Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelmi sokszög

Előszó



Ezt a történetet egy ismerősöm ismerősének az ismerőse mesélte, jobban mondva az ő unokatestvérének a barátnőjével történt. Tehát ez egy valós történeten alapuló regény. Persze minden olvasó döntse el, hogy a pletykából induló dolgok mennyire lehetnek valósak, és hogy mennyire tudom majd előadni az egésze úgy, hogy nem ismertem a szereplőket.
Az én szereplőim szépek, műveltek, na és persze hihetetlenül vonzóak. Ha-ha, tehát hogy is kezdtem?!? Igaz történet? Mindegy azét ne tedd le, olvasd el, megpróbálom jól megírni.
Kívánok mindehhez jó szórakozást! Puszi-puszi: a szerző





1. fejezet


Emily a szép nyári napsütésben ballagott a frissen lenyírt füvön, útban barátnője Doris szüleinek háza felé. Egy egyszerű spagetti pántos top és egy rövid farmernadrág volt rajta. Nem szeretett a flancos dolgokat. Jobban érezte magát farmerben és trikóban. Persze így nem volt annyira nőies és vonzó, de ez nem érdekelte, mert már volt pasija elég régóta, és neki így tetszett. Minden nap találkoztak Dorissal, mert annak ellenére, hogy a csaj enyhén lökött volt, mégis nagyon szerették egymást. Bár Trewis, Em barátja nem szerette, hogy olyan sokat együtt vannak, óvodás koruk óta jóban voltak. A fiú azt szerette volna, ha a párja csak rá figyel, és munka után egyből siet haza hozzá.
Emily beszívta a fű illatot, és legszívesebben lefeküdt volna ott az út szélén, de tudta, hogy furcsának tartották volna.
Source City nem volt túl nagy város, szinte mindenki ismerte egymást. Dorist mindenki kicsit őrűltnek tartotta, kivéve azt a pár embert, akik barátkoztak vele.
Mikor a lány odaért a házhoz, csöngetés nélkül belépett.
- Csókolom miss Dartn! Dorishoz jöttem!
- Szia drágám! Menj csak fel hozzá, megint valami Voodoo félét művel ez a lökött!
- Oké, megnézem - monda a lány, és már futott is fel.
Mikor az ajtóhoz ért, egy nagy hallfejes táblát látott meg, amin Ne gyere be! Felirat volt olvasható.Úgy döntött inkább kopog.
- Ki az? Mit akar? Nem érek rá! Ha Te vagy Molly, akkor óvatosan bejöhetsz, és légyszi hozz egy üveg vizet is! - hallatszott a válasz
- Oké! - azzal gyorsan szerzett egy kancsóba vizet, mert biztos volt benne, hogy nem inni kel l.-itt vagyok!
- Pont jókor jöttél, majdnem felgyújtottam a szobát- és már ki is kapta a vizet az ámuló lány kezéből.

A szoba rettentően nézett ki, mindenhol füst volt, és a szőnyegen egy nagy lyuk mutatta, hogy bizony nem kicsit kiégett. A falakon poszterek mindenhol. Brutális arcok néznek a szobában tartózkodókra. Marylin Manson vigyorog az egyiken, a másik figura valami átoperált fazon volt. Emily egyszer aludt itt, utána egy hétig rémálma volt. Azóta inkább áthívta a lányt magához.
- Te mi az ördögöt művelsz?- kérdezte a barátnőjét.
- Bájitalt kevertem és próbáltam öngyújtóval felmelegíteni, csak a kezemet megégette és eldobta az egészet. Odalett az italom! - kiáltotta Doris. – Most kezdhetem elölről.
- Inkább halaszd holnapra és menjünk moziba –javasolta Emily
- Oké, csak átöltözöm –egyezett bele a kis boszi.
- Reméltem is, mert ha így jössz, tuti, hogy nem engednek be.
Molly reménykedett benne, hogy valami normálisabb ruha lesz a lányon, mint a mostani, de nem lett sokkal jobb a helyzet. Eddig egy háló volt rátekerve a lányra. Olyan volt, mintegy kötözött sonka. Doris nem volt túl sovány, inkább kissé telt, és Ő ezt szerette kihangsúlyozni, nagyon passzos ruhákkal. Most egy passzos hosszú ujjú felsővolt rajta halálfejjel díszítve, és egy fekete rövidszoknya.
- Nem lesz meleged? – csodálkozott rá Em.
- Nem hinném – szólta válasz és már ki is viharzott a szobából.
- Viszlát miss Dartn!- kiabált még be a konyhába a lány.
Emily alig bírta követni barátnőjét, aki szinte futott.
- Siess már Molly, még a végén nem lesz jó helyünk. Ugye a közös barátunk nem lesz ott?!?
- Dori!! Na ne má! Tudod hogy én szeretem, legalább ezt vedd figyelembe.
- Trewis egy seggfej! Csak már rájönnél te is! Csak kihasznál. Mellette olyan vagy mit egy szürke kisegér. És úgy is nézel ki. Ez a haj, és ez az uncsi ruha. Miért nem csinálsz már valamit a hajaddal?!?Vagy legalább engednéd meg nekem, én kitalálnék valami jót.
- Nekem tetszik- hazudta a lány. Mert persze neki is elege volt már a vörös göndör hajból. jobban szeretne fekete lenni, csak Trewis nem engedte neki.
- Ugyan már kinek jön be a festetlen ha manapság. És babám te még nem hallottá la sminkről?!? A szalagavatónk óta nem láttalak sminkben. Annyira dögös lennél.
- Hagyd ezt légyszi, már megbeszéltük. Nekem és Trewnek jó így.
- Oké, mára befejeztem. Különben is másra kell koncentrálnom.
- Vagy inkább más valakire?- mosolygott Em. Doris évek óta szerelmes volt Collba, a mozi tulajának a fiába.
- Hát igen, bár a se fog észrevenni az biztos. Csak az a liba Monica érdekli.
Ez bizony igaz volt. Egész Source City oda volt érte. Az anyák ilyen lányt szerettek volna, minta bájos és csinos, jó modorú Monic. Hosszú szőke haja és tengerkék szeme mellett nagyon csinos lány volt, minden fiú álma. Viszont aki tényleg ismerte az tudta, hogy egy igazi hárpia.
- Ne foglalkozz vele Dori, majd észheztér Coll és rájön milyen aranyos vagy.
- Col őrültnek tart.
- Nem is! Na, jó, talán egy kicsit. De hát egy kicsit mindenki az Dor! Fel a fejjel, és előre a moziba.
- Oké, talán igazad van. Ezért is imádlak. Mindig megvigasztalsz - mosolygott a boszi lány.

Mikor odaértek, már hosszú sor állt a kassza előtt. Messziről kitűnt a tömegből Monic és Coll. A fiú nagyon kisportolt testtel rendelkezett, és egy csomó lány odavolt a szép kék szeméért. Emilyt nem érdekelte a fiú, szerinte túl felszínes és beképzelt volt. A lány valaki mást látott meg, aki viszont nagyon is tetszett neki. Olyan talpig rosszfiú kinézete volt. Kopasz , ördögi mosoly és mély hang .Valami furcsa érzés lett úrrá Emily-n. Nem tudta miért de nem tudta levenni a szemét a srácról. Nem lehetett sokkal idősebb nála, kb.1-2 év lehetett köztük. Próbált elfordulni, hogy ne bámulja folyton, de képtelen volt rá. Egyszer csak a fiú is ránézett, pont a szemébe.
Elképesztő, milyen helyes - gondolta Em –, és érezte, hogy elpirul. Lehetetlen lett volna nem észrevenni, hogy le se vette a szemét róla.
- Ma is milyen helyes ez a Coll –szólalt meg Doris, mély ábrándozós hangon.
- Aha. És ki az a másik pasi? –kérdezte Molly, „csak úgy mellékesen”
- Az én reménységem –kuncogott Doris –azt hallottam, hogy Coll unokabátyja, és hogy Monic most épp rá hajt. Remélem, hogy így van. Mert ha nem, küldök rá valami átkot.
Múltkor már ki is néztem egyet, amitől elkezd hullani a haj és…
De Emily nem hallotta csak a gondolataiban zakatoltak a szavak. Ha Monic ráhajt egy pasira, az nem menekül. Nem mintha neki kéne ez az idegen… Neki ott van Trewis, ővele jól elvan. Harmonikus, csendes kis kapcsolat. Esténként tv-t néznek, néha sétálnak. Nem vágyik többre, jobb a biztonság.
- Hallod te mit beszélek?!? –hallotta meg Doris hangját
- Igen, bocsi itt vagyok.
- Szóval, ha minden igaz Jack a neve, és épp munkát keres. Azt hallottam, hogy járja aza országot, és lakókocsiban lakik. Még ilyen alakot. Gondolom, mindenhol fog magának egy nőt, amíg ott van, ne unatkozzon. Lehet hogy körözik, és azért nem marad sokáig sehol…vagy sorozatgyilkos. Olyan képe van. Mintha láttam volna már valahol. Lehet, hogy egy újságban…
- Ne fantáziálj már te lökött liba –nevetett fel hangosan Emily -, már miért volna sorozatgyilkos?!?
Hasonló történetek
6154
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4253
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: