Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

80’s horrible 5: A dugulás

A mester épp gályázott egy kályhacsőben: számára egy volt a feketeség és a cső, és bár nem tudta volna megmondani, hova tartana, ha tarthatna máshova, de semmiképp nem a cső vége felé, a mélységes sötétbe, ahol várt rá a Dugulás.
Iszamos testével, mint a féreg, küzdötte magát előre. A vakhomályban, szénporban és olaj,- és dögbűzben, gennyé préselődött régvolt pókhálók sűrűjében, centinkénti öröm volt a haladás. Szeme vadul villogott, fogai vad vicsorba merevedtek. A valagát neki! Az illesztéknél, ott lesz a dugulás, guggolva dugás, minden dugulások atyja. Dudorászni kezdett, homlokáról csípős verejték csorgott a szájába. Nyelv kidug, megízlel. Ez az. Közel jár.
Egy rongycsomó. Vagy patkány. Valami szőrös. Egy egész féldisznó akár. Nagyon büdös, mindenesetre. Akármi is, eltávolítom, gondolta a mester, és felmarkolom a sörömet. S kajánul filozofált egyet: Mi más a történelem, ha nem csövek kidugítása? Vagy be, akár. Csövekben az erő!
Nevetni kezdett, és nekilátott, egy erős ember, ellátva erős szerszámaival.


***

Előző este, amikor a nyár lazán végigfolyt a külvároson, s a hőség mézébe vonva a mezők, az utak és benzinkutak egyszerű világát, a mester a tornácán ült, és sört ivott. A felesége beborozott, és elment a szeretőjéhez. Ő itt maradt a söreivel, és sorban megitta – hopp, hopp – egyiket a másik után. Alkalomadtán rá is gyújtott. Olykor majdhogynem egyszerre volt képes inni és megszívni a cigit. De csak majdnem – hopphopp! – hiszen ezt a két dolgot lehetetlenség egyszerre megtenni. Az már amolyan paradoxféleség lenne.
Erről jutott eszébe – lehet inkább oximoron? – a fia. Vajon hol lehet a fia, az a hosszú hajú semmirekellő, az a bölcsész, az a kis teszetosza faszkalap, ó, miatyánk, mért nem lett inkább egy csinos lányom. Biztosan a barátaival lóg valami kávéházban, felolvassák egymásnak a buziságaikat, ó, azok a versek, buzi az én fiam, biztosan az. A szeme is olyan nagy, nedves, mint a buhereké. Egyszer megpróbált nekem is felolvasni valamit, vágtam is hozzá a csavarkulcsot, épp hogy mellé. Még ha rímelne, te seggfej, de krisztusom, ez nem dugít ki semmit.
De ez még elment volna. Hanem aznap délután egy méretes spangli társaságában ezt a kis sajtpapírra körmölt szemetet találta a fia fiókjában:

Versike apámról (utálom a vén prolit)

„Olyan volt, mint egy festmény,
mit okádék vetett vászonra –
én csak egészen kicsi pattogósra
gondoltam, akkorára, mint bolha
a tű hegyén, vagy nem is tudom–

de a szakadékba merült vasaló
másként vélekedett. Azt mondta:
-csillag, vagy pálcika,
amellyel olajbogyót fogyasztott,
hát nem mindegy? Alkoholista szagod van,
és lesz is, erősebb, mint az a járvány,
mely lecsapott az olasz püspökre.

Ne virnyákolj hát itt nekem,
te EGY-PUPÚ. Miért akar szerinted
párosodni anyám mással?
Miért akarná friss, síkos vaginájába
a te sömörös, hervatag csékedet?

Beszéljünk erről. Nem, tudom
hogy nem tudsz. Mert nem hiszel.
Nem állt melletted Magdolna
a nehéz napokban. S neked
sem volt elég a kurta virág
a kurva réten, sem a szerelem.
Nem tudsz vele mit kezdeni.
A pöcsöddel sem. Merülj hát el,
Kedvesem.

A mester a sajtpapírt gombóccá gyűrte hatalmas öklében, a spanglit a földre söpörte. Szíve kihagyott, így a második infarktus után ez már nem vicc. Megragadta az első sört, és intett a félrészeg feleségének, menjen csak a varrószakkörre. Még hogy varrás! Tudta már az igazságot, de türelmet kényszerített magára. Eljön majd az asszony ideje is.
Lassan leszállt a szürkület. Szisszent a hatodik sör, hamvadtak a cigarettavégek. Valahol a bevásárlóközpontnál felsikoltott egy autó riasztója, odább vonat füttye harsant.
Jóval sötétedés után, tizenegy körül jött meg a fiú, lomha, bizonytalan léptekkel.
Be van szívva a kis köcsög, gondolta dühösen a mester, beszívott a fartúró művész haverjaival, szippantottak a kis faszszopók, de most fog igazán nagyot szippantani, hohohó!
Meglendült hatalmas teste, megzavarodott a kis őzike szempár, sikoly vegyült a vonatok sikolyába, őrület a külvárosi éjszakába.

***

És a mester végre rájött, mi is a dugulás a kályhacsőben – rájött, amikor már valami síkos, bűzös tócsákban csúszkált a térde, amikor a rothadó gázszag már elviselhetetlenné vált, és amikor végre segítségül hívta az elemlámpáját. Az éles fény megvilágította a szétroncsolt, szétdarabolt emberi maradványokat, amelyeket ha képes lenne még összerakosgatni, együtt talán kiadnák a fiát: erre azonban már igen csekély az esély.
A mester kuncogni kezdett.
A picsába, hát ez mit keres itt, gondolta. Azt hittem, a kútba dobtam.
A kuncogás röhögésbe váltott. A cső nagyon felerősítette a hangot, el is torzította, úristen, eszelősök visonganak így!
Egy távoli hang kígyózott hozzá, a sötétség és csövek labirintusán át:
- Gyere, kész a vacsora! Utána el kell mennem. A gyerek még mindig nem jelentkezett?
A mester kuncogott. El kell menned. Igen, így is lehet mondani.
Küszködve megfordult a keskeny csőben – nem is sikerült volna, ha nem térdepel fia epehólyagjára, ami kipukkant, és síkos, bűzös tartalmával megolajozta a cső falát – és nekiindult visszafelé.
Nem remélt fényt a cső végén. Helyénvalónak tűnt, hogy már mindenütt ott a sötétség.
Folytatások
2861
Jóóóreggelt kívánunk minden kedves olvasónknak! Marius Erato vagyok, a meleg román srác, akit BURGONYA író úr két hanyagolható írásában való szerepeltetés után legújabb művében méltóztatott végre meggyilkolni. Ennek apropóján készítettem vele az alábbi interjút.
Legutóbb egy éve tettem nála látogatást, és meglepett, hogy most egészen más körülmények között kaphattam diktafonvégre...
Előző részek
3436
De már ott is van előtte a vén, háborút megjárt gőzmozdony, mely kifurakszik az önmaga által keltett rémes hangorkánból. Szilamér rémülten hátralép, és megbotlik az egyik gazzal benőtt sínben. Zuhantában pupillája tágabbra tágul, mint valaha. Törött lábbal ér földet, a mozdony zajától nem hallja csontja reccsenését, de érzi, akárcsak az őrjítő fájdalmat, amely végigrohan rajta. Szilamér felüvölt, de amint meglátja a fölémagasodó szerelvényt, elfeledkezik a lábáról. Ahogyan minden másról...
3968
Úgy tűnt Tibor elbizonytalanodik, mint aki attól fél, barátja kineveti azért, amit mondani fog.
- Hát, szóval arra gondoltam… megnézhetnénk a Reinhard-kupit.
Bandi csodálkozva bámult rá, aztán jobb kezének tenyerét kezdte vizsgálgatni, amelyen előző nap fura kis hólyagok ütköztek ki.
- Vagy fél éve nem voltam nővel – magyarázkodott Tibor. – Jó volna beverni a lompost végre...
4025
Zsolti széttárta a lány lábait, és ügyetlenkedve, de szilárd elhatározással bevágta a farkát a punciba. Andi gyönyörtől nyögve emelgetni kezdte a csípőjét, és a fiú vállába kapaszkodott. Ajkai elnyíltak, a szájából bűzös lehelet csapott ki. Odakinn az ég hatalmasat dördült, és az eső szakadni kezdett.
- Tömjél… ez az… - hörögte a lány öregasszonyos hangon.
Zsolti érezte, hogy valami nem stimmel. A farka idáig meleg, simogató üregben csúszkált, de most valami csípni kezdte....
3183
Múlt éjszaka egy különös film ment. Nem tudtam volna megmondani, miről szólt, mivel már félig aludtam. De a képsorok közé el volt rejtve valaki – inkább sejteni lehetett, mint látni. Ez a valaki folyamatosan szuszogott. Még a macskám, amely az ölemben aludt, ő is ideges lett ettől a hangtól. Pontban éjfélkor felpattant az ölemből, és idegesen járkálni kezdett fel-alá...
Hasonló történetek
5823
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
16056
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
NYUGALOM, LESZ MÉG IJEDELEM A TOVÁBBIAKBAN! :angry:

Mirrmurrka ·
Nincs dolgod? :)))

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: