Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tengerszem

Tengerszem


Sosem felejtem el azt az éjszakát. Azt az arcot és pillantást, amely mindent elárult. Órákon át simogattam az arcát. – e sorok írásakor remeg a lány egész teste, könnye félénken, remény nélkül hull fáradt arcán.
Láttam a szemében, igen, láttam mindent. Azt, hogy nem szeret, de hálás, mert most Vele vagyok és vigyázom Rá. Tudtam, éreztem ezt, és legfőképpen féltem ettől. Nem ismertem ezt a helyzetet. És máig nem tudom kezelni. Ő annyi mindent nem tud. De nem biztos, hogy ez rossz. Sőt. Így van jól.
Talán megrémülne attól az erőtől, amit Ő adott nekem, és amit el tud venni tőlem, amikor csak akar. Nem tudja ezt sem, nem tud bánni ezzel a hatalmával, és így, emiatt már sok fájdalmat okozott. Olyan, mint amikor egy kisfiú kést fog a kezébe, de még nem tud vele bánni, nincs tisztában annak a fájdalomnak az erejével, amit akkor okozhat, ha valakit megszúr. Ő sem látja, hogy kést tart a kezében. Én, pedig a közelében vagyok.

Nem tudtam abbahagyni a simogatását. Éreztem, hogy ez az utolsó éjszaka, amikor ketten vagyunk. Amikor csak az enyém... és mégsem. Minden pillanatot ki akartam használni. Behunyta a szemeit. Fájt látni. Mert ekkor beleláttam a lelkébe. Másra gondolt, talán arra, hogy valaki más simogatja. De amikor kinyitotta a szemeit, nem volt csalódottság bennük. Csak szomorú köszönet azért, amit érte teszek, pedig tudom: nem szeret. Többször láttam ezt a szempárt így nézni… régóta le volt hunyva a két, édes tengerszem. Már fájt a kezem, elfáradt. Még utoljára végigsimítottam a haját, a homlokát megcsókoltam. De ekkor hirtelen kinyíltak gyönyörű szemei. Nem akarták elveszíteni a biztonságot. A keze nyugodt volt. Az érintése új erőt adott. A kezemet újra arcához tette, és mosolygott. Jó volt hozzám. Adott még pár órát az életéből. Aztán végleg elbúcsúztunk. Akkor azt még nem tudtam, hogy örökre szól. Nem is éreztem, de Ő már igen.

A szavak nem jelentettek a kapcsolatunkban semmit. Csak a szemünk beszélt. Mindkettőnké. De már biztosan tudom: Ő ebből nem értett semmit. És ez az, ami még most is fáj. Mert ha néha kérdés van a szememben, megkeresem ezt az arcot. Elmerülnék abban a csodás tengerszemben. És mindig választ kapok a kérdésre. De Ő még mindig nem érti, amit a tengerszemeivel mond. Talán nem is olyan mély az a tenger, mint gondoltam?
Hasonló történetek
4433
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Nekem is tetszik. :-)

aveon ·
Nem jött át a mondanivaló.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: