lesz!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: