Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szembogarak

Csak egy fekete árny suhant át a szemén – s ő ült, mozdulatlanul, megjátszott mosollyal tovább – senki sem vette észre rajta a változást. Ült tovább, hallgatta a vele szembeülő elbeszélőt, aki mit sem sejtett az ő gondolatairól… csak beszélt tovább, hazug szeretettel – csak úgy, mint általában szokott.
Egy fekete csillanás – semmivel se több, csak ez volt annak a hatalmas változásnak a cseppnyi jele. Egy fény – mely sötétebb volt minden fojtó éji homálynál. Ő tudta, érezte, de nem akarta, hogy más is meglássa.

Körbenézett a társaságon – vagy 30-35 fiatal ült a széles, füstös társalgóban. Félhangos beszélgetések zümmögésként szűrődtek a fülébe mindenfelől – de nem is figyelt rájuk. Nézte az embereket – nézte a szemeket, s bennük a fel-felbukkanó tűz múltját. A legkülönbözőbb érzések ültek a beszélgetők arcán, mégis… mégis mind egyformák voltak. Ugyanolyanok: egyéniségnélküli sablonos juhok. De juhok közt juhásznak is kell lennie –hol lehet hát a „juhász”?
Egyre hevesebben járatta fekete szemét, keresvén valamit, amiről igazán nem is tudta, hogy mi, de érezte, hogy a közelben kell lennie.
Fejét megbillentve előrehullott csuklyaszerű kapucnija, s eltakarta lelke tükrének izgatott lángolását.
Ekkor valaki hátrafordult – őfelé. Sötéten csillogó szürkés ruha volt rajta, amely amikor megmozdult, méregzöldes fényt vetett. Vele szemben is ült valaki, aki beszélt tovább, mintha beszélgetőpartnere meg se mozdult volna, s szemében ugyanaz a kékszínű hazug álszentség sejlett, mint az őhozzá beszélőnek.
De két fekete bogara nem sokáig időzött a két hasonlóan siralmas látványon; egyből a szürkés-zöldes ruhába rejtett lény lényegét kereste. S pillantásuk egyenesen találkozott.
Őszinte, nyílt, kegyetlen pillantás volt ez. De nem hazug.
Világoskék villámként süvített át a szobán e találkozás ereje. A háttér elnémult – legalábbis számukra megszűnt létezni örökre olyanformán, ahogy eddig.
A nyúlós ragacsként folyó élet egyszeribe szilárd lett – kemény, kötött, erős, biztos - , és légnemű – könnyed, szabad, gyengéd, lágy. E szempár mesélt neki teremtésről, születésről, végről – s már a kettő közötti átmenetet is látta: ott Ő van. Ő dönt, csak ő, és senki nem szólhat bele.
Végtelen ideig tartott e pillanatnyi pillantás, és mégis megértett belőle mindent.

Amikor visszafordult a hozzábeszélőhöz – aki bár kívülről szépnek tetszik, belül tragikusan üres – még mindig mesélte bugyuta álszentségeit. Naiv pislogása csak erősítette benne az előző feketeszempár kemény, ám őszinte üzenetét; s indulatait egyre nehezebben tudta visszafojtani.
Ránézett a mesélőre, majd körbe, a többiekre –mi sem változott… rajtuk.
Újra a hozzábeszélő bogártalan szemét kereste – s ugyanazzal a mozdulattal, ahogy büszkén felvetette fejét, széttépte bársony ingét mellkasán; bikaszerű bömbölést hallatva felállt, s megragadta az „üres-szépség” fejét…

…Halálos reccsenés rázta meg az alvó, fénytelen szemeket…
Hasonló történetek
3639
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4670
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
lotta ·
zavaros picit...ámde hömpölyög.annyira nem tetszett.

ordogXL ·
Elmondom, hogy igyekeztem minden irásod áttekinteni... Hozzám legközelebb talán a Virágok-Tűzvirágok esnek.
Bár a Szembogarak bikájával is egyetértek abban, hogy az üres ember az már félig halott ember is :blush:
Tetszik a stilusod, megvan a maga egyedisége, picit megnehezited azonban az olvasóid dolgát, mivel nem nekik irsz magadban, hanem önmagadnak... Igy nem is lesz az mindenkinek olyan felkavaró, vagy szép, mint neked, ha igy állsz hozzá!!!
Mindenesetre én csak biztatni tudlak, hogy nyilj meg másoknak is, és amit igy érzel, próbáld átadni.
Fő a bizalom!!!
További sok sikert neked, maradok Ördögöd :smile: :heart_eyes: :innocent:
stimatea ·
hmmm, hízelgő, amit írtál, mégha részben kritika is. :)

Teljesen igazad van abban, amit mondtál:"megnehezited azonban az olvasóid dolgát, mivel nem nekik irsz magadban, hanem önmagadnak... Igy nem is lesz az mindenkinek olyan felkavaró, vagy szép, mint neked".

Majd egyszer talán megpróbálom azt, hogy másoknak írok direkt. De mint azt írtam, eddig sosem ez volt a cél. Csak jött valami, amit úgy éreztem, papírra kell vetnem. Aztán sok évre rá, valakinek az unszolására tettem fel párat ide a netre...

Köszönöm, hogy követted az írásokat - s szívesen várok azokra is véleményt. (Ha már az Ördög nem alszik :smile: )

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: