Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Skizofrénia

Fortyogott dühében. A belsejét emésztette, mert attól félt, ha kiengedi teljes valóságában, nagyobb pusztítást végezne, mint amire szüksége van. Nem tudta, de őszintén megvallotta magának, nem is akarta elfojtani a gyilkolás utáni égető vágyát.

Élvezte ezeket az indulatokat, megszédítette saját pusztító vágyakozása. Beleremegett a hatalom gondolatába, hogy bármikor, bárkit, az utcán, a lépcsőházban, vagy a munkahelyén. Az ex-munkahelyén. Helyesbített, és most az volt a cél.

Megtapogatta a kést. Az élét. Olyan volt, mint egy borotvapenge. Jó barát – gondolta - segít a bajban. Nem gondolta, hogy valaha idáig el fog fajulni a dolog. De a mai világban, az anyák eldobják a gyermekeiket, a tinédzserek drogoznak, isznak, és ha valaki útjukat állja, lehet még ölnek is. Az ő saját anyja elhagyta, oda dobta brutális apjának, aki minden nap megerőszakolta, csak azért, mert nem szerették a nők.

Ő miért ne vétkezzen? Miért nem tehet olyat, mint senki más? De! Nagyon is kirúghat a hámból! Megbosszulja, amit vele tettek! Megám! De még mennyire, élvezni fogja, hogy rákoppinthat főnöke orrára. Kacagott. Eszelősen. A liftben viszont nem hallotta senki.

Szépen és komótosan a volt főnöke irodája felé vette az irányt. Nem állta útját az új asszisztens. Az a szuka, elvette az ő munkáját, a fizetését, csak azért, mert a főnök éppen őt dugja. Lilith ugyan nem hagyta, hogy elcsábítsa. Nem, benne van tartás, és erkölcs, de a világból már kiveszett, jegyezte meg, miközben egy utolsó pillantást vetett volt asztalára.

Benyitott az irodába. Cristyn éppen most váltott pozitúrát a főnök asztalán, hogy jobban tudja legeltetni a szemét a kedves munkaadó.
- Hello, Phil! Mizu veletek?- közben hanyagul becsukta maga mögött az ajtót.
- Már megmondtam, hogy ki vagy rúgva! - füstölgött az elhízott, kopaszodó középkorú kéjenc.
- Azt hiszem, én most elmegyek! - mondta Cristy és már nyitotta volna az ajtót, csakhogy Lilith mellette termett és a kést, amit eddig a háta mögött rejtegetett előhúzta, majd beledöfte a nő bordái közé.

Arcán újra megjelent az elmebeteg vigyor, és ujjongott magában. Még meg is forgatta a kést, mielőtt kihúzta. Mocskos egy munka, gondolta mikor ráfröccsent ruhájára a vér, de ha egyszer olyan jól esik! Főnökéhez fordult. Teljesen megmerevedett attól, amit látott. Száját tátva felejtette és nem is tért magához, mikor már késő volt bármit is tenni, ugyanis, mint a villám a volt asszisztense ott termett és fültől fülig vágta a főnöke torkát.

Másnap, reggel kipihenten ébredt. A munkahelyét szerződéssértéssel szüntették meg, így szép kis summához jutott hozzá. Hajat, fogat mosott, majd felkapta tréning ruháját, hogy kocogjon. Egyszercsak kopogtatnak. Két rendőr lép be invitálásra, majd bilincsben viszik el Lilithet. Két nap múlva a bíróságon találja magát. A vád kétrendbeli emberölés. Nem ért semmit, sírvafakad. Kiabál, a celláját rázza, miközben vár az újabb tárgyalásra.

A pszichológiai vizsgálatok kimutatják, hogy a nőben 12 személyiség él, közülük viszont csak egy gyilkos hajlamú.
Hasonló történetek
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7225
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Delicia Air ·
Tök jól elkalandoztatok nem?? Ezt a Diszlexia, stb. dolgot nem kifogásként, vagy sajnálat kérésként írtam, hanem azért, hogy ne piszkutáljanak emiatt. Igen... Létezik World csakhogy, én ezt eddig nem használtam erre, és azt hiszem nem is fogom mivel most loptak el egy történetem, amit nyilvános helyről World-el írtam, és még engem gyanusítanak.... (nem a Néma, ott én voltam a hibás, de nem tudatosan!!) Szóval csak annyit, hogy kapok én, pofonokat az élettől, és nem hiszem, hogy egy névtelen senki tudná megadni a következőt, már meg ne haragudj..., az hogy 16 vagyok, csak egy dátum, az, hogy a próba érettségi 100%-os lett, így 16 éves fejjel, az megint csak egy semmitmondó adat, nem is kell foglalkozni vele. Azt hiszem, hogy megvan a magamhoz való eszem, és nem kell, hogy az említett senkik harsogják a fülembe a marhaságaikat, akármennyi az életkoruk, vagy az IQ-juk... Ha nem tettszik a szám mérete, nem kell foglalkozni vele! Én sem pazarlok időt semmi olyanra, ami felidegesítene. Hát, nem szokásom elmenekülni, így még néhanapján felteszek egy-egy kis munkát, amit máshova nem akarok, mert oda mennek az igényesek. Erre is kell vélemény ezért jó ez az oldal! Na pá!

Szebbik ·
Szerintem a történet magában nem rosz csak lehetett volna még rajta pofozgatni,leírni a történetét és az előzményeket meg még talán egy kis ismertetőt a szerplőkről.
Ti pedig nem tudom miért itt vitatkoztok. Ide a történethez kell hozzászólást írni és nem vitatkozni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: