Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem és Barátság

Képzeld el, hogy van valakid, akit nagyon szeretsz. Szeretsz valakit, aki fontos neked, valakit, akit szeretnél, hogy boldog legyen, valakit, akit sosem akarsz szenvedni látni, valakit, akivel barátok vagytok.

Ezek után, képzeld el, hogy részedről valami mélyebb kezd kialakulni. Csak azon kapod magad, hogy folyton rágondolsz, hogy folyton ő jár az eszedben, és most méginkább fontos neked, méginkább szeretnéd, hogy boldog legyen, és méginkább nem akarod szenvedni látni. Képzeld el, hogy beleszeretsz ebbe a valakibe.

Te mit tennél...?

Elmondanád neki kockáztatva, hogy így már nem akar többet a barátod lenni, és örökre eltűnik az életedből? Magadban tartanád kockáztatva, hogy idővel rá sem tudsz nézni fájdalom nélkül?

Elmondanád-e akárkinek kockáztatva, hogy a fülébe jut?

Képzeld el mindezt, és a választ jól fontold meg. Majd miután választottál, döntsd el, helyesen tetted-e. Biztosan sosem fogod tudni, hisz nem tudod, mi lett volna, ha másképp döntesz.

Én még nem döntöttem.
Még képtelen voltam.

Helyette megírtam eme szösszenetet, és egyre csak azon tűnődöm, vajon hogy válasszak. Ha választottam, vajon jól döntöttem-e. Vannak helyzetek, mikor nem lehet jól dönteni. Talán ez is egy olyan helyzet? Megírom ezt a kis szösszenetet, és mire a végére érek, talán dönteni fogok.

Hogy lehetek ilyen hülye? Most jut csak eszembe.

Egy olyan csodás lányba szerettem bele, aki nem fog tőlem elfordulni, csak azért, mert én mindennél jobban szeretem őt. Tudom már, hogy választok, és biztosan tudom, választásom helyes.

Igen, mostmár tudom jól döntöttem, hiszen egypár vagyunk, immár több éve. Mostmár tudom, ha nem mondom el neki, talán sosem történik meg ez a pár év. Nem kívánok már semmit, csak örökre vele akarok lenni. Hiszen szeret, és én is mindennél jobban szeretem őt.

Ha ti is ilyen helyzetbe kerültök, ne csak a rosszra gondoljatok. Gondoljatok arra, hogy ha barátok vagytok, választottad mindenképp szeret. Barátság és szerelem között, keskeny a határ, ám átlépése mégis egy óriási lépés.

Az igaz szerelem, egy igaz barátsággal kezdődik, és a barátság nem múlik el. Felerősödik, és egy örök kapcsot hoz létre közöttetek. Ez volt az én történetem, remélem, élveztétek, ha hasonló helyzetbe kerülsz, gondolj arra, hogy nem egy idegenbe, hanem egy barátodba szerettél bele.
Hasonló történetek
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4233
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szentkirályi Katinka ·
köszi, nagyon jó

tru23 ·
Köszi a dícséreteket, első ilyen próbálkozásom, hamarosan beküldök mégegy hasonlót.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: