Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Stargazer

A lovag a fűben hevert.
Csak nézte az est hírnökeit, az égen úszó fodros, szürke felhőket. Mögöttük a Nap lassan a látóhatár alá szállt, még egyszer utoljára végigpillantva a végtelen erdőkön és mezőkön.
A lovag még sohasem látta ilyen csodálatos színekben pompázónak a naplementét: bársonykék, óezüst, mély bíbor... maga a Nap égő narancsszínben tündökölt egyre sötétebbé válva, s egyre mélyebbre süllyedve a hegyek mögé.
Hűvös szél kezdte simogatni a lovag arcát, lágyan elterelte a felhőket is az égről, ahol végre előtűntek a derengő csillagok. Halkan felkiáltott, mikor fürkésző szeme felfedezte a csillagát. Ismét elfogta a honvágy, most minden eddiginél erősebben. Tudta, hogy mérhetetlenül messze van, de egyre biztosabban érezte, hogy hamarosan útrakelhet. Igen, a fájdalom már nem volt olyan erős és lüktető, mint kezdetben. Nemsokára készenáll a hosszú útra.
Gyönyörködött a csillagában, mely innen a távolból is szépséges és hívogató volt. Kinyújtotta a karját a csillag felé, mintha el akarná érni...

A hirtelen felizzó fájdalom megbénította, mozdulni sem tudott, annyira perzselő volt. Szíve sebesebben vert, hogy a hűs vérrel oltsa el az égető kínt a testében.
Elmúlt. Már csak tompa bizsergést érzett tagjaiban. Nem értette, mi történt vele. Azt sem értette, miért kell ilyen távol élnie hazájától, és ki, vagy mi ellen kell harcolnia. Nem értette ezt a világot, szeretett volna itt hagyni mindent és végre hazatérni.
Hirtelen úgy érezte, felemelkedik. Mintha szárnyai lettek volna, lassan emelkedett egyre magasabbra. Könnyű volt és boldog. Már nem érzett semmiféle fájdalmat. Körülnézett, látta a homályba vesző erdőt, a fák leveleit, a fűszálakat, s a pipacsokat, a virágokat, amiket annyira szeretett mindig. Csend borult a mezőre, csak a szél susogott a rét fölött.
Megpillantotta a saját testét, csodálkozva nézte önmagát. Sajnálta a testet, figyelte, ahogy a mély sebekből lassan folyik a vér, amit a száraz föld mohón magába szív.
Távolabb is látott néhány fekvő, páncélba öltözött, vérző testet.
De nem érdekelték, már saját, elhagyott teste sem érdekelte.
Súlytalan, szárnyak nélküli lelke könnyedén siklott végig a mező fölött a szél hátán.
A pipacsok meghajoltak, ahogy felettük szállt. Aztán fölnézett a csillagára és sebesen repülni kezdett a hívogató fény felé. Hazafelé.
Nem nézett vissza erre a szomorú világra...

* * * Középkori hit szerint a pipacsok a harcmezőn elesett lovagok
kiömlött véréből születnek * * *

ThoRgErdT ’97.05.
Hasonló történetek
5556
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
Jó.
9,9

Tűzmadár ·
Nagyon tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: