Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

80’s horrible: The zombies lives again!

A borzalomról szeretnék mesélni, amely meglátogat engem minden áldott este. Néha már alig bírom ki épp ésszel, hogy kössem fel magam, ne vágjam fel az ereimet, vagy ne öblögessek egy nagy pohár lúggal. Tudják maguk, mi az a szenvedés, a lelki hanyatlás? Tudják, mi az az iszonyat?
Én tudom. Istenem, bárcsak ne lennének felmenőim!

Azzal kezdeném, hogy minden este sokáig szoktam nézni a tévét – rossz szokás ez nálam. Általában régi krimiket nézek, vagy spanyol thrillereket, még ritkábban x-es csatornákat. A kék fény, amely villódzik, nyugtató hatással van rám. Néha sörözöm és cigizem is közben, de legtöbbször csak úgy bambulok. A televízió kitágítja az agyamat.
Múlt éjszaka egy különös film ment. Nem tudtam volna megmondani, miről szólt, mivel már félig aludtam. De a képsorok közé el volt rejtve valaki – inkább sejteni lehetett, mint látni. Ez a valaki folyamatosan szuszogott. Még a macskám, amely az ölemben aludt, ő is ideges lett ettől a hangtól. Pontban éjfélkor felpattant az ölemből, és idegesen járkálni kezdett fel-alá.
Erre már én is felébredtem. A film véget ért, de a végén a zene idegesítően indázott a sötétség hangtartományában. Majd rövid reklám után következett a híradó.
Egy fiatal, tüdőbajos képű ficsur mosolygott a kamerába. Volt valami rettenetes a mosolyában. A füle mellől halvány vércsík csorgott le a gallérja alá.
- Emelkednek a kőolajárak… fogytán az élelem… földrengés pusztított a Leng-síkján…
Erre felugrottam. Mit mondott? – kiáltotta bennem egy hang.
- Súlyos járvány sújtja Yogg-Sothoth királyságát – vigyorgott a tévében a riporter csúfondárosan A vér már átfestette az ingét. – Gennyedző sipolyok borítják a haldoklók testét. Az Öregek Tanácsa úgy véli…
- Az öregek! – üvöltöttem. – A Nagy Öregek, amikor eljönnek!

Kitámolyogtam a konyhába egy sörért. Közben azt mondogattam magamban, ez nem igaz, ez nem lehet igaz…
A macskám a lábamhoz dörgölődzött. Valahogy olyan furcsa volt az érintése. A felborzolt szőre túl sima, túl nedves…
Nyálkás.
Véres.
A macskám szájából egy félbeharapott patkány esett ki. A rágcsáló féreg zsíros belei puha toccsanással szétkenődtek a padlón.
- Ryeleh eljön érted – nyávogta a macska. – Tisztátalan vagy!
- Meg a kurva anyád! – üvöltöttem, és belerúgtam a macskába. Az nagy ívben elrepült, és a falra kenődött. A vér és genny pacája lustán, cseppenként rendeződve egy pentagramma alakját öltötte föl.
- Istenem, segíts… - nyögtem, és a veranda ajtaja felé iramodtam. De akkor morgást hallottam odakintről.
- Ki… ki az?

A kert sötét bokrai megrezdültek. Cseppfolyós, nyálas hangok hallatszódtak. És ritmustalan trappolás.
Hirtelen egy félig szétrohadt emberi tetem dugta ki a fejét a bokrok közül. Torz, féloldalas vigyorba torzult arca felém biccentett.
- A nagyapád vagyok. Az öregek küldtek érted.
Felsikoltottam a rettenettől. Nem! Nem akarom!
Futni kezdtem a veranda lépcsője felé. Ám az mintha egyre távolodott volna tőlem. Pár méter után pedig el is botlottam, és sorvadó ősöm megragadta a bokámat.
- Elkaptalak, szépfiú – suttogta eszelős hangján. A tetem, amely valahogy mégis élő volt, elböffentette magát. Tehetetlenül összehánytam magam a gusztustan, másnapos bélgázhoz hasonló szagtól.
- Engedj el te vén satrafa – recsegtem, és kiszabadítottam a lábam. Lábfejemmel a pusztuló arcba rúgtam. Émelyegve éreztem, hogy a lábujjaim belemélyednek az arcüregébe, és valami nyálkás trugymóba tapadnak.
- Istenem… segíts – kiáltottam, és valahogy talpra vergődtem. Rohantam az életemért.
Már majdnem elérte a tornác ajtaját, amikor egy másik zombi lépett ki a házból, és megragadta a nyakamat.
Csontujjaiban hatalmas erő volt, állam alá nyúlt, és kényszerített rá, hogy az arcába nézzek.
- Dédanya! – rikoltottam meglepettem. A bűzös tetem szélesebbre terpeszbe állt. Szörnyű gyanúm támadt, és eszelős indulattal üvölteni kezdtem, miközben a heréim visszahúzódtak a testembe.
- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…


***

- A picsába!
Arra riadtam, hogy ölembe ömlött a söröm. A lélegzetem még szapora volt az iszonyattól. A szívem majd kiugrott. De a lényeg, hogy mindezt álmodtam. Nem akar elkapni semmiféle zombi.
A tévére néztem, és megdermedtem a félelemtől. A képernyőből, szinte háromdimenziós hatást keltve, a nagy és dédszüleim hajoltak ki, egy békeidőbeli fotó szépia alakjaiként, barátságos mosollyal az arcukon. Vagyis… csak barátságosnak TŰNŐ mosollyal. Valójában ez a mosoly a kárhozat és a szörnyű fenyegetés rémmaszkja volt.
Nagyapám kitátotta a száját, feltárva iszonyú vámpírfogait.
- Eljövünk érted… - hörögte. – A Nagy Öregek nem alszanak… eljövünk… eljövünk.

Dermedt ujjaimmal a távirányító után kaptam, és kikapcsoltam a televíziót. Ezután már csak a képernyő halványuló négyszögét láttam, és a halk elektromos pattogást hallottam. Az ölemben lassan száradt a sör és a vizelet. A szám remegett, a gyomrom felfordult. Úgy döntöttem, kimegyek a konyhába egy késért, és végzek magammal.
De nem volt hozzá erőm. Csak a macskám tetemét gyömöszöltem egy zsákba, és égettem el a grillsütőben.
És másnap halott rokonaim ismét meglátogattak engem.
Már egy hete megy ez. Nem bírom tovább. Kérem…ha olvassák ezt a segítségkiáltást…nagyon kérem…próbáljanak meg segíteni rajtam.
Folytatások
2864
Jóóóreggelt kívánunk minden kedves olvasónknak! Marius Erato vagyok, a meleg román srác, akit BURGONYA író úr két hanyagolható írásában való szerepeltetés után legújabb művében méltóztatott végre meggyilkolni. Ennek apropóján készítettem vele az alábbi interjút.
Legutóbb egy éve tettem nála látogatást, és meglepett, hogy most egészen más körülmények között kaphattam diktafonvégre...
3310
A mester a sajtpapírt gombóccá gyűrte hatalmas öklében, a spanglit a földre söpörte. Szíve kihagyott, így a második infarktus után ez már nem vicc. Megragadta az első sört, és intett a félrészeg feleségének, menjen csak a varrószakkörre. Még hogy varrás! Tudta már az igazságot, de türelmet kényszerített magára. Eljön majd az asszony ideje is...
3438
De már ott is van előtte a vén, háborút megjárt gőzmozdony, mely kifurakszik az önmaga által keltett rémes hangorkánból. Szilamér rémülten hátralép, és megbotlik az egyik gazzal benőtt sínben. Zuhantában pupillája tágabbra tágul, mint valaha. Törött lábbal ér földet, a mozdony zajától nem hallja csontja reccsenését, de érzi, akárcsak az őrjítő fájdalmat, amely végigrohan rajta. Szilamér felüvölt, de amint meglátja a fölémagasodó szerelvényt, elfeledkezik a lábáról. Ahogyan minden másról...
3972
Úgy tűnt Tibor elbizonytalanodik, mint aki attól fél, barátja kineveti azért, amit mondani fog.
- Hát, szóval arra gondoltam… megnézhetnénk a Reinhard-kupit.
Bandi csodálkozva bámult rá, aztán jobb kezének tenyerét kezdte vizsgálgatni, amelyen előző nap fura kis hólyagok ütköztek ki.
- Vagy fél éve nem voltam nővel – magyarázkodott Tibor. – Jó volna beverni a lompost végre...
4031
Zsolti széttárta a lány lábait, és ügyetlenkedve, de szilárd elhatározással bevágta a farkát a punciba. Andi gyönyörtől nyögve emelgetni kezdte a csípőjét, és a fiú vállába kapaszkodott. Ajkai elnyíltak, a szájából bűzös lehelet csapott ki. Odakinn az ég hatalmasat dördült, és az eső szakadni kezdett.
- Tömjél… ez az… - hörögte a lány öregasszonyos hangon.
Zsolti érezte, hogy valami nem stimmel. A farka idáig meleg, simogató üregben csúszkált, de most valami csípni kezdte....
Hasonló történetek
7223
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
7288
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lire ·
Ez nagyon jó. Bevallom a macskáson elnevettem magam. Bocsánat. Meg kéne picsázni azt aki nem 10/10-et adott rá. :blush: :innocent: :heart_eyes: :heart_eyes: :smile:
dx__xb ·
Jé, a Strappadonál még ki voltál bukva az "ocsádék" beszéd miatt.
Vigyázz, ne beszélj csúnyán, nem azért fognak szeretni a nagyok.. max anyukád kimossa a szád szappannal.
lire ·
Üldöz engem?Alig várja,hogy leszolhasson?Majd küldöm a következő kritikámat,akár jó akár rossz gondolom úgyis le leszek szólva. Azért örülök hogy szerezhetek valakinek egy jó napot. :innocent: :smirk:
pá,puszi
Remélem várja a következő kritikám ^^

kukulkán ·
"Kérem…ha olvassák ezt a segítségkiáltást…nagyon kérem…próbáljanak meg segíteni rajtam!" Terajtad már csak egy ampa bundapálinka vagy lófingató segítene.Ha bevennéd,akkor kitisztulna az agyad és nem lennének ilyen zavaros rémálmaid.Csak arra vigyázz,nehogy a macskát a pöcsödre húzd,mert akkor egy végigszőrös faszt látna anyád amikor reggel keltegetni kezdene.
lire ·
Milyen szépen tud fogalmazni :blush:
kukulkán ·
:rage:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: